PILET-LAMBRICHTS PATRIMONIUM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PILET-LAMBRICHTS PATRIMONIUM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.153.634

Publication

15/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 15.02.2012, NGL 08.05.2012 12112-0032-009
19/03/2012
ÿþd

Mod Word 1 1 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r~

de Roel~ï;~'

a ; p" ~ ee ~`.iJ9 va

Koop:(r4da Aniwerp8n, op

Griffie 0 7 MQaRF 2012

*iaoses~o* iA

Ondernemingsnr : 0871.153.634

Benaming

(voluit) : PILET-LAMBRICHTS PATRIMONIUM (in vereffening)

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eggestraat 22/24 - 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge - De Algemene Vergadering der aandeelhouders samen gekomen op 15 februari 2012 ten

maatschappelijke zetel te 2640 Mortsel - Eggestraat 22/24, heeft de sluiting van de vereffening

van voornoemde vennootschap goedgekeurd op datum van 15 februari 2012 en dit na goed-

keuring van het verzoekschrift van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen en van de

Algemene Vergadering.

- De bewaring van de boeken en geschriften zal gebeuren ten huize van de vereffenaar

Mevrouw Maria Lambrichts - Eggestraat 22/24 te 2640 Mortsel, en dit gedurende de periode

voorgeschreven door de wet.

- Het opslag als vereffenaar van Mevrouw Maria Lambrechts, wonende le 2640 Mortsel

Eggestraat 22/24, wordt goedgekeurd en aanvaard op datum van 15 februari 2012.

- De vergadering verleent eveneens kwijtijng over het door haar uitgevoerde mandaat als vereffenaar.

- Dat de vennootschap Bvba Pilet - Lambrichts Patrimonium definitief gesloten is en opgehouden

te bestaan op datum van 15 februari 2012

De Vereffenaar

Maria Lambrichts

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/11/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*1117456*

41:~

~..ÿ'  V uy~

Griffie Q 8 NOV. 2011

Ondernemingsnr : 0871.153.634

Benaming :

(voluit): PILET-LAMBRICHTS PATRIMONIUM

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2640 Mortsel, Eggestraat 22-24

r

Onderwerp akte : ontbinding

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel, op 26 september 2011, Geregistreerd drie bladen, twee verzendingen, Registratie MORTSEL, de 24 SEP 2011. Boek 141, blad 87, vak 13. Vijfentwintig euro (25 EURO). De e.a. inspecteur: (get) J. De Vries., blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PILET-LAMBRICHTS PATRIMONIUM", gevestigd te 2640 Mortsel, Eggestraat 22-24, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BTW BE 10871.153.634, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen : j 1.Kennisname van het verslag van de raad van de enige zaakvoerder, waaraan toegevoegd een staat van activa en i passiva, de dato 15 augustus 2011, niet ouder dan drie maanden, en het verslama van de bedrijfsrevisor Mevrouw Mia Deplancke kantoorhoudende te 8530 Harelbeke, Gentsesteenweg 46, over voormelde staat.

Het verslag opgemaakt door voornoemde Mevrouw Mia Deplancke, de dato 12 september 2011, besluit met betrekking tot de in-vereffeningstelling als volgt: "Ondergetekende, Mia Deplancke, kantoorhoudend te 8530 Harelbeke, Gentsesteenweg 46 en aangesteld door de zaakvoerder van BVBA PILET - LAMBRICHTS PATRIMONIUM om een verslag op te stellen zoals voorzien in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, kan tot besluit van haar onderzoek, verricht in I overeenstemming met de toepasselijke professionele normen uitgevaardigd door het Instituut der 1 Bedrijfsrevisoren, verklaren dat

In het kader van de procedure van de vooropgestelde ontbinding en vereffening voorzien door het Wetboek van l Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de vennootschap BVBA PILET - LAMBRICHTS PATRIMONIUM I een boekhoudkundige staat afgesloten op 15 augustus 2011 opgesteld, die, rekening houdend met del vooruitzichten van de ontbinding en vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 851.746,05 I Euro en een netto eigen vermogen van 843.322, 78 Euro.

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde opdracht is na te gaan of de staat van activa en passiva de aandeelhouders een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto-actief en dit in het perspectief van de s realisatie, rekening houdend met de onvermijdelijk aleatoire aard van de realisatievooruitzichten van de activa in het kader van de vooropgestelde vereffening.

Uit de controlewerkzaamheden die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, blijkt dat onder voorbehoud van de latente schulden inzake directe en indirecte belastingen over de nog niet gecontroleerde boekjaren en de door ondergetekende niet gekende hangende geschillen, deze staal van activa en passiva de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de I vereffenaar.

Het eigen vermogen op 15 augustus 2011 bedraagt 843.322, 78 Euro.

Dit verslag is enkel bestemd voor de algemene vergadering die moet beslissen in het kader van Artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en kan niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Harelbeke, 12 september 2011

Mia Deplancke

Bedrjfsrevisor (A01475)"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - vervolg

Bij toepassing van artikel 181 § 4 lid 1 van het wetboek van vennootschappen bevestigt de ondergetekende geassocieerd Notaris na onderzoek het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze ontbinding.

De vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelmatigheden of moeilijkheden heeft vastgesteld.

De aandeelhouders, tegenwoordig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren dat er zich in onderhavige vennootschap geen onroerende goederen bevinden.

Na kennisname van de voormelde verslagen besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en invereffening te stellen vanaf heden.

Dientengevolge zal de vennootschap "PILET-LAMBRICHTS PATRIMONIUM" enkel nog bestaan voor haar vereffening. 1.Aanstelling tot vereffenaar: mevrouw LAMBR1CHTS Maria, voornoemd, hierna "de Vereffenaar". Ingeval van weigering van de Rechtbank tot aanstelling van mevrouw LAMBRICHTS Maria, voornoemd, wordt de heer PILET Bernard, voornoemd, aangesteld als vereffenaar.

De vergadering besluit tevens voornoemde mevrouw LAMBRICHTS Maria en De heer PILET Bernard, volmacht te geven teneinde het eenzijdige verzoekschrift, opgesteld overeenkomstig artikel 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek, neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel voor het homologeren van zijn of haar aanstelling tot vereffenaar.

Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd zijn.

3.De Vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag handelingen verrichten voorzien in artikel 187 zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De Vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken en bescheiden van de vennootschap houden.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door de vereffenaar. Indien de Vereffenaar voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, stelt hij de vennoten daarvan in kennis en 1 de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de I vennootschap door een lasthebber ad hoc.

4.vaststelling dat ingevolge de beslissing tot invereffeningstelling van de vennootschap en de benoeming van een 1 vereffenaar, het mandaat van de enige zaakvoerder met ingang vanaf heden eindigt, te weten: Mevrouw LAMBRICHTS Maria, voornoemd, als gewone zaakvoerder;

Na beraadslaging en op basis van voormelde staat van activa en passiva, verleent de vergadering, per afzonderlijke stemming, volledige kwijting, zonder voorbehoud noch beperking, aan de raad van zaakvoerders, voor de uitoefening i van hun mandaat tot op heden.































































VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) geassocieerd notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Verslag van de bedrijfsrevisor









08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 05.07.2011 11261-0304-008
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 30.06.2010 10253-0168-008
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 29.06.2009 09329-0274-008
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 30.06.2008 08331-0264-008
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 02.07.2007 07333-0087-007
19/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 24.06.2006, NGL 17.07.2006 06480-3898-011

Coordonnées
PILET-LAMBRICHTS PATRIMONIUM

Adresse
EGGESTRAAT 22-24 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande