PLT LINGOT

Société en commandite simple


Dénomination : PLT LINGOT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 847.339.540

Publication

21/05/2014
ÿþ rend Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

12 MEI 2131L)

afdeilmAnntwerpen unrne



L11(1l~uuu~

iiono



Ondernemîngsnr : 0847.339.540

Benaming

(voluit) : PLT LINGOT

(verkorf) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : 2640 MORTSEL, NEURIS 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : VEREFFENING I SLUITING VEREFFENING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 31 maart 2014 blijkt:

1, Dat bij eenparigheid van stemmen besloten werd om de vennootschap te vereffenen.

2. Dat alle activa reeds werden gerealiseerd, dat de vennootschap geen passiva heeft tegenover derden.

3. De activa worden toebedeeld aan de vennoten.

4. De vereffening wordt afgesloten en de vennootschap heeft definitief opgehouden te bestaan.

5. De boeken en bescheiden van de vennootschap, zullen gedurende een termijn van tenminste vijf jaar bijgehouden worden door de heer Steven Pollet, zaakvoerder, op het adres, Neuris 21 te 2640 Mortsel.

Alle beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen en alle vennoten waren aanwezig, zodat het totaal maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd was.

Gedaan te Mortsel, 31 maart 2014

zaakvoerder,

Steven Pollet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/07/2012
ÿþRechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : 2640 MORTSEL, NEURIS 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt te Mortsel op 1 juli 2012 dat er een vennootschap werd opgericht door:

de heer FOLLET Steven, geboren te Gent op 31 augustus 1980 van Belgische nationaliiteiit, ongehuwd en verklarend een verklaring van wettelijke samenwoning met mevrouw VAN RYMENAM Barbara te hebben afgelegd, wonende te 2640 Mortsel, Neuris 21.

EN

de heer FOLLET Thomas, geboren te Gent op 25 januari 1983, van Belgische nationaliteit, ongehuwd en verklarend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9032 Wondetgem, Poortbilk 11.

Naam: PLT LINGOT

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: 2640 Mortsel; Neuris 21.

Doel: De vennootschap heeft tot doel in België of in het buitenland, voor eigen rekening, of voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

1.De aankoop / verkoop van metalen en ertsen in de ruimste zin van het woord. De handelsbemiddeling in metalen en ertsen in de ruimste zin van het woord.

2.Het verlenen van advies inzake bedrijfsbeheer - zowel consultancy als implementatie - zowel aan natuurlijke personen als aan rechtspersonen. De vennootschap zal adviezen verlenen van financiële, technische, commerciële, fiscale, verzekeringsrechtelijke of administratieve aard. In de ruimste zin zal zij . bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, personeelsbeheer, verkoop, productie en algemeen bestuur.

3.1-let patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, binnen dit kader:

- het aankopen, verhuren, beheren, valoriseren en verkopen van onroerende goederen;

- alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen, daarin inbe-grepen geld en alle types van effecten of gelijkwaardige financiële instrumenten die de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, eveneens huren, verhuren en leasen van alle soorten roerende goederen, die de vennootschap zou bezitten:

overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, om-ruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen,

De opsomming sub 1 en 2 is niet limitatief en de term consultancy of advies in deze statuten vernield, is een andere activiteit dan deze die valt onder het toepassingsgebied van de wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de wet van 22 maart 2006 betreffende de

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzLj van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IM~~IIMWI~INW~I~IIWWVN

*iaizvaia"

Ondernemingsnr : 8 ti9 * 33,9 l/p

Benaming

(voluit) : PLT LINGOT

(verkort) :

Neergelegd ter griffie,van áe

Rechtbank van n'aplatirai te Antwerpen

Op 1-2 JUL 2012

%Mer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten, evenals het koninklijk besluit van 27 april 2007 tot omzetting van de Europese Richtlijn betreffende de markten voor inanciële instrumenten, vermelde wetteksten zoals inmiddels aangevuld en gewijzigd.

De vennootschap zal evenmin verrichtingen uitvoeren en diensten verlenen die ressorteren onder de activiteit van tussenpersoon in verzekeringen, zoals bepaald door de wetgeving betreffende de verzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen, of van vastgoedmakelaar zoals beschreven in de relevante wetgeving en plichtenleer. De vennootschap beperkt haar activiteiten tot consultancy, studies en analyses zoals supra omschreven. In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden betreffende toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken en waar nodig een beroep doen op gespecialiseerde en erkende professionals.

De vennootschap mag haar activiteiten uitoefenen zowel in België als in het buitenland. Ze heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle administratieve, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen te mogen verrichten die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van dit doel en de opbrengst van haar goederen, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele te bevorderen.

Voor het realiseren van haar doelstellingen mag de vennootschap een beroep doen op andere vennootschappen die zich toeleggen op het verlenen van advies inzake bedrijfsbeheer en op de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of op om het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband van samenhorigheid of samenhang vertoont met het hare.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennoot-schappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van inkomsten te vormen.

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen, met inbegrip van het handelsfonds, ze mag leningen verrichten aan derden of waarborg stellen voor derden en in hun voordeel bedingen.

Zij mag bestuursfuncties of de functie van vereffenaar in andere vennootschappen aanvaarden en uitoefenen.

Duur: Onbepaalde duur,

Kapitaal: Duizend euro (¬ 1.000,00), en wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één duizendste (1/1.000) van het maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal wordt volledig volstort.

De heer Follet Steven, voornoemd, verklaart honderd (100) aandelen te onderschrijven voor een bedrag van honderd euro (100,00 EUR).

Cie heer Poilet Thomas, voornoemd, verklaart negenhonderd (900) aandelen te onderschrijven voor een bedrag van negenhonderd euro (900,00 EUR).

Beide comparanten verklaren en erkennen dat al de aandelen, in geldspeciën worden volstort ten belope van duizend euro (1.000,00 EUR).

De heer Follet Steven, voornoemd, verklaart op te treden als beherend vennoot van de vennootschap, met de hoofdelijke aansprakelijkheid voor de eventuele schulden van de vennootschap tot gevolg.

De heer Follet Thomas, voornoemd, verklaart op te treden als stille vennoot van de vennootschap, met een beperkte aansprakelijkheid tot gevolg, zijnde beperkt tot zijn inleg als vennoot.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun opdracht geacht van onbepaalde duur te zijn.

ledere zaakvoerder zal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek vennootschappen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

ledere zaakvoerder, afzonderlijk handelend, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De heer Steven Pollet, voornoemd, wordt tot statutair zaakvoerder van de vennootschap aangesteld, die verklaart zijn functie te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

De taak van zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien de zaakvoerder wordt bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, met gewone meerderheid van stemmen, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van aile eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Controle: Er wordt geen commissaris aangesteld,

Algemene vergadering: de tweede dinsdag van de maand juni om tien uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de vergaderign gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in het jaar 2014.

Boekjaar; begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het afschrift van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2013.

Winstdeling: De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste (1/20) afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende (1/10) van het kapitaal heeft bereikt, en herleeft wanneer de reserve wordt aangetast of wanneer het kapitaal wordt verhoogd,

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of dien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd

ALGEMENE VERGADERING:

De oprichters, bijeengekomen in eerste algemene vergadering, beslissen geen commisaris te benoemen.

VOLMACHT;

Er wordt volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Eulaers", met zetel te 2500 Lier, Eeuwfeestlaan 56, en Michael Eulaers, wonende te 2950 Kapellen, Haagdoomfaan 52, ieder bevoegd afzonderlijk op te treden, teneinde; -inschrijving te nemen in het ondernemingsregister, alsook om aile latere wijzigingen of schrappingen uit te voeren;

-namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap;

-namens de vennootschap alle handelingen te verrichten tegenover de Btw-Administratie,

Betreffende voorgaande punten kunnen deze volmachthouders aile formaliteiten vervullen, alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is om de oprichting en de latere wijzigingen van de vennootschap te volbrengen, zoals onder meer het aanvragen van vergunningen.

De zaakvoerder,

Pollet Steven



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 "

. +

Coordonnées
PLT LINGOT

Adresse
NEURIS 21 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande