PM EXCELLENCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PM EXCELLENCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.504.080

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 11.08.2014 14410-0163-010
28/08/2013
ÿþf

MxS FDF 14.1

i~"~~ Fr1 J,,7

~~,,,,~~~~,~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

rta neerlegging ter griffie van de akte

IÜedr'ge7'eg'd'fc-r'g>'íifr'é van de Reohfi5ee -

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 9 6. 08. 2013

IIIliI Ifl10N~llill~

*13132969*

tlh

8

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

oseesuao

PM Excellence ry.f3A

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Or dernemingsnr Benaming (votuii)

(verkort):

Rechtsvorm :

Zetel :

(vottedlg adres) Den Keuvelt 152 -2630 Boechout

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

De zaakvoerder heeft beslist om vanaf 01(08/2043 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Sint Antoniusstraat 16 te 2520 Ranst.

Jeroen Descamps

zaakvoerder

Op de taatsfe btz. van Luik W erritedéii ;` - RéCto : t1aám en hoedanigheid van de instrumenterende s oies,he ij vin de, perso(ó)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/02/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fi-germe tsy pli* rrn7 d* bditbinit van Koophancitte kffirerpes, M

Griffie D 8 FEB. 2012

Il1Iflhll II III I AI I III

" iaoaaioa*

Ondernemingsnr : o 43 .5"-bet oio

Benaming (voluit) : PM EXCELLENCE Gym

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Den Heuvelt 10 bus 2

2530 Boechout

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op vijfentwintig januari tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt hetgeen volgt:

1. Vennoten:

i 1. De Heer DESCAMPS Jeroen Jozef Anne-Maria Camiel, geboren te Bonheiden op negentien december negentienhonderd eenenzeventig, rijksregister nummer 71.12.19- i 073.59, echtgenoot van Mevrouw VERLUY-TEN Liliane, wonende te 2530 Boechout, Den Heuvelt 10 bus 2.

2. Mevrouw VERLUYTEN Liliane Maria Emiel, geboren te Geel op drie september negentienhonderd negenenzestig, rijksregister nummer 69.09.

Ji 03-234.24, echtgenote van de Meer DESCAMPS Jeroen, wonende te 2530 Boechout, Den Heuvelt 10 bus 2.

2. Benaming: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "PM EXCELLENCE BVBA"

3. Zetel: te Den Heuvelt 10 bus 2 2530 Boechout

4. Doei:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1. het verlenen van advies en bijstand met betrekking tot de toepassing van computerprogramma's en het programmeren, ontwikkelen en ontwer-pen ervan.

2. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

3. het uitvoeren van of deelnemen aan de organisatie, herstructurering of leiding, door het 3

geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, door het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer en in het algemeen consultancy; dit alles in de breedste zin, zodat alles gedaan kan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede kan komen.

4. het bemiddelen, in opdracht van derden, van overeenkomsten of dien-sten, het aanbrengen van zaken, cliënten, financiers of andere in de breedste zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~.

Voorbehouden mod 11.1

aan het

Belgisch Staatspad



Hieronder kunnen worden begrepen alle transacties of handelingen die kaderen in een commissie-, agentuur-, distributie-, concessie- of lastgevingsovereenkomst of enige andere overeenkomst waarbij de vennootschap als tussenpersoon, aanbrenger of distributeur optreedt.

5. het ter beschikking stellen van management; het voeren van bedrijfs-management in de meest ruime zin van het woord, daarin begrepen het uitoefenen van de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van binnenlandse en buitenlandse vennootschappen; van het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan; het optreden als mandataris voor alle binnenlandse en buitenlandse vennootschappen; alsook het waarne-men van beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor reke-ning of in deelneming met derden.

6. het oprichten van gebouwen of laten oprichten van gebouwen, het ver-werven, beheren, exploiteren, huren en verhuren, vervreemden van onroe-rende zaken en/of zakelijke rechten op onroerende goederen, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden in de ruimste zin van het woord.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikke-ling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belan-gen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of on-dernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen han-delszaak.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshon-derd euro (¬ 18.600,00), vertegen -'woordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdste van het kapitaal.

6. Samenstelling: INBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari:

11 De heer DESCAMPS Jeroen, voor achttienduizend vierhonderdveertien euro (¬ 18.414,00), waarvoor hem negenennegentig (99) aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgend be-drag te hebben volstort in speciën: zesduizend honderd achtendertig euro (¬ 6.138,00).

2/ Mevrouw VERLUYTEN Liliane, voor honderd zesentachtig euro (¬ 186,00), waarvoor haar één (1) aandeel wordt toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgend bedrag te hebben volstort in speciën: tweeënzestig euro (¬ 62,00).

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) en is elk aan-'deel volstort voor minimum een/vijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank Boechout met nummer 731-0225773-29.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op twintig januari twee-duizend en twaalf.



Bijiagen-hij-het Belgisch Staatsblad - 2ttO2/2Ot2 _ Annezes-du Mmite-ur1 elge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mot' 11.1

7. Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf vijfentwintig januari tweeduizend en twaalf.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeel-houders zijn voorbe-'houden. Zij verte-tgenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun be-voegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarverga-'dering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Als zaakvoerder voor de duur der vennootschap wordt door de op-richters éénparig benoemd: de heer Jeroen DESCAMPS, voornoemd, die alhier aanvaardt. Zijn mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte, en zal bezoldigd zijn.

10. Volmacht:

Een bijzondere volmacht wordt voor onbepaalde tijd verleend -onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de op-richtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel- aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OUTCOME" te 1800 Vilvoorde, Leuvensesteenweg 248 D, vertegenwoordigd door Me-vrouw lise Getteman te 1150 Brussel, Kamelialaan 10, of de heer Patrick De Smet te 1982 Zemst, Populierendreef 5, om, met bevoegdheid tot inde-plaatsstelling en met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de inschrijving van de vennoot-schap in het rechtspersonenregister, bij een ondernemingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Een bijzondere volmacht wordt daarenboven voor onbepaalde tijd verleend  onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de rechtbank van koophandel- aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FILOTAX" te 2600 Antwerpen-Berchem, Grote Steenweg 616, verte-genwoordigd door één van haar zaakvoerders, de heer Jean-Louis Verhaert of de heer Philippe Van Dieren, met kantoor op zelfde adres om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap in te schrijven bij de belasting over de toegevoegde waarde.

Voornoemde bijzondere volmachten aan "OUTCOME" en "FILOTAX" heb-ben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten.

11. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand mei op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend dertien.

12. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op vijfentwintig januari tweeduizend en twaalf en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Voor behouden aan hot Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PM EXCELLENCE

Adresse
SINT ANTONIUSSTRAAT 16 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande