PHIDOLI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHIDOLI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.411.688

Publication

12/07/2011
ÿþ Mod 7.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

C}ndernerningsnr : Benaming

(voiuit) : PHIDOLI Neergelegd ter griffie

Rechtbank van Koophan.'.'

ta Leuven, de 3 0 JUNI 2011 DE GRIFFIER,

Griffie

All II 1111111 IIIIIIII II

*11105693*

V beh aa Bet Staf

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3020 HERENT (Veltem-Beisem), Mechelsesteenweg, 2060

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc VAN EECKHOUDT te Halle op 28 JUNI 2011 dat door' nagenoemde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd "PHIDOLI", met volgende kenmerken :

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTERS :

1° De Heer LIBERT Philippe Jean-Marie Paul, geboren te Leuven op 3 januari 1971, wonende te 3020 Herent (Veltem-Beisem), Mechelsesteenweg, 2060.

2' Mevrouw CLAESSENS Dominique Prescilla Chantal, geboren te Leuven op 1 februari 1978, wonende te; 3020 Herent (Veltem-Beisem), Mechelsesteenweg, 2060.

KAPITAAL - Intekening - volstorting :

Het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), is verdeeld in; honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het maatschappelijk kapitaal.

Op de honderd zesentachtig (186) aandelen werd onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van honderd;

euro (100,00 EUR) per stuk, als volgt: "

- door de Heer LIBERT Philippe : honderd zevenenzestig aandelen,

hetzij voor zestienduizend zevenhonderd euro, 167

- door mevrouw CLAESSENS Dominique : negentien aandelen, hetzij voor duizend

negenhonderd euro, 19

Hetzij in totaal : honderdzesentachtig aandelen 186

of de totaliteit van het kapitaal.

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan in speciën; ten bedrage van een/derde en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), is gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij' KBC Bank.

De vennootschap heeft bijgevolg de beschikking over een som van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00; Eur) vanaf het ogenblik dat zij zal beschikken over rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van een expeditie; van onderhavige akte bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Il. STATUTEN.

De oprichters hebben de statuten van de vennootschap vastgesteld met volgende kenmerken :

Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

onder de volgende naam : «PHIDOLI».

Die naam moet steeds onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding «besloten:

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid» of de beginletters «BVBA» en door de vermelding van de zetel;

van de vennootschap, het ondernemingsnummer, en gebeurlijk het belasting over de toegevoegde waarde-;

nummer.

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te HERENT (Veltem-Beisem), Mechelsesteenweg, 2060.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,!

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,;

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de erso(o) n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of voor en met rekening van derden, alleen of in de vorm van een vereniging of onder samenwerkingsverband alle mogelijke handelingen te verrichten in de ruimste zin van het woord die in rechtstreeks of onrechtstreeks

verband staan met decoratie, installatie, transformatie, reparatie, onderhoud, opsmuk van gebouwen en hun uitrusting, alle dienstenlevering met betrekking tot het onderhoud of de schoonmaak van gebouwen; hierin inbegrepen hun uitrusting voor het gebruik van industriële, commerciële, openbare of privé kantoren. Ze zal ook als doel hebben de fabricatie, de plaatsing en de herstelling van schrijnwerkerij, metaal en plastiek, de consolidatie van de bodem door gebruik van aile systemen, werken van installatie van ventilatie, verluchting, warme luchtverwarming, airconditioning en industriële leidingen; de plaatsing van tussenschotten en valse plafonds, de opkuis, de ontmossing van daken en kroonlijsten, het plaatsen van parket, werken, plaatsing van ingebouwde keukens, werken van overdekken van kroonlijsten met plastische materialen, atelier van reparatie van elektrisch materiaal, werken van opkuis en desinfectering van huizen, lokalen, meubels en diverse objecten, de meubelmakerij, de grondwerken, installatie van stellingen, voegwerken, schoonmaak van voor- en achtergevels, de installatie van elektrische verwarming, het leggen van vloeren en betegeling, werken die ook kunnen uitgevoerd worden door onderaannemers.

De fabricatie, de aan- en verkoop, het verhuren, de leasing, de ruilhandel, het onderhoud en de herstelling, het in- uit- en doorvoeren, alsmede het vervullen van de douaneformaliteiten met betrekking tot spuitapparatuur en alle andere apparaten, toestellen en toebehoren dienstig in de bouwsector en aanverwante sectoren, alsmede met betrekking tot alle aanverwante producten en grondstoffen.

De koop, verkoop de import en export van alle artikelen en koopwaar dat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met haar activiteiten.

De aan- en verkoop van materialen en decoratieartikelen, meubels, alsook de activiteiten van kinderdagverblijf en kinderwacht.

Tevens zal zij roerende of onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke handelingen kunnen uitvoeren binnen de grenzen van haar maatschappelijk doel.

Ze zal elk roerend of onroerend goed nodig voor haar werking kunnen aankopen, huren of verhuren.

De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op elke wijze die haar het meest geschikt lijkt.

Zij mag daarenboven alle handelingen van commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende aard, verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of van aard zijn haar activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden. Zij mag ook door inbreng, samensmelting, financiële tussenkomst of anderszins deelnemen aan vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar activiteiten, toeleveringsbedrijven en afzetgebieden te ontwikkelen en uit te breiden.

Zij zal met name alle onroerende goederen en handelsfondsen kunnen verwerven, verkopen, huren en verhuren.

Zij zal zich ook kunnen borgstellen voor derden.

Zij zal eveneens kunnen optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Artikel 4

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 Eur), verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan worden verhoogd onder de wettelijk bepaalde vormen en voorwaarden.

Artikel 5

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan worden ontbonden met inachtneming van de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

Zij kan verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen voor een termijn die de haar nadien toegewezen duur zou overschrijden.

Artikel 6

De aandelen luiden op naam.

Zij zijn onsplitsbaar. Indien verscheidene personen rechten hebben die verbonden zijn aan een aandeel, kan de vennootschap de uitoefening van die rechten schorsen totdat één persoon is aangewezen als de houder van dat aandeel, dit onverminderd artikel 7.

De erfgenamen of legatarissen, schuldeisers en rechthebbenden ten aanzien van alle aandelen van een vennoot kunnen onder geen enkel voorwendsel de goederen of waarden van de vennootschap laten verzegelen, noch vragen dat een inventaris van het vermogen van de vennootschap wordt opgemaakt.

Zij moeten zich voor de uitoefening van hun rechten beroepen op de balansen en de boekhouding van de vennootschap en op de besluiten van de algemene vergadering.

Artikel 10

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder  indien er slechts één is  of de zaakvoerders  indien verscheidene zaakvoerders zijn aangesteld  kunnen de volmachten die zij dienstig achten, verlenen aan één of meer gevolmachtigden, directeurs die zij in hun midden kiezen. Zij kunnen ook voor één of meer welbepaalde opdrachten bijzondere volmachten verlenen aan leden van de vennootschap.

De zaakvoerders zijn ten allen tijde afzetbaar op beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd of deel uitmaakt van een college van zaakvoerders, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 11

De algemene vergadering kan een plaatsvervangend zaakvoerder benoemen, die in functie treedt zodra het overlijden of de langdurige ongeschiktheid van de zaakvoerder wordt vastgesteld en zonder dat een nieuw besluit van de algemene vergadering nodig is.

Titel VIII - Controle

Artikel 12

De controle van de vennootschap wordt verzekerd overeenkomstig de artikelen 272 en 274 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij gebrek aan een commissaris bezit elke aandeelhouder het individuele onderzoek- en controlerecht.

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria opgenomen in artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen hetwelk bepaalt met wat dient verstaan te worden onder "kleine vennootschap", is zij niet genoodzaakt om een commissaris aan te duiden, en bezit iedere vennoot, individueel, de macht tot onderzoek en controle.

De ontstentenis van commissaris dient vermeld te worden in de uittreksels van akten en documenten dewelke volgens de wet dienen gepubliceerd te worden, in de mate dat deze betrekking hebben op de commissarissen.

De vergadering dient door het bestuursorgaan te worden samengeroepen, zelfs op vraag van één enkele vennoot, teneinde te beraadslagen over de vrijwillige benoeming van een commissaris,.

Artikel 13

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of dissidente vennoten.

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist ingevolge bijeenroeping door de zaakvoerder.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de eerste vrijdag van de maand mei te 18 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, komt de vergadering samen op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur.

Artikel 14

Het boekjaar begint op een januari (01/01) en eindigt op eenendertig december (31/12).

Door de zaakvoerder(s) word(t)en dan een inventaris en de jaarrekening, alsook een jaarverslag opgemaakt overeenkomstig de wettelijke en reglementaire voorschriften die op de vennootschap van toepassing zijn.

Artikel 15

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

III. SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van koophandel van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf (2012).

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste vrijdag van de maand mei van het jaar

tweeduizend dertien (2013).

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur :

- de heer LIBERT Philippe,

-mevrouw CLAESSENS Dominique, beiden voornoemd, die dit mandaat aanvaarden, Hun mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

3. Commissaris

Ten aanzien van de bepalingen vervat in artikel 15, §2 van het Wetboek van vennootschappen achten de

" oprichters te goeder trouw dat onderhavige vennootschap dient beschouwd te worden als een "kleine vennootschap" in de zin van artikel 15 §1 van gezegd wetboek en beslissen zij bijgevolg om geen commissaris aan te duiden.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en aile verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sedert heden, door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, warden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerders die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

5. Bijzondere volmacht

ACTUAL-COMPTA of elke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen als "lasthebber ad hoc" van de vennootschap, om alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde (B.T.W.), de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondernemingsloket en aanverwante administraties.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle nuttige verklaringen af te leggen en aile documenten te ondertekenen en in het algemeen alles le doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de , uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Luc VAN EECKHOUDT, notaris

te samen neergelegd : expeditie van de notariële akte

bankattest

Voor-behoude.n aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/04/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
03/06/2015
ÿþMal Word 11.1

i; 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IflUIlIIYIIY 76fi 4IVVIIII II

*1507'

IN

u n i

VAN

KOOPHANDEL

2- -05- 2015

LEUVEN

ri ie

Ondernemingsnr : 0.837.411.688

Benaming

(voiuit) : PHIDOLI

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsesteenweg 2060, te 3020 Herent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Intrekking Faillissement

ingevolge vonnis van de Rechtbank van Koophandel te Leuven, buitengewone zitting van de 6° kamer

DD.12.05.15

Waarin het verzet als ontvankelijk en gegrond beschouwd wordt.

Bijgevolg wordt het faillissement uitgesproken door deze rechtbank op 09.04.2015 ingetrokken.

Bijlage: Vonnis Rechtbank van Koophandel

Getekend,

Claessens Dominique

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.04.2015, NGL 28.08.2015 15486-0061-009

Coordonnées
PHIDOLI

Adresse
MECHELSESTEENWEG 2060 3020 HERENT

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande