PLOTNIK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PLOTNIK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.613.284

Publication

20/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15313620*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

18-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Dokter Maurice Timmermanslaan 56

2170 Antwerpen

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0635613284

Benaming (voluit) : PLOTNIK

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2170 Antwerpen (Merksem), Dokter Maurice

Timmermanslaan 56.

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Jelle Van Hove, Notaris te Antwerpen op 17 augustus 2015, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, waaruit blijkt dat:

" de heer NOÉ Martijn Albert Irma, geboren te Kapellen op 19 oktober 1977, rijksregisternummer 77.10.19-229.15 (identiteitskaart met nummer 591-4095432-97), wonende te 2170 Antwerpen (Merksem), Dokter Maurice Timmermanslaan 56, die heeft ingeschreven op negenennegentig (99) aandelen;

" mevrouw DE RIDDER Tineke, geboren te Antwerpen op 2 mei 1976, rijksregisternummer 76.05.02-188.25 (identiteitskaart met nummer 591-3099136-88), wonende te 2170 Antwerpen (Merksem), Dokter Maurice Timmermanslaan 56, die heeft ingeschreven op een (1) aandeel een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam  PLOTNIK .

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één / honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volgestort ten belope van één derde (1/3de), zoals blijkt uit het bankattest overhandigd aan de notaris.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal bij BNP Paribas Fortis.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

Promotie en organisatie van sportevenementen, als zelfstandige activiteit of voor rekening van

derden;

Ondersteunende diensten in verband met de sportbeoefening;

Drukken van tijdschriften, andere periodieken, boeken, enz. door middel van offset, fotogravure,

flexografie, zeefdruk, duplicators, computerprinters, printinstallaties, foto- of thermokopieerapparaten,

enzovoort;

Exploitatie van havenfaciliteiten : pieren, kaaien, dokken, terminals, enzovoort;

Laden en lossen van goederen en van bagage van reizigers in zeehavens;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Stouwen van goederen;

Laden, overladen en lossen van goederen en van bagage die vervoerd worden over de weg, per

spoor, door de lucht of over binnenwateren;

Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort;

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, ... Het oprichten van, het deelnemen in publieke of private instellingen, vennootschappen of ondernemingen, ook indien dit gebeurt bij wijze van voorschotten, opslorping en gehele of gedeeltelijke fusie of anderszins en in het algemeen het financieren van andere ondernemingen, vennootschappen, en rechtspersonen van welke aard ook;

Het voeren van beheer over, het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar en het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen op het vlak van management, directie en organisatie.

Het aankopen, het verkopen, het bouwen, het veranderen, het verhuren, het uitbaten, het beheren, het valoriseren, het verkavelen en handel drijven in alle onroerende goederen of deelbare of ondeelbare gedeelten ervan en het verlenen van persoonlijke of zakelijke rechten hierop;

Het uitvoeren van alle financiële verrichtingen zoals het toestaan van kredieten en leningen met of zonder voorrechten of reeële waarborgen, het ontlenen met inpandgeving of met hypotheekvestiging, het zich borg stellen voor andere ondernemingen, alsook het beleggen in roerend en onroerend vermogen, hypothecaire schuldvorderingen, met uitzondering van de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan de kredietinstellingen, spaar- en depositobanken, effectenbeursvennootschappen, vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies en aan bemiddelaars inzake valutahandel.

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet beperkend zodat de vennootschap eveneens alle handelingen mag verrichten die tot de verwezenlijking van haar doel bijdragen. De vennootschap kan al datgene verrichten wat met dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houdt. Zij kan dit doen zowel voor eigen rekening of voor rekening van derden.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de derde zaterdag van de maand juni om 19 uur, in de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben de eerstvolgende werkdag.

VERTEGENWOORDIGING

De vennoten mogen zich ter algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een

volmachtdrager zelf vennoot zijnde.

De minderjarigen, onbekwamen en rechtspersonen kunnen door een lasthebber, die geen vennoot

is, vertegenwoordigd worden.

Gehuwden mogen door hun echtgeno(o)t(e) vertegenwoordigd worden al is deze niet zelf vennoot.

STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De algemene vergadering heeft het recht de zaakvoerder of zaakvoerders uit hun ambt te ontslaan zonder hiervoor enige reden te moeten opgeven.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder/bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die

nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

Staatsblad

ONTBINDING EN VEREFFENING

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening. In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: voornoemde heer NOÉ Martijn.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht werd verleend aan De Graef, Van Hooydonck Accountancy BVBA, Horendonk 322, 2910 Essen, BTW BE0476.355.122, met als vaste vertegenwoordiger Ronny Van Hooydonck, evenals haar bedienden, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om daar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen en de diensten van de B.T.W..

voor ontledend uittreksel.

(get.) Jelle Van Hove, notaris.

tegelijk neergelegd : Afschrift akte.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31

december 2016.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op zaterdag 17 juni 2017.

Coordonnées
PLOTNIK

Adresse
DOKTER MAURICE TIMMERMANSLAAN 56 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande