PM AGENTUREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PM AGENTUREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.393.544

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 30.07.2014 14359-0437-009
18/11/2014
ÿþMOd word 11.1

In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

3.

bij 9~ p~

na neerlegging in ter griffie van de akte

Ondememingsnr

Benaming (voluit) :

(verkort) :

MONITEUR BELG_NEERGF -F 10-1f-2014

1 0 OKT. 20*

0862.393.544

PM AGENTUREN

BELGISCH $TAATSBLIAa%HTBAN rdl iteKOOPHANDEL

ANTWERPEN, afd. MECHELEN

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Wijngaardstraat 2 - 2800 Mechelen

Onderwerp(en) akte : statutenwijziging

Er blijkt uiteen akte verleden voor ADRIENNE SPAEPEN, geassocieerd notaris te Mechelen, op vierentwintig september tweeduizend veertien, dat er is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PM AGENTUREN, met zetel te 2800 Mechelen, Wijngaardstraat 2.

Ondememingsnummer 0862.393.544

De algemene vergadering heeft als volgt beslist:

EERSTE BESLUIT KENNISNAME STUKKEN

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap inhoudende een voorstel van verdelingsplan, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per dertig juni tweeduizend veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Besluiten verslag extern accountant

De besluiten van het verslag van de professionele burgerlijke vennootschap die de vorm van een BVBA heeft aangenomen, VERHEYDEN VAN HASSEL & PARTNERS, erkend door het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten onder nummer 222376 N 03, waarvan de kantoren gevestigd zijn te 2610 Wilrijk, Frans Van Dunlaan 25, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Leo van Hassel, accountant, ingeschreven op de lijst van de externe accountants van het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten onder nummer 4170 2 N 51, luiden als volgt:

°8. BESLUITEN

in het raam van de vereffeningsprocedure voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder een boekhoudkundige staat opgesteld van de toestand op 30 juni 2014 die rekening houdend met het vooruitzicht van een vereffening van de vennootschap een balanstotaal vertoont van 152.918,65 euro en een netto actief van 147.027, 98 euro. Er blijkt uit mijn controles, die werden uitgevoerd volgens de beroepsnormen en meer bepaald de ïn dit verslag gespecificeerde normen, dat de boekhoudkundige staat van activa en passiva volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft, op datum van 30 juni 2014, indien rekening wordt gehouden met mijn opmerkingen aan de algemene vergadering onder punt 7 van mijn verslag, inzonderheid met betrekking tot de vooraf opgenomen gelden door de enige vennoot.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IAB, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van de ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, met uitzondering van een bedrag van 115,00 euro liquidatiebelasting die te weinig werd geconsigneerd en op voorwaarde dat de ontbinding en vereffening in één akte alsnog kan plaatsvinden voor 30 september 2014.

De vereffening zal maar tot een goed einde kunnen worden gebracht in de mate de verwachtingen van de vennootschap kunnen worden gerealiseerd en rekening wordt gehouden met de opmerkingen in mijn verslag. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten. 9. BIJLAGEN

A. Verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva per 30 juni 2014

B. Aanstellingsbrief,Opgemaakt op 23 september 2014.

Leo van Hassel ,accountant - belastingconsulent (getekend)"

TWEEDE BESLUIT ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van

de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek

van Vennootschappen, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

Op de laatste t.)lz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - VArvnln

alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen zijn werden

geconsigneerd;

3. alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid

van stemmen;

4, Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant

overeenkomstig artikel 181 §1, derde lid W. Venn., maakt het verslag melding van deze terugbetaling of

consignatie in zijn conclusies;

5. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Verslag bestuursorgaan

Uit het voornoemde bestuursverslag blijkt dat de vennootschap op datum van de toestand van actief en passief

nog de volgende schulden had:

- voorzieningen voor risico's en kosten ten bedrage van 3,500,00 euro voor de kosten van de vereffening

- bedrag van 2.390,67 euro te betalen aan de accountant, de heer Luc Delvou.

Inmiddels werden betalingsbewijzen ontvangen voor:

- Delvou & C° Accountantskantoor BVBA ¬ 2.390,67

Bovendien is er een provisie aangelegd voor vereffeningskosten, betalingsbewijzen voor;

- Verheyden van Hassel & Partners BVBA ¬ 907,50

- Notariskantoor A. Schotsmans  A. Spaepen ¬ 1.045,83

- Consignatie liquidatiebelasting ê 14.082,87

- Gemeentebelasting Mechelen ¬ 50,00

- RSVZ bijdrage ¬ 347,00

De hier aanwezige zaakvoerder bevestigt dat alle voornoemde schulden op heden reeds vereffend werden voor de datum van onderhavige akte. Ook werd het ereloon en de aktekosten van de notaris vereffend, evenals alle belastingen.

De betalingsbewijzen dienaangaande werden voorgelegd.

De aanwezige zaakvoerder bevestigt dat de vennootschap geen andere schulden heeft.

O_ntbindinq

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn luidens voormelde verklaring van de zaakvoerder, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke Invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

DeRDE BESLUIT GOEDKEURING VAN DE VERDELING VAN HET NETTO VERDELINGSSALDO EN TOEBEDELING VAN HET RESTEREND ACTIEF

De vergadering sluit zich aan bij het voorstel van verdelingsplan zoals opgenomen in het bestuursverlag en beslist dat het resterend netto-actief van de vennootschap zoals bepaald in het bestuursverslag door de enige vennoot zal worden teruggenomen,

De enige vennoot verklaart de hem toegekende activa te aanvaarden en verklaart dat zij in voorkomend geval alle toekomstige activa en alle rechten van de vennootschap zal overnemen.

VIERDE BESLUIT  ONMIDDELLIJKE SLUITING VEREFFENING  BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER

De vergadering beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan en dat het mandaat van de zaakvoerder, met name: mevrouw BELLON Marianne Gabriël Herman Rita, geboren te Hamme op vijfentwintig september negentienhonderd tweeënzestig, nationaal nummer 62.09.25-428.90, wonende te 2900 Schoten, Alfons Servaislei 18/0027, op heden beëindigd is. De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat voor het lopende boekjaar tot op heden.

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op het volgende adres: 2900 Schoten, Alfons Servaislei 1810027

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan mevrouw BELLON Marianne, voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de enige vennoot.

VIJFDE BESLUIT -- VOLMACHTEN

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name: Delvou & C° Accountantskantoor bvba, met zetel te 2630 Aartselaar, Antoon Van Brabantstraat 9 bus 2.

Voor ontledend uittreksel

Adrienne Spaepen, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

-verslag van de accountant

-bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

helgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 15.10.2013 13629-0483-009
14/01/2013
ÿþvoor- behoudi aan he Belgisc Staatsbi

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

28 -12- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEbtitteCHELEN

*13008674*

Ondernemingsnr : 0862.393.544

Benaming

(volalt) : PM Agenturen

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wijngaardstraat 2 - 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van 31 januari, 2012, het ontslag van de heer Patrick Meylemans als zaakvoerder van de vennootschap. Mevrouw Marianne, Bellon wordt door de algemene vergadering benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, zij zal haar mandaat onbezoldigd uitoefenen.

(getekend)

Marianne Bellon

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 12.12.2012 12662-0069-011
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 07.07.2011 11263-0289-011
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.06.2010, NGL 30.07.2010 10361-0047-011
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.06.2009, NGL 27.08.2009 09637-0035-010
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 18.06.2008, NGL 06.08.2008 08537-0335-010
08/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.06.2007, NGL 02.08.2007 07535-0122-010
08/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 21.06.2006, NGL 07.08.2006 06612-4976-012
01/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 15.06.2005, NGL 29.07.2005 05604-0569-012

Coordonnées
PM AGENTUREN

Adresse
WIJNGAARDSTRAAT 2 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande