PLAATSELIJK WERKGELEGENHEIDSAGENTSCHAP LAAKDAL

Association sans but lucratif


Dénomination : PLAATSELIJK WERKGELEGENHEIDSAGENTSCHAP LAAKDAL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 455.471.913

Publication

21/09/2012
ÿþMOU 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte t rifflo

( EERGELEGD

GR11-FTE HbOHiBANK VAN

12 SEP, 2C12

11

" iaisesis*

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffi r.

TIC

Ondernemingsnr : 455.471.913

Benaming

(voluit) : Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap Laakdal

(verkort) : PWA Laakdal

Rechtsvorm :

Zetel : Kerkstraat 21, 2430 Laakdal

Onderwerp akte : Ontslagen - benoemingen - wijzigingen statuten - verbetering vorige publicatie

De algemene vergadering van het PWA Laakdal van 13 februari 2012 heeft kennis genomen van het ontslag van mijnheer Patrick Corvers, wonende te Frambozenstraat 8 , 3511 Kuringen geboren te Geel op 24, januari 1969 als bestuurder en benoemt mijnheer Goos Kris wonende te Kolverstraat 21, 2430 Laakdal geboren: te Geel op 11 april 1970 ais nieuwe bestuurder.

De algemene vergadering van het PWA Laakdal van 13 februari 2012 heeft kennis genomen van het ontslag van Mijnheer Jos Willems, wonende te Oranjestraat 23,2430 Laakdal geboren te Vorst-Kempen op 11 juni 1948 als bestuurder en benoemt mevrouw Katja Janssens, wonende te Heistraat 5, 2430 Laakdal geboren; te Soest (D) op 26 februari 1971 als nieuwe bestuurder.

De algemene vergadering van het PWA Laakdal van 13 februari 2012 heeft kennis genomen van het: ontslag van mijnheer Geert Kerremans, wonende te Sparrestraat 7, 2430 Laakdal geboren te Geel op 13' februari 1968 als bestuurder en benoemt Julia Bakelants wonende te Eindhoutseweg 32, 2431 Laakdal"

geboren te Eindhout op 07 juni 1951 als nieuwe bestuurder.

De bestuurders oefenen hun bevoegdheden collegiaal uit.

De algemene vergadering van het PWA Laakdal van 12 december 2011 heeft volgende wijzigingen in de' statuten goedgekeurd :

oude tekst Artikel 2 : De zetel van de vereniging is gevestigd te Laakdal, Kerkstraat 21 onder gerechtelijk, arrondissement Turnhout. Ingeval van wijziging van het adres van de zetel wordt de beslissing genomen door, de raad van bestuur.

Nieuwe tekst artikel 2 : De zetel van de vereniging is gevestigd te Laakdal, Vogelzang 24 onder gerechtelijk: arrondissement Turnhout. Ingeval van wijziging van het adres van de zetel wordt de beslissing genomen door' de raad van bestuur.

oude tekst Artikel 11 ; De oproepingen worden gedaan door de raad van bestuur per gewone brief minstens: acht dagen vooraf toegezonden aan ieder lid; de dagorde wordt bij de oproeping bijgevoegd. De vergadering: kan alleen beslissen over zaken die op de dagorde staan. Ieder voorstel, ondertekend door minstens één vierde van de leden, moet worden toegevoegd aan de dagorde.

nieuwe tekst Artikel 11 : De oproepingen worden gedaan door de raad van bestuur per gewone brief of via mail minstens acht dagen vooraf toegezonden aan ieder lid; de dagorde wordt bij de oproeping bijgevoegd. De'. vergadering kan alleen beslissen over zaken die op de dagorde staan. leder voorstel, ondertekend door' minstens één vierde van de leden, moet worden toegevoegd aan de dagorde.

oude tekst Artikel 12 : leder lid heeft het recht de vergadering bij te wonen en er aan deel te nemen ofwel in persoon ofwel vertegenwoordigd door iedere gevolmachtigde naar zijn keuze op voorwaarde dat deze zelf lid is. Alle stemgerechtigde leden hebben gelijk stemrecht, allen beschikken over één stem.

nieuwe tekst Artikel 12 : Ieder lid heeft het recht de vergadering bij te wonen en er aan deel te nemen ofwel: in persoon ofwel vertegenwoordigd door iedere gevolmachtigde naar zijn keuze op voorwaarde dat deze zelf lid: is. Alle stemgerechtigde leden hebben gelijk stemrecht, allen beschikken over één stem. 1 lid kan maximum 1 volmacht krijgen.

oude tekst Artikel 16 :De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een' secretaris en een penningmeester.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de lnstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mon 2.2

, Luik B - Vervolg

 De voorzitter wordt verkozen onder de leden die de Gemeenteraad vertegenwoordigen  en de opdervoorzitter wordt verkozen onder de leden die de organisaties vertegenwoordigen die zetelen in de Nationale Arbeidsraad.

nieuwe tekst Artikel 16 : De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester.

Wanneer de verkozen voorzitter komt uit de vertegenwoordigers van de gemeenteraad komt de ondervoorzitter automatisch uit de organisaties die de Nationale Arbeidsraad vertegenwoordigen. Wanneer de verkozen voorzitter komt uit de organisaties die de Nationale Arbeidsraad vertegenwoordigen komt de ondervoorzitter automatisch uit de vertegenwoordigers van de gemeenteraad.

oude tekst Artikel 22 :leder jaar, in januari, worden de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting ' van het volgend jaar opgesteld. Beiden dienen voorgelegd te worden ter goedkeuring aan de gewone Algemene vergadering, ten laatste binnen zes maanden na afsluiting van het boekjaar.

nieuwe tekst Artikel 22 : leder jaar, in februari, worden de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het volgend jaar opgesteld. Beiden dienen voorgelegd te worden ter goedkeuring aan de gewone Algemene vergadering, ten laatste binnen zes maanden na afsluiting van het boekjaar.

" rechtzetting publicatie 16 februari 2611: geboorteplaats van Karel Bastiaens : Eindhout, geboorteplaats Karel Swerts : Kwaadmechelen(Ham)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

oor-be ourfen

aan het Belgisch Staatsblad

16/02/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111.11,11,11112011,111'

NE ELEGr

GRIFFIE RECHTBANK VAN

/4 FEB. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

I Grille griffier

ir

Ondernemingsnr : 455.471.913

Benaming

(voluit) : Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap Laakdal

(verkort) : PWA

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Vogelzang 24, 2430 Laakdal

Onderwerp akte : ontslag - benoeming

De algemene vergadering van het PWA Laakdal van vrijdag 4 juni 2010 heeft kennis genomen van het ontslag van mijnheer Karel Bastiaens, wonende te Stokberg 34 te Laakdal geboren op 3 november 1945, als bestuurder en benoemt mijnheer Swerts Karel wonende te Witte Hoeve 39 te Laakdal geboren op 11 augustus 1955 als nieuwe bestuurder.

De bestuurders oefenen hun bevoegdheden collegiaal uit.

Voorzitter : Frederik Van den Brande

Ondervoorzitter : Eddy Aerts

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
PLAATSELIJK WERKGELEGENHEIDSAGENTSCHAP LAAKD…

Adresse
KERKSTRAAT 21 2430 LAAKDAL

Code postal : 2430
Localité : Eindhout
Commune : LAAKDAL
Province : Anvers
Région : Région flamande