PHORMION

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PHORMION
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 887.474.576

Publication

10/06/2013
ÿþOndernemingsnr : 0887.474.576

Benaming (voluit) : PHORMION

(verkort) : #,~

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vrijheidstraat 38

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :NV: ontbinding

Tekst : Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Veerle Boere te Borgerhout op zevenentwintig maart tweeduizend dertien, "Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der;  registratie op: 02 APR, 2013 Boek 284 blad 91 vak 19 Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25) De Eerstaanwezend; inspecteur wn H Huberfand. , blijkt dat de algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze: vennootschap PHORMION, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De algemene vergadering besluit de huidige bestuurder wiens mandaat ten einde liep op twee mei tweeduizend; en twaalf om achttien uur te herbenoemen tot bestuurder, dit met terugwerkende kracht tot op datum van twee; mei tweeduizend en twaalf, hetzij:

;; 11 de heer Verwaerde Philippe Gérard Georges, geboren te Elsene op vijftien december negentienhonderd! zevenenvijftig, gehuwd met mevrouw K5sling Petra, wonende te 2000 Antwerpen  Vrijheidstraat 38.

i! 2/ de naamloze vennootschap VALNITEL, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen  Vrijheidstraat 38, met als vaste vertegenwoordiger de heer Verwaerde Philippe Gérard Georges, voornoemd. Deze herbenoeming; tot bestuurder geldt voor een termijn van zes jaren, ingaande op 2 mei 2012. Hun ambt zal onbezoldigd zijn. Zij, verklaren deze benoeming te aanvaarden onder de bevestiging dat er geen enkele wettelijke of gerechtelijke; maatregel zich verzet tegen deze benoeming.

TWEEDE BESLISSING.

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris vooriezing te geven van

a. het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht; en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.! Aan dit bijzonder verslag is een staat gehecht van actief en passief afgesloten volgens boekhoudkundige; toestand op dertig juni tweeduizend en twaalf, dus niet meer dan drie maanden geleden;

b. het verslag van de bedrijfsrevisor COQ Bedrijfsrevisoren (Luk Ostyn Burgerlijke bvba, gevestigd te 3000: Leuven - Karel van Lotharingenstraat 23) door de bestuurders aangewezen, over gemelde staat van actief en! passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze !: weergegeven, en waarvan de besluiten luiden als volgt:

"7. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van PHORMION NV een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 december 2012, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 576,46 en een negatief netto-actief van ¬ -24.125,43, inclusief het negatief resultaat (verlies) ad ¬ -13.289,40 van het boekjaar per 31 december 2012. Bij de bepaling van dit resultaat werd er reeds rekening gehouden met de kosten van vereffening (accountant, revisor en notaris).

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder; voorbehoud van (1) de eventuele fiscale of sociale schulden die bij een stopzettingcontrole tot uiting zouden kunnen komen en (2) van de eventuele gevolgen van de mogelijke niet-naleving van de toepasselijke wettelijke; en besfuursrechterijke voorschriften die niet onder onze directe controleopdrachten vallen.

;: We wensen erop te wijzen dat een faillissement van de vennootschap mogelijk is voor zover de schuldeisers actief over zouden gaan tot invordering. Een (deficitaire) vereffening zal enkel mogelijk zijn indien dei schuldeisers berusten.

Leuven, 5 maart 2013

Burgerlijke BVBA LUK OSTYN,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tSrgiii tt- 1r~r3tG }yav

ÏYGGS aAteerea,Q}

raa

Griffie

n

ICI

101

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

+

Vertegenwoordigd door Luk OSTYN,

Bedrijfsrevisor,

Zaakvoerder"

ODe aandeelhouders hier allen aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren in het bezit te zijn gesteld van een afschrift van genoemde verslagen en staat van activa en passiva, en te verzaken aan de formaliteiten van toezending ervan zoals voorgeschreven door artikel 181, § 2 van het Wetboek van vennootschappen. Vervolgens stelt de notaris vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen, gehouden is met het oog op de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap.

c. Hierna besluit de vergadering de naamloze vennootschap 'PHORMION' vervroegd te ontbinden, zodat de vennootschap nog slechts bestaat voor haar vereffening.

DERDE BESLISSING. -- Kwiiting bestuurders.

De vergadering neemt kennis van het ontslag als bestuurder tengevolge van de ontbinding, van voornoemde;; evenals van de gedelegeerde bestuurders met name:

1. heer VERWAERDE Philippe, en de heer POELMANS Joseph;

2. De naamloze vennootschap VALNITEL, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen  Vrijheidstraat 38, met als vaste vertegenwoordiger de heer Verwaerde Philippe Gérard Georges, voornoemd, De vergadering verleent kwijting aan deze bestuurders voor het door hen tot 'op heden waargenomen bestuur, evenals aan de genoemde gedelegeerde bestuurders.

VIERDE BESLISSING. -- Aanstelling vereffenaar

De vergadering beslist als enige vereffenaar te benoemen: voornoemde heer Verwaerde Philippe, die verklaart te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod,

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn. Hij erkent te weten dat hij pas in functie zal treden na bevestiging of homologatie van zijn aanstelling door de rechtbank van koophandel te Antwerpen, conform artikel 184 § 1 van het Wetboek van vennootschappen (zoals gewijzigd door de Wet van twee juni laatst teneinde de vereffeningprocedure te verbeteren). Daartoe wordt de vereffenaar gemachtigd het dienovereenkomstige verzoekschrift neer te leggen ter griffie van voormelde rechtbank.

VIJFDE BESLISSING. - Machten van de vereffenaar.

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide macht toe voor de uitvoering van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering, in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet. In het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen en beslag of bevel, verzet en beletsel en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen. Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vereffenaar heeft de verplichting jaarlijks rekenschap te geven aan de algemene vergadering en de jaarrekening voor te leggen, alsook aan de rechtbank van koophandel een omstandige staat over te maken in uitvoering van artikel 1 B9bis van het Wetboek van vennootschappen.

Hij zal voorafgaand aan de sluiting van de vereffening een plan van verdeling ter voldoening van de schuldeisers, ter goedkeuring door de bevoegde rechtbank van koophandel, dienen neer te leggen.

ZESDE BESLISSING - Bijzondere volmacht

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking, Als bijzondere gemachtigden, worden aangesteld: Peeters Reeskens  Accountantskantoor Primaccount bvba, gevestigd te 3010 Kessel -- Lo, Eenmeilaan 21, met macht afzonderlijk te handelen en met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Veerle Boere

1/uitgifte van de akte;

2/kopie beschikking rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.05.2012, NGL 04.06.2012 12154-0235-012
17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 09.06.2011 11160-0256-010
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.05.2010, NGL 07.07.2010 10283-0564-010
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 22.06.2009 09274-0354-010

Coordonnées
PHORMION

Adresse
VRIJHEIDSTRAAT 38 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande