POMPES FUNEBRES DUVIVIER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POMPES FUNEBRES DUVIVIER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 421.873.883

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.06.2014, NGL 18.06.2014 14192-0513-043
27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 24.06.2013 13208-0547-042
14/01/2013
ÿþ'

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II 11,11,11110111,11.11111111

. ~:.. ~" .~, a:aiiat,AutaPt trea Kosapbandc ; katls" art:e<e

D 2 JAN 2013

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) : Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres) 0421.873.883

POMPES FUNEBRES DUVIVIER

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Noorderplaats 5 bus 2

2000 Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp(en) akte : VASTSTELLING EN BEKRACHTIGING ZETELVERPLAATSING - BEKRACHTIGING ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDER - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING UUR JAARVERGADERING - WIJZIGING REGELING EXTERNE VERTEGENWOORDIGING - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN - VASTSTELLING NIEUWE STATUTEN IN HET NEDERLANDS

Uittreksel afgeleverd và6r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 19 december 2012, blijkt onder meer het volgende:

1. De vergadering bevestigde en bekrachtigde voor zoveel als nodig de beslissing van het bestuursorgaan de dato 12 december 2007 om de maatschappelijke zetel vanuit Morlanwelz (Waals Gewest) te verplaatsen naar 2018 Antwerpen, de Keyserlei 5 b14 (bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 31 december 2007 onder nummer 20071231-187653), evenals de beslissing nadien van het bestuursorgaan de dato 6 februari 2012 om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 2000 Antwerpen, Noorderplaats 5 bus 2 (bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 2 maart 2012 onder nummer 20120302-49082), waar de zetel nog steeds gevestigd is.

2. De vergadering besliste met het oog op het vaststellen van de nieuwe statuten in het Nederlands naar " aanleiding van de zetelverplaatsing van het Waals Gewest naar Antwerpen, om de doelomschrijving zoals opgenomen in de huidige Franstalige statuten van de vennootschap die ingevolge een vergetelheid nog steeds niet werden omgezet, te vertalen en om te zetten van het Frans naar het Nederlands en dit zonder inhoudelijke of formele wijziging van het doel van de vennootschap zodat op onderhavig besluit artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing is.

De doelomschrijving werd letterlijk vertaald en luidt voortaan in het Nederlands zoals hierna opgenomen in punt 8.

3. De vergadering besliste om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met tweehonderdtweeëntachtigduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 282.550,00) door inbreng in natura van een schuldvordering ten bedrage van zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00) van de naamloze vennootschap "DELA HOLDING BBLGIUM", rechtspersonenregister Antwerpen 0464.914.763, met zetel te 2000 Antwerpen, Noorderplaats 5 bus 2, tegen uitgifte van in totaal elfduizend driehonderdentwee (11.302) nieuwe aandelen van dezelfde soort als de bestaande aandelen, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf 19 december 2012 en zullen deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf het begin van het lopende boekjaar.

In het bijzonder bepaalde de vergadering dat de fractiewaarde van alle (oude en nieuwe) aandelen conventioneel dezelfde zal zijn en dat alle nieuwe aandelen één stem zullen hebben net ais de reeds bestaande aandelen en dat alle (oude en nieuwe) aandelen een gelijk recht zullen geven bij de verdeling van de winst of van het liquidatiesaldo of bij gebeurlijke terugbetaling van kapitaal, en mits boeking van het saldo van de ingebrachte schuldvordering ten bedrage van driehonderdzeventienduizend vierhonderdvijftig euro (¬ 317.450,00) als de betaling van een verschuldigde uitgiftepremie.

Dientengevolge werd het kapitaal van de vennootschap vastgesteld op driehonderdenzevenduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 307.550,00).

Het kapitaal van de vennootschap is volledig volgestort.

4. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met driehonderdzeventienduizend vierhonderdvijftig euro (¬ 317.450,00) door incorporatie in het kapitaal van uitgiftepremies ten belope van

Op de teStste iaiz van Lui¬ . B verrnelder . Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris heb) van de persofe)nrenl bevoegd de rechtsoersnon ten aanzien van rteráen to vortegenwenrd" igen

Ve er,

r

tfaar- FiehoUt]£si1 aan het L{el~ iisch Staatsblad

mod 11.1

voormeld bedrag, te weten de uitgiftepremies geboekt naar aanleiding van de kapitaalverhoging in het vorige

besluit, en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Dientengevolge werd het kapitaal van de vennootschap vastgesteld op zeshonderdvijfentwintigduizend

euro (¬ 625.000,00).

Het kapitaal is volledig volgestort.

5. De vergadering bevestigde en bekrachtigde voor zoveel als nodig de beslissing van de algemene vergadering de dato 3 augustus 2006, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 22 september daarna onder nummer 20060922-146434, waarbij het ontslag als statutaire zaakvoerder van de heer DUVIVIER André met onmiddellijke ingang werd aanvaard.

De vergadering stelde bovendien vast dat de benoeming van mevrouw BERNARD Sylvana tot statutaire zaakvoerder-opvolger, zonder gevolg is gebleven en dat zij nooit in zijn plaats als statutaire zaakvoerder in functie is getreden,

6. De vergadering besliste om het uur van de jaarvergadering te vervroegen naar 9.30 uur. De datum blijft ongewijzigd behouden op de laatste donderdag van de maand mei.

7. Een regeling aangaande toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergaderingen werd toegevoegd.

8. Overeenkomstig de vertaling van de tekst van de statuten van het Frans in het Nederlands, naar aanleiding van de verplaatsing van de vennootschap van het Waals Gewest naar het Vlaamse Gewest, en overeenkomstig voormelde besluiten, werd een nieuwe tekst der statuten vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst van de statuten zal gelden en waaruit onder meer blijkt:

1) Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "POMPES FUNÈBRES DUVIVIER".

2) Zetel: 2000 Antwerpen, Noorderplaats 5 bus 2

3) Kapitaal: 625.000,00 euro.

4) Gestorte bedrag: 625.000,00 euro.

5) Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

6) Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

7) Verdeling vereffeninasaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na , vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen,

8) Externe vertegenwoordiging: De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden ' en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, dienen zij steeds met twee samen op te treden voor alle handelingen.

Het bestuursorgaan dat overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden ' verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de betrokken zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

9) Doei: De vennootschap heeft tot doel:

1, de uitbating van een begrafenisonderneming;

2. de groot- en kleinhandel in begrafenisproducten, sierbloemen en sierplanten, gedenkartikelen;

3. de uitbating van een vervoerbedrijf met lijkwagens;

4. de verkoop en de plaatsing van grafmonumenten.

Met het oog op de verwezenlijking van dit doel mag zij, in alle gevallen, op alle manieren en op de wijzen die zij het meest geschikt acht, alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel of de realisatie ervan zouden kunnen vergemakkelijken.

Zij kan eveneens, zonder dat de lijst die hierna volgt limitatief is, alle onroerende goederen en handelszaken huren of verhuren, vervreemden, verwerven, alle fabrieks- of handelsmerken verwerven, vergunnen of overdragen, alle brevetten en licenties verwerven, exploiteren, verlenen of overdragen, op welke wijze ook belangen nemen in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is voor haar grondstoffen of afzetmogelijkheden te bieden.

10) Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd,

heeft plaats de laatste donderdag van de maand mei om negen uur dertig minuten; indien die dag een wettelijke

feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de '

vennootschap,

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen noch voor de uitoefening van

het stemrecht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, verslag zaakvoerders, verslag commissaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste var' Lui4. E vermelden ;Rocto Naam en h4aeriartigheici van de. ItmsCrumenierer;de notaris hetzij van de nersol,olnten)

havGup,d de reehtsper5gon ten aanzien van derder, yerteqarrvfoordiçren 10 :::Ber wr r~~r~?2l.enrr c

06/08/2012
ÿþtiod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'ftergelec,tá ter g:{iit van di ttdrtba, ?an neophoeloi i`e At7$eorpeR, op

Griffie2 6 JULI 2$12

II

bet at EE ûta







--

~

Annexes-da Moniteur belge

Bijlagèri bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012

Ondernerningsnr : 0421873883

Benaming

(votutt, : Pompes Funèbres Duvivier

(verrcorl)

Rechtsvorm . Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid

Zetel : Noorderplaats 5 bus 2 - 2000 Antwerpen

(volledig acres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uit de notulen van algemene vergadering gehouden te Antwerpen op 23 mei 2012 blijkt dat

met eenparigheid van de uitgebrachte stemmen werd besloten om de BCVBA PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, als commissaris te herbenoemen voor een termijn van drie jaar, Deze vennootschap heeft Dhr. Eddy Dams, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de BCVBA, Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2014 dient goed te keuren.

Voor eensluidend verklaard afschrift.

DELA Holding Belgium NV,

vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger Jacobus van der Putten,

zaakvoerder

ni, ,:F blz. van Luik B vP.rn1F:IiP,n Recto ' er, rroedansgnetr " :..T" :F " ry;srr;nns" nserenae notarr, hetzij van de persoloin(en)

t,s " ~ d de rechtsoersoa " t14.-,cen te veriegenY.oardtgen

Verso ^o-^: tin nandteKentr;

20/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.05.2012, NGL 12.06.2012 12176-0459-039
02/03/2012
ÿþYod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111111111111111

*12049082*

~r~i~~~

cD

0G~r`}¬ efi á1~~':.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondenlemingsnr : 0421873883

Benaming

(voluit) : Pompes Funèbres Duvivier

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : de Keyserlei 5 bus 14 te 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van het college van zaakvoerders gehouden op 6 februari 2012 te Eindhoven blijkt dat het college van zaakvoerders, met eenparigheid van stemmen besloten heeft om vanaf 27 februari 2012 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar :

Noarderplaats 5 bus 2

2000 Antwerpen

Voor eensluidend verklaard afschrift.

Antwerpen, 16 februari 2012

DELÀ Holding Belgium NV,

Vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger Jack van der Putten

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van mik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 30.06.2011 11240-0340-038
16/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 10.06.2010 10166-0424-037
03/04/2015
ÿþrisimgmL MOd Wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111 1!1111.111t11111,111111111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 4 MAAU" 2015

a ri&Antwerpen



Ondernemingsnr : 042/873883

Benaming

(voluit) : Pompes Funèbres Duvivier

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noorderplaats 5 bus 2 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming vast vertegenwoordiger van zaakvoerder

Uit de notulen van 'de Raad van Bestuur van DELA Holding Belgium NV (0464 914 763) gehouden te Antwerpen op 25 februari 2015 blijkt dat werd besloten dat:

1.de heer JORIS Hans Oskar Emiel (rijksregistemummer 680106-387.92) vanaf 1 maart 2015 de heer Jacobus Antonius Maria (gezegd: "Jack") van der Putten vervangt als vast vertegenwoordiger van DELA Holding Belgium NV in het mandaat van zaakvoerder.

Uit de notulen van de Vergadering van de Directie van DELA Holding N.V., naamloze vennootschap naar Nederlands recht, gehouden te Eindhoven op 25 februari 2015 blijkt dat werd besloten dat:

1.de heer Jacobus Antonius Maria (gezegd: "Jack") van der Putten vanaf 1 maart 2015 de heer Edzo Doeve vervangt als vast vertegenwoordiger van DELA Holding N.V., naamloze vennootschap naar Nederlands Recht, in het mandaat van zaakvoerder.

Voor eensluidend verklaard afschrift.

Antwerpen, 6 maart 2015

Hans Oskar Emiel JORIS

Vast vertegenwoordiger van DELA Holding Belgium NV,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 26.06.2009 09316-0376-038
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 20.06.2008 08276-0102-039
31/12/2007 : CH106315
26/07/2007 : CH106315
25/01/2007 : CH106315
22/09/2006 : CH106315
27/07/2006 : CH106315
19/09/2005 : CH106315
13/07/2005 : CH106315
06/10/2004 : CH106315
20/10/2003 : CH106315
24/08/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbank van koophan e

Antwerpen

13 MIS, 2015

afdel. " Antwerpen

ill

*151219 3*

Ondernemingsnr : Benaming 0421873883

(voluit) : Pompes Funèbres Duvivier

(verkort) : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Rechtsvorm : Noorderplaats 5 bus 2 - 2000 Antwerpen

Zetel : Herbenoeming commissaris

(volledig adres)

Onderwerp akte :



Uit de notulen van de algemene jaarvergadering, gehouden te Antwerpen op 11 juni 2015, blijkt dat werd BESLOTEN om de Burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PwC Bedrijfsrevisoren (B00009), met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van

vennootschappen als vertegenwoordiger Lien Winne aanduidt, bedrijfsrevisor, als commissaris te

herbenoemen voor een termijn van drie jaar. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2017 dient goed te keuren.

Ç .)

Voor eensluidend verklaard afschrift.

Antwerpen, 16 juli 2015

DELA Holding Belgium NV

vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger Hans Joris,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/02/2003 : CH106315
03/09/2002 : CH106315
07/10/2000 : CH106315
21/09/2000 : CH106315
26/09/1990 : CH106315
11/04/1990 : CH106315
01/01/1989 : CH106315
01/01/1988 : CH106315
01/01/1986 : CH106315
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 23.06.2016 16226-0248-042

Coordonnées
POMPES FUNEBRES DUVIVIER

Adresse
NOORDERPLAATS 5, BUS 2 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande