PIDPA

Divers


Dénomination : PIDPA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 204.908.936

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 20.06.2014 14220-0344-045
10/04/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mizd11.1

_

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14078049*

NECIICELEG-D

GRIFFIE RECHTBANK VAN

---

31 MAU nVi

---

KOOPHANDEL TURNHOUT'

Grifthe griffiè r

Ondernemingsnr : 0204.908.936

Benaming (voluit) PROVINCIALE EN INTERCOMMUNALE

DRINKWATERMAATSCHAPPIJ DER PROVINCIE ANTWERPEN, afgekort PIDPA

(verkort) : PIDPA

Rechtsvorm: opdrachthoudende vereniging in de zin van het decreet van zes juli tweeduizend en één houdende intergemeentelijke samenwerking

Zetel: Vierselse baan 6

2280 Grobbendonk

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de:; opdracnthoudencle vereniging in de zin van het decreet van 6 juli 2001 houdende intergerneentelijke! samenwerking "PROVINCIALE EN INTERCOMMUNALE DRINKWATERMAATSCHAPPIJ DER PROVINCIE! ANTWERPEN", afgekort "PIDPA" gevestigd te 2280 Grobbendonk, Vierselse baan 5, opgemaakt door geassocieerd notaris Johan Rooms te Boom op '16 DECEMBER 2013, "geregistreerd DERTIEN rol geen verzending te Boom de zes januari 2014, boek 215 bled 18 vak 16. Ontvangen honderd euro", blijkt dat!: i! ondermeer volgende besluiten werden genomen:

* Wijziging van de naam van de vereniging.

De vergadering beslist de naam van de vereniging te wijzigen in "Pidpa".

(-" " " )

*Wijziging van artikel 12 van de statuten.

De vergadering beslist in te stemmen met het voorstel opgenomen in voormeld "Toelichtingsdocument aan;

:!de deelnemers van Pidpa ten behoeve van de voorbereiding van de buitengewone algemene vergadering var

!! 16 december 2013 - Statutenwijziging" en haar bijlage, en artikel 12 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Art. 12.

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, waarvan de leden alleen natuurlijke personeni;

kunnen zijn die worden benoemd zoals in onderhavig artikel uiteengezet,

Elf (11) bestuurders worden door de Algemene Vergadering bij geheime stemming benoemd onder de leden!:

van de Provincieraad van de provincie en op diens voordracht.

De overige leden van de Raad van Bestuur worden door de Algemene Vergadering bij geheime stemmine

benoemd op voordracht van de overige deelnemers: voor de gemeentelijke deelnemers vindt die voordracht!:

.

plaats door de Gemeenteraden. Elke gemeentelijke deelnemer heeft, ongeacht het aantal of de categorie

(A/B/C/D/E) van de door hem aangehouden aandelen, recht op één (1) bestuursrnandaat en draagt hiertoe één: ;I(1) kandidaat voor indien hij van dit recht gebruik wenst te maken. AWW heeft als deelnemer van de vereniging recht op één (1) bestuursmandaat en draagt hiertoe bij besluit van haar Raad van Bestuur één (1) kandidaat;; voor onder de leden van haar Raad van Bestuur, indien zij van dit recht gebruik wenst te maken.

De kandidaturen dienen uiterlijk acht dagen ver& de dag waarop de Algemene Vergadering tot de; benoeming van de bestuurders overgaat bij de voorzitter van de Raad van Bestuur ingediend te worden. lndien r: een voorgedragen kandidaat niet wordt benoemd, doet de betrokken deelnemer een andere voordracht. De!: nieuwe kandidaat woont de vergaderingen van de Raad van Bestuur als waarnemer bij tot de eerstvolgende!: Algemene Vergadering waaraan de benoeming wordt voorgelegd."

* Wijziging van artikel 15 van de statuten.

, De vergadering beslist in te stemmen met het voorstel opgenomen in voormeld "Toelichtingsdocument aan !: de deelnemers van Pidpa ten behoeve van de voorbereiding van de buitengewone algemene vergadering van :! 16 december 2013 - Statutenwijziging" en haar bijlage, en artikel 15 van de statuten te wijzigen als volgt:

'n "Art. 15.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

_

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vereniging, uitgezonderd diegene welke uitdrukkelijk door het decreet of de statuten aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden.

De Raad van Bestuur mag bepaalde bijzondere volmachten verlenen aan één of meer van zijn leden of aan derden.. Deze volmachten kunnen worden gegeven voor bepaalde of voor onbepaalde duur en zijn in ieder geval herroepelijk.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vereniging jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vereniging ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden hetzij door het gezamenlijk optreden van enerzijds de voorzitter of een ondervoorzitter en anderzijds de door de Raad van Bestuur aangestelde directeur-generaal of een door de directeur-generaal daartoe gemachtigd directielid, hetzij door het optreden van bijzondere lasthebbers, optredend binnen de perken van hun mandaat."

( )

* Wijziging van artikel 16 van de statuten.

De vergadering beslist in te stemmen met het voorstel opgenomen in voormeld "Toelichtingsdocument aan de deelnemers van Pidpa ten behoeve van de voorbereiding van de buitengewone algemene vergadering van 16 december 2013 - Statutenwijziging" en haar bijlage, en artikel 16 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Art. 16.

Het dagelijks bestuur van de vereniging en de vertegenwoordiging van de vereniging wat dat bestuur aangaat, daarin begrepen de vertegenwoordiging in rechte wat betreft zaken van dagelijks bestuur, worden opgedragen aan het Directiecomité. Het Directiecomité staat daarnaast ook in voor de voorbereiding van de vergaderingen van de Raad van Bestuur en de uitvoering van de beslissingen van de Raad van Bestuur."

( )

* Wijziging van artikel 22 paragraaf 1 van de statuten.

De vergadering beslist in te stemmen met het voorstel opgenomen in voormeld "Toelichtingsdocument aan de deelnemers van Pidpa ten behoeve van de voorbereiding van de buitengewone algemene vergadering van 16 december 2013 - Statutenwijziging" en haar bijlage, en artikel 22 paragraaf 1 van de statuten te wijzigen als

vole

"§1. De Algemene Vergadering bestaat uit de deelnemers van de vereniging die worden vertegenwoordigd door hun afgevaardigden.

De provincieraad duidt voor de provincie minstens één afgevaardigde aan uit zijn leden. De provincie kan zich dcor maximaal drie afgevaardigden laten vertegenwoordigen. De Gemeenteraden van de gemeentelijke deelnemers duiden, ongeacht het aantal of de categorie (AIBICIDIE) van de door hen aangehouden aandelen, elK één afgevaardigde aan uit hun leden. Een gemeentelijke deelnemer kan bijkomende afgevaardigden aanduiden per volle schijf van twintig procent van respectievelijk zijn bevolkingscijfer in verhouding tot het totale bevolkingscijfer van het gemeentelijke ambtsgebied van de vereniging, en haar kapitaalinbreng in verhouding tot het totale maatschappelijk kapitaal van de vereniging.. De oproeping voor de Algemene Vergadering vermeldt in dit opzicht voor iedere gemeente de daartoe benodigde cijfergegevens, aan de hand van de laatst gepubliceerde officiële bevolkingscijfers en van de laatste goedgekeurde jaarrekening.

AWW kan zich als deelnemer van de vereniging slechts door één (1) afgevaardigde laten

vertegenwoordigen, die wordt aangeduid door haar Algemene Vergadering.

De vaststelling van het mandaat van de afgevaardigde(n) wordt herhaald voor iedere Algemene Vergadering.

Wanneer er beraadslaagd dient te worden over wijzigingen aan de statuten, wordt uiterlijk negentig kalenderdagen voor de Algemene Vergadering die de statutenwijziging moet beoordelen een door de Raad van Bestuur opgesteld ontwerp aan de deelnemers voorgelegd.. De beslissingen terzake van de bevoegde organen van de deelnemers bepalen het mandaat van de respectieve vertegenwoordigers op de Algemene Vergadering en worden bij het proces-verbaal van de bedoelde Algemene Vergadering gevoegd. De deelnemers die nalaten binnen de gestelde termijn een beslissing te nemen en voor te leggen, worden geacht zich te onthouden. De onthouding bepaalt het mandaat van hun afgevaardigde(n) op de Algemene Vergadering.»

( )

* Wijziging van artikel 23 van de statuten.

De vergadering beslist in te stemmen met het voorstel opgenomen in voormeld "Toelichtingsdocument aan de deelnemers van Pidpa ten behoeve van de voorbereiding van de buitengewone algemene vergadering van 16 december 2013 - Statutenwijziging" en haar bijlage, en artikel 23 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Art. 23.

De gewone Algemene Vergadering (hierna "Jaarvergadering") komt telkens bijeen in de maand juni om te beraadslagen aangaande de jaarrekening over het voorbije boekjaar, de bijhorende verslagen van de Raad van Bestuur en de commissaris, en de aan de bestuurders en de commissaris te verlenen kwijting.

Een buitengewone Algemene Vergadering komt elk jaar bijeen in de maand december om te beraadslagen aangaande de te ontwikkelen activiteiten, de te volgen strategie en de begroting voor het volgende boekjaar.

De Raad van Bestuur en de commissaris mogen de Algemene Vergadering bijeenroepen. De Raad van Bestuur en de commissaris zijn daartoe verplicht op aanvraag van één of meer deelnemers die gezamenlijk aandelen bezitten die ten minste één vijfde van de stemrechten vertegenwoordigen verbonden aan de aandelen, hetzij globaal, hetzij voor de aandelen van de categorie A wanneer het gaat om aangelegenheden die uitsluitend betrekking hebben op de activiteit watervoorziening, hetzij voor de aandelen van de categorie B wanneer het gaat om aangelegenheden die uitsluitend betrekking hebben op de activiteit beheersing van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden '-een het Belgisch 5taatsbIad mod 11.1

afvalwater en hemelwater (HidroRio), hetzij voor de aandelen van de categorie û wanneer het gaat om aangelegenheden die uitsluitend betrekking hebben op de activiteit. `gemeentelijke collectieve watersanering` (HidroGem). De aandeelhouders die de Raad van Bestuur of de commissaris om de samenroeping van een Algemene Vergadering verzoeken overeenkomstig deze alinea, duiden in hun vraag de zaken aan die zij als agendapunten op die Algemene Vergadering wensen te laten behandelen. Het staat de Raad van Bestuur of de commissaris vrij andere agendapunten toe te voegen en de volgorde van de behandeling van de agendapunten te bepalen.

De Algemene Vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vereniging of op de plaats die in de bijeenroepingsbrieven ofwel via een adequate elektronische communicatie wordt aangeduid."

( )

*Wijziging van artikel 24 van de statuten.

De vergadering beslist in te stemmen met het voorstel opgenomen in voormeld "Toelichtingsdocument aan de deelnemers van Pidpa ten behoeve van de voorbereiding van de buitengewone algemene vergadering van 16 december 2013 - Statutenwijziging" en haar billage, en artikel 24 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Art. 24.

De bijeenroepingen voor elke Algemene Vergadering vermelden de agenda en gebeuren uiterlijk dertig kalenderdagen vegír de vergadering via een adequate elektronische communicatie of worden bij een ter post aangetekend schrijven door de voorzitter van de Raad van Bestuur verzonden. Alle passende documenten worden op dat moment elektronisch ter beschikking gesteld. Voormelde verzending/communicatie en ter beschikking stelling gebeuren ten behoeve van de Bestendige Deputatie voor de provincie, het College van Burgemeester en Schepenen voor de gemeentelijke deelnemers, de Raad van Bestuur voor AWW, de leden van de Raad van Bestuur van de vereniging en de commissaris van de vereniging.

In dit opzicht worden de jaarrekening, het verslag van de Raad van Bestuur en dat van de commissaris, alsook alle andere passende documenten, zoals de overeenkomstig artikel 33 § 1 afzonderlijke voor het compartiment watervoorziening, het compartiment afvalwater en hemelwater, en het compartiment 'gemeentelijke collectieve watersanering' opgestelde rekeningen, bij de bijeenroeping van de Jaarvergadering gevoegd.

Wanneer er beraadslaagd dient te worden over wijzigingen aan de statuten, vermelden de bijeenroepingen de agenda en gaan deze vergezeld van een door de Raad van Bestuur opgesteld ontwerp van de voorgenomen statutenwijziging en van alle overige passende documenten. Dit ontwerp van statutenwijziging wordt uiterlijk negentig karenderdagen vif* de vergadering via een adequate elektronische communicatie ter beschikking gesteld of wordt bij een ter post aangetekend schrijven door de voorzitter van de Raad van Bestuur verzonden aan de Bestendige Deputatie voor de provincie, het College van Burgemeester en Schepenen voor de gemeentelijke deelnemers, de Raad van Bestuur voor AWW, de leden van de Raad van Bestuur van de vereniging, de commissaris van de vereniging.

Er kunnen geen statutenwijzigingen aan de deelnemers worden voorgelegd in de loop van het jaar waarin verkiezingen voor een algehele vernieuwing van de Gemeenteraden worden georganiseerd, tenzij ingevolge een wettelijke of reglementaire verplichting."

(-..)

* Wijziging van artikel 25 van de statuten.

De vergadering beslist in te stemmen met het voorstel opgenomen in voormeld "Toelichtingsdocument aan de deelnemers van Pidpa ten behoeve van de voorbereiding van de buitengewone algemene vergadering van 16 december 2013 - Statutenwijziging" en haar bijlage, en artikel 25 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Art. 25.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij diens afwezigheid, door de eerste ondervoorzitter van de Raad van Bestuur, of bij hun afwezigheid door een aanwezige, op voordracht van een gemeentelijke deelnemer benoemde bestuurder, die tevens gemeenteraadslid of burgemeester of schepen is, met uitzondering van de secretaris.

Het bureau van de Algemene Vergadering is naast de voorzitter van de Algemene Vergadering verder samengesteld uit de secretaris van de Raad van Bestuur (of bij diens afwezigheid een door de voorzitter van de Algemene Vergadering aangeduide secretaris) en twee door de voorzitter van de Algemene Vergadering aangeduide aanwezige leden van de Raad van Bestuur. In geval van stemming worden aan het bureau twee afgevaardigden van de deelnemers als stemopnemers toegevoegd, van wie ten minste één wordt gekozen uit de afgevaardigden van de gemeentelijke deelnemers.

De Raad van Bestuur kan de deelnemers de mogelijkheid bieden om op afstand deel te nemen aan de vergadering door middel van een door de vereniging ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel, dat voldoet aan de voorwaarden gesteld door het Wetboek van Vennootschappen.

Aan de Raad van Bestuur wordt machtiging verleend om de criteria en de modaliteiten vast te leggen die het mogelijk maken dat deelnemers op afstand kunnen deelnemen aan de vergadering door middel van het elektronisch communicatiemiddel.

Wanneer de deelnemer op afstand deelneemt aan de vergadering, wordt hij, met betrekking tot de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid, geacht gelijkgesteld te zijn met een deelnemer die aanwezig is op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De zittingen van de Algemene Vergadering zijn openbaar.

De Algemene Vergadering stelt de nadere modaliteiten van haar werking vast in een huishoudelijk reglement dat bij deze statuten wordt gevoegd en dat kan gewijzigd worden bij eenvoudige beslissing van de Algemene Vergadering, genomen overeenkomstig het bepaalde in artikel 26."

(---)



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

tt '

.> Voorbehouden 11.3an het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

I

BU Ministerieel besluit de dato 18 maart 2014 van Vlaams Minister van Bestuurszaken, Binnenlands Bestuur, Inburgering Toerisme en Vlaamse Rand, werden de wijzigingen die de opdrachthoudende vereniging Pidpa in haar statuten heeft aangebracht op de buitengewone algemene vergadering van 16 december 2013 goedgekeurd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Johan Rooms, geassocieerd Notaris.

..

mod11.1

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 01.07.2013 13260-0320-046
16/04/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de - ,te

0 5 APR, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

oma

° Ondernemingsnr : 0204.908.936

Benaming (voluit) : PROVINCIALE EN INTERCOMMUNALE

DRINKWATERMAATSCI-IAPPIJ DER PROVINCIE ANTWERPEN

(verkort) : PIDPA

Rechtsvorm: opdrachthoudende vereniging

Zetel : 2280 Grobbendonk, Vierselsebaan 5

;'t Onderwerp akte :Vaststelling van GEDEELTELIJKE totstandkoming van de

i! kapitaalverhoging door niet-geldelijke inbrengen waartoe werd besloten door de buitengewone algemene vergadering van negentien december tweeduizend en vijf (19 december 2005) - Gemeente Berlaar

= Blijkens proces-verbaal opgemaakt door Johan ROOMS, geassocieerd notaris te Boom, op 22 oktober; 2012, « geregistreerd zeven rol, geen verzendingen, te Boom, de zevenentwintig december 2012 boek 213 blad 5, vak 1, Ontvangen: kosteloos », blijkt dat:

de Voorzitter van de Raad van Bestuur, en de Directeur-Generaal van de vereniging, die overeenkomstig; het laatste lid van artikel 15 van de statuten geldig optreden voor de opdrachthoudende vereniging in de zin van: het decreet van 6 juli 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking "PROVINCIALE EN; INTERCOMMUNALE DRiNKWATERMAATSCHAPPIJ DER PROVINCIE ANTWERPEN", afgekort "PIDPA": gevestigd te 2280 Grobbendonk, Vierselsebaan 5, met ondernemingsnummer 0204.908.936 rechtspersonenregister Turnhout,

vastgesteld heeft dat:

a) de 276 nieuw uitgegeven aandelen "B", met een nominale waarde van twee euro vijftig cent (¬ 2,50) elk,; volledig zijn geplaatst en zijn volgestort door de voormelde niet-geldelijke inbreng vanwege de gemeente Berlaar;

b) het geplaatste kapitaal van de opdrachthoudende vereniging "Pidpa" werd verlaagd met twee euro en ;; vijftig cent (¬ 2,50), omwille van de beëindiging van de aansluiting van de gemeente Berlaar voor de activiteit; "watersanering" (HidroSan) naar aanleiding van de overstap van de gemeente Berlaar van het HidroSan naar; het tiidroRioproject en de hiermee gepaard gaande omvorming van het C-aandeel nummer 49.996 van de= gemeente Berlaar naar een B-aandeel, waarna het geplaatste kapitaal onmiddellijk werd verhoogd met; ;' zeshonderd negentig euro (E 690) en gebracht werd op negenenzestig duizend driehonderd zestig euro (¬ ; 69.360);

c) het geplaatste kapitaal verdeeld is in 27.744 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarvan:

- 19.680 aandelen, genummerd van 1 tot en met 19.680 de reeks "A" vormen;

- 7.839 aandelen, genummerd van 19.681 tot en met 27.519, de reeks "B" vormen;

4 aandelen, genummerd 49.995, 49.997, 49.998 en 49.999, de reeks "C" vormen;

- 219 aandelen, genummerd van 49.682 tot en met 49.900, de reeks "D" vormen;

- 2 aandelen, genummerd 49.949 en 49.950, de reeks "E" vormen.

d) Deze aandelen genieten van de respectieve rechten en voordelen zoals bepaald in de statuten. Revisoraal verslag.

De besluiten van het revisoraal verslag opgemaakt op 10 december 2012 door de burgerlijke vennootschap; onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boudewijn Van Ussel C°, bedrijfsrevisoren, gevestigd te 2930 Brasschaat, Lage Kaart 71, vertegenwoordigd door de heer Boudewijn s Van Ussel, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

it Op grond van onze uitgevoerde werkzaamheden met betrekking tot de voorgenomen verrichting besluiten; wij als volgt:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor; de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i ~h mod 11.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

* de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

* de door de partijen weerhouden methode van waardering is bedrijfseconomisch verantwoord en dat de toegepaste waarderingsmethode leidt tot inbrengwaarde die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen en dat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De totale (voorlopige) vergoeding van de inbreng in natura kan luidons het ontwerp bijzonder verslag van de Raad van Bestuur als volgt worden samengevat:

- waarde vande te vergoeden installaties ahv niet gecorrigeerde boekwaarde: 2.996.402,61 ¬

- uitgifte van minimaal 276 nieuwe aandelen B zonder aanduiding van nominale waarde: 690,00 ¬

- anders te vergoeden: cash en/of lening: 2.995.712, 61 ¬

Het aantal toegekende aandelen kan slechts verhoogd worden, mits naleving van artikel 2.1 sub C  eerste hypothese per 31 december 2012, van het Kaderverslag van de Raad van Bestuur dd. 12 september 2005.

IMj willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen faimess opinion" inhoudt,

Het onderhavige controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 423 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura in kader van de Hidrorio-kapitaalverhoging met betrekking tot Hidrorio-gemeente Berlaar als aanvulling op ons eernier verslag van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA met als vaste vertegenwoordiger ondergetekende, en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden".







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Johan Rooms, geassocieerde notaris.

Tegelijk met dit uittreksel neergelegd; uitgifte van het proces-verbaal, verslag Raad van Bestuur en revisoraal verslag.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/04/2013
ÿþVoor- -behoudet aan het Belgisch 5taatsbtat

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I\IFFFCFLEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN





05 APR, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

GrilM griffier













*1305991











Ondernemingsnr : 0204.908.936

ij Benaming (voluit) : PROVINCIALE EN INTERCOMMUNALE

DRINKWATERMAATSCHAPPIJ DER PROVINCIE ANTWERPEN

(verkort) : PIDPA

Rechtsvorm : opdrachthoudende vereniging

Zetel : 2280 Grobbendonk, Vierselsebaan 5

CU

el j Onderwerp akte :Vaststelling van GEDEELTELIJKE totstandkoming van de

jj kapitaalverhoging door niet-geldelijke inbrengen waartoe werd besloten

C door de buitengewone algemene vergadering van negentien december ni tweeduizend en vijf (19 december 2005) - Gemeente Meerhout

o X e

ª% rm

wl CU

e e

d

M

0

N mi-

ms c) het geplaatste kapitaal verdeeld is in 27.990 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarvan: ;,

-19.680 aandelen, genummerd van I tot en met 19.680, de reeks "A" vormen;

 8.085 aandelen, genummerd van 19.681 tot en met 27.765, de reeks "B" vormen;

et ii - 4 aandelen, genummerd 49.995, 49.997, 49.998 en 49.999, de reeks "C" vormen;

r%~ 219 aandelen, genummerd van 49.682 tot en met 49.900, de reeks "D" vormen,

- 2 aandelen, genummerd 49.949 en 49.950, de reeks "E" vormen.

te

rm

d) Deze aandelen genieten van de respectieve rechten en voordelen zoals bepaald in de statuten.

tRevisoraal verslap.

De besluiten van het revisoraal verslag opgemaakt op 10 december 2012 door de burgerlijke vennootschap;,

CU

;j onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boudewijn Van Ussel  j,

e1 i; C°, bedrijfsrevisoren, gevestigd te 2930 Brasschaat, Lage Kaart 71, vertegenwoordigd door de heer Boudewijn;, ?j Van Ussel, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

e "Op grond van onze uitgevoerde werkzaamheden met betrekking tot de voorgenomen verrichting besluiten

CU 1 wij als volgt:

eta * de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der,; ;; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor;; de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit;; j; te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

* de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en., duidelijkheid;

* de door de partijen weerhouden methode van waardering is bedrijfseconomisch verantwoord en dat de toegepaste waarderingsmethode leidt tot inbrengwaarde die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen en dat de inbreng in natura niet overgewaardeerd.; ,; is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

d.

j Blijkens proces-verbaal opgemaakt door Johan ROOMS, geassocieerd notaris te Boom, op 22 oktober;;

2012, « geregistreerd zeven rol, geen verzendingen, te Boom, de zevenentwintig december 2012 boek 213, j; blad 3, vak 2, Ontvangen: kosteloos », blijkt dat:

de Voorzitter van de Raad van Bestuur, en de Directeur-Generaal van de vereniging, die overeenkomstig,; ,j het laatste lid van artikel 15 van de statuten geldig optreden voor de opdrachthoudende vereniging in de zin van i!

het decreet van 6 juli 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking "PROVINCIALE ENT;

INTERCOMMUNALE DRINKWATERMAATSCHAPPIJ DER PROVINCIE ANTWERPEN", afgekort "PIDPA"jj j gevestigd te 2280 Grobbendonk, Vierselsebaan 5, met ondernemingsnummer 0204.908.936,;j

rechtspersonenregister Turnhout, ,

vastgesteld heeft dat:

a) de246 nieuw uitgegeven aandelen "B", met een nominale waarde van twee euro vijftig cent (E 2,50) elk, ;j volledig zijn geplaatst en zijn volgestort door de niet-geldelijke inbreng vanwege de gemeente Meerhout;

b) het geplaatste kapitaal van de opdrachthoudende vereniging "Pidpa" werd verhoogd met ¬ 615 en;:

, gebracht op ¬ 69.975; ,,

riP

mod 11,1

De totale (voorlopige) vergoediing van de inbreng in natura kan luidens het ontwerp bijzonder verslag van de Raad van Bestuur als volgt worden samengevat:

- waarde van de te vergoeden installaties ahv niet gecorrigeerde boekwaarde: 4,932.706,63

- uitgifte van minimaal 246 nieuwe aandelen B zonder aanduiding van nominale waarde: 615,00 ¬

- anders te vergoeden: cash en/of lening: 4.132.091, 63 ¬

Het aantal toegekende aandelen kan slechts verhoogd worden, mits naleving van artikel 2.1 sub C  eerste hypothese per 31 december 2012, van het Kaderverslag van de Raad van Bestuur dd. 12 september 2005.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en bilrijkheid van de verrichting of, met andere woonden, dat ons verslag geen "faimess opinion" inhoudt.

Het onderhavige controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 423 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura in kader van de Hidrorio-kapitaalverhoging met betrekking tot Hidrorio-gemeente Meerhout als aanvulling op ons eerder verslag van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA met als vaste vertegenwoordiger ondergetekende, en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Johan Rooms, geassocieerde notaris,

Tegelijk met dit uittreksel neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal, verslag Raad van Bestuur en revisoraal verslag,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

17/01/2013
ÿþIu~i~~uu~~u~~u~uu~uu

,a.~ ~. .1301~~14"

mod 11.1

~

1 r L, R--. 1 L ',..i L.... L. L %..1 1L.J

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 7 JAN, 2013

KOOPHA; :--_L TURNHOUT Griffie De griffier



R...S.l.T~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : 0204.908.936

Benaming (voluit) : PROVINCIALE EN INTERCOMMUNALE

DRINKWATERMAATSCHAPPIJ DER PROVINCIE ANTWERPEN

(verkort) : PIDPA

Rechtsvorm : opdrachthoudende vereniging

Zetel : 2280 Grobbendonk, Vierselsebaan 5

Onderwerp akte :Volmacht onroerende transacties

Blijkens akte verleden voor Johan ROOMS, geassocieerd notaris te Boom, op 22 oktober 2012,: « geregistreerd twee rol, geen verzendingen, te Boom, de vierentwintig oktober 2012, Boek 211, blad 79, vak 6,i Ontvangen: vijfentwintig euro», blijkt dat, in uitvoering van het besluit van de Raad van bestuur van 22 oktober; 2012:

A. Met ingang van heden volgende volmachten te herroepen die indertijd met betrekking tot onroerende transacties werden verleend:

a) herroeping van de volmacht verleend aan de heer Jozef Olislaegers bij delegatiebeslissing ;i van de Raad van Bestuur van negentien januari negentienhonderd achtennegentig;

b) herroeping van de volmacht verleend aan de heer Freddy Boonen bij delegatiebeslissing van de Raad van Bestuur van dertien maart tweeduizend (en te vervangen door de navolgende volmacht).

B. Met ingang van heden als bijzondere lasthebbers aan te stellen met mogelijkheid voor deze

lasthebbers om samen of afzonderlijk te handelen:

- De heer BOONEN Freddy Emile Martin, wonende te Hove.

- De heer TOELANTS Ivo Johan Philip, wonende te Sint-Katelijne-Waver.

- De heer BUYS Carl Lodewijk, wonende te Mechelen.

Aan wie PIDPA volmacht verleent om voor haar en in haar naam:

Alle onroerende transacties te verrichten, voor zover per transactie een waarde van honderd duizend euro]

!: niet overschreden wordt.

'1 Meer bepaald verleent PIDPA hen volmacht:

1) Om individueel optredend, voor haar en in haar naam, in alle gevallen hoegenaamd, eenvoudig en onvoorwaardelijk algehele of gedeeltelijke opheffing te geven en afstand te doen met of zonder betaling of vergoeding van alle zakelijke of andere rechten, waarborgen, hypotheken, voorrechten, inschrijvingen en randmeldingen, toe te stemmen in alle indepiaatsstellingen, vrij te stellen van alle ambtshalve te nemen inschrijvingen, afstand te doen van de rang van de inschrijving van zakelijke ii rechten, opheffing te verlenen van de overschrijving van exploten, van beslag op onroerende goederen, haar te vertegenwoordigen in alle openbare verkopingen, in notariële getuigschriften en in minnelijke of gerechtelijke rangregelingen inhoudende kwijting en ontlasting van alle ontvangen sommen, te verzaken aan de rechten en voordelen die voortvloeien uit de haar gemeen gemaakte procedures van beslag op onroerende goederen.

Daartoe alleen en zonder bijstand alle akten en bescheiden te ondertekenen, domicilie te kiezen, de prijs te ontvangen of te betalen, en verder alles te doen wat de gevolmachtigden nuttig of raadzaam i; zouden oordelen.

2) Om alle akten, overeenkomsten en volmachten te ondertekenen die betrekking hebben op de verkoop van onroerende goederen.

3) Om alle akten, overeenkomsten en volmachten te ondertekenen die betrekking hebben op andere immobiliere verrichtingen, zoals aankoop, ruiling, verdeling, huur en verhuring, erfpacht, opstal, ;i verzaking aan het recht van natrekking, bouwtoelating, basisakten van horizontale mede-eigendom,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod t1,1

en aile andere akten, contracten, processen-verbaal, afpalingen, plans, beschrijvingen, statuten of inventarissen die met deze verrichtingen verband houden.

De onder 1 tot en met 3 hierboven bedoelde machten worden verleend voor de transacties waarbij zakelijke rechten aan PIDPA worden verleend zonder dat daarvoor een prijs of tegenprestatie verschuldigd is, evenals voor alle andere gevallen nadat de Raad van Bestuur het principe van de immobiliere verrichting heeft goedgekeurd, zonder dat deze goedkeuring aan derden of aan de hypotheekbewaarders zal moeten voorgelegd worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Johan Rooms, geassocieerde notaris.

Tegelijk met dit uittreksel neergelegd: uitgifte van de akte.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad













Op de laatste blz. van Luik a vermeiden : recto : naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2013
ÿþ mod 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

GJRIFP1Ew RECHTBANKD

VAN

2 o DEC, 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier

IIU Uh HII IhI I lU 1111 lllflhI

*13001465*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0204.908.936

Benaming (voluit) : PROVINCIALE EN INTERCOMMUNALE

DRINKWATERMAATSCHAPPIJ DER PROVINCIE ANTWERPEN

(verkort) ; PIDPA

Rechtsvorm : opdrachthoudende vereniging

Zetel : 2280 Grobbendonk, Vierselsebaan 5

Onderwerp akte :Vaststelling van GEDEELTELIJKE totstandkoming van de kapitaalverhoging door niet-geldelijke inbrengen waartoe werd besloten door de buitengewone algemene vergadering van negentien december tweeduizend en vijf (19 december 2005) - Gemeente Niel

] Blijkens proces-verbaal opgemaakt door Johan ROOMS, geassocieerd notaris te Boom, op 22 oktober; .; 2012, « geregistreerd zeven rol, geen verzendingen, te Boom, de éénendertig oktober 2012, Boek 212, blad 48,! vak 6, Ontvangen: kosteloos », blijkt dat:

!? de Voorzitter van de Raad van Bestuur, en de Directeur-Generaal van de vereniging, die overeenkomstige het laatste lid van artikel 15 van de statuten geldig optreden voor de opdrachthoudende vereniging in de zin van: het decreet van 6 juli 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking "PROVINCIALE EN! !i INTERCOMMUNALE DRINKWATERMAATSCHAPPIJ DER PROVINCIE ANTWERPEN", afgekort "PIDPA"i gevestigd te 2280 Grobbendonk, Vierselsebaan 5, met ondernemingsnummer 0204.908.936,: rechtspersonenregister Turnhout,

vastgesteld heeft dat:

a) de 115 nieuw uitgegeven aandelen "D", met een nominale waarde van twee euro vijftig cent (¬ 2,50) elk,; volledig zijn geplaatst en zijn volgestort door de niet-geldelijke inbreng vanwege de gemeente Niel;

iF b) het geplaatste kapitaal van de opdrachthoudende vereniging "Pidpa" werd verhoogd met ¬ 287,50 en; gebracht op ¬ 67.650,-;

c) het geplaatste kapitaal verdeeld is in 27.060 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarvan: i - 19.680 aandelen, genummerd van 1 tot en met 19.680 de reeks "A" vormen;

ii - 7.154 aandelen de reeks "B" vormen;

- 5 aandelen, genummerd van 49.995 tot en met 50.000 de reeks "C" vormen.

ii - 219 aandelen, genummerd 49.682 tot en met 49.900 de reeks "D" vormen.

- 2 aandelen, genummerd 49.949 en 49.950 de reeks "E" vormen,

d) deze aandelen van de respectieve rechten en voordelen genieten zoals bepaald in de statuten. Revisoraal verslag.

]i De besluiten van het revisoraal verslag opgemaakt op 13 juni 2012 door de burgerlijke vennootschap onder] !] de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boudewijn Van Ussel  C",; ü bedrijfsrevisoren, gevestigd te 2930 Brasschaat, Lage Kaart 71, vertegenwoordigd door de heer Boudewijn Van; Ussel, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"7. Besluit

Op grond van onze uitgevoerde werkzaamheden met betrekking tot de voorgenomen verrichting besluiten! wij als volgt:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der, ;] Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit; te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de door de partijen weerhouden methode van waardering is bedrijfseconomisch verantwoord en dei toegepaste waarderingsmethode leidt tot inbrengwaarde die tenminste overeenkomt met het aantal en de!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r Voor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd

is.

De totale (voorlopige) vergoeding van de inbreng in natura kan luidens het ontwerp bijzonder verslag van de Raad van Bestuur als volgt worden samengevat:

- waarde van de te vergoeden installaties ahv niet-gecorrigeerde boekwaarde: 1.556.450, 00 ¬

- uitgifte van 115 nieuwe aandelen D zonder aanduiding van nominale waarde: 287,50 ¬

- anders te vergoeden: cash en/of lening: 1.556.162,50 ¬

Wj willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" inhoudt.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 423 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura in kader van de Hidrorio-kapitaalverhoging met betrekking tot HidroGem-gemeente Nie! als aanvulling van ons eerder verslag, en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden".



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Johan Rooms, geassocieerde notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk met dit uittreksel neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal, verslag Raad van Bestuur en revisoraal verslag.



Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

I1111 I II I iiiiii III itii I11.VY

*13001466*

NEER ~

FIE r+,EC HTUANk AN

2 Q DEC. 2 1e

KOOPHANDEL TURNHOUT

-ffwe griffier

mze

~LÛj.g.g1

mod 11.1

i. Ondememingsnr : 0204.908.936

li

il Benaming (voluit) : PROVINCIALE EN INTERCOMMUNALE ;;

(verkort) : PIDPA

Rechtsvorm : opdrachthoudende vereniging

ri

j Zetel : 2280 Grobbendonk, Vierselsebaan 5

r é

Onderwerp akte :Vaststelling van GEDEELTELIJKE totstandkoming van de kapitaalverhoging door niet-geldelijke inbrengen waartoe werd besloten

,. door de buitengewone algemene vergadering van negentien december

ii tweeduizend en vijf (19 december 2005) - Gemeente Putte t.

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door Johan ROOMS, geassocieerd notaris te Boom, op 22 oktober; 2012, « geregistreerd zeven rol, geen verzendingen, te Boom, de éénendertig oktober 2012, Boek 212, blad 48, ;; vak 5, Ontvangen: kosteloos », blijkt dat:

de Voorzitter van de Raad van Bestuur, en de Directeur-Generaal van de vereniging, die overeenkomstig; het laatste lid van artikel 15 van de statuten geldig optreden voor de opdrachthoudende vereniging in de zin van; het decreet van 6 juli 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking "PROVINCIALE EN:

i; INTERCOMMUNALE DRINKWATERMAATSCHAPPIJ DER PROVINCIE ANTWERPEN", afgekort "PIDPA gevestigd te 2280 Grobbendonk, Vierselsebaan 5, met ondememingsnummer 0204.908.936,1 rechtspersonenregister Turnhout,

vastgesteld heeft dat: ;

a) de 409 nieuw uitgegeven aandelen "B", met een nominale waarde van twee euro vijftig cent (¬ 2,50) elk,;

;j volledig zijn geplaatst en zijn volgestort door de niet-geldelijke inbreng vanwege de gemeente Putte; ,

,= b) het geplaatste kapitaal van de opdrachthoudende vereniging "Pidpa" werd verhoogd met ¬ 1.022,50 ent

gebracht op ¬ 68.672,50;

c) het geplaatste kapitaal verdeeld is in 27.469 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarvan:

- 19.680 aandelen, genummerd van 1 tot en met 19.680 de reeks "A" vormen;

- 7.563 aandelen de reeks "B" vormen (waarvan de aan de gemeente Putte toegekende aandelen de

anummers 26.835 tot en met 27.243 dragen); j

- 5 aandelen, genummerd van 49.995 tot en met 50.000 de reeks "C" vormen.

- 219 aandelen, genummerd 49.682 tot en met 49.900 de reeks "D" vormen. i

jj- 2 aandelen, genummerd 49.949 en 49.950 de reeks "E" vormen, j

; d) dèze aandelen van de respectieve rechten en voordelen genieten zoals bepaald in de statuten.

Revisoraal verslag. '

De besluiten van het revisoraal verslag opgemaakt op 13 juni 2012 door de burgerlijke; vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

;; Boudewijn Van Ussel  C°, bedrijfsrevisoren, gevestigd te 2930 Brasschaat, Lage Kaart 71,1

:;

i, vertegenwoordigd door de heer Boudewijn Van Ussel, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

,; "Op grond van onze uitgevoerde werkzaamheden met betrekking tot de voorgenomen verrichting

besluiten wij ais volgt:

* de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap isj verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van he aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

* de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van; ij nauwkeurigheid en duidelijkheid;

* de door de partijen weerhouden methode van waardering is bedrijfseconomisch verantwoord en; de toegepaste waarderingsmethode leidt tot inbrengwaarde die tenminste overeenkomt met he5

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

DRiNKWATERMAATSCHAPPIJ DER PROVINCIE ANTWERPEN

mod 11.1

aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen en de inbreng in natura is niet overgewaardeerd.

De totale (voorlopige) vergoeding van de inbreng in natura kan luidens het ontwerp bijzonder verslag van de Raad van Bestuur als volgt worden samengevat:

- waarde van de te vergoeden installaties ahv niet gecorrigeerde boekwaarde: 5.941.968,17 ¬

- uitgifte van minimaal 409 nieuwe aandelen B zonder aanduiding van nominale waarde: 1.022, 50 ¬

- anders te vergoeden: cash en/of lening: 5.950.945, 67 ¬

Het aantal toegekende aandelen kan slechts verhoogd worden, mits naleving van artikel 2,1 sub C  eerste hypothese per 31 december 2012, van het Kaderverslag van de Raad van Bestuur dd. 12 september 2005.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" inhoudt.

Het onderhavige controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 423 van het Wetboek van Vennootschappen ïn het kader van de inbreng in natura in kader van de Hidrorio-kapitaalverhoging met betrekking tot Hidrorio-gemeente Putte, als aanvulling op ons eerder verslag van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA met als vaste vertegenwoordiger ondergetekende, en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Johan Rooms, geassocieerde notaris.

Tegelijk met dit uittreksel neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal, verslag Raad van Bestuur en revisoraal verslag.



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 29.06.2012 12256-0443-046
10/08/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

mod 2.1

In de bijlágen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'11123611"

1111

Ondernemingsnr : 0204.908.936

Benaming : PROVINCIALE EN INTERCOMMUNALE

DRINKWATERMAATSCHAPPIJ DER PROVINCIE ANTWERPEN, afgekort PIDPA

(voluit)

Rechtsvorm : opdrachthoudende vereniging

Zetel : 2280 Grobbendonk, Vierselsebaan 5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte :Vaststelling van GEDEELTELIJKE totstandkoming van de

kapitaalverhoging door niet-geldelijke inbrengen waartoe werd besloten door de buitengewone algemene vergadering van negentien december tweeduizend en vijf (19 december 2005) - Gemeente Sint-Amands

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door Johan ROOMS, geassocieerd notaris te Boom, op 16 juni 2011,;, «geregistreerd zeven rol, geen verzendingen, te Boom, de zeventien juni 2011, Boek 210, blad 17, vak 12,;, Ontvangen: kosteloos », blijkt dat:

de Voorzitter van de Raad van Bestuur, en de Directeur-Generaal van de vereniging, die overeenkomstig;, het laatste lid van artikel 15 van de statuten geldig optreden voor de opdrachthoudende vereniging in de zin vans: het decreet van 6 juli 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking "PROVINCIALE EN;. INTERCOMMUNALE DRINKWATERMAATSCHAPPIJ DER PROVINCIE ANTWERPEN", afgekort "PIDPA"i gevestigd te 2280 Grobbendonk, Vierselsebaan 5, met ondernemingsnummer 0204.908.936,;, rechts personenregister Turnhout,

vastgesteld heeft dat:

a) de tweehonderd en vier (204) nieuw uitgegeven aandelen "B", met een nominale waarde van twee euro, vijftig cent (¬ 2,50) elk, volledig zijn geplaatst en zijn volgestort door de niet-geldelijke inbreng vanwege de !gemeente Sint-Amands;

b) het geplaatste kapitaal van de opdrachthoudende vereniging "Pidpa" werd verhoogd met vijfhonderd en. ;i tien euro (¬ 510) en gebracht op zevenenzestig duizend honderd en vijf euro (¬ 67.105);

c) het geplaatste kapitaal verdeeld is in zesentwintig duizend achthonderd tweeënveertig (26.842) aandelen;

zonder vermelding van nominale waarde, waarvan:

- negentienduizend zeshonderd tachtig (19.680) aandelen, genummerd van 1 tot en met 19.680 de reeks.

"A" vormen;

- zevenduizend honderd vierenvijftig (7.154) aandelen de reeks "B" vormen (waarvan de aan de gemeente;

Sint-Amands toegekende aandelen de nummers 26.631 tot en met 26.834 dragen);

- zes (6) aandelen, genummerd van 49.995 tot en met 50.000 de reeks "C" vormen.

- twee (2) aandelen, genummerd van 49.949 en 49.950 de reeks "E" vormen.

d) deze aandelen van de respectieve rechten en voordelen genieten zoals bepaald in de statuten.

Revisoraal verslag.

De besluiten van het revisoraal verslag opgemaakt op tweeëntwintig april tweeduizend en elf;; door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met;; beperkte aansprakelijkheid Boudewijn Van Ussel  C°, bedrijfsrevisoren, gevestigd te 2930

!i Brasschaat, Lage Kaart 71, vertegenwoordigd door de heer Boudewijn Van Ussel, bedrijfsrevisor,;, luiden als volgt:

"Op grond van onze uitgevoerde werkzaamheden met betrekking tot de voorgenomen verrichting;, besluiten wij als volgt:

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mon 2.1



* De beschrijving van de ir,*areng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

* De door de partijen weerhouden methode van waardering is bedrijfseconomisch verantwoord en de toegepaste waarderingsmethode leidt tot inbrengwaarde die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen en de inbreng in natura is niet overgewaardeerd.

De totale (voorlopige) vergoeding van de inbreng in natura kan luidens het ontwerp bijzonder verslag van de Raad van Bestuur als volgt worden samengevat:

- waarde van de te vergoeden installaties ahv niet-gecorrigeerde boekwaarde: 6.330.162,87 ¬

- uitgifte van minimaal 204 nieuwe aandelen B zonder aanduiding van nominale waarde, inclusief de overdracht van 102 toegekende aandelen D (zie onder punt 2): 510,00 ¬

- anders te vergoeden: cash en/of lening: 6.329.652,87 ¬

Het aantal toegekende aandelen kan slechts verhoogd worden, mits naleving van artikel 2.1 sub C eerste hypothese per 31 december 2012, van het Kaderverslag van de Raad van Bestuur dd. 12 september 2005.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" inhoudt.

Het onderhavige controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 423 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura in kader van de Hidrorio-kapitaalverhoging met betrekking tot Hidrorio-gemeente Sint-Amands als aanvulling op het eerder opgemaakte verslag van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA met als vaste vertegenwoordiger ondergetekende, en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Johan Rooms, geassocieerde notaris.

Tegelijk met dit uittreksel neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van 16 juni 2011, verslag Raad van Bestuur en revisoraal verslag.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

10/08/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t tuut 11111 llhI tutu ff111111111111111111 1111 Illt

tiiia3eiz«

Griffie

" Ondernemingsnr : 0204.908.936

Benaming : PROVINCIALE EN INTERCOMMUNALE

DRINKWATERMAATSCHAPPI.J DER PROVINCIE ANTWERPEN, afgekort PIDPA

(voluit)

Rechtsvorm : opdrachthoudende vereniging

Zetel : 2280 Grobbendonk, Vierselsebaan 5

Onderwerp akte :Vaststelling van GEDEELTELIJKE totstandkoming van de

kapitaalverhoging door niet-geldelijke inbrengen waartoe werd besloten door de buitengewone algemene vergadering van negentien december tweeduizend en vijf (19 december 2005) - Gemeente Bonheiden

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door Johan ROOMS, geassocieerd notaris te Boom, op 16 juni 2011,; « geregistreerd zeven rol, geen verzendingen, te Boom, de zeventien juni 2011, Boek 210, blad 17, vak 11, Ontvangen: kosteloos », blijkt dat:

de Voorzitter van de Raad van Bestuur, en de Directeur-Generaal van de vereniging, die overeenkomstig het laatste lid van artikel 15 van de statuten geldig optreden voor de opdrachthoudende vereniging in de zin van het decreet van 6 juli 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking "PROVINCIALE EN. INTERCOMMUNALE DRINKWATERMAATSCHAPPIJ DER PROVINCIE ANTWERPEN", afgekort "PIDPA"; gevestigd te 2280 Grobbendonk, Vierselsebaan 5, met ondernemingsnummer 0204.908.936, rechtspersonenregister Turnhout,

vastgesteld heeft dat:

a) de driehonderd tachtig (380) nieuw uitgegeven aandelen "B", met een nominale waarde van twee euro; vijftig cent (¬ 2,50) elk, volledig zijn geplaatst en zijn volgestort door de niet-geldelijke inbreng vanwege de: gemeente Bonheiden;

b) het geplaatste kapitaal van de opdrachthoudende vereniging "Pidpa" werd verhoogd met negenhonderd' vijftig euro (¬ 950) en gebracht op zesenzestig duizend vijfhonderd vijfennegentig euro (¬ 66.595);

c) het geplaatste kapitaal verdeeld is in zesentwintig duizend zeshonderd achtendertig (26.638) aandelen

, zonder vermelding van nominale waarde, waarvan:

- negentienduizend zeshonderd tachtig (19.680) aandelen, genummerd van 1 tot en met 19.680 de reeks

"A" vormen;

- zesduizend negenhonderd vijftig (6.950) aandelen de reeks "B" vormen (waarvan de aan de gemeente

Bonheiden toegekende aandelen de nummers 26.251 tot en met 26.630 dragen);

- zes (6) aandelen, genummerd van 49.995 tot en met 50.000 de reeks "C" vormen.

- twee (2) aandelen, genummerd van 49.949 en 49.950 de reeks "E" vormen.

d) deze aandelen van de respectieve rechten en voordelen genieten zoals bepaald in de statuten.

Revisoraal verslag.

De besluiten van het revisoraal verslag opgemaakt op tweeëntwintig april tweeduizend en elf door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boudewijn Van Ussel  C", bedrijfsrevisoren, gevestigd te 2930 Brasschaat, Lage Kaart 71, vertegenwoordigd door de heer Boudewijn Van Ussel, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"Op grond van onze uitgevoerde werkzaamheden met betrekking tot de voorgenomen verrichting besluiten wij als volgt:

' De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2,1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De door, de p rtijen weerhouden methode van waardering is bedrijfseconomisch verantwoord en de' toegepaste waarderingsmethode leidt tot inbrengwaarde die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen en de inbreng in natura is niet overgewaardeerd.

De totale (voorlopige) vergoeding van de inbreng in natura kan luidens het ontwerp bijzonder verslag van de Raad van Bestuur ais volgt worden samengevat:

- waarde van de te vergoeden installaties ahv niet-gecorrigeerde boekwaarde: 4.942.828,15 ¬

- uitgifte van minimaal 380 nieuwe aandelen B zonder aanduiding van nominale waarde: 950,00 ¬

- anders te vergoeden: cash en/of lening: 4.941.878,15 ¬

Het aantal toegekende aandelen kan slechts verhoogd worden, mits naleving van artikel 2.1 sub C  eerste hypothese per 31 december 2012, van het Kaderverslag van de Raad van Bestuur dd. 12 september 2005.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" inhoudt.

Het onderhavige controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 423 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura in kader van de Hidrorio-kapitaalverhoging met betrekking tot Hidrorio-gemeente Bonheiden als aanvulling op ons eerder verslag van Ernst & Young Bednjfsrevisoren BCVBA met als vaste vertegenwoordiger ondergetekende, en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Johan Rooms, geassocieerde notaris.

Tegelijk met dit uittreksel neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van 16 juni 2011, verslag Raad van Bestuur en revisoraal verslag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2011
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2`

Griffie -

Uh111m~~u~~a~u~mu!~

*11123613

-J Y '

i Ondernemingsnr : 0204.908.936

Benaming : PROVINCIALE EN INTERCOMMUNALE

DRINKWATERMAATSCHAPPIJ DER PROVINCIE ANTWERPEN, afgekort PIDPA

(voluit}

Rechtsvorm : opdrachthoudende vereniging

Zetel : 2280 Grobbendonk, Vierselsebaan 5

Onderwerp akte :Vaststelling van GEDEELTELIJKE totstandkoming van de

kapitaalverhoging door niet-geldelijke inbrengen waartoe werd besloten door de buitengewone algemene vergadering van negentien december

tweeduizend en vijf (19 december 2005) - Gemeente Schelle

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door Johan ROOMS, geassocieerd notaris te Boom, op 16 juni 2011,j: « geregistreerd acht rol, geen verzendingen, te Boom, de zeventien juni 2011, Boek 210, blad 16, vak 10,j: Ontvangen: kosteloos », blijkt dat:

de Voorzitter van de Raad van Bestuur, en de Directeur-Generaal van de vereniging, die overeenkomstig;, het laatste lid van artikel 15 van de statuten geldig optreden voor de opdrachthoudende vereniging in de zin van;; het decreet van 6 juli 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking "PROVINCIALE EN; INTERCOMMUNALE DRINKWATERMAATSCHAPPIJ DER PROVINCIE ANTWERPEN", afgekort "PIDPA"j: gevestigd te 2280 Grobbendonk, Vierselsebaan 5, met ondernemingsnummer 0204.908.936,;, rechtspersonenregister Turnhout,

vastgesteld heeft dat:

a) de honderd en vier (104) nieuw uitgegeven aandelen "D", met een nominale waarde van twee euro vijftig: cent (E 2,50) elk, volledig zijn geplaatst en zijn volgestort door de niet-geldelijke inbreng vanwege de gemeente;; Schelle;

b) het geplaatste kapitaal van de opdrachthoudende vereniging "Pidpa" werd verhoogd met tweehonderd;; zestig (E 260) en gebracht op zevenenzestig duizend driehonderd vijfenzestig euro (E 67.365);

c) het geplaatste kapitaal verdeeld is in zesentwintig duizend negenhonderd zesenveertig (26.946) aandelen

zonder vermelding van nominale waarde, waarvan:

- negentienduizend zeshonderd tachtig (19.680) aandelen, genummerd van 1 tot en met 19.680 de reeks;;

"A" vormen;

- zevenduizend honderd vierenvijftig (7.154) aandelen de reeks "B" vormen (waarvan de aan de gemeente;,

Sint-Amands toegekende aandelen de nummers 26.631 tot en met 26.834 dragen);

- zes (6) aandelen, genummerd van 49.995 tot en met 50.000 de reeks "C" vormen.

- honderd en vier (104) aandelen, genummerd van 49.797 tot en met 49.900 de reeks « D » vormen.

- twee (2) aandelen, genummerd van 49.949 en 49.950 de reeks "E" vormen.

d) deze aandelen van de respectieve rechten en voordelen genieten zoals bepaald in de statuten.

Revisoraal verslag.

De besluiten van het revisoraal verslag opgemaakt op tweeëntwintig april tweeduizend en elf door de:; ; burgerlijke vennootschap onder de rechtsvoren van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:; j; Boudewijn Van Ussel  C°, bedrijfsrevisoren, gevestigd te 2930 Brasschaat, Lage Kaart 71, vertegenwoordigd;; door de heer Boudewijn Van Ussel, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"Op grond van onze uitgevoerde werkzaamheden met betrekking tot de voorgenomen verrichting besluiten:j wij als volgt:

` De verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der,; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor?; de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit;; te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura. De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en;: duidelijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

De dooç dé partijen weerhouden methode van waardering is bedrijfseconomisch verantwoord en de toegepaste waarderingsmethode leidt tot inbrengwaarde die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen en de inbreng in natura is niet overgewaardeerd.

De totale (voorlopige) vergoeding van de inbreng in nature kan luidens het ontwerp bijzonder verslag van de Raad van Bestuur als volgt worden samengevat:

- waarde van de te vergoeden installaties ahv niet-gecorrigeerde boekwaarde: 4.300.169,15 ¬

- uitgifte van 104 nieuwe aandelen D zonder aanduiding van nominale waarde: 260,00 ¬

- anders te vergoeden: cash en/of lening: 4.299.909,15 ¬

tij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" inhoudt.

Het onderhavige controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 423 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura in kader van de Hidrorio-kapitaalverhoging met betrekking tot HidroGem-gemeente Schelle als aanvulling op ons eerder verslag, en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Johan Rooms, geassocieerde notaris.

Tegelijk met dit uittreksel neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van 16 juni 2011, verslag Raad van Bestuur en revisoraal verslag.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 12.07.2011 11291-0128-078
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 14.07.2010 10306-0579-072
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.06.2009, NGL 13.07.2009 09419-0305-068
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 07.07.2008 08375-0208-069
12/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.06.2007, NGL 05.07.2007 07374-0383-066
18/09/2006 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2005, GGK 19.06.2006, NGL 13.09.2006 06783-4907-032
10/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 19.06.2006, NGL 05.07.2006 06424-4565-025
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 23.06.2015 15209-0109-046
22/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 20.06.2005, NGL 19.07.2005 05533-3640-024
14/07/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 21.06.2004, NGL 08.07.2004 04438-1591-042
25/11/2003 : ANT000082
14/07/2003 : ANT000082
18/03/2003 : ANT000082
26/07/2002 : ANT000082
25/07/2000 : ANT000082
11/07/2000 : ANT000082
29/03/2000 : ANT000082
04/08/1999 : ANT000082
09/07/1998 : ANT82
08/07/1997 : ANT82
07/01/1997 : ANT82
09/07/1996 : ANT82
09/07/1994 : ANT82
29/07/1992 : ANT82
31/01/1992 : ANT82
04/12/1991 : ANT82
28/07/1989 : ANT82
26/08/1988 : ANT82
01/01/1988 : ANT82
01/01/1986 : ANT82
31/07/1985 : ANT82
12/01/1985 : ANT82

Coordonnées
PIDPA

Adresse
VIERSELSEBAAN 5 2280 GROBBENDONK

Code postal : 2280
Localité : GROBBENDONK
Commune : GROBBENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande