PIETER VAN OBBERGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PIETER VAN OBBERGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.693.926

Publication

19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 13.08.2013 13422-0339-010
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 04.07.2012 12263-0580-010
14/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300302*

Neergelegd

12-01-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : PIETER VAN OBBERGEN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2370 Arendonk, Koeistraat 38

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Christine Van Haeren, notaris te Turnhout, op elf januari tweeduizend elf, blijkt dat werd opgericht:

I. VENNOTEN

Door:

- de heer VAN OBBERGEN, Pieter Ghislain Augustin Marie, vertegenwoordiger, geboren te Doornik op

09 september 1963;

en zijn echtgenote

- mevrouw PEREZ ZULETA, Juana Rina, verpleegkundige, geboren te Potosi (Bolivia) op 04 juni 1963; samenwonende te 2370 Arendonk, Koeistraat 38, gehuwd onder het stelsel van de wettelijke gemeenschap van goederen zonder huwelijkscontract.

II. RECHTSVORM EN NAAM

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen met als naam: "PIETER VAN

OBBERGEN .

III. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Met maatschappelijke zetel te 2370 Arendonk, Koeistraat 38.

IV. DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur. Zij verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de dag

van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

V. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Tussenpersoon in de handel.

Herstellingen, onderhoud en revisies van allerhande machines, zowel voor bedrijven als particulieren. Import en export, groot- en kleinhandel in voedings- en tabakswaren, schoeisel, textielwaren en kleding, artikelen voor meubilering, onderhoud en huishoudelijke uitrusting, luxeartikelen, precisieartikelen, kunstvoorwerpen en fantasieartikelen, auto's, motorrijwielen, fietsen en aanverwante handel, papierwaren, boeken, kantoorbehoeften en artikelen voor muziek, artikelen voor sport, visvangst en jacht, speelgoed en kinderartikelen, diverse artikelen.

Kleinhandel met meer dan één afdeling.

Spijshuis, frituur, verbruikssalon, restauratiehouder, drankgelegenheid, uitbating van private club, hotel en logementshuis.

Plaatsen en verhuren van automaten.

Alle nieuwbouw- en verbouwingswerken, onderhoud en inrichting van gebouwen.

Beheer roerende en onroerende goederen.

Taxibedrijf.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles mag zowel in binnen- als in het buitenland verricht worden voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van die aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel.

0832693926

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

VI. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro

(18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder

één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Het kapitaal wordt gevormd door een inbreng in geld en werd als volgt onderschreven:

- door de heer VAN OBBERGEN, voornoemd, werden vijftig (50) aandelen onderschreven, hetzij voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300 EUR), nog te volstorten zesduizend honderd vijfenzeventig euro (6.175 EUR);

- door mevrouw PEREZ ZULETA, werden vijftig (50) aandelen onderschreven, hetzij voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300 EUR), nog te volstorten zesduizend honderd vijfenzeventig euro (6.175 EUR).

Totaal: honderd (100) aandelen, volstort ten belope van zesduizend tweehonderd vijftig euro (6.250 EUR). Ondergetekende notaris heeft bevestigd dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen op een geblokkeerde rekening bij DEXIA Bank.

VII. BESTUUR

ARTIKEL ELF  BESTUUR

1. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al dan niet

vennoten.

De duur van hun opdracht is onbeperkt.

De zaakvoerders worden door de vennoten benoemd.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder(s) aan.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap. De aanstelling tot

die functie moet blijken uit de tekst van de statuten. Zijn opdracht kan slechts om gewichtige redenen

geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

2. Beslissingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

3. Vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het Directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

ARTIKEL TWAALF  BEZOLDIGING

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist. ARTIKEL DERTIEN  BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De bijzondere gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

ARTIKEL VEERTIEN  TEGENSTRIJDIG BELANG

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de wettelijke bepalingen dienaangaande na te leven.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is, worden de tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder de normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in gezegd stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Benoemingen:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Werden tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd:

- de heer VAN OBBERGEN Pieter, wonende te 2370 Arendonk, Koeistraat 38, voornoemd; en

- mevrouw PEREZ ZULETA Juana, wonende te 2370 Arendonk, Koeistraat 38, voornoemd.

Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de

zaakvoerder onbezoldigd.

De aldus benoemde zaakvoerders hebben verklaard hun opdracht te aanvaarden en hebben bevestigd niet

getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

VIII. PLAATS  DAG  UUR JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd op de tweede donderdag van de maand juni om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend twaalf.

IX. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf datum van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend elf.

X. VERDELING WINST - RESERVES

Het batig saldo aangegeven door de jaarlijkse resultatenrekening na aftrek der algemene onkosten, maatschappelijke lasten en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorbehouden tot de vorming van een wettelijk reservefonds. Deze afhouding zal niet meer worden vereist zo het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, doch moet steeds tot dit bedrag hernomen worden, indien om één of andere reden de reserves worden aangetast.

Het saldo van de winst zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

XI. VERDELING VEREFFENINGSSALDO

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-actief verdeeld onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien aandelen zonder stemrecht werden uitgegeven, geven zij, in de mate dat hun aandeel in het kapitaal het wettelijk maximum niet overschrijdt, een voorrecht op uitkering van het na vereffening overblijvend saldo, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat uitgekeerd aan de houders van aandelen met stemrecht. Indien op alle aandelen niet op gelijke verhoudingen is gestort, moeten de vereffenaars alvorens over te gaan tot in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

XII. COMMISSARIS

De oprichter heett beslist geen commissaris te benoemen.

XIII. OVERNAME VERBINTENISSEN

De vennootschap heeft alle verbintenissen overgenomen aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting vanaf heden, onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt zoals bepaald in artikel 2 van het Wetboek der Vennootschappen.

XIV. VOLMACHT

De oprichters hebben als bijzondere gevolmachtigde aangesteld, met recht van indeplaatsstelling, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SCHMITTE, met maatschappelijke zetel te 2610 Wilrijk, Pater Damiaanstraat 19, ondernemingsnummer 0465.416.391, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Alex Schmitte, aan wie de macht wordt verleend om alle formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap te vervullen bij de ondernemingsloketten, griffies, BTW-administratie en overige fiscale en administratieve besturen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, Christine Van Haeren, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte (vóór registratie) de dato elf januari tweeduizend elf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 05.07.2017 17278-0071-011

Coordonnées
PIETER VAN OBBERGEN

Adresse
KOEISTRAAT 38 2370 ARENDONK

Code postal : 2370
Localité : ARENDONK
Commune : ARENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande