PINKEYE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PINKEYE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 882.202.528

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.06.2014, NGL 31.07.2014 14387-0584-017
24/07/2012
ÿþMod Word 11.1

- ~ E

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van at; Rechtbank van Koophandel -LM

ntwerpen

op 5

De Griffier

Griffie

*12 130155*

bet a<

Be Sta

----------------

Ondernemingsnr : 0882.202.528

Benaming

(voluit) : PINKEYE

(verkort) '

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : MESSENPLEIN 2 - 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akto : BENOEMING BESTUURDER

Tijdens de algemene vergadering dd 13/06/2012 wordt beslist om de volgende bestuurder te benoemen'.

voor een periode van 6 jaar tot na de statutaire vergadering van 2018:

de Heer VAN HEMELRIJCK Tom, wonende te 2640 Mortsel, Guido Gezellelaan 13.

Hij aanvaardt zijn mandaat en zal dit Onbezoldigd uitoefenen.

(get.) Luc HEYLEN

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 29.06.2012 12250-0512-014
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.06.2011, NGL 28.06.2011 11235-0433-015
08/04/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

therjeld ter tek ven de Recheellun,~~~~ri~i;r. ~~ jr~twerpee

op urane De 0riffier.

Ondernemingsnr : 0882.202.528

Benaming

(voluit) : PINKEYE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hessenplein 2, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging + Omvorming naar NV

Bij akte verleden voor notaris Daniels te Oud-Heverlee op 22 maart 2011, blijkt dat de buitengewone: algemene vergadering van hierbovengenoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft

1) Verhoging van het kapitaal met 81.400 ¬ om het te brengen van 18.600 ¬ op 100.000 ¬ , door incorporatie. van overgedragen winsten en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

2) Vermeerdering van het aantal aandelen door elk bestaand aandeel om te ruilen voor 300 nieuwe aandelen zodat het kapitaal voortaan vertegenwoordigd is door 55.800 aandelen zonder vermelding van; nominale waarde.

3) Voortaan moet op de gewone en bijzondere algemene vergadering worden besloten met een? meerderheid van drievijfde van de stemmen.

4) Omvorming van de vennootschap in een naamloze vennootschap, met behoud van haar rechtspersoonlijkheid, ondememingsnummer, naam, zetel, boekjaar en datum algemene vergadering, en met volgende conclusies van het verslag opgemaakt door de Burg. BVBA LUK OSTYN, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Luk Ostyn, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te Leuven, Karel van Lotharingenstraat 23 op 15 maart 2011, luiden als volgt :

"Tot besluit van mijn werkzaamheden dat inzake de geplande verrichting van omzetting van de BVBA PINKEYE in NV PINKEYE overeenkomstig artikel 777 van het W. Venn, verklaar ik, onder voorbehoud van de volledige inning van ¬ 72.232,50 (inclusief BTW; ¬ 62.835,00 exclusief BTVV) aan vorderingen op klanten. waarvoor er juridische procedures hangende zijn en waarop er geen enkele waardevermindering is geboekt in de balans per 31 december 2010, dat:

1. Onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2010 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, niet gebleken is dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

3. Het netto-actief volgens deze staat, inclusief de winst van het boekjaar ad ¬ 40.665,93, bedraagt ¬ 165.022,27 en is groter dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 18.600.

4. De vennootschap zal worden omgezet in een Naamloze Vennootschap. Voorafgaandelijk aan de omzetting zal vereist zijn dat het kapitaal voldoet aan de minimumvereisten zoals wettelijk vastgesteld voor een. NV (¬ 61.500 geplaatst kapitaal). Partijen wensen het kapitaal te verhogen tot ¬ 100.000 door incorporatie van ¬ 81.400 uit overgedragen resultaat in het kapitaal. Tevens zou in de akte het aantal aandelen worden verhoogd door ieder bestaand aandeel (186 aandelen) om te ruilen voor 300 nieuwe aandelen zodat het kapitaal dan zou vertegenwoordigd zijn door 55.800 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter informatie van de aandeelhouders en derden onontbeerlijk acht. Leuven, 14 maart 2011."

5) Aanvaarding van de nieuwe statuten die, onder meer, volgende (nieuwe) bepalingen bevatten

Artikel 1 - Vorm - naam

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam PINKEYE. Als commerciële benamingen mogen worden gebruikt : "Pink Eye Products" en "FormFunctionFeeling".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van' de vennootschap moeten vermelden : de naam, de rechtsvorm (voluit of afgekort), de zetel en het ondernemingsnummer van de vennootschap, alsmede de woorden "rechtspersonenregister of RPR" gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 4 - Kapitaal

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi; van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tea aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

811053290*

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDDUIZEND euro (100.000 ê). Het is verdeeld in 55.800

gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 5 - Aandelen

De aandelen blijven steeds op naam en worden genoteerd in het aandelenregister.

Artikel 7 - Voorkooprecht

De overdracht van aandelen zowel bij levenden als bij overlijden is onderworpen aan een voorkooprecht ten

voordele van alle aandeelhouders en wordt als volgt uitgeoefend :

A. Bij leven

De aandeelhouders verbinden er zich toe jegens elkaar betreffende de aandelen, en eventueel warrants of andere effecten die recht geven op de verkrijging van aandelen, noch tussen hen onderling, noch tussen hen en derden overeenkomsten te sluiten die een onmiddellijk, toekomstige of eventuele eigendomsoverdracht tot gevolg zou kunnen hebben van vermelde stukken of rechten daaraan verbonden, dan na deze eerst te hebben aangeboden aan de andere aandeelhouders onder de hierna beschreven voorwaarden en procedure. Onder overeenkomsten die de eigendomsoverdracht tot gevolg kunnen heb-bene wordt onder andere verstaan : koop, schenking, inbreng in vennootschap (zowel de gewone inbreng als de inbreng in het kader van fusie of splitsing).

1) procedure

De aandeelhouder die het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wil overdragen moet de raad van bestuur hierover bij aangetekend schrijven inlichten, met vermelding van het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, de gevraagde prijs, de identiteit van de kandidaat-overnemer, natuurlijke persoon of rechtspersoon, en alle andere voorwaarden van de overdracht.

Binnen de vijftien dagen moet de raad van bestuur de andere aandeelhouders bij aangetekend schrijven op de hoogte brengen van het voornemen tot overdracht en hen vragen of zij al dan niet hun voorkooprecht wensen uit te oefenen in verhouding tot hun aandelenbezit.

De aandeelhouders hebben vervolgens dertig dagen de tijd, na de datum van het aangetekend schrijven, om bij aangetekend schrijven te melden of ze al dan niet hun voorkooprecht gaan uitoefenen. Geen antwoord binnen voormelde termijn staat gelijk met een verzaking aan het voorkooprecht.

Aangezien de uitoefening van het voorkooprecht moet betrekking hebben op het geheel van de aandelen dat door de overdrager aangeboden is, doet de niet-uitoefening van het voorkooprecht door een aandeelhouder het deel waarop de andere aandeelhouders recht hebben verplicht toenemen in verhouding tot het aantal aandelen waarvan de aandeelhouders reeds eigenaar zijn. Binnen de acht dagen moeten de overblijvers aangetekend melden of zij al dan niet hun aangegroeid voorkooprecht zullen uitoefenen.

Voormelde termijn van acht dagen begint te lopen nadat de raad van bestuur alle betrokkenen aangetekend heeft ingelicht binnen de drie dagen na het verstrijken van de termijn van vijftien dagen. Geen antwoord binnen voormelde termijn van acht dagen staat gelijk met een verzaking aan het voorkooprecht.

Voormelde procedure wordt herhaald totdat er hetzij niemand meer overblijft, hetzij alleen aandeelhouders die hun voorkooprecht wensen uit te oefenen.

Indien het voorkooprecht niet of niet voor alle aandelen wordt uitgeoefend, kunnen de aandelen vrij overgedragen worden aan derde kandidaat-overnemers.

2) Prijs - betaling

De koop geschiedt tegen een prijs vastgesteld op basis van de werkelijk waarde van de aandelen, meer bepaald moet rekening worden gehouden met het nominaal kapitaal, verhoogd met de uitgedrukte reserves en verhoogd of verminderd met de overgedragen resultaten en bovendien rekening houdend met verborgen meer-of minderwaarden, goodwill en cliënteel. De waardering gebeurt op overnamedatum. Alle partijen kunnen een waardering van de waarde bepalen, eventueel bijgestaan door een accountant. Komen partijen niet overeen dan wordt een derde accountant aangesteld door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, welke een definitieve prijs zal vaststellen waartegen geen verhaal mogelijk is.

De prijs moet betaald worden binnen de termijn door partijen overeengekomen en alleszins binnen de vijftien dagen na de uitspraak van de rechtbank.

3) Sanctie

Bij niet-naleving door de overdrager van voorgaande procedure, is de overdracht niet tegenstelbaar aan de vennootschap en de andere vennoten.

Bovendien is aan de andere aandeelhouders een forfaitaire schadevergoeding verschuldigd van vijftien procent (15%) van de werkelijke waarde van ieder onrechtmatig overgedragen aandeel, ongeacht het recht voor iedere benadeelde om de werkelijk geleden schade te bewijzen. Voormelde schadevergoeding wordt verdeeld tussen de overige aandeelhouders in verhouding tot hun aandelen.

B. Bij overlijden

Ingeval van overlijden van een aandeelhouder worden de aandelen niet van rechtswege vererfd door de erfopvolgers, maar worden ze eveneens onderworpen aan het voorkooprecht. Voormelde procedure onder A. is daarbij integraal van toepassing. De eerste termijn van vijftien dagen, waarbinnen de raad van bestuur de aandeelhouders in kennis moet stellen van het opstarten van de procedure, begint in dit geval te lopen vanaf het overlijden of vanaf het ogenblik dat de raad van bestuur kennis heeft van het overlijden of er kennis zou moeten van hebben.

Artikel 8 - Mandaat van bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste het minimum aantal bestuurders door de wet voorzien, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt tot bestuurder moet deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een natuurlijk persoon benoemen die als haar vaste

Voor-

bdhot1de!

I aan het Belgisch Staatsblad

vertegenwoordiger belast wordt met de uitvoering van het bestuursmandaat in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze benoeming van vaste vertegenwoordiger moet gepubliceerd worden in het Belgisch . Staatsblad.

Zolang de wet dit bepaalt, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de laatste jaarvergadering voorafgaand het verstrijken van deze termijn.

Een bestuurder moet na ontslag zijn opdracht verder vervullen tot redelijkerwijze in zijn vervanging kan

worden voorzien. "

De raad van bestuur bepaalt de vergoedingen toekomend aan de gedelegeerd bestuurders en aan de bestuurders die met speciale taken worden gelast.

Artikel 12 - Externe vertegenwoordigingsmacht

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders gezamenlijk optredend of door elke gedelegeerd-bestuurder afzonderlijk optredend voor alle handelingen van dagelijks bestuur.

Onder het begrip "dagelijks bestuur moet conform de bestaande casatierechtspraak worden verstaan "alle handelingen of verrichtingen die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de vennootschap of de behoeften die om reden zowel van minder belang dat ze vertonen als van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te treffen, de tussenkomst van de raad van bestuur niet rechtvaardigen".

Aldus hoort onder meer niet tot het dagelijks bestuur : het toestaan of aangaan van leningen voor een hoger bedrag dan 25.000 ¬ , de aan- en verkoop, de huur en verhuur van onroerende goederen, het stellen van hypotheek.

Artikel 14 - Gewone en bijzondere algemene vergaderingen

De bestuurders moeten de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, ieder jaar bijeenroepen de tweede woensdag van juni om 19 uur.

Een bijzondere algemene vergadering kan, op hiemabepaalde wijze, worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen " wijziging der statuten inhoudt.

De gewone en bijzondere algemene vergadering beraadslagen op geldige wijze ongeacht het aantal " vertegenwoordigde aandelen en besluiten met een meerderheid van drie/vijfde van de stemmen. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Artikel 23 Winstbestemming

Over de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke : beperkingen terzake.

" De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden, en heeft de bevoegdheid om, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uit te keren.

6) Ingevolge de omvorming naar een naamloze vennootschap zijn de huidige zaakvoerders : 1) de heer VANDEN ABEELE Thomas Yvo, wonende te 3150 Wespelaar, Terwilgenstraat 75, 2) de heer BELMANS Ruud Jozef Angèle, wonende te 2000 Antwerpen, Hessenstraatje 2, en 3) de heer HEYLEN Luc Anna Jan, wanende te 2930 Brasschaat, Donksesteenweg 49, ontslagen van rechtswege en worden benoemd tot bestuurders tot

" aan de jaarvergadering van 2016 : voornoemden 1) VANDEN ABEELE Thomas, 2) BELMANS Ruud en 3)

" HEYLEN Luc. Wordt benoemd tot gedelegeerd-bestuurder tot aan de jaarvergadering van 2016 : voornoemde Luc Heylen.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, DE NOTARIS, Gwen Daniels

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormeld P.V. van buitengewone algemene vergadering;

- verslag van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor aangaande de omvorming

- historiek en gecoördineerde statuten

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verst) : Naam en handtekening

16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.02.2015, NGL 06.03.2015 15058-0464-017
15/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 09.06.2010, NGL 10.06.2010 10166-0380-015
14/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.06.2009, NGL 01.07.2009 09371-0332-013
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 11.06.2008, NGL 07.07.2008 08376-0076-012

Coordonnées
PINKEYE

Adresse
HESSENPLEIN 2 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande