PNB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PNB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.651.335

Publication

03/02/2014
ÿþ mad 11.1



5'1E11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbtat

Neergelegd tnrgrlh<e van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

23 JAR 2n

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du M

19032

Ondernemingsnr: BE0458.651.335

Benaming (voluit) : PNB

(verkort) : *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ó Mertensstraat 88 2950 Kapellen

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Uit het proces  verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor geassocieerd notaris Xavier DE BOUNGNE te Kalmthout op 23 december 2013, geregistreerd vier bladen één verzending te Brasschaat II op 27 december 2013, boek 202 blad 62 vak 7. Ontvangen 50 ¬ getekend de wn. eerstaanwezend inspecteur_ J. Rombouts, blijkt dat

1° kennis werd genomen van het gemeenschappelijk fusievoorstel van 2 september 2013 gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 3 oktober 2013,

2° de vergadering het fusievoorstel heeft goedgekeurd en waarbij de instemming werd betuigt tot overname,' door de BVBA N.N.P. met zetel te 2950 Kapellen, Mertensstraat 88, van de BVBA PNB waarbij het ganse vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud is overgegaan naar dei overnemende vennootschap de BVBA N.N.P. op voorwaarde dat voornoemde vennootschap tot een zelfde besluit komt. Dit besluit werd geacteerd in de akte verleden voor geassocieerd notaris Xavier De Boungne te; Kalmthout op 23 december 2013.

3° dat de fusie door overname door de BVBA N.N.P. een feit is

4' Bijzondere volmacht werd verleend aan I1uygebaert & Partners kantoorhoudend te Antwerpen  Deurne, Collegelaan 106, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot,. indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en direct belastingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Xavier De Boungne te Kalmthout Mee neergelegd : afschrift akte + uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2013
ÿþ Mod Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

troorgelegg ter ç;rïiffo vi.ra dr) Rou'3e~.'r

Koophandel fe,4nteorpcn, ~p

Griffie 2 ~ SEP. 2.013

liiiximiiiiu~uu~w

*1315026

Ondernemingsnr : 0458.651.335

Benaming

(voluit) . PNB

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Mertensstraat 88, 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging overeenkomstig de bepalingen van artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen van het fusievoorstel door de BVBA N.N.P. met maatschappelijke zetel gelegen te Mertensstraat 88, 2950 Kapellen, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0455.153.791 en de BVBA PNB met maatschappelijke zetel gelegen te Mertensstraat 88, 2950 Kapellen, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0458.651.335.

FUSIEVOORSTEL

N.N.P.

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid te 2950 Kapellen, Mertensstraat 88,

Ondernemingsnummer; 0455.153.791

Belasting over de Toegevoegde Waarde, nummer BE 0455.153.791

P.N.B.

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid te 2950 Kapellen, Mertensstraat 88,

Ondernemingsnummer: 0458.651.335

Belasting over de Toegevoegde Waarde, nummer BE 0458.651.335

ENERZIJDS:

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid N.N.P., waarvan de zetel gevestigd is te 2950 Kapellen, Mertensstraat 88; ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0455.153.791.

Opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Baudouin Cols te Antwerpen op 5 mei 1995, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 mei daaropvolgend, onder nummer 950525-224.

ANDERZIJDS:

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid P.N.B., waarvan de zetel gevestigd is te 2950 Kapellen, Mertensstraat 88; ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0458.651.335.

Opgericht onder de naam van BVBA KOBELCO INDUSTRIES blijkens akte verleden voor Notaris Johan, Kiebooms te Antwerpen op 5 augustus 1996, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 augustus daarna, onder nummer 960827-307.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN:

Op de laatste hiz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

1. De specifieke aansprakelijkheid vervat in artikel 687 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap, die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter griffie van de rechtbank van koophandel neer te leggen (art. 693 vennootschappenwet).

al FUSIE - RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid P.N.B. (overgenomen vennootschap) met zetel te 2950 Kapellen, Mertensstraat 88, overgaat naar de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid N.N.P. op basis van een staat afgesloten op 3010612013; alle verrichtingen verwezenlijkt vanaf deze datum zijn voor rekening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid N.N.P..

~

Op heden bezit de BVBA N.N.P. alle 250 aandelen van de BVBA P.N.B., Het betreft dus een fusie door

vereniging van alle aandelen in één hand, zodat er bij de fusie-operatie géén aandelen uitgegeven worden.

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Het doel van de vennootschappen luidt als volgt:

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid N.N.P. (overnemende vennootschap)

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en voor eigen rekening als voor naam of rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

1 ) alle welkdanige verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op de zogenaamde "consultancy" in de meest ruime betekenis van het woord. Omvattende doch geenszins beperkt tot het uitvoeren van alle studies en onderzoeken alsmede het verlenen van alle adviezen en alle bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van bestuur. De directie, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid,

2) Het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake bovenvermelde alsmede financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, verenigingen en particulieren.

3) De inrichting en organisatie van alle opleidingen en trainingen inzake het bovenstaande; het schrijven en uitgeven van opleidingscursussen.

4) Het aankopen, ruilen of anderszins verwerven, het verkopen, huren, verhuren, verkavelen, doen bouwen, doen verbouwen, doen bebouwen, productief maken van alle al dan niet bebouwde onroerende goederen in België en in het buitenland, alsmede het verrichten van alle handelingen die nodig, nuttig of dienstig zijn voor het beheren en uitbaten van dit onroerend patrimonium van de vennootschap,

5) Het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland. De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken en in het algemeen alle handelingen stellen die behoren tot de zogenaamde "holding"-activiteiten in de ruimste betekenis.

6) Het deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, of waarmee zij op enigerlei wijze samenwerkt.

De vennootschap mag:

- alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen;

- op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen en/of tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken;

- zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, of waarmee zij samenwerkt, borg stellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid P.N.B. (overgenomen vennootschap)

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

-alle verrichtingen van raadgeving aangaande risico's en veiligheid en dit zowel op het stuk van personen als van goederen, alsook alle verrichtingen van makelarij aangaande verzekering en herverzekering van aile aard, het opstellen van studies, het verrichten van arbitrage en dispatching, het optreden als schaderegelaar

, voor om het even welke derde en dit na om het even welk schadegeval aan derden overkomen, de aankoop, de verkoop en het beheren van verzekeringsportefeuilles, kortom het verrichten van alle handelingen die normaal tot het domein van een verzekeringstussenpersoon behoren;

-de exploitatie van agentschappen van financiële instellingen allerhande alsmede het verlenen van alle bijstand inzake financiële zaken, geldleningen en financieringen er rechtstreeks of onrechtstreeks aan verbonden,

-studie, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels, fiscale of sociale aangelegenheden.

Te dien einde treedt de vennootschap op als tussenpersoon, bemiddelaar en distributeur te welken titel ook.

kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

De vennootschap kan bij. wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen in België of in het buitenland waarvan het doel verwant is met het hare of van aard is bij te dragen tot de verwe-'zenlijking van haar doel; de vennootschap kan deze participaties beheren, valoriseren en te gelde maken alsook ondermeer rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft.

Zij mag overgaan tot de studie, het opstellen en het administratief, actuarieel en financieel beleid van elk voorzieningsplan dal tot doel heeft het verlenen van voordelen op het vlak van de opruststelling, het overlijden, de ziekte en invaliditeit, alsook van aile andere voordelen in verband met het personeelsbestuur der ondernemingen.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent ' of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden ' verstrekken,

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

b/ RUIL VERHOUDING - OPLEG - WIJZE VAN UITREIKING

Aangezien het hier een geruisloze fusie betreft, met name een vereniging van alle aandelen in één hand, dient het fusievoorstel géén ruilverhouding te vermelden. Dit is logisch aangezien er géén aandelen uitgegeven worden.

c/ DATIJM VOOR DEELNAME IN DE WINST

Niet van toepassing.

d/ BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 juli 2013.

e/ BIJZONDERE VOORWAARDEN

Niet van toepassing

f/ BIJZONDERE BEZOLDIGING

Niet van toepassing

g/ BIJZONDERE VOORDELEN

Niet van toepassing

Neerlegging

Het fusievoorstel zal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Kapellen, 2 september 2013

Voor de over te nemen vennootschap PNB BVBA

Paul Crepain

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(eri) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 29.07.2013 13365-0286-010
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 03.07.2012 12258-0104-009
26/06/2012
ÿþOndernemingsnr : 0458.651.335

Benaming (voluit) : PNB

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mertensstraat 88

:; 2950 Kapellen

ii Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING - AANSTELLING VAN VEREFFENAAR

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op dertig maart tweeduizend en twaalf, geregistreerd twee bladen, geen renvooien, te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op drie april tweeduizend en twaalf, boek 162, blad 66, vak 5, ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR), de ontvanger, a.i. (get.) J. MARTENS, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PNB, met zetel te 2950 Kapellen, Mertensstraat 88 en dat de

1: volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen werden genomen :

EERSTE BESLUIT

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van:

a) Het bijzonder verlag opgesteld door de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op eenendertig december tweeduizend en elf gehecht.

b) Verslag van bvba De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door de heer Johan De Mol bedrijfsrevisor door de zaakvoerder aangewezen, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin

;: de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. .

Diens besluiten luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA PNB een boekhoudkundige staat per 31 december 2011 opgesteld, die, rekening : houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van

;; 82.237,87 Euro en een netto-actief van 32.454,56 Euro.

:i Wij maken voorbehoud ten aanzien van de invorderbaarheid van het onder de rubriek "Overige vorderingen" opgenomen bedrag van 82.132,80 Euro.

;, Wij maken voorbehoud voor de eventuele sociale en fiscale schulden welke zouden kunnen voortvloeien uit de controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren.

De ons voorgelegde staat van activa en passiva houdt geen rekening met de kosten van de geplande vereffe-

ning.

Met betrekking tot de rubriek liquide middelen konden ons geen bankuittreksels voorgelegd worden ter staving van de saldi opgenomen in de staat van activa en passiva.

Na de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele

ii normen, en rekening houdend met vermeld voorbehouden en gezien de ontoereikendheid van het administratief systeem van de vennootschap, is het ons niet mogelijk een oordeel te geven over het feit of de i staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2011 volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum.

Boom, 16 maart 2012

(getekend) bvba De Mol, Meuldermans & Partners vertegenwoordigd door Johan De Mol bedrijfsrevisor+' De voorzitter bevestigt dat een afschrift van genoemde verslagen en staat van actief en passief, samen met de oproeping voor de algemene vergadering, gezonden werd aan de houders van aandelen op naam en aan de personen die de formaliteiten hebben vervuld welke door de statuten zijn voorgeschreven om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

Na onderzoek, heeft de instrumenterende notaris de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 §4 eerste lid Wetboek Vennootschappen gehouden is.

c) Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering de 1 vennootschap vervroegd te ontbinden.

Op de laatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Il Qi I III llhI liii II1I 1h! í~MM

~iaiiaeeirt

Neergelegd ter griffie

Antwe per~echtbapic ~î2

van Koophandel it jute 2

Griffie

mod 11.1

Ze bestaat vanaf heden enkel voor haar vereffening.

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen genomen.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist vervolgens als vereffenaar aan te stellen: de heer Paul Crepain, geboren te

Kapellen op tien juni negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 2950 Kapellen, Mertensstraat 88, die heeft

bevestigd niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden.

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen genomen.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn

mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 181 en volgende van het Wetboek Vennootschappen,

zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin

deze is voorzien.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn

oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap In vereffening verbonden wordt, zullen worden getekend door de

vereffenaar.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen genomen.

VIERDE BESLUIT

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de

zaakvoerders: de heer Paul Crepain, voornoemd en de heer Bruno Vermeiren, wonende te 2180 Ekeren, Onze-

Lieve-Vrouwatraat 78.

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen genomen.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-bçhouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 13.07.2011 11292-0331-010
20/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 11.08.2010 10416-0246-009
02/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 29.09.2009 09785-0286-011
07/01/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 31.12.2008 08879-0115-012
30/10/2006 : AN326164
06/09/2006 : AN326164
07/10/2005 : AN326164
04/11/2004 : AN326164
16/09/2003 : AN326164
26/02/2003 : AN326164
04/07/2001 : AN326164
04/07/2001 : AN326164
25/03/1998 : AN326164

Coordonnées
PNB

Adresse
MERTENSSTRAAT 88 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande