PIE-JIE

Divers


Dénomination : PIE-JIE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 406.379.025

Publication

10/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

L"'L~d.!>1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0406.379.025

Benaming

(voluit) : PIE-JIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : 2000 Antwerpen, Goedehoopstraat, 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - vastklikken van reserves

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Notaris Benjamin Van Hauwermeiren, te Oordegem (Lede), op 27maart 2014, geregistreerd elf bladen geen verzending te Dendermonde 1 op 1 april 2014 reg 5 boek 130 blad 60 vak 17. Ontvangen vijftig euro. Getekende door de eerstaanwezende inspectuer M.Kindermans, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen PIE-JIE, waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Goedehoopstraat, 1, met algemeenheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:.

A. Voorstel tot omzetting van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Eerste beslissing  verslag van de zaakvoerders overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen waaraan toegevoegd een staat van activa en passiva.

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerders dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht, en over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 december 2013 hetzij minder dan drie maanden tevoren; de aandeelhouders erkennen, bij monde van hun vertegenwoordiger, kennis te hebben genomen van dit verslag.

Tweede beslissing  Verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen over voormelde staat van activa en passiva.

De besluiten van het verslag van Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059) vertegenwoordigd door Frans Verscheiden de dato 5 maart 2014, luiden als als volgt:

"BESLUIT

Ondergetekende, Verscheiden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Frans Verscheiden, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 9 december 2013 door de zaakvoerders van de Comm. VA P1E-J1E, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Goedehoopstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0406.379.025, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, met als opdracht, overeenkomstig artikel 602 §1 W. Venn., het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap.

De inbreng in natura omvat vier vorderingen op de vennootschap met een gezamenlijke waarde van ¬ 2.250.369,37, ontstaan naar aanleiding van een beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een dividend met het oog op haar onmiddellijke inbreng in het kapitaal in het kader van de tijdelijke (overgangs)maatregel ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

De inbreng wordt niet vergoed door nieuwe aandelen, doch het kapitaal wordt verhoogd mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

u *14113 5



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 8 MEI 2014

afgeffietwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is, doch niet leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, gelet op het feit dat er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven;

-de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 602 §1 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend,

Antwerpen, 5 maart 2014.

Verscheiden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA

vertegenwoordigd door

Frans Verscheiden

Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van deze verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor werd aan de Notaris overhandigd.

Derde beslissing -- Omzetting van de vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De vergadering beslist de vorm van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteiten blijven onveranderd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de Commanditaire Vennootschap op Aandelen werden gehouden voortzetten.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer waaronder de Commanditaire Vennootschap op Aandelen ingeschreven is.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 december 2013 waarvan een exemplaar gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerders.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door Commanditaire Vennootschap op Aandelen worden verondersteld verricht te zijn voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

B. Vastklikken van reserves.

Eerste beslissing: Kennisname van de uitkering van een tussentijds dividend.

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 31 december 2013 werd er beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van twee miljoen vijfhonderd duizend vierhonderd en tien komma éénenveertig euro (2.500.410,41 ¬ ) uit de beschikbare reserves, Het verslag hiertoe werd voorgelegd.

Rekening houden met de bestaande aandeelhoudersstructuur betekent dit een netto-dividend ten belope van twee miljoen tweehonderd vijftigduizend driehonderd negenenzestig komma zevenendertig euro (2.250.369,37 ¬ ).

Uit voornoemd verslag blijkt voorts dat de aandeelhouders het dividend niet in speciën wensen te ontvangen, doch dat zij de intentie hebben om de vordering, die zij ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend op de vennootschap hebben, onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap om te kunnen genieten van de in de Programmawet van 28 juni 2013 voorziene 10% roerende voorheffing door het vastklikken van de belaste reserves.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de aandeelhouders een schuldvordering hebben op de Vennootschap ten belope van het gehele tussentijdse dividend.

Het dividend komt voort uit een vermindering van de belaste reserves, welke reserves (lees: de jaarrekening) zijn goedgekeurd door de algemene vergadering op 20 juni 2011.

Tweede beslissing: Verslagen.

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, krijgt de vergadering kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerders, en van het verslag de dato 5 maart 2014 van Bedrijfsrevisor Frans Verscheiden zoals voormeld, door de zaakvoerders aangesteld om verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng in natura. De aandeelhouders verklaren, bij monde van hun vertegenwoordiger, een kopij van dit verslag ontvangen te hebben.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"BESLUIT

Ondergetekende, Verscheiden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453,925.059), vertegenwoordigd door de heer Frans Verscheiden, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 9 december 2013 door de zaakvoerders van de Comm. VA PIE-JIE, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Goedehoopstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0406.379.025, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, met als opdracht, overeenkomstig artikel 602 §1 W. Venn., het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oe inbreng in natura omvat vier vorderingen op de vennootschap met een gezamenlijke waarde van ¬ 2.250.369,37, ontstaan naar aanleiding van een beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een dividend met het oog op haar onmiddellijke inbreng in het kapitaal in het kader van de tijdelijke (overgangs)maatregel ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die ais vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

Ue inbreng wordt niet vergoed door nieuwe aandelen, doch het kapitaal wordt verhoogd mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

.de voor de inbreng in natura door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is, doch niet leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, gelet op het feit dat er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven;

,de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. pit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 602 §1 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 5 maart 2014.

Verscheiden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA

vertegenwoordigd door

Frans Verscheiden

Bedrijfsrevisor"

eerde beslissing: Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in natura (rekening/courant),

De aandeelhouders verklaren, bij monde van hun vertegenwoordiger, deze schuldvordering overeenkomstig

artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

(De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde twee miljoen tweehonderd vijftigduizend driehonderd negenenzestig komma zevenendertig euro (EUR 2.250.369,37) om het van honderd vijftigduizend negenhonderd zevenenzestig komma zestien euro (EUR 150.967,16) te brengen op twee miljoen vierhonderd en éénduizend driehonderd zesendertig komma drieënvijftig euro (EUR 2.401.336,53), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

Oe vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten faste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Vierde beslissing: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

Zijn vervolgens tussengekomen, de aandeelhouders, die verklaren, bij monde van hun vertegenwoordiger, volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de Vennootischap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

Oe vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WBB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

Vijfde beslissing:Vaststelling van de kapitaalverhoging.

Oe vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van twee miljoen tweehonderd vijftigduizend driehonderd negenenzestig komma zevenendertig euro (EUR 2.250.369,37) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op twee miljoen vierhonderd en éénduizend driehonderd zesendertig komma drieënvijftig euro (EUR 2.401.336,53), vertegenwoordigd door vijfhonderd vijfentwintig (525) aandelen met een fractiewaarde van elk 1/525ste van het maatschappelijk kapitaal.

Zesde beslissing; Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering het artikel over het kapitaal van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen vierhonderd en éénduizend driehonderd zesendertig komma drieënvijftig euro (EUR 2.401,336,53), vertegenwoordigd door vijfhonderd vijfentwintig (525) aandelen met een fractiewaarde van elk 1/525ste van het maatschappelijk kapitaal."

d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

C. Aanneming nieuwe statuten.

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid aan te nemen, met behoud van onder andere de maatschappelijke benaming,

maatschappelijke zetel en het maatschappelijk doel, als volgt.

"STATUTEN.

TITEL I.: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

ARTIKEL 1.- NAAM.

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij

draagt de naam; "PIE-JIE".

ARTIKEL 2.- ZETEL.

De werkelijke zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Goedehoopstraat, 1.

Deze mag naar een andere plaats in België overgebracht worden door eenvoudige beslissing van de

zaakvnerder(s} en bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatshead.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaak-voerder(s), bijkantoren en agentschappen

oprichten in België of in het buitenland.

ARTIKEL 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

1; de aankoop, de verkoop, het tot waarde brengen, ruilen, verhuren, huren, promoveren, beheren,

omvormen, bouwen en verbouwen, uitbaten, verkavelen en uitrusten evenals het ontginnen en in staat brengen

van grond, onder alle vormen en met alle technieken, hieronder begrepen de zogenaamde promotie, van alle

onbebouwde en bebouwde onroerende goederen onder aile vormen en dit alleen of in deelneming, voor eigen

rekening of voor rekening van derden.

- het doen bouwen, herbouwen, verbouwen en uitrusten, alsmede de ganse binnenhuisinrichting en

decoratie van alle mogelijke private en openbare gebouwen en constructies in alle materialen, voor alle

bestemmingen en met alle technieken, voor eigen rekening of voor rekening van derden;

- de studie, het verstrekken van alle advies, het bemiddelen en verlenen van alle bijstand aan particulieren en rechtspersonen in alle verrichtingen die verband houden met de activiteiten in de twee vorige alinea's uiteengezet, dit alles in binnen-en buitenland, als hoofdhandelaar, bemiddelaar, makelaar en commissionaris; als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer voor eigen rekening zowel als voor rekening van derden;

de financieringshuur van onroerende goederen voor nijverheids-en handelsdoeleinden;

- optreden als tussenpersoon tussen opdrachtgevers en opdrachtuitvoerders inzake oprichten van gebouwde onroerende goederen en inzake verkavelen van onbebouwde onroerende goederen;

- optreden ais coördinator tussen bouwheer enerzijds en architect en aannemers anderzijds inzake oprichting van gebouwde onroerende goederen;

- verder zal de vennootschap  indien zij in de toekomst zal kunnen voldoen betreffende de eisen inzake vestigingswet -- ook alle werkzaamheden uitvoeren die verband houden met het oprichten, inrichten, stofferen en meubileren, herstellen en onderhouden van gebouwde onroerende goederen;

- de vennootschap zal ook werken mogen uitvoeren waarvoor zij voorlopig of tijdelijk, in verband met de vestigingswet, geen toelating bezit indien zij deze werken, bij opdracht en in haar naam, laat uitvoeren dcor onderaannemers die wel over de nodige activiteitsattesten beschikken;

- het opmaken, opstellen en tussenkomen in expertises, plaatsbeschrijvingen en dergelijke meer van roerende en onroerende goederen;

- de verkoop van affiches en van contractent

- optreden als tussenpersoon tussen enerzijds kopers en kandidaat-kopers en anderzijds verkopers en

kandidaat-verkopers van onroerende goederen;

- de bemiddeling bij verzekering en financiering;

het beheer, syndicus- en rentmeesterschap van gebouwend.

2. - de deelname onder welke vorm ook aan oprichting, uitbreiding, omvorming en kartels van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook;

- het beheer van allerhande patrimonia;

- het adviseren inzake vermogensbeheer en het financieren van allerhande ondernemingen, beleggingen en

aankopen door derden;

- het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften.

3. De uitbating van alle drankhuizen, spijshuizen, dancings, hotels en algemeenlijk alle inrichtingen voor verbruik en verkoop van dranken en eetwaren, alsook logement, en als gevolg hiervan de aankoop en verkoop van aile bieren, dranken, eetwaren en alle koopwaren voor verbruik, en algemeenlijk alle industriële, handels-en financiële verhandelingen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van aard zouden zijn de werkzaamheden der vennootschap te bevorderen.

ARTIKEL 4.- DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt en stemt met naleving van de vereisten voor een statutenwijziging.

TITEL II.: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - INBRENG - AANDELEN.

ARTIKEL 5.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen vierhonderd en éénduizend driehonderd zesendertig komma drieënvijftig euro (EUR 2.401.336,53), vertegenwoordigd door vijfhonderd vijfentwintig (525) aandelen met een fractiewaarde van elk 1/525ste van het maatschappelijk kapitaal.

ARTIKEL 6.- KAPITAALSVERHOGING.

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering volgens de regels voor de wijziging van statuten.

De formaliteiten voorschreven in de artikelen 302 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen moeten eveneens vervuld worden.

Ingeval een kapitaalsverhoging een inbreng in natura omvat, maakt een bedrijfsrevisor aangewezen door het college van zaakvoerders een verslag op. Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van elke inbreng in natura en de toegepaste methoden van waardering.

In een bijzonder verslag, waarbij dat het verslag van de bedrijfsrevisor wordt gevoegd, zet het college van zaakvoerders uiteen waarom zowel inbreng als de voorgestelde kapi-ztaalsverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel ook waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag.

Beide verslagen worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van koophandel op de wijze voorschreven in het Wetboek van Vennootschappen. Zij worden vermeld in het agenda van de algemene vergadering die over de kapitaalsverhoging moet beslissen, en een af-schrift ervan wordt samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven moeten eerst worden aangeboden aan de vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigd,

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen vanaf de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering,

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten,

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

TITEL III.: AANDELEN.

ARTIKEL 7.- OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN BIJ OVERLIJDEN,

De aandelen luiden op naam. Het aandelenbezit wordt aangetekend in een register van aandelen dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap,

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend

De uitoefening van de lidmaatschapsrechten is ondeelbaar en onlosmakelijk verbonden aan de hoedanigheid van vennoot.

De overdracht van de aandelen zal conform artikel 249 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen gebeuren.

ARTIKEL 8,- MEDE-EIGENDOM.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit,

De mede-eigenaars, de pandschuldenaars en schuldeisers zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te doen vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te berichten.

Ingeval van vruchtgebruik, wordt de naakte eigenaar van het deelbewijs door de vruchtgebruiker bij de vennootschap vertegenwoordigd, behoudens uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke volmachtdrager,

ARTIKEL 9 INVENTARIS - ZEGELLEGGING.

De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van de overle-zden vennoot, of zelfs van een zaakvoerder, zullen om welke reden ook, nooit het recht hebben de zegels te doen leggen op de papieren of documenten van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden.

TITEL lV.: HET BESTUUR.

ARTIKEL 10.- ZAAKVOERDERS.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoer-ders, al dan niet vennoten, genomen onder de aandeelhouders of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal vaststelt,

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig zijn of dienstig voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wel aan de algemene vergadering zijn voorbehouden,

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van een bijzondere volmacht gezamenlijk overdragen aan een gevolmachtigde,

De zaakvoerders regelen zelfde uitoefening van de bevoegdheid.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding voor hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De zaakvoerders kunnen in voorkomend geval voorschotten opnemen op hun wedde.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

ARTIKEL 11.- VERTEGENWOORDIGING.

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, verte-'genwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigers, natuurlijke personen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat zij de grenzen van dit voorwerp overschreden of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig mochten zijn, Bekendmaking van de statuten alleen is hiervan geen voldoende bewijs.

TEGENSTRIJDIGHEID VAN BELANGEN.

Het lid van het college van zaakvoerders dat bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of zijdelings een vermogens rechterlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

is de enige vennoot tevens enige zaakvoerder van de vennootschap dan kan hij bij een verrichting waarbij hij een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, de vennootschap verbinden, maar moet hij hiervoor een bijzonder verslag opstellen in een stuk dat samen met de jaarrekening wordt neergelegd.

ARTIKEL 12.- TOEZICHT,

De controle op de financiële handelingen, op jaarrekeningen en op de regelmatigheid van de verrichtingen weergegeven in de jaarrekening, wordt uitgeoefend door de vennoten.

Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht van de maatschappelijke verrichtingen.

De vennoten kunnen een natuurlijk persoon ais commissaris aanstellen.

De vennootschap is niet verplicht één of meer commissaris-'sen te benoemen voor zover zij de criteria niet overschrijdt vermeld in artikel 12 paragraaf 2 van de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarrekeningen van de vennootschappen.

TITEL V.: ALGEMENE VERGADERING,

ARTIKEL 13.

De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen en die buiten het bestuursrecht van de zaakvoerder(s) vallen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen

van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

ARTIKEL 14.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden telkens op 20 juni om vijftien uur op de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen, behalve indien de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben aanvaard de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De formaliteiten voor de bijeenroeping dienen niet te worden nageleefd ais alle vennoten, houders van obligaties, zaakvoerders en commissaris(sen) aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING (toepassing artikel 60 Wetboek van Vennootschappen),

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder, een randschrijven, hetzij per brief, fax of e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de dagorde en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alla aandeelhouders, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

ARTIKEL 15.

De algemene vergadering verkiest onder haar leden, bij gewone meerderheid van stemmen, de voorzitter, de secretaris en de stemopnemer.

De processen-verbaal van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerders en de aanwezige vennoten die zulks wensen. Afschriften en uittreksels daarvan worden uitgereikt aan de vennoten die erom vragen en worden ondertekend door de zaakvoerder(s).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder en eventuele commissaris geven antwoord op vragen die door hun aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht , tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen,

ARTIKEL 16.

Ieder vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber-medevennoot.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Niemand mag als lasthebber een vennoot bij de algemene vergadering vertegenwoordigen, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ARTIKEL 17.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het getal aandelen zij dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders bepaald in huidige statuten.

Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen van de statuten, moet de bijzondere meerderheid inachtgeno-'men worden voorzien door de wet.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

TITEL V.: INVENTARIS - JAARREKENING.

ARTIKEL 18.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het daaropvolgend jaar.

Alsdan worden de boeken afgesloten en de inventaris en de jaarrekening (balans, resultatenrekening en toelichting) op- gemaakt; deze bescheiden worden op de zetel neergelegd vijf- tien dagen voor de algemene vergadering waar ze ter beschikking blijven van de vennoten.

ARTIKEL 19.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de winst wordt ten minste vijf procent (5%) voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot deze tien procent (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst blijft ter beschikking van de algemene vergadering welke er naar goeddunken kan over beslissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL VI.: ONTBINDING EN VEREFFENING,

ARTIKEL 20.

Voor zover de statuten niet anders bepalen wordt de wijze van vereffening bepaald door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden, De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

[)e rechtbank van koophandel wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het verzoekschrift wordt ondertekend door het bevoegde orgaan van de vennootschap dan wel door een advocaat, en wordt ingediend met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift is ingediend,

t)e rechtbank kan eveneens worden aangezocht bij verzoekschrift van de procureur des Konings dan wel van iedere belanghebbende derde, overeenkomstig de artikelen 1034bis en volgende van het Gerechtelijk Wetboek.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen, tedere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig deze paragraaf worden besloten en overeenkomstig artikel 74, ten tweede worden neergelegd en openbaar gemaakt.

Verder wordt verwezen naar de artikelen 184 en volgende van het Wetboek der Vennootschappen.

TITEL VIL: VERKLARINGEN,

ARTIKEL 21,

Wat betreft de in deze statuten niet uitdrukkelijk geregelde punten, verklaren partijen zich te houden aan de orgdnieke wetten op de Besloten Vennootschappen met Beperkte Aansprakelijkheid.

Pe beschikkingen van deze wetten waarvan in de statuten niet wettelijk afgeweken wordt, worden geacht in deze akte bevat te zijn; de bepalingen die tegenstrijdig zouden zijn met de gebiedende beschikkingen van deze wetten zullen voor niet geschreven gehouden worden.

P. Ontslag en benoeming van de zaakvoerder(s).

1. Ontslag én décharge aan de huidige statutaire zaakvoerders.

Pe algemene vergadering beslist met ingang vanaf heden het ontslag te geven aan volgende statutaire

zaakvoerders:

1)Mevrouw THIRION Anne-Marie, voornoemd;.

2)Mevrouw POOTERS Barbara Françoise Antoine, voornoemd;

e)Mevrouw POOTERS Patricia Louisa Henri, voornoemd;

4)De Heer POOTERS Marc Raymond Joseph, voornoemd.

Pe algemene vergadering geeft décharge aan voormelde zaakvoerders voor het door hen uitgevoerde

mandaat,

2. Benoeming van de nieuwe niet-statutaire zaakvoerders.

Pe algemene vergadering beslist als nieuwe niet-statutaire zaakvoerders te benoemen met ingang vanaf

heden:

1)Mevrouw TH1RION Anne-Marie, voornoemd;.

2)Mevrouw POOTERS Barbara Françoise Antoine, voornoemd,

die hun mandaat onbezoldigd zullen uitvoeren, tenzij de algemene vergadering anders beslist, rekening

houdende met de bepalingen van artikel 10 der statuten,

Zij worden benoemd voor onbepaalde duur.

E. Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen,

[)e vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen,

(Notaris Benjamin Van Hauwermeiren

Bijlage: - uitgifte akte NA registratie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 30.06.2014 14251-0478-013
25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 19.06.2013 13195-0500-013
22/06/2012 : AN178011
22/06/2011 : AN178011
29/06/2009 : AN178011
26/06/2008 : AN178011
04/07/2007 : AN178011
19/07/2006 : AN178011
28/06/2005 : AN178011
14/07/2004 : AN178011
25/06/2004 : AN178011
14/07/2003 : AN178011
17/07/2002 : AN178011
04/05/2002 : AN178011
07/06/2000 : AN178011
28/12/1999 : AN178011
25/07/1998 : AN178011
12/10/1993 : AN178011
02/12/1992 : AN178011
19/03/1991 : AN178011
16/02/1988 : AN178011
01/01/1986 : AN178011
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 13.07.2016 16315-0560-014

Coordonnées
PIE-JIE

Adresse
GOEDEHOOPSTRAAT 1 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande