PONCHERELLO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PONCHERELLO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 504.851.346

Publication

22/02/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELECD

i 2 -02- 2013

GRIFI~R FIi:CHTr KOOPHANDEL te MEI van ELEN

.. ;l Ondernemingsnr : 5-04 U Si( 'J `L

-`[

Benaming (voluit) : Poncherelloii

Rechtsvorm : bvba

' Zetel : Hagenbroeksesteenweg 238

F;

2500 Lier

Co Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jef VAN ROOSBROECK te Ekeren,

i: vervangende zijn ambtsgenoot notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 8;

C; februari 2013, blijkt wat volgt.

.e 1. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de;

X 1.

naam "PONCHERELLO".

e 2. De vennoten zijn: a. de heer Fabrice VAN HELLEMONT, en zijn echtgenote: bi mevrouw Isabelle VAN CUTSEM, samen wonende te 2540 Hove, Fazantenlaan 12.

wi 3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2500 Lier, Hagenbroeksesteenweg 238.

4. De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor;

e ii eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

en I. Publiciteit

CD - het ontwerpen van publicitaire beelden, teksten en slogans, de activiteiten van "art

N

N director" en "copywriting";

c::,

- scenario's, vertalingen, grafische vormgeving, desk top publishing, regie radiospots,

N i advies muziek voor radio en televisie spots;

- filmregie, stemmencasting en coaching, acteerprestaties voor radio en

et televisiespotjes, film, stylisme, modeprojecten, film en fotografie;

il ; - bedenken en uitwerken evenementen, interieurvormgeving, reclameactiviteiten in hete

et algemeen, projectvisualisaties;

et

t :; - aan- en verkoop van meubelen;

-cl - ontwerpen en ontwikkelen van televisieformats en muziekvideo's, ontwerpen en



rm ontwikkelen van logo's en huisstijlen, ontwerpen en ontwikkelen van reclamestrategieënte

en scouten locaties;

- kunstenaar, diensten verwant aan scheppende en uitvoerende kunst;

CI) - uitgeverij van boeken, tijdschriften, geluidsopnames;

:=.- prepress-activiteiten;

;, - reproductie van geluidsopnames, video-opnames, computermedia;

; - productie van films, radioprogramma's, televisieprogramma's;

te

et - publiciteitsagentschap;

' - verlenen van advies en praktische hulp

communicatie;

- ontwerpen, vervaardigen en verkopen van designobjecten, meubels, kledij, juwelen

i en dergelijke;

- ontwerpen van etalages, decors en showrooms;

'; - geven van opleiding en cursussen in bovenvermelde activiteiten;

II.Holding

------ !__], ,..0e _heieggn, . et. ,intetengn _op, .vast oXerner e0.,t__PIP e-isen,.W _kopen,_ _v_erkope __en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

J

(verkort)

in verband met public relations en

mod 11.1

verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut.

2. Het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met, het voeren van de directie over, het financieren en meefinancieren van andere ondernemingen; het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen; het zich als hoofdelijk medeschuldenares verbinden voor de schulden van derden, het verbinden van de vennootschap als borg en/of haar op enige wijze doen garant staan voor schulden of persoonlijke verplichtingen van derden, alsmede het vestigen van zekerheidsrechten op bestanddelen van het vermogen van de vennootschap voor gelijke schulden of verplichtingen van derden.

4. Het verrichten van al datgene wat met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin.

III. Patrimoniumvennootschap

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

3. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

IV. Consultancy-, beheer- en managementvennootschap

1. Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2. Aile mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3. Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij' van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

" i VOOr-behouden aan het Belgisch Staatsblad



vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

5. In België en In het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of gemeenschappelijke rekening met derden, freelance, in franchising: Aan- en verkoop van producten voor btb-activiteiten / aan- en verkoop van auto's / aan- en verkoop van bouwmaterialen. Publiciteit, marketing en het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen van verschillende producten in zijn grootste verscheidenheid.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap mag deze handelingen verrichten voor eigen rekening en/of in eigen naam en/of voor rekening van derden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap mag verder aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs ais deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennoot-schap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de Commissie voor Bank-, Financie- en Assurantiewezen, en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet In strijd is met de belangen van de vennootschap.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder nominale waarde, volledig onderschreven door de oprichters; hierop is zesduizend tweehonderd euro effectief gestort; ondergetekende notaris Jef Van Roosbroeck te Ekeren verklaart dat dit bedrag van 6.200 euro gestort werd bij Belfius Bank.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

L

Y

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

6. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de oprichtingsakte.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Fabrice Van Hellemont. Zijn opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd tot aan een andersluidend besluit van de algemene vergadering.

8. bestemming van de winst

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo op voorstel van de zaakvoerder.

9. Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2014.

10. De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping, elk jaar de laatste maandag van de maand juni om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

11, De verrichtingen die v66r de datum van de oprichtingsakte, voor rekening van deze vennootschap in oprichting en in haar naam werden verricht sinds 1 februari 2013, zijn door deze vennootschap bekrachtigd en aanvaard, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, zodat deze, onder gemelde opschortende voorwaarde, dienen aanzien te worden als zijnde rechtstreeks door haar verricht.

12, Bijzondere volmacht werd verleend aan

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VDWACC" met zetel te 9660 Brakel, Kasteelstraat 67;

- de heer Peter Van der Wuist te 9400 Ninove, Stationsstraat 5; en alle door hen aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk te handelen; om volgende taken uit te voeren:

- het aanvragen van alle nodige attesten;

- het vervullen van alle formaliteiten bij de diensten van de ondernemingsloketten, de kruispuntbank ondernemingen, alle fiscale en sociale overheidsdiensten en besturen, inclusief het handelsregister en de BTW, en zo nodig, het melden of laten inschrijven van alle wijzigingen bij deze diensten;

- het vervullen en indienen van alle fiscale verplichtingen en aangiften en het indienen en verdedigen van bezwaarschriften tegen alle aanslagen bij alle fiscale besturen en overheden.

Samen hiermee neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Jef Van Roosbroeck té Ekeren op 8 februari 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.07.2015, NGL 29.07.2015 15372-0079-011

Coordonnées
PONCHERELLO

Adresse
HAGENBROEKSESTEENWEG 238 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande