PHILIP V

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHILIP V
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.418.209

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 31.03.2014 14078-0318-015
23/09/2014
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudeu

aan het

Belgisch

Staatsbla

11]!1,11i.ij,1111P.II



Ondernemingsnr :0472.418.209

Benaming (voluit) :PHILIP V

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Den Heuvel 20, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel te Mortsel, op 8 september 2014, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van "PHILIP V" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 2970 Schilde, Den Heuvel 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Antwerpen onder het nummer BE 0472.418.209, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

/. VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves vierhonderdnegenenzeventigduizend tweehonderdenelf euro en vierenvijftig eurocent (479.211,54 EUR) bedragen zoals blijkt op de jaarrekening opgemaakt per 30 september 2012 die werd goedgekeurd door de algemene vergadering van onderhavige vennootschap van 1 maart 2013.

2. VASTSTELLING VAN HET UITKEERBARE BEDRAG

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, vierhonderdnegenenzeventigduizend tweehonderdenelf euro en vierenvijftig eurocent (479.211,54 EUR) bedraagt.

3. VASTSTELLING VAN DE BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND De voorzitter stelt vast dat de bijzondere algemene vergadering gehouden op 11 augustus 2014 beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van vierhonderdtweeëntvvintigduizend tweehonderdtweeëntwintig euro en tweeëntwintig eurocent (422.222,22 EUR).

De enige vennoot, vertegenwoordigd zoals voormeld verklaart het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

4. VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

De voorzitter legt het verslag voor dat de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nielandt, Franken & Co", vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, aangewezen door de vennootschap overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, heeft opgesteld op 14 augustus 2014 met betrekking tot deze inbreng in natura.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

I " Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk Vinkenbaan 44, verklaart inzake de inbreng in natura van een eisbare en vaststaande schuldvordering naar aanleiding van de kapitaalverhoging van Philip BVBA, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen dat:

1. deze verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrierevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte goed en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. deze conclusie slechts geldt onder voorbehoud van de opschortende voorwaarde dat de vennootschap een bruto-dividend ten belope van EUR 422.222,22 toekent aan haar enige vennoot en dat deze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Luik B - vervolg

.behouden ervoor opteert om de schuldvordering, die daardoor ontstaat, in te brengen in het kapitaal van de vennootschap;

aan het 3, de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

 "TgUrdis-EFE 4, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedreseconomisch zijn en de waardebepalingen, waartoe deze methoden leiden, zijnde EUR 380.000,

staatsblad overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

In het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura worden er 3.534 nieuwe aandelen uitgegeven.

ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag is opgemaakt in het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura bij Philip V BVBA, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, en mag geenszins voor andere doeleinden worden aangewend."

De vergadering keurt haar verslag goed. In een bijzonder verslag legt de zaakvoerder uit waarom de kapitaalverhoging van belang is voor de vennootschap,

5. VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING IN NATURA.

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van driehonderdtachtigduizend euro (380.000,00 EUR), om het te brengen op vierhonderdduizend euro (400.000,00 EUR) door inbreng in natura van "uit te keren dividend" ten belope van driehonderdtachtigduizend euro (380.000,00 EUR).

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van drieduizend vijfhonderdvierendertig (3.534) aandelen die identiek aan de bestAnnde aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt middels de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap, en die omstandig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Is vervolgens tussengekomen, de enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die verklaart dat bij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft lastens de vennootschap zoals omstandig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van vierhonderdtweeëntwintigduizend tweehonderdtweeëntwintig euro en tweeëntwintig eurocent (422.222,22 EUR) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

In rail voor deze inbreng worden aan de enige vennoot, die dit aanvaardt, de drieduizend vijfhonderdvierendertig (3.534) nieuwe volledig voIstorte aandelen toegekend.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzonder aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

6. VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van driehonderdtachtigduizend euro (380.000,00 EUR), aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op vierhonderdduizend euro (400.000,00 EUR), vertegenwoordigd door drieduizend zevenhonderdtwintig (3.720) aandelen op naam zonder nominale waarde.

7. WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorgaat, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderdduizend euro (400.000,00 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door drieduizend zevenhonderdtwintig (3.720) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/ drieduizend zevenhonderdtwintigste) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen."

8. VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE

De vergadering geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen

en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

9. MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

10. VOLMACHT FORMALITEITEN

De vergadering verleent bâzondere volmacht aan de besloten vennootsche met beperkte aansprakelijkheid





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



I.

Luik B - vervolg

"KT&G", woonstkeuze gedaan hebbende te 2240 Zandhoven, Hallebaan 48, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desàevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Gecoördineerde statuten

Bijzonder verslag van de zaakvoerder Versla van de bedrijfsrevisor

Voor-

>houcrien

aan het

Belgiscr

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 25.04.2013 13097-0280-016
07/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 01.03.2012, NGL 27.04.2012 12102-0303-015
18/01/2011
ÿþ Mad 2.1

'e1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

eleerg Iegd ter griffie van de Recbtballll ven koophandel te Antwerpen, op

0 7 JAN. 2011

Griffie

Voor-

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

IIII Ill IID III 1M 110 IIII 10 11

*11008769*

Ondernemingsnr : 0472.418.209

Benaming :

(voluit): PHILIP V

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 2970 Schilde, Den Heuvel 20

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

IHET JAAR TWEEDUIZEND TIEN.

lOp drieëntwintig december I

(Voor Ons, Marcel WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke] vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte 'aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel,I

IEggestraat 28, werd gehouden te Mortsel, Eggestraat 28, een buitengewonealgemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHILIP V", gevestigd te 2970 Schilde, Den Heuvel 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BTW BE 0472.418.209, opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Van Bael te Antwerpen op vijf juli tweeduizend, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig juli tweeduizend onder nummer 20000728-621, en waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Johan Van Oekel te Brasschaat op eenentwintig' september tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien oktober tweeduizend en vijf onder nummert 2005-10-19/0146231.

De buitengewone algemene vergadering neemt eenstemmig de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt uitvoerig kennis van het verslag van de zaakvoerder van de vennootschap in verband met de voorgenomen doelwijziging, waaraan toegevoegd een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld;

en keurt vervolgens het verslag goed.

Vervolgens beslist de vergadering het doel van de vennootschap en het artikel 3 van de statuten te wijzigen en aan te passen zoals vooropgesteld op de agenda.

Artikel 3 zal voortaan luiden als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

"de uitbating van een smederij;

de vervaardiging, montage en herstelling van voorwerpen in gesmeed ijzer, vervaardiging, montage en herstelling van ijzeren schrijnwerk voor buiten en binnen en voor de bouw waaronder onder andere begrepen: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, trapleuningen, borstweringen, enz.

vervaardiging van scharnieren, hengsels en hengselduimen,

!kopen en verkopen van goederen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en

Lverhandelen van aandelen,

deelbewijzen,obligaties,warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en landere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse =ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen,

administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een

(semi)-publiekrechterlijk statuut;

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten .. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe !raadgever of orgaan van de client;

LHet verstrekken van leningen en voorschotten onder éénder welke vorm of duur, het waarborgen van allerlei verbintenissen;

!Het verwerven, vervreemden en beheren van zowel roerende als onroerende goederen en beleggingsgoederen allerhande;

Het verlenen en verwerven van zakelijke onroerende rechten in vruchtgebruik, opstal en erfpacht;

;Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks , belangen nemen in andere ondernemingen ;

IDe vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot Zwaarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar

goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak; !De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, ifinanciële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks

of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard

zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te

vergemakkelijken".

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit het huidige boekjaar te verlengen om te laten

eindigen op dertig september tweeduizend en elf.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit het boekjaar te wijzigen om te beginnen op één

oktober en te eindigen op dertig september van ieder jaar.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen om deze vast te stellen op de eerste van de maand maart van ieder ljáar, om zestien (16) uur.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering gelast ondergetekende notaris over te gaan tot de

coördinatie van de statuten overeenkomstig de vigerende wetgeving.

ZESDE BESLUIT

De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebber aan de heer Willem Verlinden, medewerker van Fiducial Belgium, te 2980 Zoersel, Oostmallebaan 87, met recht van indeplaatsstelling en met volgende machten

!Alle inschrijvingen of aanvragen bij het Ondernemingsloket en de Federale i!Overheidsdienst Financiën of wijziging, doorhaling of schrapping hieraan te iivorderen alsmede het aansluiten van de vennootschap bij alle mogelijke !!beroepsorganisaties vast te leggen.

!!Alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren zowel ivoor het verleden, het heden als voor de toekomst.

l3Omtrent al wat voorafgaat volmachtdragers in de plaats te stellen voor een 1Ideel van zijn machten en voor de duur die hij zal goedvinden.

!STEMMING

Alle voorgaande besluiten werden met éénparigheid van stemmen genomen.

SLUITING

Daar de agenda afgehandeld werd, wordt de zitting gesloten om vijftien uur vijftien.

.Voorbehouden aan het r s-cW Staatsblad

Voor-

behouden

" aan het _

~~eTg~sc~i

Staatsblad

Luik B - vervolg

WAARVAN PROCES -VERBAAL --------------

Opgemaakt en verleden te Mortsel.

En na integrale voorlezing en toelichting van de akte hebben de partijen

getekend met mij, notaris.

Volgen de handtekeningen.

VOORONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd een afschrift van de akte statutenwijziging + gecoôrdineerde tekst van de statuten.

r----

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.05.2010, NGL 23.08.2010 10439-0287-015
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.05.2009, NGL 28.08.2009 09702-0339-015
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.06.2008, NGL 25.07.2008 08490-0095-015
29/02/2008 : AN341041
31/07/2007 : AN341041
03/07/2006 : AN341041
19/10/2005 : AN341041
26/07/2005 : AN341041
16/09/2004 : AN341041
20/06/2003 : AN341041
22/02/2001 : AN341041

Coordonnées
PHILIP V

Adresse
DEN HEUVEL 20 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande