PIETERCIL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PIETERCIL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.467.059

Publication

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 30.08.2012 12468-0172-011
06/07/2012
ÿþ Md Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ID'I ~1Vm III9aiI'91lo*'ll

" iaii

ez~

E St

N

Neergefegd ter grao van de gerhtbank van Koophandel te Antwerpen, op

7.7 JUNI 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0811.467.059

Benaming

(voluit) : PIETERCIL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zandvlietse Dorpstraat 40 te 2040 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETEL-DOEL-STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Jan JANSSENS, geassocieerd Notaris te Stabroek op vijftien juni tweeduizend en twaalf blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PIETERCIL" gevestigd te 2040 Antwerpen Zandvlietse Dorpstraat 40, ondernemingsnummer 0811.467.059, ondermeer volgende besluiten heeft genomen

-.de zetelaanduiding wordt geschrapt in de statuten ;

.de zetel van de vennootschap wordt overgebracht naar 2040 Antwerpen Monnikenhofstraat 294 met ingang van vijftien juni tweeduizend en twaalf en het artikel twee van de statuten wordt gewijzigd als volgt "ARTIKEL TWEE. ZETEL

De zetel van de vennootschap wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaamse Gewest of in het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad gevestigd bij besluit van de zaak-voerder(s).

De vennootschap kan bij besluit van de zaakvoerder(s) in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bij-kantoren oprichten."

-het doel van de vennootschap wordt gewijzigd als volgt door inlassing van volgende alinea :

"- Het leveren van de diensten van een koerierdienst; het afhalen, verzenden, vervoeren en afleveren van goederen, dit zowel binnen als buiten België, en zowel voor eigen rekening en rekening van derden, en steeds rekening houdend met vrachten met een maximum van vijfhonderd kilogram.

- Het verlenen van diensten in het volwassenen onderwijs, alsook de overige vormen van onderwijs.

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven, onderzoeksinstellingen en de overheid op het gebied van planning, organisatie, marketing, commercia-lisatie, selectie/aanwerving, evaluatie bedrijfsintelligentie en technologische innovatie, efficiëntie en toe-zicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

- Handel en advies in alle soorten machines voor industrie, boten en yachting.

- Leveren van commerciële of administratieve diensten aan bedrijven, particulieren en openbare of gelijkaardige instellingen, op het gebied van management, verkoop, technisch advies, investeringspolitiek, publiciteit, computerverwerking en  programma's, organisatie, onderzoek, research, controle en ontwikkeling, zonder dat deze opsomming als beperkend dient aanzien te worden.

- Het beheer van onroerend vermogen; zij mag in dit verband alle verrichtingen doen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen en dit zowel van het vruchtgebruik, de blote eigendom als de volle eigendom.

- Het beheer van deelnemingen onder gelijk welke vorm, in alle Belgische of vreemde vennootschappen of ondernemingen, zij mag in dit verband alle deelnemingen verwerven en valoriseren, evenals bestuursmandaten uitoefenen.

- Het beleggen in roerende waarden en het aankopen van financiële instrumenten van welke aard ook,

- De aankoop, de oprichting, de verbouwing, de verkoop, de huur- en onderhuur, de erfpacht, de concessie en uitbating, onder gelijk welke vorm, van alle handelszaken en alle roerende en onroerende goederen en rechten.

- Uitbating, ontwikkeling, deponeren van patenten, octrooien en licenties op alle mogelijke gebieden en voor alle mogelijke doeleinden.

- Verhuring, aankoop, verkoop en onderhoud van alle soorten materieel, gereedschap, machines en installaties.

- Import en export, groot-- en kleinhandel, fabricage, makelaar- en commissiehandel in alle producten, goederen, grondstoffen, materieel en machines bestemd voor handel, nijverheid, particulieren en openbare of gelijkaardige instellingen, dit alles in de meest ruime zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

e

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissieverband, als tussenpersoon of' als vertegenwoordiger.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen zowel in België als in het buitenland mogen nastreven en op alle wijzen en volgens modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag zich door vereniging, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die van aard zijn haar activiteit te bevorderen.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen en handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met haar doel in verband staan of om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doet hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Dit alles in de meest ruime zin en zonder dat deze opsomming beperkend is.'

en het artikel drie van de statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd ;

-wordt als bijzondere lasthebber aangesteld de vennootschap "Bastiaensen Boekhoudkantoor" te 2930 Brasschaat Miksebaan 150 A, alsook haar aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend ieder afzonderlijk om de nodige verrichtingen te doen bij de erkende Ondememingsioketten, de Kruispuntbank en de B.T.W.-administratie, ook voor wat betreft akten en/of processen-verbaal voor deze opgemaakt.

ONTLEDEND UITCREKSEL

Tegelijk hiermede nedergelegd expeditie der akte statutenwijziging, coordinatie der statuten en lijst

publicatiedata,

Notaris Jan Janssens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voorbehouden eraan het li elgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 26.08.2011 11455-0096-010
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 26.08.2015 15480-0509-011
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 25.08.2016 16468-0391-012

Coordonnées
PIETERCIL

Adresse
MONNIKENHOFSTRAAT 294 2040 ZANDVLIET

Code postal : 2040
Localité : Zandvliet
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande