PEVAN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PEVAN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 436.855.732

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 25.08.2014, NGL 30.09.2014 14619-0115-012
18/11/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

~I

in





Neergelegd ter griffie van de

Rechtbank van Koop sri kg~ ergen

OP

De Griffier

Griffie

Ondernemingsnr :0436.855.732

Benaming (voluit) ;REVAN

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel :(2018) Antwerpen, Rubenslei 25

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :zetetverplaatsinq, kapitaalverhoging door incorporatie van reserves, wiiziging vertegenwoordigingswiize van de vennootschap,wiiziginq en volledige herwerking statuten, ontslag en benoeming van bestuurders.

Tekst :

Uittreksel uit de akte verleden voor Meester Xavier DESMET, Notaris

te Antwerpen op 25 oktober 2013, afgeleverd v66r registratie:

Zetel: te (9120) Beveren, Haasdonk, Boekweithofstraat 2.

Kapitaal: TWEEHONDERD EEN EN ZESTIG DUIZEND EURO (261.000,00 e),

volledig volgestort en vertegenwoordigd door duizend vijftig aandelen met

stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde.

Vertegenwoordiging van de vennootschap -

De vertegenwoordiging van de vennootschap in en buiten rechte wordt verzekerd hetzij door twee bestuurders, hetzij door een afgevaardigde bestuurder, hetzij door om het even welke andere daartoe gemachtigde personen.

Dagelijks bestuur-volmachten

De Raad van Bestuur mag bovendien het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer afgevaardigden, al dan niet bestuurder, dagelijkse bestuurder genaamd, insgelijks belast met de uitvoering van de beslissingen van de Raad.

Hij mag aan iedere mandataris bepaalde speciale volmachten opdragen.

De raad bepaalt de machten, de bezigheden, de bezoldigingen of vergoedingen van de in de vorige leden vermelde personen. De raad mag te allen tijde de in dit opzicht genomen beslissingen intrekken.

Voorwaarden tot toelating op de algemene vergadering.

De raad van bestuur of de commissarissen kunnen het recht om deel te nemen aan de gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering, afhankelijk stellen hetzij van de inschrijving van de aandeelhouder in het register van de aandelen op naam van de vennootschap, hetzij van de neerlegging van een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde effecten tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld, op de plaatsen aangegeven in de oproepingsbrief, binnen een termijn van ten minste drie werkdagen en ten hoogste zes werkdagen vóór de datum vastgesteld voor de algemene vergadering.

Deze toelatingsvoorwaarden zullen slechts voor die algemene vergadering geldig zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

1 De pandhoudende schuldeisers zijn gehouden hun pandschuldenaar in

staat te stellen deel te nemen aan de algemene vergadering door diens effecten op de voorgeschreven wijze te deponeren.

Vertegenwoordiging. Principe.

Iedere eigenaar van een aandeel, obligatie, warrant of certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere lasthebber.

Deze dient zelf houder van een effect of aangenomen vertegenwoordiger van een effecthouder te zijn en door de Raad van Bestuur of de Algemene Vergadering gerechtigd te zijn om de vergadering bij te wonen.

De rechtspersonen en onbekwamen mogen evenwel worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers.

Sterkmaking voor een afwezige effecthouder of handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden. Dit laatste is zelfs strafbaar. Vorm van de volmachten.

Het orgaan dat de vergadering oproept mag de formule van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden gedeponeerd op de plaats en binnen de termijn die het vaststelt.

Stemming per brief.

Het is de aandeelhouders bovendien toegelaten per brief te stemmen, en voorzover de wet het toelaat, per telegram, telex, telefax, elektronische post of enig ander communicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur welke hun volledige identiteit (naam, voornaam, beroep, woonplaats of maatschappelijke benaming, rechtsvorm, zetel, identiteit en machten van de vertegenwoordiger) herneemt, het aantal aandelen voor de welke ze aan de stemming deelnemen, de dagorde en de stemintentie voor elk van de voorstellen.

Dit formulier moet, gedagtekend en getekend, ten minste drie dagen voor de vergadering, per aangetekende brief, en voorzover de wet het toelaat, per telegram, telex, telefax, elektronische post of enig ander communicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk, teruggezonden worden naar de in de oproepingsbrief aangeduide plaats.

Stemrecht.

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

De houders van aandelen zonder stemrecht hebben toch stemrecht in de gevallen en voorwaarden voorzien bij de wet.

Aandeelhoudersovereenkomsten kunnen de uitoefening van het stemrecht regelen, binnen de wettelijke grenzen_

Niemand kan aan de stemming deelnemen voor meer stemrechten dan deze verbonden aan effecten waarvan hij, overeenkomstig de openbaringsplicht voor belangrijke deelnemingen, minstens twintig dagen vóór de datum van de algemene vergadering kennisgegeven heeft. Dit geldt niet voor effecten waarop is ingeschreven met uitoefening van een voorkeurrecht en op effecten verworven door erfopvolging of ingevolge fusie, splitsing of vereffening.

Wanneer stemrechten werden uitgeoefend die opgeschort zijn krachtens het voorgaande en, buiten deze onwettig uitgeoefende stemrechten, het aanwezigheids- of meerderheidsquorum vereist voor de beslissingen ter algemene vergadering niet zou zijn bereikt, heeft dit de nietigheid van deze beslissingen tot gevolg.

Winstverdeling.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt vijf percent voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De algemene vergadering besluit op voorstel van de Raad van Bestuur

Voorbehouden aan het e~ gisc í¬ ~ Staatsblad

Luik B - vervolg

over de bestemming van het saldo.

De algemene vérgadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo Igeheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de bestuurder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden, ofwel op het nieuw boekjaar zal worden overgedragen.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Verdeling van het vereffeningsoverschot.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en de vereffeningskosten of consignatie voor de regeling ervan, wordt het netto-actief verdeeld, in speciën of in natura, tussen alle aandelen.

Indien de aandelen niet in éénzelfde verhouding volgestort zijn, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, rekening houden met deze diversiteit en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volledige voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende fondsen op te vragen ten laste van de niet volstorte aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in speciën of natura ten gunste van de aandelen volgestort in een hogere verhouding.

Ontslag bestuurders

-Wegens het overlijden van Mevrouw Mariette JANSSENS, in leven laatst

wonende te (2018) Antwerpen, Rubenslei 25, werd haar mandaat van

bestuurder beëindigd op 18 mei 2013;

De vergadering verleent haar kwijting en décharge voor de uitoefening van haar mandaat.

-Mevrouw Vanessa KEIRSMAEKERS, te (9120) Beveren, Haasdonk,

Boekweithofstraat 2, als bestuurder van de vennootschap.

De vergadering verleent haar kwijting en décharge voor de uitoefening van haar mandaat.

Benoeming bestuurders

-Bekrachtiging voor zoveel als nodig de beslissing van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders de dato 28 juni 2013, houdende benoeming van de Heer CHARLIER Gaëtan, te (9120) Beveren, Haasdonk, Boekweithofstraat 2, tot bestuurder. Zijn mandaat is is onbezoldigd en verstrijkt bij de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend achttien.

- Mevrouw Vanessa KEIRSMAEKERS, voornoemd, tot bestuurder van de

vennootschap. Haar mandaat is onbezoldigd en verstrijkt bij de gewone

algemene vergadering van het jaar tweeduizend achttien.

Benoeming afgevaardigde bestuurder

Mevrouw Vanessa KEIRSMAEKERS, voornoemd, met ingang van 25 oktober

2013.

Met de bevoegdheid de vennootschap alleen te vertegenwoordigen. Haar

mandaat is onbezoldigd en verstrijkt bij de jaarvergadering van het jaar

tweeduizend negentien.

-VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL-

De Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Afschrift van de akte statutenwijziging dd. 25 oktober 2013.

-Gecoordineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het lTe gisóF-- Staatsblad

22/02/2013
ÿþIW11M1IWiI13111

r ModWoM11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

geergefegd ter griffie eon de Pèrhfhg11k ro.7 ffecpirat" tde{ te Anfwerpan, op

Griffie 12 FEB. 2013

~~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0436.855.732

Fllenaming

(voluit) : PEVAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Rubenslei 25 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming voorzitter

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 30 december 2011, blijkt het volgende:

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om met ingang vanaf 30 december 2011 mevrouw Keirsmaekers Vanessa te benoemen tot voorzitter van de vennootschap voor een periode van 6 jaar.

Mariette Janssens

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz. vanuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/10/2012 : AN268806
28/06/2012 : AN268806
03/10/2011 : AN268806
25/09/2009 : AN268806
30/10/2008 : AN268806
26/09/2007 : AN268806
18/07/2007 : AN268806
04/10/2006 : AN268806
10/10/2005 : AN268806
19/10/2004 : AN268806
16/12/2003 : AN268806
21/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 24.08.2015, NGL 15.10.2015 15649-0243-011
31/10/2000 : AN268806
01/01/1993 : AN268806
01/01/1992 : AN268806
20/08/1991 : AN268806

Coordonnées
PEVAN

Adresse
RUBENSLEI 25 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande