PICOTEC IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PICOTEC IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.199.319

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.07.2014, NGL 14.07.2014 14306-0452-016
21/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

[11-ini In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 8 NOV. 2013

Ondernemingsnr : 0865.199.319

Benaming

(voluit) : PICOTEC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vossenpad 11 te 2940 Stabroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAM  DOEL  KAPITAAL  STATUTENWIJZIGING.

Uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op achtentwintig oktober tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PICOTEC" gevestigd te 2940 Stabroek Vossenpad 11, met ondernemingsnummer 0865.199.319, onder meer volgende besluiten heeft genomen

Partiële splitsing waarbij de vennootschap haar huidige activiteiten afsplitst en overdraagt in een nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PICOTEC" waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 2940 Stabroek Waterstraat 1, volgens de opdeling en modaliteiten van het splitsingsvoorstel.

De conclusies van het verslag opgesteld door de heer Jan Derick, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2100 Antwerpen-Deurne Jan Welsterslaan 13 op datum van vierentwintig oktober tweeduizend dertien met betrekking tot de inbreng in natura in de in het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap luiden letterlijk als volgt:

"5. BESLUIT

Ondergetekende, Jan Derick, bedrijfsrevisor te 2100 Antwerpen (Deurre), verklaart inzake de inbreng in natura van de af te splitsen bedrijfstak van de bestaande BVBA PICOTEC in de nieuw op te richten BVBA PICOTEC, overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de op te richten vennootschap BVBA PICOTEC verantwoordelijk zijn voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2, de beschrijving van elke inbreng in natura uit het voorstel van partiële splitsing d.d. 2 juli 2013 blijkt en beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de; inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4, de netto-inbreng 309.185,86 EUR bedraagt en vergoed zal worden door 186 volledig volgestorte nieuw uit; te geven aandelen op naam. Deze vergoeding komt toe aan de vennoten van de bestaande BVBA PICOTEC' waarbij aan ieder aandeel van de bestaande BVBA PICOTEC 1 aandeel van de op te richten BVBA PICOTEC zal worden toegekend.

Er zijn ons geen bijzondere voordelen bekend waarvan de inbrenger, de bestaande BVBA PICOTEC of haar vennoten, zouden genieten en die tot de werkelijke vergoeding zouden hebben bijgedragen.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam; van een inbreng in natura in een op te richten vennootschap en mag niet voor andere doeleinden gebruikt; worden.

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de', oprichting. Ons verslag behelst met ander woorden geen "fairness opinion".

Antwerpen, 24 oktober 2013

Jan DERICK

Bedrijfsrevisor

Jan Welterslaan 13

2100 Antwerpen (Deurre)."

Elk aandeel van de vennootschap recht geeft op een nieuw aandeel in de op te richten vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



Vóor- behouden

Alle verrichtingen vanaf één april tweeduizend dertien uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

- Ingevolge de overdracht van de activiteiten, wordt het kapitaal van de vennootschap verminderd met tienduizend negenhonderd vierenzeventig euro (¬ 10.974,00), zodat het thans zevenduizend zeshonderd zesentwintig (¬ 7.626,00) bedraagt. Vermits het huidige kapitaal van de vennootschap minder bedraagt dan het door de wet vooropstelde wettelijk minimum, wordt er onmiddellijk overgegaan tot een kapitaalverhoging ten belope van zevenduizend zeshonderd zesentwintig (¬ 7.626,00), door incorporatie van beschikbare reserves, en zonder uitgifte van nieuwe aandelen, zodat het kapitaal gebracht wordt naar achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het artikel vijf (5) van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde,"

- De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "PICOTEC IMMO" en het artikel één (1) van de statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd.

- Het doel van de vennootschap wordt gewijzigd als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsme-de alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen;

2, het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

Het artikel drie (3) van de statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd.

- Worden als bijzondere lasthebbers aangesteld:

. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor Hellemons en Anthonissen",

gevestigd te 2940 Stabroek Dorpsstraat 174-176;

" de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO Consult", gevestigd te 2170 Antwerpen-Merksem Ringlaan 33 bus 1;

alsook hun aangestelden, aan wie de macht wordt verleend, ieder afzonderlijk, om de nodige verrichtingen te doen bij de erkende Ondernemingsloketten, de Kruispuntbank en de B.T.W.-administratie, met betrekking tot deze akte en alle latere akten.

---VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL---------------------- ------ ------.------. Tegelijk hiermede nedergelegd ; expeditie der akte, verslag van de bedrijfsrevisor, coördinatie der statuten en lijst publicatiedata.

Notaris Jan Janssens

aan het

Belgisch

Staatsblad











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/08/2013
ÿþrr

Mod Wafd 11.1

IIL,~f~"~_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) . bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Î

lit

*13122885*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbae

~G~ ~i~" r .. ..r, 1~ ! riL;~hiF?~, op

2 6 JULI 2iIM

Griffie

in

Ondernemingsnr : 0865.199.319

Benaming

(voluit) : PICOTEC

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vossenpad 11, 2940 Stabroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : SPLITSINGSVOORSTEL BIJ PARTIËLE SPLITSING

Het bestuursorgaan van onderstaande vennootschap heeft beslist het onderhavig splitsingsvoorstel, opgesteld overeenkomstig de artikelen 743 en 744 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan haar buitengewone algemene vergadering, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 742 tot en met 757 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het bestuursorgaan van hierna vermelde vennootschap heeft het initiatief genomen een partiële splitsing tot, stand te brengen van de te splitsen vennootschap die de overdracht van een deel van het vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de op te richten vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de, beschikkingen van artikelen 677 en 682 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat de te splitsen vennootschap ophoudt te bestaan:

 de te splitsen vennootschap: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid thans PICOTEC (welke na de partiële splitsing zal worden veranderd in PICOTEC IMMO), met zetel te Vossenpad 11 te 2940j Stabroek, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondememingsnummer', 0865.199.319.

 de op te richten vennootschap: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PICOTEC, in: oprichting;

Het bestuursorgaan van de gesplitste vennootschap verbindt zich om alles te doen wat in haar macht ligt= met het oog op de verwezenlijking van de splitsing onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en legt bij deze: het volgende splitsingsvoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de buitengewone algemene vergadering:

1, Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 743 10 W.Venn.)

1.1.1. Identificatie van de te splitsen vennootschap Oprichting

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PICOTEC werd opgericht op 5 mei 2004 bij akte= verleden voor meester Didier Marynen, notaris te Stabroek. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij. het Belgisch Staatsblad van 10 mei 2004 onder het nummer 04676102; hierna genoemd de te splitsen vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden tot op heden niet gewijzigd.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Vossenpad 11, 2940 Stabroek.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achtienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in 186 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal werd tot op heden volstort voor het volledige bedrag.

Doel

"De vennootschap heeft tot doel:

-Oe groot- en kleinhandel , aan- en verkoop, import en export evenals de verhuring van aile machines,' installaties, gereedschap en toebehoren in de meest ruime zin van het woord voor handels, nijverheids industrieel en ambachtelijk gebruik.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ ry,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

-De groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, import en export evenals de verhuring van alle machines, installaties, gereedschap en toebehoren in de meest ruime zin van het woord voor professioneel en particulier gebruik.

-Het onderhoud en de herstelling van alle machines, installaties, en toebehoren en dit zowel in binnen- als buitenland.

-Plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken, plastieken luiken en plastieken schrijnwerk en dit zowel in binnen-als buitenland.

-Fabricage, montage en demontage, onderhoud en herstelling van industriële pijpleidingen en kanalisaties en dit zowel in binnen- als buitenland.

-Plaatsten, inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken of werkplaatsen, pompstations , buisleidingssystemen, enzovoort en dit zowel in binnen- ais buitenland.

-De plaatsing en in werking stellen van buisleidingstoebehoren en dit zowel in binnen- als buitenland. -Tussenpersoon in de handel zowel in binnen- als buitenland.

-De verkoop, het onderhoud, de plaatsing, de montage en demontage, de aanpassing van alle buisleidingscomponenten in de ruimste zin van het woord (onderhoudscontracten) en dit zowel in binnen- als buitenland.

-De verkoop, het produceren, monteren en demonteren van alle stalen gebinten en gordingen, alsook het veranderen en aanpassen van bestaande constructies en dit zowel in binnen- als buitenland.

-De studie alsook het uitoefenen van mechanische werken aan buisleidingssystemen en aanverwanten en dit zowel in binnen- als buitenland.

-Het ontwerpen en verlenen van adviezen inzake constructie van werktuigtechnische, petrochemische, chemische en fluïdomechanische aard en dit zowel in binnen- als buitenland,

-De engineeringsactiviteiten in de ruimste zin van het woord, en onder meer bestaande uit het doen van opzoekingen en studies slaande ondermeer op de inventaris van hulpmiddelen, marketing, uitvoerbaarheid- en rendabiliteitsstudies, detailstudies, het maken van tekeningen, modellen en ontwerpen vereist voor de uitvoering van projecten, het geven van bijstand bij het aanvragen van financieringen, offertes, kwaliteitsonderzoeken, de exploitatie zelf, de opleiding van het personeel en het uitoefenen van toezicht, leiding en coördinatie, de inbedrijfstelling van installaties enzovoort en dit zowel In binnen- als buitenland.

-De projectontwikkeling in binnen- en buitenland.

-Het verhandelen van systemen, procédés, industriële installaties, medische apparatuur, sleutel op de deur projecten, alle nuttige en nodige materialen, rechstreeks of onrechtstreeks bestemd tot de uitvoering en realisatie van het maatschappelijk doel en dit zowel in binnen- en als buitenland.

-De bouw van staalstructuren en industriële pijpleidingen, alsook speciale installaties, enzovoort zowel in binnen- als buitenland.

-Studie, ontwerp, levering, plaatsing van leidingwerk, apparaten en tanks in thermoplastische en thermohardende kunststoffen in binnen- en buitenland.

-Supervisie tijdens plaatsing, indienstname en periodieke controle van leidingwerk, apparaten en tanks in thermoplastische en thermohardende kunststoffen in binnen- en buitenland.

-Studie, ontwerp, productie, levering en plaatsing van uitzettingsstukken in metaal, elastomeer, weefsel en kunstof, voor lucht-, gas-, vloeistof- en vaste stoftransportleidingen in binnen- en buitenland.

-Supervisie tijdens plaatsing, indienstname en periodieke controle van uitzettingsstukken in metaal, elastomeer, weefsel en kunststof, voor lucht-, gas- vloeistof- en vaste stoftransportleidingen in binnen- en buitenland.

-Studie, ontwerp, productie, levering en plaatsing van statische en dynamische ophang- en ondersteuningssystemen voor leidingen en apparaten in binnen- en buitenland,

-Supervisie tijdens plaatsing, indienstname en periodieke controle van statische en dynamische ophang- en ondersteuningssystemen voor leidingen en apparaten in binnen- en buitenland.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechstreeks of onrechstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden, Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samenstelling of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door: Erik VERSCHOOREN, zaakvoerder.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondememingsnummer 0865,199.319.

Aandeelhouders/vennoten

De huidige vennoten van de vennootschap zijn:

1)de heer Erik VERSCHOOREN, wonende te Vossenpad 11, 2940 Stabroek, houder van 167 aandelen; 2)de heer Enzo VERSCHOOREN, wonende te Vossenpad 11, 2940 Stabroek, houder van 19 aandelen. 1.1.2. Identificatie van de op te richten vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PICOTEC zal worden opgericht bij akte te verlijden voor Meester Jan Janssens, notaris te Stabroek; hierna genoemd de op te richten vennootschap. Volgens de ontwerpstatuten zal de op te richten vennootschap:

 de maatschappelijke zetel vestigen te Waterstraat 1, 2940 Stabroek,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

 een kapitaal bij oprichting van 18.600 EUR,

 het kapitaal verdelen over 186 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde,

 het maatschappelijk kapitaal bij de oprichting volledig volstorten,

 als doel hebben:

"De vennootschap heeft tot doel:

-De groot- en kleinhandel , aan- en verkoop, import en export evenals de verhuring van alle machines, installaties, gereedschap en toebehoren in de meest ruime zin van het woord voor handels, nijverheids, industrieel en ambachtelijk gebruik.

-De groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, import en export evenals de verhuring van alle machines, installaties, gereedschap en toebehoren in de meest ruime zin van het woord voor professioneel en particulier gebruik.

-Het onderhoud en de herstelling van alle machines, installaties, en toebehoren en dit zowel in binnen- als buitenland.

-Plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken, plastieken luiken en plastieken schrijnwerk en dit zowel in binnen-als buitenland,

-Fabricage, montage en demontage, onderhoud en herstelling van industriële pijpleidingen en kanalisaties en dit zowel in binnen- als buitenland.

-Plaatsten, inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken of werkplaatsen, pompstations , buisleidingssystemen, enzovoort en dit zowel in binnen- als buitenland.

-De plaatsing en in werking stellen van buisleidingstoebehoren en dit zowel in binnen- als buitenland. -Tussenpersoon in de handel zowel in binnen- ais buitenland.

-De verkoop, het onderhoud, de plaatsing, de montage en demontage, de aanpassing van alle buisleidingscomponenten in de ruimste zin van het woord (onderhoudscontracten) en dit zowel in binnen- als buitenland.

-De verkoop, het produceren, monteren en demonteren van aile stalen gebinten en gordingen, alsook het veranderen en aanpassen van bestaande constructies en dit zowel in binnen- ais buitenland.

-De studie alsook het uitoefenen van mechanische werken aan buisleidingssystemen en aanverwanten en dit zowel in binnen- als buitenland.

-Het ontwerpen en verlenen van adviezen inzake constructie van werktuigtechnische, petrochemische, chemische en fluïdomechanische aard en dit zowel In binnen- als buitenland.

-De engineeringsactiviteiten in de ruimste zin van het woord, en onder meer bestaande uit het doen van opzoekingen en studies slaande ondermeer op de inventaris van hulpmiddelen, marketing, uitvoerbaarheid- en rendabiliteitsstudies, detailstudies, het maken van tekeningen, modellen en ontwerpen vereist voor de uitvoering van projecten, het geven van bijstand bij het aanvragen van financieringen, offertes, kwaliteitsonderzoeken, de exploitatie zelf, de opleiding van het personeel en het uitoefenen van toezicht, leiding en coördinatie, de inbedrijfstelling van installaties enzovoort en dit zowel in binnen- als buitenland.

-De projectontwikkeling in binnen- en buitenland.

-Het verhandelen van systemen, procédés, industriële installaties, medische apparatuur, sleutel op de deur projecten, alle nuttige en nodige materialen, rechstreeks of onrechtstreeks bestemd tot de uitvoering en realisatie van het maatschappelijk doel en dit zowel in binnen- en als buitenland.

-De bouw van staalstructuren en industriële pijpleidingen, alsook speciale installaties, enzovoort zowel in binnen- ais buitenland.

-Studie, ontwerp, levering, plaatsing van leidingwerk, apparaten en tanks in thermoplastische en thermohardende kunststoffen in binnen- en buitenland.

-Supervisie tijdens plaatsing, indienstname en periodieke controle van leidingwerk, apparaten en tanks in thermoplastische en thermohardende kunststoffen in binnen- en buitenland,

-Studie, ontwerp, productie, levering en plaatsing van uitzettingsstukken in metaal, elastomeer, weefsel en kunstof, voor lucht-, gas-, vloeistof- en vaste stoftransportleidingen in binnen- en buitenland.

-Supervisie tijdens plaatsing, indienstname en periodieke controle van uitzettingsstukken in metaal, elastomeer, weefsel en kunststof, voor lucht-, gas- vloeistof- en vaste stoftransportleidingen in binnen- en buitenland.

-Studie, ontwerp, productie, levering en plaatsing van statische en dynamische ophang- en ondersteuningssystemen voor leidingen en apparaten in binnen- en buitenland.

-Supervisie tijdens plaatsing, indienstname en periodieke controle van statische en dynamische ophang- en ondersteuningssystemen voor leidingen en apparaten in binnen- en buitenland.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechstreeks of onrechstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samenstelling of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen."

1.2. Uit te geven aandelen (art. 743 20 W.Venn.)

Aan de vennoot van de te splitsen vennootschap worden in vergoeding voor het gedeelte van het vermogen dat overgaat naar de op te richten vennootschap aandelen van deze vennootschap uitgekeerd in dezelfde verhouding als de aandeelhoudersstructuur van de te splitsen vennootschap,

~.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal van de op te richten vennootschap zal vertegenwoordigd worden door 186 aandelen en dit geeft een ruilvoet waarbij voor 1 bestaand aandeel van de gesplitste vennootschap 1 aandeel van de op te richten vennootschap wordt toegekend.

Deze nieuw volgestorte aandelen van de op te richten vennootschap worden uitgereikt aan de vennoot van de gesplitste vennootschap.

Deze nieuwe aandelen van de op te richten vennootschap zullen door het bestuursorgaan van de op te richten vennootschap aan de vennoten van de te splitsen vennootschap worden toegekend ais volgt:

 aan de heer Erik VERSCHOOREN 167 nieuwe aandelen van de op te richten vennootschap in vergoeding voor 167 aandelen van de te splitsen vennootschap.

 aan de heer Enzo VERSCHOOREN 19 nieuwe aandelen van de op te richten vennootschap in vergoeding voor 19 aandelen van de te splitsen vennootschap

1.3. Wijze van uitreiking (art. 743 3o W.Venn.)

De uitreiking van de aandelen van de op te richten vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap door inschrijving in het aandelenregister.

Het bestuursorgaan zal de inschrijving van de verkregen aandelen van de op te richten vennootschap inschrijven in het aandelenregister van de op te richten vennootschap op de dag van de realisatie van de splitsing.

1.4. Datum van deelname in de winst (art, 743 4o W.Venn.)

De uit te geven aandelen in de op te richten vennootschap nemen deel in de resultaten vanaf haar oprichting, inclusief deze welke voortvloeit uit de handelingen welke de te splitsen vennootschap sinds 1 april 2013 boekhoudkundig wordt geacht te hebben verricht voor rekening van de op te richten vennootschap. Er wordt geen enkele bijzondere regeling voorzien betreffende dit recht.

1.5. Boekhoudkundige datum (art. 743 50 W.Venn.)

Vanaf 1 april 2013 worden de verrichtingen van de partieel te splitsen vennootschap voor wat betreft het gedeelte dat wordt afgesplitst, vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

1.6. Bijzondere rechten (art. 743 6o W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de op te richten vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de te splitsen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.7. Bijzondere bezoldiging (art. 743 70 W.Venn.)

Er werd aan de heer Jan Derick, bedrijfsrevisor gevraagd het verslag op te stellen waarvan sprake in artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen. Het verslag bedoeld in artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen is niet vereist gelet op het feit dat alle aandeelhouders en houders van de effecten waaraan stemrechten zijn verbonden van de te splitsen vennootschap hiermee hebben ingestemd.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht is in onderling overleg vastgesteld geworden op 2.000 EUR. 1.8. Bijzondere voordelen (art. 743 8o W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de te splitsen vennootschap, noch aan de zaakvoerder van de op te richten vennootschap.

1.9. Overdracht onroerend goed

Er zullen geen onroerende goederen overgaan op de op te richten vennootschap. Alle onroerende goederen blijven in de gesplitste vennootschap.

1.10. Vereisten om aandeelhouder te kunnen worden {art. 750 W. Venn.)

De houders van de aandelen van de te splitsen vennootschap voldoen aan alle voorwaarden om vennoot te kunnen worden van de op te richten vennootschap.

1.11. Verdeling van de activa en passiva (art. 743 90 W.Venn.)

De volgende delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap zullen op basis van een staat van activa en passiva per 31 maart 2013 de volgende boekhoudkundige bestemming krijgen:

1.11.1. de te splitsende vennootschap

a) Gedetailleerde beschrijving activa en passiva

De volgende posten van de staat van activa en passiva per 31 maart 2013 zullen toegewezen blijven aan de te splitsen vennootschap. Voor de samenstelling van desbetreffende post wordt verwezen naar de afschrijvingstabel in bijlage.

Omschrijving

ACTIVA

Materiële vaste activa

Geldbeleggingen en Liquide middelen

PASSIVA

Kapitaal 10 974,00

Wettelijke reserve 1 097,40

Belastingvrije reserve 172 500,00

Beschikbare reserve 2 086,71

Bedrag Debet Bedrag credit

348 026,53

285 412,66

r a. 23184,67

Tussentijds resultaat

Schulden op meer dan 1 jaar 300 306,94

Schulden op ten hoogste 1 jaar 123 289,47

633 439,19 633 439,19

1.11.2. Op te richten vennootschap

a) Gedetailleerde beschrijving

Aan de op te richten vennootschap worden de bestanddelen van het vermogen van de te splitsen vennootschap, die verband houden met de exploitatie van de operationele activiteiten en de volgende activa van de staat van activa en passiva per 31 maart 2013.

Omschrijving Bedrag Debet Bedrag credit

ACTIVA

Materiële vaste activa 42 866,36

Financiële vaste activa 415,00

Vorderingen op ten hoogste 1 jaar 401 896,89

PASSIVA

Kapitaal 7 626,00

Wettelijke reserve 762,60

Beschikbare reserve 300 797,26

Voorziening voor garantiegevallen 53 184,85

Schulden op ten hoogste 1 jaar 73 431,54

Overlopende rekeningen 9 376,00

445 178,25 445 178,25

Zij omvatten ook de vergunningen, erkenningen, het geheel van contracten, directe verbintenissen en

verplichtingen, noodzakelijk voor de uitoefening van de activiteiten,

De verplichtingen inzake sociale zekerheid voor werknemers, de arbeidsovereenkomsten, anciënniteiten

e.d. worden overgenomen door de op te richten vennootschap.

Alle hangende gerechtelijke procedures, zowel ten voordele als ten nadele, zullen ten bate of ten laste

komen van de op te richten vennootschap.

c) Onroerende goederen

Er worden geen onroerende goederen overgedragen naar de op te richten vennootschap.

1.11.3. Betwisting

Om elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor

zover de hierboven omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor

interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of

nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk

overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze

werden toegekend, toekomen aan de op te richten vennootschap.

1.12. Verdeling van de aandelen (art. 743 10o W.Venn.)

Rekening houdend met het aandeelhouderschap van de te splitsen vennootschap, dat als volgt is

samengesteld:

a)de heer Erik VERSCHOOREN, wonende te 2940 Stabroek, Vossenpad 11 bezit negenentachtig komma

achtenzeventig procent (89,78 %) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap, zijnde 167 aandelen;

b)de heer Enzo VERSCHOOREN, wonende te 2940 Stabroek, Vossenpad 11 bezit tien komma

negenentwintig procent (10,29 %) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap, zijnde 19 aandelen.

warden de nieuwe aandelen van de op te richten vennootschap als volgt verdeeld en dit op basis van het

criterium volgens het aandelenbezit:

1)de heer Erik VERSCHOOREN, wonende te 2940 Stabroek, Vossenpad 11 ontvangt 167 aandelen van de

op te richten vennootschap;

2)de heer Enzo VERSCHOOREN, wonende te 2940 Stabroek, Vossenpad 11 ontvangt 19 aandelen van de

op te richten vennootschap.

2. Bijkomende vermeldingen

2.1, Wijziging van de statuten van de te splitsen vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde splitsing, dienen aan statuten van de te splitsen

vennootschap de volgende uit de splitsing vloeiende wijzigingen aangebracht te worden: naamswijziging,

kapitaalsverhoging, doelwijziging.

2.2, Kosten van de splitsingsvenichting

De kosten van de splitsingsverrichting zullen worden gedragen als volgt:

 In de veronderstelling dat onderhavig splitsingsvoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan

verbonden kosten worden gedragen door de te splitsen vennootschap,

 In de veronderstelling dat onderhavig splitsingsvoorstel zal warden goedgekeurd, zullen de kosten

voortspruitend uit de splitsing naar evenredigheid worden gedragen door de op te richten vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.3. Verbintenissen

De ondergetekende verbindt zich om alles te doen wat binnen zijn macht ligt om de splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekende zal onderling evenals aan de vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

Dein het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk,

De ondergetekenden verbinden zich ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

2.4, Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de te splitsen vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring voor 30 september 2013 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 2 juli 2013, te Stabroek, in twee originelen, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Antwerpen overeenkomstig de artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen en één voor de instrumenterende notaris.

De vennootschap geeft volmacht aan KMO CONSULT CVBA met maatschappelijke zetel te Ringlaan 33/1, 2170 Merksem , met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

Voor de gesplitste vennootschap

Voorbehouden áan het Belgisch Staatsblad

Erik VERSCHOOREN

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B verroerden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o]n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 15.07.2013 13306-0053-018
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 30.08.2012 12536-0409-018
21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 15.06.2011 11171-0431-018
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.08.2010, NGL 31.08.2010 10519-0043-017
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.08.2009, NGL 25.08.2009 09630-0369-017
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.08.2008, NGL 31.08.2008 08703-0178-017
06/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.08.2007, NGL 31.08.2007 07695-0190-016
30/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 25.07.2006, NGL 29.08.2006 06681-4221-014
10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.07.2015, NGL 03.08.2015 15395-0038-015

Coordonnées
PICOTEC IMMO

Adresse
VOSSENPAD 11 2940 STABROEK

Code postal : 2940
Localité : STABROEK
Commune : STABROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande