PHOENIX

NV


Dénomination : PHOENIX
Forme juridique : NV
N° entreprise : 457.953.232

Publication

27/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 20.12.2013 13694-0519-010
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 28.11.2014, NGL 19.12.2014 14699-0182-010
31/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 21.12.2012 12677-0436-010
06/02/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

1111J11.111,M1111.0111

Dr,dernQmingsn( 0457.953.232

wenca!t', : PHOENIX

NEERGELEGD

2 4 -01- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAN DE,Ia,/9,ECHELEN

Rechtsvore. : Naamloze Vennootschap

Zetel 2830 Willebroek, Meerhoflaan 10

(*+diedig adres)

: STATUTENWIJZIGING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op éénentwintig december tweeduizend en elf. Geregistreerd Mechelen 1° kantoor, op 23 december 2011, elf bladen en geen verzendingen, boek 975, blad 49, vak 10. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Ontvanger (get.) K. Decoster.

Blijkt wat volgt:

a) AIle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

1. De buitengewone algemene vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2830 Willebroek, Meerhoflaan 10 naar 2830 Willebroek, Breendonkstraat 269; de eerste zin van het artikel 2 van de statuten wordt in deze zin aangepast.

2. Het doel van de vennootschap wordt aangepast en uitgebreid; het artikel 3 van de statuten wordt hiertoe aangepast.

3. De buitengewone algemene vergadering beslist om de vierduizend negenendertig aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Deze omzetting gebeurt onder de uitdrukkelijke verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur. Voor eIk toonderaandeel zal één aandeel op naam worden ingeschreven in een Register van Aandelen welke bij die gelegenheid eveneens zullen genummerd worden en waarvoor een certificaat door de Raad van Bestuur aan de betrokken aandeelhouder zal worden uitgereikt.

De Raad van Bestuur verbindt er zich toe bij die gelegenheid eveneens over te gaan tot de vernietiging van de aan haar overhandigde toonderaandelen.

Het artikel 5 van de statuten wordt in deze zin aangepast.

4. De buitengewone algemene vergadering beslist om de thans bestaande categorieën van aandelen,

te weten de A-categorie,de B-categorie en de C-categorie van aandelen, af te schaffen.

Het artikel 5 van de statuten wordt in deze zin aangepast.

5. Ingevolge de goedkeuring van het derde en het vierde agendapunt, beslist de buitengewone algemene vergadering de statuten hieraan aan te passen; aangezien een groot aantal artikel dient gewijzigd te worden, beslist de buitengewone algemene vergadering de statuten integraal te vervangen door de tekst die op het einde van deze akte wordt weergegeven.

Alle aandeelhouders verklaren vooraf in het bezit gesteld te zijn van deze tekst en keuren deze hierbij uitdrukkelijk goed. De bepalingen van deze tekst zullen voortaan gelden als tekst van de statuten.

6. De buitengewone algemene vergadering keurt uitdrukkelijk de voorgestelde schrapping van de tekst van het artikel 19 zoals in de agenda voorgesteld goed, alsmede het voorstel van de nieuwe tekst.

t?17. kf2r " t3~._~tO - hCE'CiE,' van 1_oi81o;.^(@n:

7[ ~il~ r~Q'

'' r " E ,.. " :f.'~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

7. De buitengewone algemene vergadering beslist het lopende boekjaar dat afsluit op éénendertig december tweeduizend en elf te verlengen en derhalve af te sluiten op dertig juni tweeduizend en twaalf

Derhalve wordt beslist dat het boekjaar van de vennootschap voortaan aanvang zal nemen op één juli van ieder jaar om te eindigen op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

De eerste alinea van het artikel 28 van de statuten wordt in deze zin aangepast.

8. Ingevolge de goedkeuring van het zevende agendapunt, wordt de in de agenda voorgestelde verplaatsing van de jaarvergadering van de laatste vrijdag van de maand april om twintig uur naar de laatste vrijdag van de maand november om twintig uur.

De eerste zin van het artikel 24 van de statuten wordt in deze zin aangepast.

9. De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat de mandaten van de bestuurders en de afgevaardigde bestuurders verstreken op datum van de jaarvergadering van tweeduizend en negen. Er werden sindsdien geen nieuwe bestuurders benoemd. Derhalve verzoekt de voorzitter, de buitengewone algemene vergadering kennis te nemen van de bovenstaande feiten en alle rechtshandelingen die in de periode van de jaarvergadering tweeduizend en negen tot op heden, voor en namens de vennootschap zijn gesteld, te bekrachtigen zodat deze voor en namens de vennootschap geacht werden verricht te zijn.

De buitengewone algemene vergadering bekrachtigt uitdrukkelijk bovenstaande feiten en benoemt tot nieuwe bestuurders :

* De heer KALAAJI Issam, geboren te Aleppo (Syrië) op twee april negentienhonderd negentig, rijksregisternummer 90.04.02-549.48, ongehuwd, van Syrische nationaliteit, wonende te 2870 Puurs, Provincielaan 86;

* De heer KALAAJI Mohammad, geboren te Aleppo (Syrië) op één januari negentienhonderd vierentachtig, rijksregisternummer 84.01.01-409.71, echtgenoot van mevrouw Kalaajij Noura, wonende te 2840 Terhagen (Rumst), Kapelstraat 114.

De duurtijd van het mandaat bedraagt zes jaar. Het mandaat zal onbezoldigd zijn.

De aangestelde bestuurders zijn hier tussengekomen en verklaren te aanvaarden onder de bevestiging dat niets zich hiertegen verzet.

Tevens wordt er aan de ontslagnemende bestuurders décharge verleend met betrekking tot hun bestuursmandaten tot op heden.

Tevens wordt décharge verleend inzake boekhouding en fiscale verplichtingen op datum van eenentwintig december tweeduizend en elf aan de vorige aandeelhouders-vennoten.

De statuten voorzien, onder meer, wat volgt:

Artikel I : NAAM :

De vennootschap draagt de naam : "Phoenix" Naamloze Vennootschap.

Artikel 2 : ZETEL :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2830 Willebroek, Breendonkstraat 269.

De raad van bestuur kan deze zetel naar iedere andere gemeente in het Nederlandstalige gedeelte van

België of in het bestuurlijk arrondissement Brussel-Hoofdstad overplaatsen; hij kan ook agent-

schappen en filialen in binnen- en buitenland oprichten mits inachtneming van de taalwetgeving.

Iedere verandering van de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het

Belgische Staatsblad bekendgemaakt door de zorgen van de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur

heeft ook de macht de wijziging van de zetel authentiek te doen vaststellen in de statuten.

Artikel 3 : DOEL :

De vennootschap heeft tot doel

a) De aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen en meer in het bijzonder het beheer, de instandhouding en valorisatie van onroerende goederen met inbegrip van hun onderhoud, verbouwing, bebouwing, renovatie, restauratie en verhuring in alle stadia van afwerking; dit alles voor eigen rekening of met medewerking van derden en binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

b) het participeren in en het beheren van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze zouden hebben en dit zelfs in hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar.

- de aan- en verkoop, het huren en verhuren, de productie, het lassen, het onderhoud, het herstellen, het monteren, het demonteren en het slopen van ijzerwerken, metalen constructies, metalen schrijnwerken en machines, alsmede alle voorwerpen en materialen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de hierboven beschreven handelingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het aannemen van zinkwerken en metalen dakbedekking van gebouwen;

- het aannemen van niet-metalen dakbedekking van gebouwen;

- het aannemen van sloopwerken;

- het aannemen en uitvoeren van smeed- en perswerk;

- het aannemen en uitvoeren van metalen schrijnwerk;

- het verhuren, huren en ter beschikking stellen met inbegrip van aan- en verkoop onder alle vormen

van alle onroerende goederen en voor alle bestemmingen;

- de bijstand in andere ondernemingen en werven met inbegrip van het overnemen en overlaten van handelszaken;

- de studie, het ontwerp, de fabricatie, het herstellen, het transport, de montage en demontage van alle soorten metalen, mechanische en elektrische constructies en installaties in staal, non-ferrometalen, hout en kunststoffen, enzovoort, zoals

fabriekshallen, woningen, bureaucomplexen, bruggen, sluizen, leiding- en ketelbouw, petrochemie, haveninstallaties, industriële constructies, opslag- en transportmiddelen, voertuigen, machinebouw enzovoort;

de handel in het groot en in het klein in al deze constructies en producten, de onderdelen, de vervangingsstukken en alle toebehoren.

Het uitvoeren van alle oppervlakte behandelingen zoals :

stralen, metalliseren, schilderen en plastificeren, alsmede van alle metallurgische procédés zoals galvaniseren, cadmiëren, fosfateren, anodiseren, enzovoort;

- het aannemen en uitvoeren, de studie, het ontwerp, de fabricatie, het herstellen, het transport, de montage en demontage van :

Smeedwerk, metaalconstructie en metalen kunstwerken, loodsen, montage en demontagewerk; buis en andere soortgelijke constructies.

Niet-metalen en asfaltbedekkingen, het droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt; Metalen schrijnwerkerij, het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk, evenals het plaatsen van roosters, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken.

Reinigen en opknappen van gevels, het restaureren, reinigen en wassen van gebouwen, gevels en monumenten, zandstralen van gevels.

Metalen dakbedekkingen in zinkwerk, het bedekken van daken in non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters evenals de herstellings- en onderhoudswerken.

Restauratie door ambachtslieden.

Industriële schilderwerken.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, aan zaakvoerders, vennoten en aanverwanten, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van dezelfde ondernemingen. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, algemeen bedrijfsbeheer, informatica, boekhouding, budgettaire en financiële aangelegenheden, human resource management, organisatie en planning, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen, van vennootschappen, evenals de aan- en verkoop van daarmee verband houdende producten en/of goederen.

De aan- en verkoop, zowel klein- als groothandel, van electrotechnische automatisatiemachines, onderdelen van vrachtwagens, auto-onderdelen, uirusting machines, kogellagers en elektromotors. Het repareren, het testen, de verkoop en de reparatie van industriële elektronica.

De handel, zowel, groothandel als kleinhandel, import, export en distributie van alle soorten textielprodukten en lederwaren inclusief schoenen.

Dit alles met inbegrip van import en export, als hoofdaannemer, dan wel als onderaannemer, als hoofdhandelaar, dan wel als bemiddelaar, agent, depositaris, consignataris of commissionaris. Dit alles voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Zij zal in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn dat zij het bereiken ervan, geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

Zij mag zich omvormen in een vennootschap van een ander type, bovendien rechtstreeks of onrechtstreeks door middel van inbreng, fusie, opslorping of inschrijving of op welke manier ook deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, en vennootschappen die een gelijksoortig of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

bijkomstig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn voor gehele of gedeeltelijke verwezenlijking

van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden en waarborgen stellen voor derden.

Artikel 4 : DUUR :

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Artikel 5 : BELOOP VAN HET KAPITAAL :

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vierenzeventigduizend driehonderd

achtenzestig euro en wordt vertegenwoordigd door vierduizend negenendertig aandelen op naam

zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6 : INSCHRIJVING OP HET KAPITAAL :

Op het kapitaal werd ingeschreven en gestort zoals werd vastgesteld in de akten van oprichting en

kapitaalverhoging.

Artikel 15 : RAAD VAN BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, die steeds uit drie bestuurders bestaat.

De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouder van de vennootschap.

Zij handelen als een college, en beslissen bij meerderheid van stemmen.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering en de duur van hun opdracht mag zes jaren niet

te boven gaan, conform artikel 518 paragraaf 3 van het wetboek van vennootschappen. De be-

stuurders kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende be-

stuurders zijn steeds herbenoembaar.

De opdracht van de uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die tot

de nieuwe benoeming is overgegaan.

De Raad van Bestuur benoemt, onder zijn leden, een voorzitter.

Artikel 16 : VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR :

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats,

aangewezen in de oproepingsbrief.

Artikel 17 : MACHT VAN DE RAAD VAN BESTUUR :

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die

nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die

bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bij statutaire bepaling kunnen de bevoegdheden van de Raad van Bestuur worden beperkt. Deze

beperkingen, evenals de eventuele verdeling van de taken onder de bestuurders onder elkaar, zullen

tegen derden niet ingeroepen kunnen worden, ook niet als zij openbaar zouden gemaakt zijn.

Artikel 18 : DAGELIJKS BESTUUR :

De Raad van Bestuur of, indien er slechts twee bestuurders zijn, de bestuurders, mag/mogen het

dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer personen, al dan niet

aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Indien bestuurders met het dagelijks bestuur worden gelast, dragen zij de titel van gedelegeerd

bestuurder.

De Raad van Bestuur kan de personen belast met het dagelijks bestuur, ten allen tijde, met

inachtname van de eventueel toepasselijke wettelijke regelen, wat betreft arbeidscontracten, ontslaan.

De Raad van Bestuur bepaalt de bevoegdheid van deze aangestelden bij hun benoeming.

Daarenboven kan de Raad van Bestuur en kunnen de personen belast met het dagelijks bestuur,

bepaalde en beperkte bevoegdheden verlenen aan bijzondere gevolmachtigden;

deze bevoegdheden dienen in de documenten waarin de volmacht wordt vastgesteld, omschreven te

worden.

Artikel 19 : VERTEGENWOORDIGING :

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten

rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de

vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerd bestuurder, aan

wie individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

Voor wat het dagelijks bestuur aangaat, kan de vennootschap vertegenwoordigd worden door de

personen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen en dit voor alle verrichtingen die tot dit

dagelijks bestuur behoren. Gebeurlijke beperkingen van hun vertegenwoordigingsbevoegdheid ten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

aanzien van het dagelijks bestuur kunnen niet tegen derden ingeroepen worden en zullen dus enkel gevolgen hebben binnen de vennootschap.

De bijzondere gevolmachtigden beschikken over de vertegenwoordigende macht binnen het kader van hun bevoegdheid.

Artikel 24 : JAARVERGADERING :

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand november om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag zou zijn, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Artikel 26 : BIJEENKOMSTEN :

-Biieenroeping

- De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken, terwijl de anderen waaronder de houders van aandelen aan toonder slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven dagen vóór de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 28 : BOEKJAAR - MAATSCHAPPELIJKE DOCUMENTEN :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Artikel 29 : WINSTVERDELING :

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken, elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn.

Van de zuivere winst wordt minimum vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve tot wanneer deze reserve tien ten honderd van het geplaatst kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het vrijblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit op voorstel van de Raad van Bestuur.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief , zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De Raad van Bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren overeenkomstig artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst; zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling zijn of moeten worden gevormd.

Verder wordt gehandeld volgens de bepalingen die uitvoerig in de vennootschappenwet zijn omschreven.

Artikel 31 : ONTBINDING - VEREFFENING :

Bij ontbinding van de vennootschap moet de commissaris of, bij ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant, verslag uitbrengen over de staat van activa en passiva, die door de bestuurders samen met hun verslag, aan de algemene vergadering, die geroepen wordt om zich uit te spreken over de ontbinding, moet worden overgemaakt.

Die staat van activa en passiva mag niet méér dan drie maanden voordien vastgesteld zijn en wordt toegelicht in het verslag van het bestuur.

De algemene vergadering benoemt één of meer vereffenaars en bepaalt zijn (hun) bevoegdheid, bezoldiging en de wijze van vereffening.

Bij ontstentenis van dergelijke aanstelling zullen de in dienst zijnde bestuurders als vereffenaars optreden.

De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven, de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen en deze neer te leggen binnen de dertig dagen na voorlegging aan de algemene vergadering.

Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk kapitaal gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

Ingeval op aandelen niet volstort werd, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de nog niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaande uitkering op de volstorte aandelen.

RAAD VAN BESTUUR

De bestuurders onmiddellijk in een raad van Bestuur verenigd verklaren te benoemen :

tot gedelegeerde bestuurders :

- de heer Kalaaji Mohammad, voornoemd;

- de heer Kalaaji Issam, voornoemd.

De duurtijd van dit mandaat bedraagt zes jaar.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering

de dato 21 december 2011, verslag van de Raad van Bestuur en tekst van de gecoördineerde statuten.

. J:ií.. J F.0 hGF'~wri'- 1ristrJtTl& te erLC-~

da c ní:: Zier . r -sr .. . _,.~,;~ . . , d

Lc1,i1 Cd* r1Tij^~~'.''. , i .

22/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 19.09.2011 11548-0250-012
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 23.06.2010, NGL 31.07.2010 10386-0499-012
01/09/2009 : ME602947
21/08/2009 : ME602947
18/08/2008 : ME602947
13/08/2008 : ME602947
14/06/2005 : BL602947
30/08/2004 : BL602947
07/11/2003 : BL602947
12/09/2003 : BL602947
16/05/2003 : BL602947
19/07/2002 : BL602947
16/06/2001 : BL602947
01/07/2000 : BL602947
15/06/1999 : BL602947
05/02/1998 : BL602947
30/05/1996 : BL602947

Coordonnées
PHOENIX

Adresse
BREENDONKSTRAAT 269 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande