PK CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PK CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.628.596

Publication

06/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 31.01.2014 14025-0390-011
24/02/2012
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

13 FEB, 2012

KOOPHAMe TURNHOUT

De griffier

I III 1111111

*12045081*

be e

st

Staatsblad - 24/02/201 - Annexes du Moniteur belge

Benaming ; PK Consult

Rechtsvorm : Handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2350 Vosselaar, Beersebaan 88

Ondernemingsnr : Q e f 3 t ~..

Voorwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Reginald RAGE GOETSBLOETS, notaris te Hasselt, op 08 februari 2012, blijkt dat de heer PEETERS Kris Gaston Rufina Jozef, geboren te Deurne op 25 december 1965 en zijn echtgenote mevrouw WEYYMIENS Natalie Maria Jan, geboren te Wilrijk op 26 november 1968, wonende te 2350 Vosselaar,, Beersebaan 88 een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht hebben onder de naam "PK Consult", en niet maatschappelijke zetel te 2350 Vosselaar, Beersebaan 88,

Voormelde oprichtingsakte bevat ondermeer volgende bepalingen

De vennootschap heeft tot doel:

-handelsbemiddeling, handelsbemiddeling in motorvoertuigen;

-handel in auto's welke onder meer omvat: groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van nieuwe en gebruikte autovoertuigen en ander rollend materieel

-verhuur van auto's welke onder meer omvat: de verhuur op korte termijn van personenwagens zonder'' chauffeur, de operationele leasing van personenauto's zonder chauffeur, de verhuur of operationele leasing van lichte bestelwagens zonder chauffeur,

-onderhoud en reparaties van auto's, het inrichten en uitbaten van carrosseriewerkplaatsen,' herstelwerkplaatsen voor alle voertuigen en rollend materieel

-handel in onderdelen en accessoires van auto's, aan- en verkoop van alle onderdelen, brandstoffen, oliën;

en smeerstoffen bestemd voor autovoertuigen en ander rollend materieel

-management en beheer van exploitatie- en holdingvennootschappen

-verhuur en handel in onroerende goederen, onderneming in onroerende goederen in de meest ruime zin

-handel in onroerend goed voor eigen rekening

-adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer

-consultancy en het geven van opleidingen en trainingen inzake automotive en automotive gerelateerde activiteiten.

Deze opsomming is niet beperkend maar ruim te interpreteren.

De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren.

De vennootschap kan participeren, onder welke vorm dan ook, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de: verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag alle commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële verrichtingen uitvoeren, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met een of ander aspect van haar doel of die er de verwezenlijking van kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij mag door middel van inbreng, fusie, onderschrijving, participatie, financiële tussenkomst of anderszins deel hebben in of samenwerken met alle, in België of in het buitenland, bestaande of op te richten, vennootschappen of ondernemingen met eenzelfde of gelijksoortig doel, of die van aard zijn grondstoffen te ver schaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Duur: onbepaald

Kapitaal : 18.600 euro, verdeeld in 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Op deze 186 aandelen wordt a pari in geld ingeschreven tegen 100 euro per aandeel door voornoemde echtgenoten Peeters-Weymiens (hun huwelijksgemeenschap)

De aandelen zullen evenwel als volgt ingeschreven worden op naam van de respectievelijke echtgenoten, 1.op naam van PEETERS_Kris, ten belope van honderd vijftig aandelen, genummerd van 1 tot en_met 150

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - Vervolg

2.op naam van WEYMIENS Natalie, ten belope van zesendertig aandelen, genummerd van 151 tot en met 186

Samen honderd zesentachtig aandefen.Efke echtgenoot zal, bij toepassing van artikel 1401.5 van het " Burgerlijk Wetboek, de lidmaatschapsrechten uitoefenen die verbonden zijn aan de aldus op zijn naam ingeschreven aandelen.

Volstorting : alle aandelen waarop aldus werd ingeschreven, werden volstort ten belope van 2/3°, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd (12.400,00) euro beschikt Het bedrag van het in geld volgestorte kapitaal werd neergelegd op een bijzondere rekening geopend bij BNP Paribas Fortis Bank (bewijs deponering afgeleverd door voormelde bank op 03 februari 2012). Nog te volstorten door echtgenoten Peeters-Weymiens: 6.200 EUR

Bestuur : Art 10 De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht.

Artikel 11 : (Interne) bestuursbevoegdheden van de zaakvoerder. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn. Iedere zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten, Art. 12: Vergoedingen. De r opdracht van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens uitdrukkelijk andersluidend besluit van de algemene vergadering. Art 14 : (Externe) vertegenwoordigingsbevoegdheid. De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte (als eiser en als verweerder), alsook bij akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, door één zaakvoerder, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit of een voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering of van de andere zaakvoerder, noch, in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders. Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat.

Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de laatste vrijdag van december om 19 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende . werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen terzake,

Boekjaar ; het boekjaar vangt aan op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 30 juni 2013.

Reserves, verdeling winst en vereffeningssaldo. Art 24 : Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake. De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder. Art 27 : Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-aktief bij voorkeur aangewend om het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen. indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, ' moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen. Het gebeurlijk saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

Zaakvoerder: wordt voor een onbepaalde duur tot (enige en niet-statutaire) zaakvoerder benoemd

PEETERS Kris Gaston Rufina Jozef, geboren te Deurne op 25 december 1965 (Nationaal nr. 65.12.201205o9)., wonende te 2350 Vosselaar, Beersebaan 88.

Commissaris ; nihil.

Voor-

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

Voor eensluidend UITTREKSEL

Samen neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte

Getekend notaris Reginald Hage Goetsbloets, te Hasselt

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.12.2015, NGL 27.01.2016 16033-0297-010
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 30.12.2016, NGL 31.01.2017 17033-0202-009

Coordonnées
PK CONSULT

Adresse
BEERSEBAAN 88 2350 VOSSELAAR

Code postal : 2350
Localité : VOSSELAAR
Commune : VOSSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande