PETER'S PAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PETER'S PAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.959.103

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 25.07.2013 13362-0503-014
20/11/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 14.09.2012 12566-0015-013
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 19.07.2012 12320-0277-013
11/01/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uiimiui~nimuuin~ixMuuuM

*12009137"

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

~r " .. . ~{it-~:__ XRI~~

- ! ' VAN

2 ~ DEC. 2~8~

KOOPHANDEL ~'1-..~.GRri-

:`d~~nr

.-~

e--gFifi,er-

Ondernemiingsnr : 0874.959.103

Benaming (voluit) : Peter's Pan

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ginderbuiten 186

2400 Mol

Onderwerp akte : BVBA: STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op vijftien december; tweeduizend en elf, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten:: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Peter's Pan" onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: (1) De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de' zaakvoerder aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en: passiva, afgesloten op 31 augustus 2011. De aanwezige vennoten erkennen een afschift van dit verslag;; alsmede van de staat van activa en passiva te hebben ontvangen en er kennis te hebben van genomen. (2) De:; vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het doel van de vennootschap te wijzigen, zodat het': thans zal bestaan zoals blijkt uit de hierna opgenomen gecoördineerde statuten.

TWEEDE BESLUIT: (1) De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de vennootschap'; om te vormen naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal oogmerk. (2) Het'` sociale oogmerk van de vennootschap zal bestaan uit de integratie van langdurige en/of laaggeschoolde'' werkzoekenden die tot de kánsengroepen op de arbeidsmarkt behoren. De vennoten verklaren door deze': vennootschap voor zichzelf geen of slechts een beperkt vermogensvoordeel na te streven. Zij verklaren ervan'' op de hoogte te zijn dat de rechtstreekse vermogensvoordelen wettelijk beperkt worden en dat onrechtstreekse vermogensvoordelen verboden zijn. (3) De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap aan te passen, om ze in overeenstemming te brengen met artikel 661 en volgenden van het Wetboek vans; : Vennootschappen. De statuten zullen worden aangepast zoals blijkt uit de hierna opgenomen gecoordineerde!, statuten.

ïl DERDE BESLUIT: De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de statuten aan te passen en;' volledig te herwerken teneinde ze aan te passen aan alle vroeger aangenomen statutenwijzigingen, de;; voorgaande wijziging(en), de invoering van de euro en van het Wetboek van Vennootschappen. De herwerkte'' statuten luiden voortaan ais volgt:

NAAM. Peter's Pan.

VORM. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal oogmerk.

ii ZETEL. 2400 Mol, Ginderbuiten 186.

DUUR. Onbepaalde duur.

DOEL. De vennootschap heeft een tweeledig doel met sociaal oogmerk:

Enerzijds reële kansen geven aan langdurige en/of laaggeschoolde werklozen die tot de kansengroepen;j behoren uit de ruime regio op duurzame tewerkstelling. Anderzijds: Het bereiden van voedingswaren,;] vleesbereidingen en voedingsconserven, zowel in verse, geconserveerde als diepvries toestand; De handel zoweV in het groot als in het klein van deze producten en aanverwante producten uit de voedingssector in het. algemeen; De uitbating van beenhouwerijen, slagerijen met inbegrip van de aanmaak van bereide schotels enj traiteurwaren; De uitbating van keukens en restaurants; Catering en levering ten huize; Vervoer van vlees en'; voedingswaren; Het slachten van dieren en het verslagen van vlees voor menselijke en dierlijke consumptie,; zowel van vers vlees als diepgevroren vlees en vleesconserven; De kleinhandel in zuivelproducten, algemene voedingsartikelen en huishoudartikelen; Uitsnijderij; Groot- en kleinhandel in groenten en fruit; Groot- en'; kleinhandel en brood en banket; Productie van vleeswaren, salades en groot- en kleinhandel hierin; Uitbating,; van feestzalen en eet- en drinkgelegenheden; Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële,;: financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband:: houden met haar doel; Deze opsomming is niet beperkend. De realisatie van beide doelstellingen vormen het;.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



sociaal oogmerk van de vennootschap. De winst die voortvloeit uit de activiteiten van het dienstenbedrijf zal als' middel beschouwd worden om het vooropgestelde sociaal doel te realiseren; deze zal dus niet of in zeer beperkte mate worden uitgekeerd aan de vennoten. De vennoten steven geen of een beperkt vermogensvoordeel na. In het algemeen kan de vennootschap alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten, en kan zij om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij, of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

SOCIAAL OOGMERK: De vennootschap is een vennootschap met een sociaal oogmerk en is derhalve, onverminderd de algemene regels van toepassing op besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, onderworpen aan de bijzondere bepalingen van artikelen 661 tot 669 van het Wetboek van Vennootschappen. Het sociale oogmerk dat de vennootschap nastreeft bestaat in de integratie van langdurige en/of laaggeschoolde werklozen die tot de kansengroepen behoren op de arbeidsmarkt; De vennoten verklaren door deze vennootschap voor zichzelf geen of slechts een beperkt vermogensvoordeel na te streven. Zij verklaren ervan op de hoogte te zijn dat de rechtstreekse vermogensvoordelen wettelijk beperkt worden en dat onrechtstreekse vermogensvoordelen verboden zijn.

KAPITAAL. Honderdenvijfduizend euro (¬ 105.000,00).

AANDELEN. Duizend vijftig (1.050) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één/ duizend vijftigste van het kapitaal.

BOEKJAAR. Van één januari tot en met eenendertig december van het zelfde burgerlijke jaar.

WINSTVERDELING. Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang als en in de mate waarin dit wettelijk verplicht is. Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering, die over de bestemming mag besluiten als volgt: De algemene vergadering mag van de nettowinst een uitkering toekennen aan de vennoten. Deze mag niet hoger zijn dan de rentevoet vastgesteld door de Koning in uitvoering van de Wet van twintig juli negentienhonderd vijfenvijftig houdende instelling van een Nationale Raad van de Cooperatie, toegepast op het werkelijk gestorte bedrag van de aandelen. ln geen geval mag aan de vennoten, rechtstreeks noch onrechtstreeks, een hogere deelname in de winst toegekend worden. Het saldo van de winst zal overeenkomstig het besluit van de algemene vergadering overgebracht worden op de rekening van het volgende jaar of bestemd worden voor de verwezenlijking van het sociale oogmerk van de vennootschap. Er mag geen uitkering van de winst gedaan worden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de laatste maandag van de maand mei om twintig uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van de bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BESTUUR-CONTROLE. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd; nochtans kan aan de zaakvoerder(s), onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Wanneer de vennootschap de functie uitoefent van bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité van een andere vennootschap wordt ze vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht haar naam en voor haar rekening. Deze vaste vertegenwoordiger wordt benoemd onder haar zaakvoerders, vennoten, of werknemers. De vennootschap kan verder geldig worden vertegenwoordigd door bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Er wordt geen commissaris benoemd omdat zij er als kleine onderneming niet toe gehouden is.

VIERDE BESLUIT: De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder en verleent kwijting voor het gevoerde beleid. Voor zover dit nodig zou zijn worden al de handelingen bekrachtigd die in het verleden door de

zaakvoerder werden gesteld. De vergadering besluit tot zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger te herbenoemen voor de duur van de vennootschap: de heer Guido Vanhoof, wonende te 2400 Mol, Brandstraat 151, aanwezig, die uitdrukkelijk verklaard zijn mandaat te aanvaarden.

Notaris Jan Van Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.10.2011, NGL 09.11.2011 11604-0211-012
29/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 22.11.2010 10610-0570-011
29/10/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.05.2009, NGL 21.10.2009 09822-0134-011
09/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.05.2009, NGL 31.08.2009 09723-0390-011
06/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.05.2008, NGL 30.07.2008 08522-0317-009
19/02/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.05.2007, NGL 07.02.2008 08043-0381-009
11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 06.08.2015 15403-0129-014

Coordonnées
PETER'S PAN

Adresse
GINDERBUITEN 186 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande