PERSPOLIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PERSPOLIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.841.573

Publication

11/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

artikelen, andere dan voedingswaren, niet eerder genoemd, meer bepaald: telefoonkaarten; -activiteiten van wasserettes en wassalons ten behoeve van particulieren;

-depothouders voor de behandeling van was en de reiniging van kleding;

-superettes;

-lotto en aanverwanten;

-het beheer en de exploitatie van multifunctionele centra en evenementenhallen, overwegend ten behoeve van de scheppende en uitvoerende kunst;

-organisatie en uitvoering van sportevenementen : voetbal, wielrennen, bowling, zwemmen, golf, boksen, worstelen, en andere vechtsporten, bodybuilding, wintersporten, atletiek, schieten, roeien, enzovoort;

-de promotie en organisatie van sportevenementen, als zelfstandige activiteit of voor rekening van derden;

-de organisatie van salons, tentoonstellingen, feesten, bijeenkomsten en beurzen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan of andere waarborgen verstrekken. Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren.

De vennootschap mag zich voor haar zaakvoerders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken. Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Duur: onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen met een fractiewaarde van honderdzesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel.

Op het ganse kapitaal werd ingeschreven in geld door de oprichters en het kapitaal werd ten belope van 6.200¬ volstort.

Een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gestort of overgeschreven door de inschrijvers op naam van de vennootschap in oprichting bij ING kantoor Antwerpen Linkeroever te Antwerpen, zoals blijkt uit het bewijsstuk met rekening nummer BE06 3631 3661 3022 afgeleverd op 7 juli 2014.

Deze deponering werd bevestigd door de notaris, zoals blijkt uit het bewijs van die deponering dat aan de instrumenterende notaris overhandigd werd.

Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december

Reserves: Van de netto-winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Winstverdeling: Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen.

Verdeling overblijvende saldo na vereffening: Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen. Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten. Tot statutaire zaakvoerders wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

1.De heer POURSAMAN Amir, geboren te Teheran (Iran) op 24 juli 1984, ongehuwd, wonende te 2050 Antwerpen, Reinaartlaan 4/N14.

2. De heer POURSAMAN Ahmad, geboren te Teheran (Iran) op 29 april 1990, ongehuwd, wonende te 2060 Antwerpen, Lange Van Sterbeeckstraat 5.

De statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend. De opdracht van de zaakvoerders is bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. (art.14)

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging voor onbekwamen, mag een vennoot zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon die zelf vennoot moet zijn en die in het bezit is van een bijzondere schriftelijke volmacht die de agenda van de vergadering bevat. Rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door personen die geen vennoten moeten zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN  BESLISSINGEN

A)Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van

de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen tot en met 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

B) Aan de heer Lucien Ceulemans, accountant en belastingconsulent, lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, wonende te 2610 Wilrijk, Eglantierlaan 91, wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstel­ling, een bijzondere volmacht verleend teneinde via een ondernemingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede bij de BTW Administratie en Federale Overheidsdienst Financiën, welke formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van deze besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid dienen te worden vervuld, alsmede voor het aanbrengen later van eventuele wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap, bij gezegde instanties, alsook om bij de diensten van de Post, bij alle vervoer of besteldiensten, bij welkdanige ondernemingen en particulieren, in ontvangst te nemen, te lichten of op te vorderen, alsook af te geven of te verzenden al of niet aangetekende, al of niet verzekerde brieven, kaarten, pakketten, postliggende stukken en alle zendingen of stukken, dit alles met of zonder geldwaarden.

C) De vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het

wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 juni laatstleden. Deze overneming zal slechts effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voorgaande beslissingen worden getroffen onder de opschortende voorwaarde van het bekomen door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van deze oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Antwerpen. Gezegde beslissing zal derhalve pas uitwerking hebben vanaf de datum van voormelde neerlegging.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(get.)Julie DE HERDT, geassocieerd notaris te Hove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1° bis W. Reg.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

13/02/2015
ÿþVoor-behoude aan het Belglsci" 5taatsbla

mod 11.1

_ll É ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 3 FEB. 2015

afdcG f}ewerpen

________ ._ _.___.... ________ ________ ,_ ____ .__ .____. ____ _. _____ _____...___

Ondememingsnr 0555.841.573

4

s~' ~....

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : Perspolis

(verkort} :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Reinaartiaan 41N14 2050 Antwerpen

Onderwerp akte :Wijziging van de statuten - ontslag statutaire zaakvoerder - benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door Julie DE HERDT, geassocieerd notaris, ,. vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkhèid "DE HERDT & MAES", met zetel te Hove, Leliestraat 41, op 23 januari 2015, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Perspolis" met zetel te 2050 Antwerpen, Reinaartlaan 4 bus N 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder ondernemingsnummer BTW :13E0555.841.573., gehouden werd en dat volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

Eerste beslissing - ontslag van de statutaire zaakvoerder

De vergadering beslist om met ingang van heden een einde te stellen aan het mandaat van de heer POURSAMAN Ahmad, wonende te 2060 Antwerpen, Lange Van Sterbeeckstraat 5, als statutaire zaakvoerder, zodat de heer POURSAMAN Amir, wonende te 2050 Antwerpen, Reinaartiaan 4/N14. vanaf heden de enige statutaire zaakvoerder is.

De heer Poursaman Ahmad, voornoemd, alhier aanwezig, verklaart dit ontslag te aanvaarden. De vergadering verleent hem kwijting van het door hem gevoerde beleid.

Ingevolge deze beslissing wordt de tekst van artikel 11 van de statuten aangepast en luidt deze r.

voortaan als volgt:

`Artikel 11 :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

De heer POURSAMAN Amir, geboren te Teheran (Iran) op 24 juli 1984, ongehuwd, wonende te 4'

2050 Antwerpen, Reinaartlaan 4/N14.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, !, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen :i geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.'

Tweede beslissing  benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder

: De vergadering beslist ais nieuwe niet-statutaire zaakvoerder te benoemen: de heer BAHRAMI Mostafa, geboren te Kan (Iran) op 27 mei 1978, rijksregister nummer 78.05.27-397.78, wonende te 1620 Drogenbos, Beersellaan 146 2e/E.

Zijn mandaat gaat in op heden voor onbepaalde duur. Hij verklaart deze benoeming te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4

Overeenkomstig de statuten zijn de zaakvoerders bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene

vergadering worden toegekend. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De opdracht van de zopas benoemde zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Derde en laatste beslissing  Volmacht

Aan de heer Lucien Ceulemans, accountant en belastingconsulent, lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, wonende te 2000 Antwerpen, Lange Gasthuisstraat 16, wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht verleend teneinde 1) via een ondernemingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, 2) voor het aanbrengen van eventuele latere wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap bij gezegde instanties, alsmede 3) voor het vervullen van alle formaliteiten bij de BTW-administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Julie DE HERDT, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd :

-voor eensluidend verklaard afschrift v66r registratie van de akte tot wijziging van de statuten;

-gecoördineerde statuten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.06.2016, NGL 22.07.2016 16342-0463-011
04/04/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
PERSPOLIS

Adresse
LANGE VAN STERBEECKSTRAAT 5 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande