PERVENIAMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PERVENIAMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 867.294.123

Publication

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.09.2014, NGL 24.09.2014 14598-0062-013
28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 20.08.2013 13455-0581-013
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 27.08.2012 12534-0581-013
14/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.09.2011, NGL 06.10.2011 11577-0054-014
21/03/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grift

0 1 MAART 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

111,111111,11FM161!

bel a. BF Sta

Ih

eVrgleeligtELEGD

GRlFF4E I~ECHTB,4AF1C V,o

Ondernemingsnr : 0867.294.123

Benaming : 0.Q .va_ wt

(voluit):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : B-2340 Beerse, Einde ,I0

Onderwerp akte : Le , i.e_ t

Tekst :

Het blijkt uit de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PERVENIAMO", met maatschappelijke zetel te 2340 Beerse, Eindeloop 10; ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder het nummer BTW BE 0867.294.123, gehouden voor het ambt van Philippe VERLINDEN, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.Dupont & P. Verlinden, geassocieerde notarissen", met zetel te Rijkevorsel, Sint-Lenaartsesteenweg 53 op 17 februari 2011, dat : deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over volgende punten op de dagorde: Verbetering van het zesde besluit genomen door de algemene vergadering dewelke werd gehouden op 30 december 2010, ingevolge proces-verbaal van statutenwijziging opgemaakt door ondergetekende notaris (meer bepaald in artikel 1 van de statuten de aanpassing van een medeklinker in de naam van de vennootschap).

Na deze uiteenzetting neemt de vergadering volgende besluit met eenparigheid van stemmen:

Eerste en enige Besluit De vergadering besluit het zesde besluit genomen door de algemene vergadering dewelke werd gehouden op 30 december 2010, ingevolge proces-verbaal van statutenwijziging opgemaakt door ondergetekende notaris en dat I ingevolge materiële vergissing verkeerd werd geformuleerd, als volgt te verbeteren:

"... Artikel I - Naam

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Haar naam luidt "Perveniamo"... "

Aldus wordt de naam "... Pervaniamo..." verbeterd door de naam "... Perveniamo ...".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Philippe Verlinden, geassocieerd notaris te Rijkevorsel.

Tegelijk hierbij neergelegd : expeditie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/01/2011
ÿþi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.4

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

i 4 JAN. 2011

KOOPHAN DELri URNHOUT

t8 griffier

*11013896+

Voc behoc aan I Betgi: Staats

Ondernemingsnr: 0867.294.123

Benaming :

(voluit): DR. A. LAGRANGE

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap in vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : B-2340 Beerse, Eindeloop 10

Onderwerp akte : statutenwilziginq

Tekst :

Het blijkt uit de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden voor het ambt van Philippe VERLINDEN, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.Dupont & P. Verlinden, geassocieerde notarissen", met zetel te Rijkevorsel, op dertig december 2010, dat volgende besluiten werden genomen:

Eerste Besluit

a) De algemene vergadering ontslaat eenstemmig de Voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder met uiteenzetting van omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde wijziging aan het maatschappelijk doel alsmede kapitaalsverhoging en van de staat van activa en passiva. Alle vennoten erkennen een kopij ontvangen te hebben van deze verslagen en er kennis van genomen te hebben.

Een exemplaar van deze verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

b) De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB 1 & B Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de Heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Mol, Hangarstraat 1 bus 1, aangesteld door de zaakvoerder, heeft het verslag opgesteld, voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag besluit in volgende bewoordingen:

"...De inbreng in natura in de BVBA «DR A. LAGRANGE» 45 volgestorte aandelen van de naamloze vennootschap «WOLINKA», met zetel te 2340 Beerse, Eindeloop 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0451.980.309. Ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrierevisor, kantoorhoudende te Mol, Hangarstraat 1 bus 1 en optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren» met maatschappelijke zetel te B-3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael II bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in I natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de ;fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, te verhogen met de uitgiftepremie, zodat de inbreng in = natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit de toekenning aan de jhuwgemeenschap tussen de heer Johan FRANSEN en mevrouw Réjanne MOERMAN van 1.720 nieuw uit te geven kapitaalaandelen van de BVBA «DR A.LAGRANGE», aandelen zonder vermelding van nominale waarde, maar temet een fractiewaarde van 400,00 EUR per aandeel, ui ggeven tegen d globale prJj van 848.250,00 EUR, hierin

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- Luik B - vervolg

1 dhóudeb

an het

ésÎgsEi

Staatsblad

rbegrepen een itg ftepremie ' van 160.250,00 EUR j Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. ("no fairness opinion').

Opgemaakt ter goeder trouw. Mol, 20 december 2010 ... "

Tweede Besluit

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de naam van de vennootschap te wijzigen in "Perveni amo".

i Derde Besluit

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het doel van de vennootschap te wijzigen als I volgt:

"... De vennootschap heeft als doel: - Advies -en studie bureau inzake financiële, commerciële, administratieve, communicatieve, sportieve en informatica  aangelegenheden.

- Het geven van seminaries en trainingen inzake communicatie technieken en informatica en het organiseren van sportieve evenementen.

- Dit alles als onafhankelijk dienstverstrekker, consultant of via het waarnemen van bestuursmandaten in vennootschappen en VZW's. 1- Het uitvoeren van management opdrachten en patrimoniumbeheer van zowel onroerende goederen als aandelen.

- Het zich ontplooien tot holding vennootschap - Onroerende goederen in bezit nemen voor gebruik dat afgestaan wordt aan de zaakvoerder(s) of vennoten ter Ibezoldiging van hun arbeid voor de vennootschap. I De vennootschap mag eveneens commerciële daden stellen en handel drijven in investeringsgoederen en verbruiksgoederen. Dit zowel voor eigen rekening, in consignatie of op commissie. De realisatie van het maatschappelijk doel is niet beperkt en mag zowel in binnen- als in het buitenland geschieden. Zij handelt voor eigen rekening, in opdracht als tussenpersoon of deelgenoot. De vennootschap mag alle roerende en onroerende, commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden of in functie zijn van het vermogensbeheer van de vennootschap. De vennootschap met het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen voor alle vennootschappen zowel in eigen naam als in opdracht, of voor rekening van derden. Zij mag leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur toestaan; in dit kader kan zij zich borg stellen en haar aval verlenen, in de meest ruime zin. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst als waarborggever, of op een andere wijze aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland, en van aard is de uitbating van haar maatschappelijk doel te bevorderen of in functie te zijn van het vermogensbeheer van de vennootschap. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend...".

Vierde Besluit

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zeshonderd achtentachtig duizend euro (688.000,00 EUR) om het te brengen van veertigduizend euro (40.000,00 EUR) naar zevenhonderd achtentwintig duizend euro (728.000,00 EUR) door een inbreng in natura, zijnde een uitgifte van duizend zevenhonderd twintig (1.720) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde maar met een fractiewaarde van vierhonderd euro (400,00 EUR) per aandeel, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van achthonderd achtenveertigduizend tweehonderd vijftig euro (EUR 848.250,00), inbegrepen een uitgiftepremie van honderd zestig duizend tweehonderd vijftig (160.250,00 EUR), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies". Vervolgens wordt deze uitgiftepremie ingelijfd in het kapitaal zonder uitgifte van nieuwe aandelen waardoor de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogt. Voormelde aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en zullen delen in de resultaten van de vennootschap vanaf het jaar 2011

INBRENG IN NATURA ÎDe Heer FRANSEN Johan en zijn echtgenote Mevrouw MOERMAN Réjanne voornoemd, verklaren de = nagemelde aandelen in de vennootschap in te brengen.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze niet-geldelijke inbreng in totaal gewaardeerd op achthonderd achtenveertig duizend tweehonderd vijftig euro (848.250,00 EUR) worden aan de echtgenoten FRANSEN-MOERMAN:

- duizend zevenhonderd twintig (1.720) nieuwe aandelen toegekend, volledig volstort;

- creatie van een uitgiftepremie ten bedrage van honderd zestig duizend tweehonderd vijftig (160.250,00 EUR). De inbrengers verklaren de hierboven vastgestelde vergoeding te aanvaarden.

Beschrjjving van de ingebrachte aandelen

Vijfenveertig (45) aandelen van de naamloze vennootschap "WOLINKA", met maatschappelijke zetel te 2340 Beerse, Eindeloop 10; ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder het nummer BTW BE 0451.980.309.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura



























Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge





























Voor- Luik B - vervolg

bl hóuderl

aan' het

Staatsblad

i De inbreng in natura geschiedt onder meer onder de volgende voorwaarden:

11. De vennootschap krijgt de volle eigendom van de ingebrachte aandelen te rekenen vanaf datum van inbreng en

zal er ook vanaf dat tijdstip alle hoe genaamde lasten, taksen en belastingen moeten van dragen.

2. De vennootschap zal van de ingebrachte aandelen in het genot treden door het optrekken van de dividenden of I andere financiële voordelen vanaf de eerstvolgende uitkering.

3. De aandelen worden ingebracht voor vrij en zuiver van elke bevoorrechte last, in pandgeving of beslag.

4. Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat indien de aandelen die het voorwerp uitmaken van huidige inbreng, overgedragen worden aan een buitenlandse rechtspersoon zoals begrepen onder artikel 227, 2° en 3° I W.I.B. 92 gedurende een periode van één jaar ingaande op heden, de vennootschap-verkrijgster zich ertoe verbindt alle belastingen en lasten, in toepassing van de artikelen 90, 9°, 94 en 171, 4° van het W.I.B. 92, ten 1 laste gelegd van de inbrengers te dragen en te betalen. Vaststelling De leden van het bureau en de vergadering stellen vast en verzochten mij, notaris, bij akte vast te leggen dat door de uitvoering van voormelde inbreng elk van de duizend zevenhonderd twintig (1.720) aandelen waarvan uitgifte heden werd besloten, volledig werden ingeschreven en volstort.

Vijfde Besluit

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal voor een tweede maal te verhogen met honderd zestig duizend tweehonderd vijftig (160.250,00 EUR) om het kapitaal te brengen op achthonderd achtentachtig duizend tweehonderd vijftig (888.250,00 EUR) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen. Vaststelling

De leden van het bureau en de vergadering stellen vast en verzochten mij, notaris, bij akte vast te leggen dat door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag honderd j zestig duizend tweehonderd vijftig (160.250,00 EUR) het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap thans Î werkelijk achthonderd achtentachtig duizend tweehonderd vijftig (888.250,00 EUR) bedraagt.

Zesde besluit

Aanneming van de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met handelskarakter De algemene vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast als volgt:

Naam

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Pervaniamo".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Zetel

De zetel is gevestigd te 2340 Beerse, Eindeloop 10.

Doel De vennootschap heeft als doel: - Advies -en studie bureau inzake financiële, commerciële, administratieve, communicatieve, sportieve en informatica  aangelegenheden.

- Het geven van seminaries en trainingen inzake communicatie technieken en informatica en het organiseren van sportieve evenementen. - Dit alles als onafhankelijk dienstverstrekker, consultant of via het waarnemen van bestuursmandaten in j vennootschappen en VZW's.

- Het uitvoeren van management opdrachten en patrimoniumbeheer van zowel onroerende goederen als aandelen.

- Het zich ontplooien tot holding vennootschap

- Onroerende goederen in bezit nemen voor gebruik dat afgestaan wordt aan de zaakvoerder(s) of vennoten ter bezoldiging van hun arbeid voor de vennootschap.

De vennootschap mag eveneens commerciële daden stellen en handel drijven in investeringsgoederen en verbruiksgoederen. Dit zowel voor eigen rekening, in consignatie of op commissie. De realisatie van het maatschappelijk doel is niet beperkt en mag zowel in binnen- als in het buitenland geschieden. Zij handelt voor eigen rekening, in opdracht als tussenpersoon of deelgenoot. De vennootschap mag aile roerende en onroerende, commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden of min functie zijn van het vermogensbeheer van de vennootschap. De vennootschap met het bestuur waarnemen en]























Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

































V,00r-behoudén gaan het --feér scli Staatsblad Luik B - vervolg

!toezicht en controle uitoefenen voor alle vennootschappen zowel in eigen naam als in opdracht, of voor rekening Ivan derden. Zij mag leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur toestaan; in dit kader kan zij zich I borg stellen en haar aval verlenen, in de meest ruime zin. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst als waarborggever, of op een andere wijze aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland, en van aard' is de uitbating van haar maatschappelijk doel te bevorderen of in functie te zijn van het vermogensbeheer van de vennootschap. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Duur De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. De vennootschap kan vroegtijdig ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering genomen zoals vereist is bij wijziging van de statuten. Zij mag verbintenissen aangaan voor bepaalde of onbepaalde duur en in I voorkomend geval voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft. Kapitaal

Het kapitaal bedraagt ACHTHONDERD ACHTENTACHTIG DUIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 888.250,00) en is vertegenwoordigd door duizend achthonderd twintig (1.820) aandelen, zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde van één/duizend achthonderd twintigste (1/1.820ste) van achthonderd achtentachtig duizend tweehonderd vijftig euro (E 888.250,00).

Bestuur

Het bestuur Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet. De statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij eenparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor ernstige redenen bij besluit van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bevoegdheden

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om , alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerder kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de ! vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan één of meerdere personen opgedragen worden. De zaakvoerder I kan zijn bevoegdheden voor een bepaalde rechtshandeling of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen bij authentieke of onderhandse volmacht overdragen aan een mandataris, al dan niet vennoot, die de vennootschap binnen de perken van zijn volmacht geldig vertegenwoordigt en verbindt. Zowel de zaakvoerder als de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris mogen, binnen de perken van 'hun bevoegdheden, hun machten subdelegeren of bijzondere volmachten verlenen aan andere personen. De' zaakvoerder heeft de bevoegdheid om de overeenkomstig dit artikel aangestelde personen ten allen tijde te herroepen.

Controle

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

Algemene vergadering De jaarvergadering wordt gehouden op elke derde vrijdag van de maand juni om 19.00 uur. Boekjaar

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van het jaar.

Jaarstukken

Op het einde van elk boekjaar maakt (maken) de zaakvoerder(s) een inventaris op, alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de sociale balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel. De zaakvoerder(s) stelt (stellen) bovendien een verslag op overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Nadat de jaarvergadering het jaarverslag van de zaakvoerder(s) en het verslag van de eventuele commissaris(sen) gehoord heeft, besluit zij bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en commissaris(sen) te verlenen 1 kwijting. Verdeling

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste ééntwintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds ééntiende van het kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s). Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het geheel van het

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge



















! `

~----------~

Luik B - vervolg

actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto-actief niet omvatten: het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzonderingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Verdeling bil vereffening.

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elke aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

Negende Besluit

De algemene vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat. De vergadering beslist bijzondere volmacht te geven aan Accountantskantoor Vochten BVBA, gevestigd te 23001 Turnhout, Parklaan 87, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle wijzigingen of schrappingen bij dei diensten van het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen en alle formaliteiten voor de BTW administratie uit te voeren.

In verband hiermee kan deze volmachthouder alle formaliteiten vervullen, alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Philippe Verlinden geassocieerd notaris te Rijkevorsel.

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie tevens inhoudende de statuten, verslag van de zaakvoerder, staat activa en passiva, verslag bedrijfsrevisor.

Voor-

bëhóùdelql

sari het

r""-BêigiscTi -

Staatsblad

26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.04.2010, NGL 15.07.2010 10322-0071-011
20/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.06.2009, NGL 13.08.2009 09582-0100-011
06/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.04.2008, NGL 29.04.2008 08114-0204-013
25/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 19.06.2007 07230-0283-013
30/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 27.06.2006 06314-0118-011
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.08.2015, NGL 31.08.2015 15566-0422-014

Coordonnées
PERVENIAMO

Adresse
EINDELOOP 10 2340 BEERSE

Code postal : 2340
Localité : BEERSE
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande