PITOEKE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : PITOEKE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 543.951.155

Publication

20/01/2014
ÿþf

Mod Word 11.1

UefT1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t~e 2a_.a.CLuoacti,tc)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

11111111

*14019224*

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : PITOEKE

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Kammenstraat,74, 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDERS

Het jaar tweeduizend veertien op 2 januari zijn samengekomen: 1. Verley Inke, wonende te Essen, Kammenstraat, 76, met inschrijving op 75 aandelen; 2.Dhaenens Sarah, wonende te Essen, Kammen-straat, 50, met inschrijving op 75 aandelen en 3. Brosens Linda wonende te Essen, Kammenstraat,87, 2910 Essen met inschrijving van 75 aandelen. Die onder hen een vennootschap onderfirma hebben opgericht met volgende statuten:

Een vennootschap onder firma werd opgericht onder de naam "PITOEKE".

De vennootschap Is gevestigd te 2910 Essen, Kammenstraat, 74. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlands taalgebied in België,

De vennootschap heeft tot doel: de uitbating van een kinderdagverblijf en overige kinderopvang en alle activiteiten die daarmee verband houden. De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard evenals alle handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op E 2.250,00 (tweeduizend tweehonderd vijftig euro) en is vertgen-woordigd door 225 andefen (tweehonderd vijfentwintig) zonder nominale waarde, de aandelen zijn op naam en ondeelbaar.

Het boekjaar begint op één januari om te eindigen op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2014.

Verenigd in algemene vergadering benoemen de oprichters als zaakvoerders: Verley Inke, Dhaenens Sarah en Brosens Linda, die aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaardiging verzet.

De vergadering verleent aan de heer Herman Anthonissen, pla Accountantskantoor FIVERCO bvba, Pastoor Soeteweystraat, 19 te 2640 Mortsel met recht van substitutie, alle nodige volmachten om namens de vennootschap alle formaliteiten te vervullen voor inschrijving, latere wijziging of schrapping bij de KBO, BTW en directe belastingen.

Dhaenens Sarah Brosens Linda

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Verley Inke

Margaly tei' van d2 i9chijlee ria Koophandel te Antwerpen, op

0 9 en 204

Griffie

0543 .951.1 55

Coordonnées
PITOEKE

Adresse
KAMMENSTRAAT 74 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande