POLSKIE-SMAKI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POLSKIE-SMAKI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.412.165

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 01.07.2014 14247-0071-009
15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 09.07.2013 13289-0180-009
26/10/2011
ÿþZetel : Bisschoppenhoflaan

301 2100 Antwerpen

MpE 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0839.412.165

Benaming

(voluit) : Polskie-Smaki

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder Tekst

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 25 september 2011

De vergadering beslist de Heer Kunjulyan Mikayel, Bund 101 te 2180 Antwerpen, als zaakvoerder te ontslaan, en met onmiddellijke ingang Mevr. Bobin Grazyna, Turnhoutsebaan 106 bus 001, 2110 Wijnegem, te benoemen als nieuwe zaakvoerder.

Bobin Renata Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Billagen-bij-het Belgisch -Staatsblad _ 26/10/201-1- Annexes-du-Moniteur-b

" iiisaa3s* 11

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

iissrgeisgd ter (j riffie ven Ps?chtit eff

v~m Kotyphandd te An;eerp,a, op

Griffie 1 4 OKT. 2011

21/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11305526*

Neergelegd

19-09-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): POLSKIE-SMAKI

0839412165

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2100 Antwerpen, Bisschoppenhoflaan 301

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris VAN DER VEKEN Eduard te Kruibeke op 16 september 2011, neergelegd ter registratie, dat volgende vennootschap werd opgericht door:

- De Heer KUNJULYAN Mikayel Yervand, geboren te Erèvan (Armenie) op 22 juli 1982, ongehuwd, wonende te 2180 Antwerpen, Bund 101

- Mevrouw BOBIN Renata, geboren te Krasnik (Polen) op 8 juni 1977, wonende te 2100 Antwerpen, Jan de Cordesstraat 8.

Het kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die elk één honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Dit kapitaal wordt onderschreven door:

1./ De Heer Kunjulyan Mikayel, voornoemd, voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00); hij ontvangt hiervoor drieënnegentig (93) aandelen.

2./ Mevrouw BOBIN Renata, voornoemd, voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00); zij ontvangt hiervoor drieënnegentig (93) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat het geplaatst kapitaal volstort is ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Artikel 1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: "POLSKIE-SMAKI".

Artikel 2. De zetel is gevestigd te 2100 Antwerpen (Deurne), Bisschoppenhoflaan 301. De zetel mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke andere plaats in het land worden overgebracht. De vennootschap kan bijkantoren en agentschappen vestigen in België en in het buitenland.

Artikel 3. De vennootschap heeft tot doel:

 % Kleinhandel in algemene voedingswaren, alcoholische dranken, rookwaren en huishoudelijke artikelen, omvattende eveneens de kleinhandel in drogisterij, verf, onderhoudsproducten en artikelen. Zowel onder het statuut van dagwinkel als van nachtwinkel en op openbare markten;

 % Het uitbaten van drankgelegenheden, hotels, logementshuizen, spijshuizen, restaurants, alsmede de organisatie van alle aanverwante horeca activiteiten, zoals ondermeer het organiseren van feesten, vertoningen, optredens en happenings, dit alles zowel voor eigen rekening als in opdracht en voor rekening van derden;

 % Artisanele brood en banketbakkerij, vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten;

 % Het uitbaten van gelegenheden voor telecommunicatie (telefoonwinkels), internet (cybercafé s) en copycenters;

 % Het uitbaten van automatische wassalons en houden droogkuisdepots;

 % De klein- en groothandel, zowel als het verhuren van videotapes, geluidsbanden, DVD s, CD s, software en alle erop betrekking hebbende apparatuur;

 % De invoer, uitvoer, groot- en kleinhandel in producten van de visvangst, land- en tuinbouw, veeteelt en voedingsbedrijven, scheikundige nijverheid, papiernijverheid en drukkunst; ledernijverheid, textiel- en kledingnijverheid, keramische-, glas- en bouwnijverheid, kunst- en de precisienijverheid; alsmede van recuperatieproducten, elektrische en elektronische apparatuur, huishoudtoestellen, tv, video en andere, juwelen, edele metalen en edelstenen (al dan niet verwerkt), meubelen en artikelen voor binnenhuisinrichting, auto s, moto s, fietsen, en allerhande voertuigen, evenals de verhuur ervan, diverse artikelen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

ª% De kleinhandel in schoonheidsproducten en toiletartikelen, en eventueel bijkomstig de verkoop van producten opgenomen in de andere rubrieken van de kleinhandel voor zover deze diverse categorieën producten geen uitgebreide assortimenten vormen;

ª% Het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen, kantoren, fabrieken, winkels, scholen, appartementsgebouwen, enzovoort;

ª% Het vervoer over land, te water en in de lucht van diverse goederen, zowel voor eigen rekening als in opdracht en voor rekening van derden. De bevrachting. Optreden als makelaar inzake transportactiviteiten. Alle expediteursactiviteiten.

ª% Het uitbaten van een benzinestation, een carwash en een (herstellings-) werkplaats voor divers onderhoud aan alle soorten voertuigen;

ª% Optreden als tussenpersoon in de handel

Dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen of benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele en industriële of commerciële eigendommen die erop betrekking hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Artikel 4. De vennootschap wordt voor onbepaalde duur aangegaan vanaf de datum van haar oprichting.

Artikel 5. Het kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die elk één honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11. De jaarvergadering van de vennootschap zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni van elk jaar, op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid.

Artikel 15. De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders, genomen onder de aandeelhouders of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal vaststelt.

Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering, zal het mandaat van de zaakvoerders onbezoldigd worden uitgeoefend.

De heer KUNJULYAN Mikayel, voornoemd, wordt benoemd tot statutair zaakvoerder, welk mandaat hij aanvaardt.

Mevrouw BOBIN Renata, voornoemd, wordt benoemd tot statutair zaakvoerder, welk mandaat zij aanvaardt.

Artikel 16. Iedere zaakvoerder kan alleen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde, aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk te worden gegeven.

Artikel 17. Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alléén de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 19. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel 20. Van de nettowinst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo zal telkenjare beslist worden door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOLMACHT: De vergadering geeft bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap Accoutantskantoor W & S BVBA te 2630 Aartselaar, Oeyvaersbosch 10/4, vertegenwoordigd door de Heer Suykens Walter, wonende te 2840 Reet, Clemenshoek 47 met recht van indeplaatsstelling, met macht een derde natuurlijke en/of rechtspersoon in de plaats te stellen, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met recht van in de plaatsstelling, om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank ondernemingen en bij de diensten van BTW en voor het volbrengen van alle formaliteiten bij het ondernemingsloket.

vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en

verder dient gehandeld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Slotbepalingen :

1. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en eindigt op 31 december 2012.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

3. De comparanten verklaren dat de vennootschap, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, te worden bekrachtigd.

Voor beredeneerd uittreksel op ongezegeld papier enkel dienende voor de diensten van het Belgische Staatsblad. Eduard Van Der Veken Notaris

Samen hiermede neergelegd: Afschrift akte oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 15.06.2016 16181-0546-011

Coordonnées
POLSKIE-SMAKI

Adresse
BISSCHOPPENHOFLAAN 301 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande