PLUS HOME SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PLUS HOME SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.600.206

Publication

21/05/2014
ÿþMed Woed 1t1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IMMUN

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 9 MEt 201

afdeRe ergen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan net Belgisch Staatsblad

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ESMOREITLAAN 1 BUS 63, 2050 ANTWERPEN (BELGIË)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel PLUS HOME SERVICES BVBA  KLAAR DIENSTENCHEQUES NV

Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 6 mei 2014 uitgaande van de respectieve bestuursorganen van Plus Home: Services BVBA en Klaar Dienstencheques NV

A. Doelstelling

De zaakvoerders van de BVBA PLUS HOME SERVICES en de raad van bestuur van de NV KLAAR DIENSTENCHEQUES leggen volgend fusievoorstel, opgemaakt overeenkomstig art. 693 W. Venn voor aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van voornoemde vennootschappen.

De respectieve bestuursorganen wensen een fusie door overneming door te voeren tussen de voomoemde vennootschappen. In het bijzonder wordt voorgesteld dat een fusie wordt doorgevoerd waarbij het gehele vermogen van de NV KLAAR DIENSTENCHEQUES  zowel de rechten als verplichtingen  als gevolg van ontbinding zonder vereffening op de BVBA PLUS HOME SERVICES overgaat, op basis van de balans per 31 december 2013, tegen uitgifte van 878 aandelen in de overnemende vennootschap (PLUS HOME SERVICES BVBA) aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap (KLAAR DIENSTENCHEQUES NV), zonder opleg van geld.

Alle verrichtingen verwezenlijkt vanaf 1 januari 2014 zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, PLUS HOME SERVICES BVBA. Alle kosten, voortvloeiende uit de fusie, worden gedragen door PLUS HOME SERVICES BVBA.

De fusie gebeurt ingevolge art. 211, §1 W.I.B. met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime en ingevolge art. 78 KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen met toepassing van de boekhoudkundige continuïteit.

B. Rechtsvorm  naam  doel  kapitaal.. zetel

B. 1. PLUS OME SERVICES BVBA

De BVBA PLUS HOME SERVICES is gevestigd te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 1, bus 63, is ingeschreven in, het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0809.600.206 en is gekend op de Rechtbank te Antwerpen,

Zij is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch reoht met als maatschappelijke benaming "PLUS HOME SERVICES".

Het maatschappelijk kapitaal van PLUS HOME SERVICES BVBA bedraagt E 100.000,00, is volledig volstort en wordt vertegenwoordigd door 35.046 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De bestaande aandelen zijn op naam.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0809.600.206 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

PLUS HOME SERVICES

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

.i2

Het maatschappelijk doel luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het aanbieden van thuishulp van huishoudelijke aard met dienstencheques, omvattende zowel activiteiten verricht ten huize van de gebruiker zoals onder meer schoonmaken van de woning met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden, alsook activiteiten verricht buiten het huis van de gebruiker zoals onder meer boodschappen doen, begeleid vervoer van personen met beperkte mobiliteit, strijken met inbegrip van kleine occasionele verstelwerken.

Het leveren van diensten in het kader van buurt- en nabijheidsdiensten zoals thuishulp van huishoudelijke aard. Voorgaande opsomming is exemplatief en niet limitatief met dien verstande dat de vennootschap alle activiteiten beoogt te verrichten die wettelijk zijn toegelaten overeenkomstig de vigerende regelgevingen aangaande buurt- en nabijheidsdiensten en dienstencheques.

Bij het ontplooien van haar activiteiten zal de vennootschap er zorg voor dragen dat deze activiteiten het milieu niet vervuilen maar eerder bijdragen tot een duurzame ontwikkeling en bevorderlijk zijn voor het maatschappelijk nut; een en ander conform de regels van een gezond financieel beheer.

Wat betreft het personeel vormen zwakkere groepen zoals bijvoorbeeld laaggeschoolde, langdurig werkloze mensen, herintreders en migranten, een prioritair werknemersbestand en dit met het oog op de reintegratie van deze mensen in de arbeidsmarkt.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstal rechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook.

De vennootschap mag alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk oogmerk kunnen bevorderen en op enigerlei wijze deelnemen aan die activiteiten. De vennootschap kan participeren in, een fusie aangaan met of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling,

Alle activiteiten kunnen zowel in onderaanneming als in volledig eigen beheer worden uitgevoerd.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

B. 2. KLAAR DIENSTENCHEQUES NV

De NV KLAAR DIENSTENCHEQUES Is gevestigd te 8500 Kortrijk, Lelestraat 25, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0896.060.264 en is gekend op de Rechtbank te Kortrijk.

Zij is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming "KLAAR DIENSTENCHEQUES'.

Het maatschappelijk kapitaal van KLAAR DIENSTENCHEQUES NV bedraagt E 63.000,00, is volledig volstort en wordt vertegenwoordigd door 300 aandelen. De aandelen van de NV KLAAR DIENSTENCHEQUES werden initieel, bij oprichting opgedeeld in 298 aandelen categorie A en 2 aandelen categorie B. Ingevolge de overdracht van de aandelen A hebben, conform art. 5 van de statuten, alle aandelen thans dezelfde rechten.

De bestaande aandelen zijn op naam.

Het maatschappelijk doel luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

I. Alle mogelijke diensten en leveringen zoals omschreven in de wettelijke bepalingen die van toepassing zijn op

de dienstencheques, en alle mogelijke toekomstige varianten of vervangingen hiervan door de overheid

bepaald.

In het bijzonder, zonder dat deze opsomming beperkend is:

1.Hulp in de huishouding bij de gebruiker thuis.

.schoonmaken met inbegrip van de ramen

3.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

" wassen en strijken

" occasioneel licht verstelwerk

" bereiden van maaltijden

2.Hulp buiten het huis van de gebruiker wordt in de volgende gevallen toegestaan:

" Dagelijkse boodschappen doen

" Strijken in een lokaal van de onderneming (eveneens verstelwerk aan het te strijken linnen). Worden

beschouwd als strijken, het strijken zelf en de volgende activiteiten:

-het registreren: de ontvangst van het door de klant gebrachte te strijken linnen, het registreren van de te

strijken stukken en het opstellen van een ontvangstbewijs

-het sorteren, het sorteren van het te strijken linnen volgens productieproces

-het controleren: de kwaliteitscontrole en de eindcontrole na het strijken

-het verzamelen: het gestreken linnen opnieuw per klant sorteren

-het verpakken: het gestreken linnen inpakken

-het bestellen: het afhalen van het gestreken linnen in het strijkatelier door de klant en het afhandelen van de

betaling

" Hulp bij verplaatsingen van een particulier of van een minderjarig kind, met een erkenning ais mindervalide -wanneer de persoon die bij dit vervoer geholpen wordt een erkend gehandicapte persoon is dan moet het transport uitgevoerd worden met een aangepast voertuig waarvoor de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer een aftast heeft afgeleverd.

-wanneer de particulier geniet van een uitkering voor bejaardenhulp of wanneer de particulier minsten 60 jaar is en prestaties geniet, verstrekt door de door de bevoegde overheid erkende dienst voor gezin en bejaardenhulp, dan is een aangepast voertuig niet vereist.

Il. Het waarnemen van aile bestuurs- of analoge opdrachten en functies in andere vennootschappen, vereffeningsopdrachten, het directievoeren over ondernemingen.

Het verstrekken van waarborgen ten gunste van derden.

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de voorschriften voorzien door het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar organen van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel

C. Ruilverhouding  opleg

De zaakvoerders van de BVBA PLUS HOME SERVICES en de raad van bestuur van de NV KLAAR DIENSTENCHEQUES stellen voor om, met het oog op het vaststellen van de waarde en de onderlinge ruilverhouding van de te fuseren vennootschappen, uit te gaan van de bedrijfseconomische substantiële waarde van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

Er hebben zich geen moeilijkheden voorgedaan bij het bepalen van de waarde en het bepalen van de ruilverhouding.

PLUS HOME SERVICES BVBA:

" waarde van de vennootschap: ¬ 4.443.253,02

" waarde per aandeel: ¬ 4.443.253,02135.046 aandelen = ¬ 126,78

KLAAR DIENSTENCHEQUES NV:

" waarde van de vennootschap; ¬ 111292,97

" waarde per aandeel: ¬ 111.292,971300 aandelen = ¬ 370,98

 a

" v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

.1.4

Naar aanleiding van de fusie met KLAAR DIENSTENCHEQUES NV worden ¬ 111.292,97 / (¬ 4.443.253,021 35.046 aandelen) = 878 nieuwe aandelen van de BVBA PLUS HOME SERVICES in ruil toegekend aan de aandeelhouders van de NV KLAAR DIENSTENCHEQUES voor de 300 aandelen KLAAR DIENSTENCHEQUES NV. Er is geen opleg in geld. Er wordt voorgesteld dat deze 878 nieuwe aandelen dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen PLUS HOME SERVICES BVBA.

Voormelde 878 nieuwe aandelen uitgegeven in de BVBA PLUS HOME SERVICES zullen worden toebedeeld aan de huidige aandeelhouders van de NV KLAAR DlENSTENCHEQUES in ruil voor hun bestaande 300 aandelen in de NV KLAAR DIENSTENCHEQUES op basis van een ruilvoet van 2,93 nieuwe aandelen PLUS HOME SERVICES BVBA tegen 1 bestaand aandeel KLAAR DIENSTENCHEQUES NV.

Het maatschappelijk kapitaal van de BVBA PLUS HOME SERVICES, ¬ 100.000,00 wordt ingevolge fusie met KLAAR DIENSTENCHEQUES NV verhoogd met ¬ 63.000,00, om te komen tot ¬ 163.000,00, en zal worden vertegenwoordigd door 35.924 aandelen (respectievelijk 35.046 aandelen + 878 aandelen) zonder aanduiding van nominale waarde.

Ingevolge de fusie hebben de aandelen een verschillende fractiewaarde. De bestuursorganen stellen derhalve voor dat de fractiewaarde van alle aandelen gelijk wordt gesteld.

D. Datum voor deelname in de winst

De 878 nieuwe aandelen die naar aanleiding van de fusie met PLUS HOME SERVICES BVBA worden uitgegeven zullen dadelijk en volledig, d.wz. over het volledige lopende boekjaar, zonder enige pro ratering, d.i. vanaf 1 januari 2014, delen in de eventuele winst van de overnemende vennootschap, PLUS HOME SERVICES BVBA. Er wordt geen bijzondere regeling voorzien voor dit recht.

E. Boekhouding

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen (KLAAR DIENSTENCHEQUES NV) boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (PLUS HOME SERVICES BVBA), is vastgesteld op 1 januari 2014.

F. Rechten van de aandeelhouders

De aandelen van de NV KLAAR DIENSTENCHEQUES werden initieel, bij oprichting opgedeeld in 298 aandelen categorie A en 2 aandelen categorie B. Ingevolge de overdracht van de aandelen A hebben, conform art. 5 van de statuten, alle aandelen thans dezelfde rechten. Art. 560 W. Venn. is niet van toepassing omdat alle aandelen feitelijk dezelfde rechten hebben en de aandelen op gelijke wijze worden behandeld,

De over te nemen vennootschap (KLAAR DIENSTENCHEQUES NV) heeft aldus geen aandelen met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen.

Er worden door de ovememende vennootschap (PLUS HOME SERVICES BVBA) geen bijzondere rechten toegekend aan of maatregelen genomen ten aanzien van de over te nemen vennootschap (KLAAR DIENSTENCHEQUES NV),

G. Bijzondere bezoldiging

De bestuursorganen stellen voor aan de algemene vergaderingen overeenkomstig art. 694 laatste lid W. Venn. te verzaken aan de in voornoemd artikel opgenomen verslaggeving, Naar analogie hiervan wordt tevens voorgesteld te verzaken aan de in art. 695,§1 laatste lid W. Venn. opgenomen verslaggeving over het fusievoorstel door de commissaris.

De verslagen opgemaakt overeenkomstig art. 313 W. Venn. zullen aldus worden opgesteld.

De afstand van dit recht dient te worden vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming In de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten. In de agenda van die algemene vergadering wordt het agendapunt opgenomen.

In voorkomend geval dient de bezoldiging van de commissaris niet te worden opgenomen.

H. Bijzondere voordelen

Aan de leden van de respectieve bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen wordt geen bijzonder

voordeel toegekend. .'..

, " y " y

i "

f

4 i "



Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad



../.5

I. Overdrachten in de zin van art. Z 18° van het Bodemsaneringsdecreet

De NV KLAAR DIENSTENCHEQUES heeft geen onroerende goederen.

Ingevolge de fusie met de BVBA PLUS HOME SERVICES vinden derhalve geen overdrachten plaats in de zin s van art. 2, 18° van het Bodemsaneringsdecreet.

J. Wilze van uitrelkinq  Verdeling van de aandelen

Binnen één maand na de publicatie van het fusiebesluit in de bijsagen bij het Belgisoh Staatsblad nodigen de i zaakvoerders van de overnemende vennootschap (PLUS HOME SERVICES BVBA) de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap (KLAAR DIENSTENCHEQUES NV) uit op plaats en datum ais gemeld in de i uitnodiging voor de in ontvangstname van het certificaat dat zij in ruil verkrijgen voor de inschrijving in het aandelenregister van de BVBA PLUS HOME SERVICES van de aandelen die hen worden toebedeeld ingevolge de fusie,

De zaakvoerders van de BVBA PLUS HOME SERVICES schrijven in het aandelenregister volgende gegevens in:

" de identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, KLAAR DIENSTENCHEQUES NV;

" het aantal aandelen dat hen toekomt;

" de datum van het besluit tot fusie.

De zaakvoerders van de BVBA PLUS HOME SERVICES vernietigen het aandelenregister van KLAAR ; DIENSTENCHEQUES NV,

:..

Opgemaakt te Antwerpen op 6 mei 2014°





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



PLUS HOME SERVICES BVBA

voor wie optreedt:

Fimmus CVBA,

zaakvoerder,

op haar beurt vertegenwoordigd door:

i WD Consult BVBA,

op haar beurt vertegenwoordigd door

Wouter Duviliier, vaste vertegenwoordiger













Tegellik neergelegd: fusievoorstel









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

11/07/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2141730 na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111 1111111111 III

*14134397*

Rechtbank van koophandel

Anb,*,rpen

britild 2014

ardeViti

Onclernerningsnr : 0809.600.206

Benaming (voluit) : PLUS HOME SERVICES

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Esmoreitlaan 1 bus 63

(volledig adres) 2050 Antwerpen

Onderwerp(en) akte: FUSIE DOOR OVERNEMING  OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP KAPITAALVERHOGING

Uittreksel afgeleverd ve,c5r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 26 juni 2014, blijkt het volgende:

1. De vergadering besloot tot de fusie door overneming (hierna de "Fusie") door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PLUS HOME SERVICES", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0809.600.206, met zetel te 2050 Antwerpen, Esmoreitiaan 1 bus 63 (de "Overnemende Vennootschap") van de naamloze vennootschap "KLAAR DIENSTENCHEOUES", rechtspersonenregister Gent, afdeling Kortrijk 0896.060.264, met zetel te 8500 Kortijk, Leiestraat 25 (de "Overgenomen Vennootschap"), door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel de dato 6 mei 2014 (hierna het "Fusievoorstel"), als gevolg waarvan de Overgenomen Vennootschap werd ontbonden zonder vereffening.

Vanuit boekhoudkundig oogpunt (alsmede voor fiscale doeleinden, vanuit het oogpunt van de directe belastingen), werden aile handelingen van de Overgenomen Vennootschap gesteld vanaf 1 januari 2014 om 00.00 uur, met boekhoudkundige reiroactiviteit, geacht ie zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap.

Ter vergoeding van de overgang van het vermogen van de Overgenomen Vennootschap naar de Ovememende Vennootschap, worden in de Ovememende Vennootschap nieuwe aandelen (hierna de "Nieuwe Aandelen") uitgegeven die allemaal worden uitgereikt aan de Vennoten in ruil voor hun respectieve bestaande aandelen(participaties) in de Overgenomen Vennootschap; de Nieuwe Aandelen zijn aandelen op naam en delen vanaf 1 januari 2014 om 00.00 uur, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de Overgenomen Vennootschap, ais hoger gezegd, vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening en risico van de Ovememende Vennootschap, in de winst van de Ovememende Vennootschap.

De ruilverhouding werd bepaald op (afgerond) twee komma negen drie (2,93) aandelen per bestaand aandeel en naar aanleiding van de overname van de Overgenomen Vennootschap, werd aan de vennoten van de Overgenomen Vennootschap in totaal achthonderdachtenzeventig (878) Nieuwe Aandelen uitgegeven in ruil voor de in totaal driehonderd (300) bestaande aandelen in de Overgenomen Vennootschap, zonder het betalen van een opleg In geld,

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, id est het volledige actief en passief vermogen, gaat over naar de Ovememende Vennootschap onder algemene titel, met aile rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd,

3. Het maatschappelijk kapitaal van Overnemende Vennootschap werd verhoogd met drieënzestigduizend euro (E 63.000,00), om het van honderdduizend euro (E 100.000,00) te brengen op honderddrieënzestigduizend euro (E 163.000,00), door uitgifte van in totaal achthonderdachtenzeventig (878) Nieuwe Aandelen.

Bijgevolg werd het kapitaal van de Overnemende Vennootschap, ingevolge de Fusie, effectief gebracht op honderddrieënzestigduizend euro (E 163.000,00), verdeeld over vijfendertigduizend negenhonderdvierentwintig (35.924) gelijke aandelen, zijnde het totaal aantal aandelen van de Overnemende Vennootschap na de kapitaalverhoging ingevolge de Fusie.

De vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat de wettelijke voorwaarden met betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal, bij de totstandkoming van de kapitaalverhoging ingevolge de,Fusie zijn nageleefd en dat.het kapitaal van davennootschap_volledig_volgestortis,....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : go:Re Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen verno " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

11 Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Artikel 5 van de statuten van de vennootschap werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderddrienzestigduizend euro (¬ 163.000,00).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door vijfendertigduizend negenhonderdvierentwintig (35.924) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

4. Er werd aan mevrouw DE NAEYER Tanja, medewerkster bij de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren", kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schaiiënstraat 3, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen;

- bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bil de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede voor het eventueel openen van een (of meerdere) exploitatiezetel(s) op naam van de fusievennootschap resulterend uit deze fusieoperatie, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van deze fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van de Vennootschap;

- bij aile belastingadministraties teneinde daar aile formaliteiten te vervullen namens zichzelf en namens de Overgenomen Vennootschap, waaronder de schrapping van de Overgenomen Vennootschap, en alle nog uit te voeren aangiften te doen als gevolg van en in het kader van deze fusieoperatie en de ontbinding zonder vereffening van de Overgenomen Vennootschap;

bij aile sociaalrechtelijke administraties en de sociale secretariaten teneinde daar alle formaliteiten te vervullen als gevolg van en in het kader van deze fusieoperatie en de ontbinding zonder vereffening -van de Overgenomen Vennootschap, waaronder de schrapping van de Overgenomen Vennootschap.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, verslag zaakvoerders, verslag

commissaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 24.07.2014 14357-0338-040
18/02/2014
ÿþHod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



a u

B

st:



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffice 7 FEB. 21114

Ondernemingsnr : 0809.600.206

Benaming

(voluit) : PLUS HOME SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ESMOREITLAAN 1 BUS 63, 2050 ANTWERPEN (BELGIa)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Commissarismandaat: wijziging vaste vertegenwoordiger

Ingevolge de oppensioenstelling van de heer Eric Vandenhouten beslist de raad van bestuur van Verschelden -. Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), commissaris van de BVBA PLUS HOME SERVICES, met ingang van 1 januari 2014, de heer Marc Marissen aan te duiden als vaste vertegenwoordiger in opvolging van de heer Eric Vandenhouten, ter: vervoleindiging van het mandaat.

Aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering der aandeelhouders zal gevraagd worden om aan de. heer Eric Vandenhouten kwijting te willen verlenen over de uitvoering van het mandaat tot 31 december 2013.

Leance BVBA,

zaakvoerder,

, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger,

Wouter Duvillier

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/12/2014
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Esmoreitlaan 1 bus 63 te 2050 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Commissaris

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 10/06/2014 blijkt:

Met eenparigheid van stemmen wordt Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3, aangesteld als commissaris voor een periode van 3 jaar (boekjaar 2014, 2015 en 2016), hetzij tot op de gewone algemene vergadering gehouden in 2017. Moore Stephens Audit BV CVBA stelt de heer Marc Marissen aan als vaste vertegenwoordiger

Leance Bvba

zaakvoerder

Duvillier Wouter

Vaste Vertegenwoordiger

~

Mod weid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ju111111~,~~ww~wu~uu~

1 2933*

Ondernemingsnr : 0809.600.206 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Plus Home Services

Voor-

behouder aan hot Belgisch

Staatsbla

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

a 4 BEL 1011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, helziJ van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 30.07.2013 13389-0355-041
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 20.07.2012 12323-0081-041
07/05/2012
ÿþ Mad wam 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111J1glijIllet1111



NEERGELEGD

2 3 .0/i_ 2012

GRIFFIE RECbdffiWa,,!},:  ;,;, -.1 KrIraPf- ,6.Kiril-1 rr.2;. iyetGra5-4" 1

--------------------

Ondernerningsnr : 0809.600.206

Benaming

(voluit) : Plus Home Services

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Battelsesteenweg 2

2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging Maatschappelijke Zetel

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 26/03/2012 blijkt:

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om de maatschappelijke zetel te verhuizen van de

Battelsesteenweg 2 te 2800 Mechelen naar de Bsmoreitlaan 1 bus 63 te 2050 antwerpen

en dit vanaf 01/04!2012.

Leance Bvba

Zaakvoerder

Duvillier Wouter

Vaste Vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.04.2011, NGL 19.07.2011 11314-0268-018
22/07/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- 8 -07- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEI,,te:MECHELEN

III/IflhIIIllhIIllhI! 111/1 111/1 liii! 11111 11111111

'11112962*

0809.600.206

Plus Home Services

*;e:- svcrrr : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

G~ Ye.: Battelsesteenweg 2

2800 Mechelen

" FUSIE DOOR OVERNEMING VAN

1/ SERWIS DOMOWY BVBA

2/ DIENSTENTHUIS OOST-WEST CVBA

3/ DIENSTENTHUIS MECHELEN CVBA

4/ DIENSTENTHUIS PLUS BVBA

OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

KAPITAALVERHOGING - BEKRACHTIGING ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDERS - WIJZIGING JAARVERGADERING - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN - BENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel afgeleverd vóár registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 24 juni 2011, blijkt dat:

1. Er werd besloten tot de fusie van de overnemende vennootschap met alle overgenomen vennootschappen die participeren aan deze fusie, door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de overgenomen vennootschappen naar de overnemende vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel en dit voor de volgende overgenomen vennootschappen:

1° de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SERWIS DOMOWY", rechtspersonenregister Mechelen 0889.141.392, met zetel te 2800 Mechelen, Battelsesteenweg 2 en;

2° de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIENSTENTHUIS OOST-WEST", rechtspersonenregister Kortrijk 0869.623.806, met zetel te 8500 Kortrijk, Leiestraat 25 en;

3° de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIENSTENTHUIS MECHELEN", rechtspersonenregister Mechelen 0871.949.628, met zetel te 2800 Mechelen, Battelsesteenweg 2 en;

4° de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIENSTENTHUIS PLUS", rechtspersonenregister Mechelen 0876.456.168, met zetel te 2800 Mechelen, Battelsesteenweg 2.

De Fusie werd verwezenlijkt en zal op boekhoudkundig vlak haar effecten sorteren vanaf 1 januari 2011 om 00.00 uur zodat al de verrichtingen gedaan door de overgenomen vennootschappen vanaf voormelde datum vanuit boekhoudkundig standpunt worden geacht te zijn verricht voor rekening en risico van de overnemende vennootschap.

Ter vergoeding van de overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschappen naar de overnemende vennootschap, werden in de overnemende vennootschap 34.946 nieuwe aandelen uitgegeven die werden uitgereikt aan de respectieve huidige vennoten van de overgenomen vennootschappen in ruil voor hun respectievelijke bestaande aandelen(participaties) in de overgenomen vennootschappen; de Nieuwe Aandelen zullen aandelen op naam zijn en zullen dadelijk en volledig, dit wil zeggen over het volledige lopende boekjaar, zonder enige pro ratering, vanaf 1 januari 2011, delen in de winst van de Overnemende Vennootschap.

2. Het gehele vermogen van de overgenomen vennootschappen, id est het volledige actief en passief vermogen, is overgegaan naar de overnemende vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3. Als gevolg van de fusie, en meer bepaald als gevolg van de overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschappen naar de overnemende vennootschap, werd het maatschappelijk kapitaal van overnemende vennootschap verhoogd met in totaal zevenenzeventigduizend tweehonderd euro (¬ 77.200,00),

DI e 'ver' {i' C .1~_.-. ~._ ~. . ~Er+~C 1~á3`-.~ e~ nco e.IIÎ ~" I-. ,ral"? :1@ ~ ~... ...~I~~.. ."E", . ~Dtí ._ ^.c'='- u~-. ~ c. mrF. _.iD1 aii

0 oe laa:st b;l. ~c c 9 F' aM

~s;ee~t OF rechstie-scD

4

><r

-s' ~ICDi-

[

iF2.ZcL1dCn

~

i _E7t

r -7

,.`

"

mod 2.4

om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op vijfennegentigduizend achthonderd euro (E 95.800,00), door uitgifte van in totaal vierendertigduizend negenhonderdzesenveertig (34.946) nieuwe aandelen.

De vergadering verzoekt mij, notaris, te akteren, op basis van het voorgaande, dat de wettelijke voorwaarden met betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal, bij de totstandkoming van de kapitaalverhoging ingevolge de fusie zijn nageleefd en dat het kapitaal van de vennootschap thans volledig volgestort is.

4. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met vierduizend tweehonderd euro (¬ 4.200,00), door incorporatie in het kapitaal van eigen middelen uit de passivapost `Overgedragen Winst' ten belope van vierduizend tweehonderd euro (¬ 4.200,00), en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Het kapitaal werd thans gebracht op honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

5. Artikel 5 van de statuten werd aangepast overeenkomstig de hoger genomen besluiten en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5: Kaoitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door vijfendertigduizend zesenveertig (35.046) gelijke aandelen zonder

vermelding van nominale waarde."

6. De vergadering bevestigde en bekrachtigde het ontslag van alle statutaire zaakvoerders genoemd in artikel 15 van de statuten per 31112/2010 bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 31 december 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 16 mei 2011 onder nummer 20110516-73388, te weten het ontslag van:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VVD CONSULT" (rechtspersonenregister Kortrijk 0867.778.133);

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DITHUM" (rechtspersonenregister Leuven 0871.666.447);

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IN FACT SOLUTIONS" (rechtspersonenregister Antwerpen 0465.078.772);

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ARIE" (rechtspersonenregister Antwerpen 0888.709.050).

Artikel 15 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 15: Vertegenwoordioincismacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Iedere zaakvoerder kan gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de betrokken zaakvoerder in geval van overdreven volmacht."

7. De datum van de jaarvergadering werd gewijzigd, zodat de jaarvergadering voortaan zal plaatsvinden op de tweede maandag van de maand juni om tien uur en indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur en dit voor de eerste maal in 2012 na afsluiting van het huidige lopende boekjaar.

De derde alinea in artikel 17 van de statuten werd dienovereenkomstig aangepast en luidt voortaan als volgt: "De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede maandag van de maand juni om tien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur."

8. Het aantal commissarissen werd vastgesteld op één (1) en tot deze functie werd benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie (3) jaar met dien verstande dat het mandaat een einde zal nemen ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering die zal besluiten over de jaarrekening betreffende het boekjaar dat afloopt op 31/12/2013: de maatschap "Walkiers & C", gevestigd te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5, die in deze functie zal worden vertegenwoordigd door de heer VANDENHOUTEN Eric, bedrijfsrevisor.

9. Er werd aan mevrouw DE NAEYER Tanja, medewerkster bij de maatschap "Walkiers & Co", met zetel te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5, en aan de medewerkers van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALTEOR", rechtspersonenregister Antwerpen 0882.610.324, met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Kardinaal Mercierlei 28, elk met bevoegdheid afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van onderhavige fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van de Vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W ".

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte,

verslag raad van bestuur,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op cie Isatsteó,z. é.0 _ Î' _ 'i?' ~. ~r _~~~L I'iûE^i r'c. ". _ , f'if .;F'. . . ., ._ . _ Jc S ,` ,

ce razh:aoe" sc_- s.e'-" cr

" ." .E8' £'

- verslag bedrijfsrevisor mod 2.1

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. var ,lrlk B verfTie'CiP.n ' ' /Ni22T, er 7102r1&rllgil21D ','2:l be Ins.'ur:IFY-L£rsndt,'7.1,&- :.

beveec!d de reeh,crersccr. ter I?anzlEr. ,e ~_~,"

20/05/2011
ÿþMod 2.I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN



Luik B



IlJJIIllhIIllIIII1 1111 11111 11111 IIII llIHhI

" 11076501*

bel

a.

Bc StE

0809.600.206

PLUS HOME SERVICES

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID BATTELSESTEENWEG 2, 2800 MECHELEN

: Neerlegging fusievoorstel d.d. 03105!2011 Plus Home Services BVBA  Serwis Domowy BVBA  Dienstenthuis Oost-West CVBA, Dienstenthuis Mechelen CVBA, Dienstenthuis Plus BVBA

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/05/2011
ÿþMal 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 4 -05- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL~e 1ECHELEN

r ~o



Luik



11I VVIVIIIII1IIIIII I~YIIVII1

" 1103388"

bi

E St

Ondernemingsnr : 0809.600.206

Benaming

(voluit) : Plus Home Services

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Battelsesteenweg 2

2800 Mechelen

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Uit het verstag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 31/12/2010 blijkt:

De aandeelhouders stellen met unanimiteit van stemmen aan als zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, de Bvba Reaxie, Franchommelaan 154 bus 1, 8370 Blankenberge. Zij neemt kennis van het besluit van het bestuur dd 31/12/10 van de Bvba Reaxie om voor de uitoefening van dit mandaat in de bvba Plus Home Services aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, Dhr. Peter Van Dyck, wonende Leopold de Waelstraat 35, 2000 Antwerpen (met rijksregister nummer 591220-417-15), die in zijn hoedanigheid als zaakvoerder van de Bvba Reaxie, als vaste

vertegenwoordiger wordt belast met de uitvoering van deze opdracht, en welke aanvaardt. Dit mandaat gaat in op 1 januari 2011.

Tevens stellen de aandeelhouders met unanimiteit van stemmen aan als zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, de Bvba Solver, Battelsesteenweg 2, 2800 Mechelen. Zij neemt kennis van het besluit van het bestuur dd 31/12/10 van de Bvba Solver om voor de uitoefening van dit mandaat in de bvba Plus Home Services aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, Dhr. Vertommen Rudi, wonende Schrieksebaan 246, 3140 Keerbergen (met rijksregister nummer 690810-327-05), die in zijn hoedanigheid als zaakvoerder van de Bvba Solver, als vaste vertegenwoordiger wordt belast met de uitvoering van deze opdracht, en welke aanvaardt. Dit mandaat gaat in op 1 janauri 2011.

Tevens stellen de aandeelhouders met unanimiteit van stemmen aan als zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, de Bvba Leance, Jules Van den Heuvelstraat 9 bus 0401, 8430 Middeikerke.

Zij neemt kennis van het besluit van het bestuur dd 31/12/10 van de Bvba Leance om voor de uitoefening van dit mandaat in de bvba Plus Home Services aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, Dhr. Duvillier Wouter, wonende Gullegemsestraat 101, 8501 Heule (met rijksregister nummer, 740218-083-72), die in zijn hoedanigheid als zaakvoerder van de Bvba Leance, als vaste vertegenwoordiger wordt belast met de uitvoering van deze opdracht, en welke aanvaardt. Dit mandaat gaat in op 1 januari 2011.

Tevens stellen de aandeelhouders met unanimiteit van stemmen aan als zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, de Bvba Fimco, Beatnjslaan 8, 2050 Antwerpen. Zij neemt kennis van het besluit van het bestuur dd 31/12110 van de Bvba Fimco om voor de uitoefening van dit mandaat in de bvba Plus Home Services aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de

vennootschap, Dhr. Dekens Frans, wonende Bexstraat 58 bus 401, 2018 Antwerpen die in zijn hoedanigheid als zaakvoerder van de Bvba Fimco als vaste vertegenwoordiger wordt belast met de uitvoering van deze opdracht, en welke aanvaardt. Dit mandaat gaat in op 1 januari 2011.

De aandeelhouders ontslaan met unanimiteit van stemmen met onmiddellijke ingang als zaakvoerder, de Bvba WD Consult, Gullegemsestraat 101, 8501 Heule, met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Wouter Duvillier. Er wordt kwijting verleend voor het uitgeoefende mandaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persorr,+-'

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenw -"

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De aandeelhouders ontslaan met unanimiteit van ._ LL.. _ .. ..

stemmen met onmiddellijke ingang als zaakvoerder de

" Bvba Dithum, Schrieksebaan 246, 3140 Keerbergen, met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Vertommen Rudi. Er wordt kwijting verleend voor het uitgeoefende mandaat.

De aandeelhouders ontslaan met unanimiteit van stemmen met onmiddellijke ingang als zaakvoerder de Bvba In Fact Solutions, Beatrijslaan 8, 2050 Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Frans Dekens. Er wordt kwijting verleend voor het uitgeoefende mandaat.

De aandeelhouders ontslaan met unanimiteit van stemmen met onmiddellijke ingang als zaakvoerder de Bvba Axie, Leopold De Waelstraat 35, met als vaste vertegenwoordiger Dhr. Peter Van Dyck. Er wordt kwijting verleend voor het uitgeoefende mandaat.

Fimmus bvba

Zaakvoerder

Met als vaste vertegenwoordiger

Wouter Duvillier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor" ;

behouclenj aan het" Belgisch Staatsblad

08/02/2011
ÿþmod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II1111" uoao~I~IA~VIAnlll~l

es3

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



~.'.:F.R 0. E LEG D

2 l -01- 2011

GRII-FiC.:. RECHTE. KOOPHANDEL te IvLEN van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

;; Ondernemingsnr : 0809.600.206

Benaming : Plus Home Services

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Battelsesteenweg 2

2800 Mechelen

Onderwerp akte : UITBREIDING DOEL

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank. ij van Koophandel te Mechelen

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor; i Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 25 januari 2011, blijkt dat:

" ; 1. het doel van de vennootschap werd gewijzigd en onmiddellijk na de vierde alinea in artikel 3

die eindigt met "dienstencheques" werden twee nieuwe alinea's toegevoegd, welke luiden als volgt: "Bij het ontplooien van haar activiteiten zal de vennootschap er zorg voor dragen dat deze! activiteiten het milieu niet vervuilen maar eerder bijdragen tot een duurzame ontwikkeling en;

" ; bevorderlijk zijn voor het maatschappelijk nut; een en ander conform de regels van een gezond; financieel beheer.

Wat betreft het personeel vormen zwakkere groepen zoals bijvoorbeeld laaggeschoolde, langdurig werkloze mensen, herintreders en migranten, een prioritair werknemersbestand en dit met; het oog op de reïntegratie van deze mensen in de arbeidsmarkt."

2. Er werd aan:

- de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALTEOR", rechtspersonenregister Antwerpen; 0882.610.324, met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Kardinaal Mercierlei 28;

- mevrouw MEERT Kristel, boekhoudster-fiscalist, geboren te Vilvoorde op 11 november 1972, wonende te 1730 Asse, Prieelstraat 92;

elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht; gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en; neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de. vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het; algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel; naar aanleiding van onderhavige akte van omzetting als naar aanleiding van alle vroegere; beslissingen en akten, uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van de. ;" vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.".

VOOR UITTREKSEL (Ondertek.)

Frank Liesse

Een geassocieerd Notaris Tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift akte,

- verslag zaakvoerder,

- staat van actief en passief,

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.04.2010, NGL 01.08.2010 10384-0119-016
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 28.07.2015 15358-0469-045

Coordonnées
PLUS HOME SERVICES

Adresse
ESMOREITLAAN 1, BUS 63 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande