PERIDIA INTERNATIONAL, AFGEKORT : PERIDIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PERIDIA INTERNATIONAL, AFGEKORT : PERIDIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.805.043

Publication

11/03/2014
ÿþVooi

behou. aan h Balgis

Staatst

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEUR Q3-03-2 GISCH STS;

EL (:;" .:

t+se.rgefegd ter griffie van de !Mettant OM O) Koophandel le Antwerpen 0p

SSLa r

Griffie 2 1 FEB. Z09fi

Ondernemingsnr : Benaming 0545805043

(voluit) (verkort) : Peridia International

Peridia

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Meester Richard Goossensstraat 47 te 2650 Édegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering dd 14 februari 2014

De algemene vergadering besilist, om met ingang vanaf 14 februari 2014, Theo Smets wonende Meester Richard Goossensstraat 47 te 2650 Edegem, te benoemen als zaakvoerder met individuele algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid,

Krystyna Jedraszak

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

~

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden IlIJIiwumn~~n~~Ii~uu

aan het =iaosi ss

Belgisch Staatsblad

lecergeftegd ter ;el} Rechelflif

von Kaz:cii;ar_'.? ,. CP _

1 7 FEli. 2ület

Griffie

Ondernemingsnr : 0545805043

Benaming

(voluit) : Peridia International

(verkort) : Peridia

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Turnhoutsebaan 511 bus 3 te 2110 Wijnegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing zetel

Beslissing zaakvoerder dd 7 februari 2014

De zaakvoerder beslist om met ingang vanaf 10 februari 2014 de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Meester Richard Goossensstraat 47 te 2650 Edegem

Krystyna Jedraszak

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14301370*

Neergelegd

05-02-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0545805043

Benaming (voluit): Peridia International

(verkort): PERIDIA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :2110 Wijnegem, Turnhoutsebaan 511 bus 3.

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden op vijf februari tweeduizend veertien voor notaris Jacques ISTAS, met standplaats te Schilde, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

- oprichters: a) Mevrouw BOHONOS-JEDRASZAK KRYSTYNA, geboren te Warschau (Polen), op zestien september duizend negenhonderdvijftig, wonende te 1040 (Oostenrijk) 1040 WIEN, BELVEDEREGASSE 19. b) De heer JEDRASZAK MACIEJ, geboren te Warschau (Polen) op vijftien oktober duizend negenhonderdvijftig, wonende te (Oostenrijk) 1040 WIEN, BELVEDEREGASSE 19.

- aard: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

- naam  Peridia International in het kort  PERIDIA

- zetel: 2110 Wijnegem, Turnhoutsebaan 511.

- maatschappelijk kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het maatschappelijk kapitaal werd gedeeltelijk volgestort, namelijk ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de ING BANK, in naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door voornoemde instelling en voorgelegd aan ondergetekende notaris Istas. De niet volgestorte inbreng in hoofde van de vennoten bedraagt 8.666,67 euro in hoofde van mevrouw Bohonos-Jedraszak en 3.733,33 euro in hoofde van de heer Jedraszak.

- duur: de vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

- de vennootschap heeft tot doel: de vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland: - Het aan- en verkopen van machines en gereedschappen, elektronica, hightech toestellen, allerlei onderdelen en producten voor alle doeleinden en bedrijven, en in- en uitvoer van haar eigen of van vreemde producten; De uitvoering van alle opdrachten inzake technisch en operationeel management en consultancy ten dienste van, en voor rekening van, ondernemingen en instellingen; - Alle handels- en nijverheidsdaden te stellen, alle financiële transacties uit te voeren en alle roerende en onroerende verrichtingen te realiseren, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen. Met alle middelen samen te werken of deel te nemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig, eenzelfde of aanverwant doel nastreven of die van die aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

- de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

- de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand juni om vijftien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, zoals aangeduid in de oproepingen. Elk aandeel geeft recht op één stem. Voorwaarden om toegelaten te worden tot de algemene vergadering: onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf stemrecht heeft.

- het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

het Wetboek van Vennootschappen. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

- na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar, zowel ten aanzien van de vennoten als van derden. De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van de benoeming. De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo geschiedt volgens de wettelijke bepalingen terzake.

BENOEMING VAN EERSTE ZAAKVOERDERS.

Mevrouw BOHONOS-JEDRASZAK Krystyna, en de heer JEDRASZAK MACIEJ, beiden voornoemd, worden als zaakvoerders benoemd met de individuele algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid voor onbepaalde duur. Het mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een andersluidende beslissing treft. De zaakvoerders hebben de opdracht aanvaard.

EERSTE JAARVERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt vanaf vijf februari tweeduizend veertien tot eenendertig december tweeduizend vijftien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend zestien.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer Theo SMETS, wonende te 2650 Edegem, Meester Richard Goossensstraat 47, voor inschrijving en uitvoering van formaliteiten bij het ondernemingsloket, alsook voor alle latere wijzigingen, met recht van in de plaats stelling en het vermogen de opdracht door te geven.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Jacques Istas.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
PERIDIA INTERNATIONAL, AFGEKORT : PERIDIA

Adresse
MEESTER RICHARD GOOSSENSSTRAAT 47 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande