PIPING DESIGN KALAPÀCS, AFGEKORT : PDK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PIPING DESIGN KALAPÀCS, AFGEKORT : PDK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.986.833

Publication

01/04/2014
ÿþRechtsvoren : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kruishofstraat 146 bus 97, 2020 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uitreksel van het proces verbaal van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 01.01.2014 Met eenparigheid van stemmen wordt onderstaand punt aangenomen en goedgekeurd:

-Als zaakvoeder wordt ontslagen wegens overlijden, Mevrouw KALAPACS Olga, laatst wonende te Kruishofstraat 146 bus 97,2020 ANTWERPEN.

Het ontslag gaat in vanaf 28.12.2012 en er wordt haar volledige ontlasting gegeven voor haar uitgeoefend mandaat.

- Benoeming zaakvoerder : Deheer ENDRESZ Gyorgy, verblijvende te Kruishofstraat 146 bus 97, 2020 ANTWERPEN. De benoeming gaat in vanaf 26.01,20132ijn mandaat is onbezoldigd tenzij een toekomstige; ' algemene vergadering anders beslist. Hij aanvaardt zijn mandaat.

ondertekend

Endresz Gyorgy

zaakvoerder

Matl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,

JF 3 t l! ~0,iR~

rl!"" ~r:1~:i~ft e,s. Z~i.!,  . .

!, " ' ' " #5,1

Griffie 1 9 MRT 2014

Ondernemingsnr : 0883.986.833

Benaming

(voluit) (verkort)

Piping Design Kalapàcs

e

Bijlagen-bi-j-het Belgisch-Staatsblad-= O1-f04/2014 _ *nneaes-du-Mvnitettrûulge

Op de lactste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon Een aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 23.08.2013 13459-0513-011
12/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 07.09.2012 12559-0303-011
18/02/2015
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111N11114111,11111111111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 6 FEB. 2015

afdelinere reen

Ondernemingsar : 0883.986.833

Benaming

(voluit) : "PIPING DESIGN KALAPÀCS"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kruishofstraat 146 bus 97, 2020 Antwerpen

(volledig adres) _

Onderwer. akte : Buitengewone algemene vergadering - verroegde ontbinding - afsluiting van de vereffening

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door-notris Tom Bogaert met standplaats Wilrijk-Antwerpen op 2810112015, neer te leggen op de Rechtzekerheid regetratie Antwerpen 3, blijkt dal volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :~

EERSTE BESLISSING.  Voorstel tot ontbinding. r

Met algemeenheid van stemmen ontstaat de vergadering de voorzitter van het vooezen van het verslag van het bestuursorgaan en van het controleverslag van Guy Parmentier, opgraelkt op negenentwintig december tweeduizend veertien, waarvan het besluit luidt als volgt:

"Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoeting van art. 181 W.Venn. ter gelegen-held van de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aan-sprakelijkheid "PIPING DESIGN KALAPACS" kan ik verklaren dat :

- Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van- de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 23 december 2014.

- De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 23 december 2014 van genoemde vennootschap, de netto-vermogenstoestand ten bedrage van 14.378,84 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vernielde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden, zoals medegedeeld door het bestuursorgaan, ten aanzien van derden op datum van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bij deze verklaart ondergetekende revisor dat het verslag opgesteld werd conform de wettelijke vereisten terzake.

Schoten, 29 december 2014

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrijfsrevlsor."

De vennoot verklaart in het bezit te zijn gesteld van een afschrift van genoemde verslagen en staat van

activa en passiva per drieëntwintig december tweeduizend veertien, en te verzaken aan de formaliteiten van toezending ervan zoals voorgeschreven door artikel 181, § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens stelt de notaris vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen, gehouden is met het oog op de ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

Hierna besluit de vergadering de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PIPING DESIGN KAIAPACS" te ontbinden, zodat de vennootschap slechts nog bestaat voor haar vereffening.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLISSING.  Ontslag en decharge zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder tengevolge van de ontbinding, van de heer ENDRESZ Gyorgy, ongehuwd, geboren te PEST (Hongarije) op zeventien juni negentienhonderd achtenveertig, wonende te 2020 Antwerpen, Kruishofstraat 146 bus 97

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op 28/01/2015 waargenomen bestuur.

DERDE BESLISSING.  Goedkeuring van de rekeningen van de ver-effening en sluiting van de vereffening.

De vennoot verklaart dat hij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen op voldoende wijze kennis heeft genomen van de rekeningen en stukken tot staving van de vereffening, en indien deze rekeningen en stukken niet ten minste één maand voor deze vergadering werden neergelegd zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen, verklaart hij uitdrukkelijk op voldoende wijze zijn individueel onderzoeksrecht te hebben kunnen uitoefenen, en afstand te doen om de nietigheid van de beslissingen van deze algemene vergadering te vorderen, op grond dat voormelde stukken niet minstens één maand voor deze op de zetel van de vennootschap werden neergelegd.

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van i,fiet Wetboek van vennootschappen tot ontbinding en vereffening in één akte, zoals gewijzigd door de wet va'n 1g maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, ei de wet van 25 april

2014 houdende diverse bepalingen betreffende Justitie. /

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan

 Volar-k

behouden

aan het

u Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

"1 er is geen vereffenaar aangeduid;

2. alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gel-den om die te voldoen werden geconsigneerd

3. alle aandeelhouders of vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant overeenkomstig artikel 181, §1, derde lid, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies:

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Uit voornoemde staat van activa en passiva blijkt een voorziening voor `kost notaris met betrekking tot de vereffening'. Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd schuld op heden voldaan is.

Na vastgesteld te hebben dat er thans geen schulden tegenover derden zijn, luidens voornoemde staat van activa en passiva, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

In dit verband verklaart de zaakvoerder, tevens enige vennoot, dat er geen schulden aan derden zijn ontstaan sinds de datum van vaststelling van voornoemde staat van activa en passiva tot heden.

De vergadering beslist eveneens dat het (eventueel) resterend actief door de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit zal worden teruggenomen.

De vergadering beslist eveneens dat de (eventuele) vorderingen van de vennootschap, en de "Overige vorderingen lastens de administraties der Belasting-over-de-Toegevoegde-Waarde en der Directe Belastingen" teruggenomen en overgedragen worden aan de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit welke aldus gerechtigd zullen zijn om gezegde vorderingen ten persoonlijke titel te laten gelden en die zich ertoe verbinden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen in zelfde verhouding.

De vergadering stelt dan ook de definitieve sluiting van de vereffening vast. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste vijf jaar bewaard worden te Kruishofstraat 146 bus 97, 2020 Antwerpen.

ViERDE BESLISSING.  Bijzondere volmacht.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van ondernemingen,

Als bijzondere gemachtigden, worden aangesteld: de burgerlijke vennootschap onder vorm van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BOEKHOUDKANTOOR ANDRIES -- SAMAN', vertegenwoordigd door haar zaakvoerder mevrouw Sandy Frans, met macht afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde aile formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties.

Voor ontledend uittreksel

De notaris

Tom Bogaert

- afschrift akte 4.

- verslag bedrijfsrevisor

- verslag van de zaakvoerder

- staat actief en passief

Op de laatste blz van Luik B vermelden ; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 24.08.2011 11435-0209-012
22/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 17.09.2010 10544-0114-012
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.06.2009, NGL 24.07.2009 09471-0252-011
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 19.06.2008 08261-0083-010
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.12.2014, NGL 31.07.2015 15377-0421-013

Coordonnées
PIPING DESIGN KALAPÀCS, AFGEKORT : PDK

Adresse
KRUISHOFSTRAAT 146, BUS 97 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande