PNEUMATEX & CIE


Dénomination : PNEUMATEX & CIE
Forme juridique :
N° entreprise : 429.993.476

Publication

02/06/2014
ÿþ ModWorc111.i

rj In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111 11111111

.c tbenk van kcophandel Antwerpen

2 1 tel 2014

ofdeling A tw@rp@n

Ondernerningsnr : 0429.993A76

Benaming

(voluit) : Pneumatex & Cie

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Boomsesteenweg 28, 2627 Schelle

(volledig adres)

Onderwerp akte: neeriegging fusievoorstel

Uittreksel uit het voorstel tot fusie door overneming tussen TA Hydronics N.V./S.A. en Pneumatex & Cie NV: 1.Voorafgaande uiteenzetting

TA Hydronics (hierna "TA Hydronics") en Pneumatex & Cie NV (hierna "Pneumatex") hebben de

intentie om een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Pneumatex door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op TA Hydronics, overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen (hierna W. Venn«").

Op 19 mei 2014 wordt, overeenkomstig artikel 693 W. Venn, door de raden van bestuur van TA Hydronics en van Pneumatex in gemeenschappelijk overleg het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen«

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting dat voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vôôr de buitengewone algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel dient te worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en bekendgemaakt bij uittreksel, of in de vorm van een mededeling, die een hyperlink bevat naar een eigen website, in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (artikel 693, laatste lid W. Ven n.).

De bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen zijn van oordeel dat de geplande fusie

gelet op de volgende zakelijke overwegingen verantwoord is zowel vanuit economisch als financieel oogpunt

-de bij de fusie betrokken vennootschappen behoren tot dezelfde groep;

-de voorgenomen fusie laat toe een uitgebreid assortiment producten en volledige systeemoplossingen Vcior

hydronische projecten aan te bieden;

-de groepsstructuur zal door de voorgenomen fusie vereenvoudigd worden;

-door de fusie zullen de activiteiten gecentraliseerd worden in één vennootschap en zo op een meer

efficiënte en transparente wijze kunnen worden uitgeoefend;

-de administratie en het beheer van de vennootschappen zullen door de fusie vereenvoudigd worden.

De voorgenomen verrichting beantwoordt dan ook aan rechtmatige behoeften van economische en financiële aard en heeft derhalve voormelde zakelijke overwegingen ais hoofddoel.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen

(artikel 693,1' VV. Venn.)

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

2.1.De Overnemende Vennootschap:

TA Hydronics N.V./S.A., naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel gelegen te 2627 Schelle,

Boomsesteenweg 28.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer

0413.638.385.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en elders:

alle handelingen, in de breedste zin, van burgerlijke, commerciële, financiële, administratieve, industriële of technische aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de conceptie, de productie, de fabricatie, de aankoop, de verkoop, de verbetering, de invoer, de uitvoer, en, in het algemeen, de industrie, de handel en de dienst na verkoop onder evenwelke vorm, voor haar eigen rekening of als agent vertegenwoordiger of tussenhandelaar, van alle apparaten, materialen, losse stukken en componenten, bestemd ondermeer voor verwarmingsinstallaties, branders en ketels, voor luchtverversingsinstallatie en voor de nijverheid in het algemeen.

De vennootschap mag alle opzoekingen, studies, verbeteringen of uitvindingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met bovengenoemd doel en zij mag overgaan tot het verkrijgen, het verwerven, het ontwikkelen, de exploitatie, de verkoop, de afstand, de wederafstand, onder welke vorm hoe dan ook, in aile landen ter wereld, van alle handelsbenamingen, handelsmerken, plannen, modellen, tekeningen, processen, systemen, formules en fabricatie geheimen, uitvindingen, aanvragen tot brevettering, brevetten, verbeteringen en uitbreidingen ervan, alsmede alle andere industriële eigendomsrechten, almede het verwerven, de uitbating en het toestaan van licenties en vergunningen wat bovengenoemde rechten betreft,

De vennootschap mag aile commissiehandelingen, mandaten, agentschappen of vertegenwoordigingen in de breedste zin uitvoeren.

De vennootschap mag onder meer verwerven, negociëren, verkopen, uitwisselen, deponeren, leveren, verzenden, factureren, en innen, alsmede elle andere zo roerende als onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen, te vergemakkelijken of te ontwikkelen,

De vennootschap mag haar industriële, burgerlijke of handelsondernemingen, waarvan het voorwerp, gelijk of in verband met haar eigen voorwerp zou zijn, of die van aard zijn haar eigen nijverheid te vergemakkelijken, te bevorderen of te ontwikkelen; zij mag hun alle technische, handels- of financiële bijstand verlenen, en deelnemen in hun bestuur en administratie; zij kan borgstelling of aval geven voor aile verbintenissen, aangegaan of aan te gaan, door de vennootschap of ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks belang heeft."

De raad van bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

-De heer Erik Roy Wijnberg Bestuurder

-De heer Dominique Vernier (Afgevaardigd) Bestuurder

-Mevrouw Catherine Soufflet Bestuurder

Zij wordt hierna 'TA Hydronics', of 'de Overnemende Vennootschap' genoemd.

2.2.De Over te Nemen Vennootschary.

Pneumatex & Cie, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel gelegen te 2627 Schelle, Boomsesteenweg 28.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0429.993.476.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 4 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als vcor rekening van derden, de handel, de vertegenwoordiging, het plaatsen, het onderhoud, de herstelling, de fabrikatie en de studie van expansie-systemen, van onderdelen en appendages voor verwarmings- en koelsystemen, van aile electrische, electronische, mecanische, pneumatische en hydraulische installaties en hun toebehoren In de ruimste zin.

Verder is de vennootschap gerechtigd, zowel in België ais in het buitenland, alle industriële-, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken"

De raad van bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

-De heer Erik Roy Wijnberg Bestuurder

-De heer Dominique Vernier (Gedelegeerd) Bestuurder

-Mevrouw Catherine Soufflet Bestuurder

Zij wordt hierna 'Pneumatex' of 'Overgenomen Vennootschap' of `Over te Nemen Vennootschap' genoemd.

TA Hydronics zal, als Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van Pneumatex, Over te Nemen Vennootschap.

3.De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg (artikel 693, 2° W. Venn.)

3.1. Algemeen

Er wordt geopteerd om de waardering van de bij de fusie betrokken vennootschappen te baseren op de eigen vermogenswaarde van de aan de verrichting deelnemende vennootschappen per 31 december 2013, zoals die blijkt uit de betreffende jaarrekening per 31 december 2013.

Het maatschappelijk kapitaal van TA Hydronics bedraagt 446.208,34 EUR en wordt vertegenwoordigd door 38.524 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal van Pneumatex bedraagt 173.525,47 EUR en wordt vertegenwoordigd door 2.062 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

3.2.Ruilverhouding

De berekening van de ruilverhouding op basis van de hierboven vermelde waarderingsmethode is als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Overnemende Vennootschap (TA Hydronics)

Waarde per 31 december 2013 10.427.116,00 EUR

Aantal aandelen 38.524

Waarde per aandeel 270,66 EUR

Over te Nemen Vennootschap (Pneumatex)

Waarde per 31 december 2013 2.556.971,00 EUR

Aantal aandelen 2.062

Waarde per aandeel 1240,04 EUR

Ruilverhouding

1240,04/270,66 = 4,58 (= ruilverhouding en dus het aantal nieuwe aandelen in de Overnemende Vennootschap die de enige aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschap zal ontvangen in ruil voor ieder aandeel dat zij hield in de Overgenomen Vennootschap)

Op basis van het bovenstaande, worden overeenkomstig artikel 703 W. Venn. aan de enige aandeelhouder van Pneumatex, te weten TA Hydronics Switzerland AG, 9443 nieuwe aandelen in TA Hydronics uitgegeven. Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

Andere methoden voor de bepaling van de ruilverhouding werden door beide raden van bestuur onderzocht doch de raad van bestuur is van oordeel dat een vergelijking van de waarde van de beide vennootschappen op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen in onderhavig geval het meest opportuun is, inzonderheid rekening houdende met de sterke verbondenheid tussen de twee vennootschappen die in de fusieverrichting betrokken zijn.

3.3.Kapitaalverhoging

Naar aanleiding van de fusie tussen de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap zou in principe een kapitaalverhoging plaatsvinden onder boekhoudkundige continuïteit (446.208,34 EUR 173.525,47 EUR). Echter dient toepassing gemaakt te worden van artikel 78 §4 KB W.Venn. tengevolge waarvan volgende correctie toegepast zal worden:

Rekening houdend met bovenvermelde ruilverhouding alsmede de fractiewaarde van 11,58 EUR van de als vergoeding toegekende aandelen aan de enige aandeelhouder van de Over te Nemeri. Vennootschap, zal het bedrag waarmee het kapitaal van de Overnemende Vennootschap wordt verhoogd (9443 nieuwe aandelen x 11.58 EUR = 109.349,94 EUR) kleiner zijn dan het kapitaal van de Overgenomen Vennootschap.

Volgend op het voorgaande, zal het verschil van 64.175,53 EUR tussen het bedrag van deze kapitaalverhoging van 109.349,94 EUR enerzijds en het bedrag van het kapitaal van de Over te Nemen Vennootschap van 173.525,47 EUR anderzijds, bij de overboeking van het overgedragen vermogen worden geboekt als uitgiftepremie

De kapitaalverhoging bij de Overnemende Vennootschap tengevolge van de fusie zal aldus 109.349,94 EUR bedragen, om het kapitaal te brengen op 555.558,28 EUR vertegenwoordigd door 47.967 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

4.De wijze waarop de aandelen in de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt (artikel 693, 3° W. Venn.)

Naar aanleiding van de fusie zullen er 9443 nieuwe aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde in de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt.

Daar de aandelen van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap op naam luiden zal binnen de 15 dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap de volgende gegevens aanbrengen met betrekking tot de Overgenomen Vennootschap:

.de identiteit van de enige aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschap;

" het aantal aandelen van de Overnemende Vennootschap dat aan haar toekomt krachtens het fusiebesluit; -de datum van het fusiebesluit,

Deze inschrijving zal door de raad van bestuur namens de Overnemende Vennootschap en door de enige aandeelhouder of haar gevolmachtigde namens de Overgenomen Vennootschap warden ondertekend.

Flet aandelenregister van de Overgenomen Vennootschap zal, na goedkeuring van de fusie, worden vernietigd.

5.De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling

betreffende dit recht (artikel 693,4° W. Venn.)

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat vanaf 1 januari 2014 en zijn

dividendgerechtigd vanaf de datum van juridische uitwerking van de fusie.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

6.De datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 693,5° W. Venn.)

Vanaf 1 januari 2014 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap,

7.De rechten die de Ovememende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 693, 6° W. Venn.)

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, dan wei houders van andere effecten dan aandelen,

8.De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag (artikel 693, 7° W. Venn.)

Aan Ernst & Young Bedrijfsrevisoren burg, CVBA, 2140 Borgerhout (Antwerpen), J. Englishstraat 52, vertegenwoordigd door de heer Ronald Van den Ecker, bedrijfsrevisor, wordt door de Overnemende Vennootschap opdracht verleend om voor de Overnemende Vennootschap het verslag op te maken waarvan sprake is in artikel 695W. Venn.

Aan Ernst & Young Bedrierevisoren burg. CVBA, 2140 Borgerhout (Antwerpen), J. Englishstraat 52, vertegenwoordigd door de heer Ronald Van den Ecker, bedrijfsrevisor, wordt door de Over te Nemen Vennootschap opdracht verleend om voor de Over te Nemen Vennootschap het verslag op te maken waarvan sprake is in artikel 695 W. Venn.

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de commissaris van de Overnemende Vennootschap en van de Over te Nemen Vennootschap voor het opstellen van het in artikel 695 W. Venn. bedoeld verslag bedraagt 5.000 EUR per vennootschap.

9.1eder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 693, 8° W. Venn.)

Aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

10.Statutenwijzigingen (artikel 701 W. Venn.)

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap acht het niet noodzakelijk om overeenkomstig artikel 701 W. Venn. haar statuten te wijzigen teneinde o.a. haar doel uit te breiden naar aanleiding van deze fusie, aangezien het doel van de Over te Nemen Vennootschap in essentie overeenkomt met het doel van de Overnemende Vennootschap en de activiteiten van de Over te Nemen Vennootschap binnen het doet van de Overnemende Vennootschap vallen,

Wel dient artikel 5 van de statuten van de Overnemende Vennootschap inzake het maatschappelijk kapitaal te worden aangepast.

es

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap beslist tenslotte van deze gelegenheid gebruik te ; maken om haar statuten te actualiseren en stelt derhalve voor om de volgende statutenwijzigingen door te voeren:

«Schrapping van de uitdrukkelijke vermelding van het adres van de maatschappelijke zetel in artikel 2 van de statuten;

-schrapping van de artikelen 6 en 7 van de statuten inzake de geschiedenis van het maatschappelijk kapitaal;

-de raad van bestuur zal geldig kunnen vergaderen per telefoon- of videoconferentie (artikel 16 van de statuten);

-een nieuw artikel met betrekking tot het vraagrecht van de aandeelhouders zal worden ingevoegd in de statuten; en

-een nieuw artikel met betrekking tot de elektronische deelname aan de algemene vergadering en het stemmen op afstand zal worden ingevoegd in de statuten.

11.Bodemsanering

De Over te Nemen Vennootschap is noch eigenaar van, noch houder van enige zakelijke of persoonlijke rechten op onroerende goederen gelegen in België, zodat de vooropgestelde fusie niet onder het toepassingsgebied valt van de thans vigerende gewestelijke bodemwetgeving.

12.Algemene vergaderingen

De ultieme streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene

vergaderingen is 31 juli 2014.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle origineel overgemaakte bescheiden die de bij de fusie betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschap aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden aile kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel,

13.Neerlegging en publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatb lad

De respectieve raden van bestuur van de Overnemen de Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap beslissen tenslotte om Wouter Lauwers, Vaën Vercruysse, Nataline Stevens en Hannelore De Ly van K law Burg. CVBA, met maatschappelijke zetel gelegen te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, aan te stellen als bijzonder gevolmachtigde, elk individueel bevoegd en met recht van substitutie, teneinde aile formaliteiten te vervullen en alle administratieve documenten te ondertekenen met het oog op de neerlegging van dit fusievoorstel ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen en de publicatie bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 juncto 693 W. Venn. in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

14. Overige vooropgestelde formaliteiten verbonden aan de fusie

Pe respectieve raden van bestuur stellen aan de aandeelhouders van de bij de fusie betrokken vennootschappen voor om te verzaken aan de tussentijdse informatieplicht van de raden van bestuur overeenkomstig artikel 696 W. Ven n.

15.Fiscale verklaringen

Pe ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door artikel 117 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B,T.W.-Wetboek.

Voor eensluidend uittreksel

Nataline Stevens

eijzondere gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd: Voorstel tot fusie door overneming tussen TA Hydronics N.V.1S.A. en Pneumatex & Cie NV

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2014 : AN254666
24/07/2014
ÿþmod nt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Lii,tg t i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1919 828*

11111

i Ondernemingsnr : 0429.993.476 Benaming (voluit) PNEUMATEX & CIE

Voor behouden

aan het

Belgisch Staatsblac

lNie;ergeiegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 14 JULI 2014

Griffie

{verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Boomsesteenweg 28

2627 Schelle

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNAME - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Het blijkt uit twee akten verleden voor Anton Van Beel, geassocieerd notaris te Antwerpen op vier juli tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1; DAT

- de naamloze vennootschap "PNEUMATEX & CIE" gevestigd te 2627 Schelle, Boomsesteenweg 28, overgenomen vennootschap, bij wijze van fusie is overgenomen door de naamloze vennootschap 'TA HYDRONICS N.V./S.A." gevestigd te 2627 Schelle, Boomsesteenweg, 28 overnemende vennootschap;

- het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel is overgegaan op de overnemende vennootschap;

- vanaf een januari tweeduizend veertien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht te zijn gevoerd voor i rekening van de overnemende vennootschap;

- de conclusies van het verslag door de commissaris over deze verrichting opgesteld zijn weergegeven in het uittreksel van de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap i dat gelijktijdig met dit uittreksel wordt bekendgemaakt.

- de mandaten van de bestuurders van de overgenomen vennootschap, te weten de heer Erik Roy Wijnberg, de heer Dominique Vernier en mevrouw Catherine Soufflet, van rechtswege vervallen.

- het mandaat van de commissaris van de overgenomen vennootschap, te weten "Ernst&Young Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA", vertegenwoordigd door de heer Ronald Van den Ecker, bedrijfsrevisor, van rechtswege vervalt;

- de vennootschap heeft opgehouden te bestaan;

- als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, i aangesteld werden : de heer Wouter Lauwers, mevrouw Vaën Vercruysse, mevrouw Nataline Stevens en mevrouw Hannelore De Ly van advocatenkantoor K law burg. CVBA, met maatschappelijke zetel te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, aan wie de macht verleend wordt om aile verrichtingen te doen ten einde :: inschrijving van de Overnemende Vennootschap, evenals van de Overgenomen Vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en hun registratie ais BTW-belastingplichtige te wijzigen en/of te verbeteren en/of te schrappen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ELLEN VERHAERT - GEASSOCIÈERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD ;

expeditie van de akte met één volmacht aangehecht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/11/2013 : AN254666
23/10/2013 : AN254666
02/10/2013 : AN254666
02/10/2013 : AN254666
10/09/2012 : AN254666
26/07/2012 : AN254666
25/07/2012 : AN254666
24/07/2012 : AN254666
25/11/2009 : AN254666
14/08/2009 : AN254666
19/08/2008 : AN254666
14/06/2007 : AN254666
31/05/2007 : AN254666
28/07/2006 : AN254666
22/07/2005 : AN254666
06/07/2004 : AN254666
24/07/2003 : AN254666
17/07/1996 : AN254666
01/01/1993 : AN254666
01/01/1988 : AN254666

Coordonnées
PNEUMATEX & CIE

Adresse
BOOMSESTEENWEG 28 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande