PORTBUNKERS.BE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PORTBUNKERS.BE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.070.408

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 20.06.2014 14213-0494-012
05/11/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 29.10.2013 13647-0109-010
09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 31.07.2013 13396-0164-011
07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.07.2012 12379-0455-012
29/06/2011
ÿþrred 2.1

lidt"e"

~Lt8ik'~~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopiena neerlegging ter griffie van de akte

-~_



~ra m~~ ~~

--w griffie van

Rigide von Keepliendel te kiwspen

o" ~ 11 7 JUN} 201

Do Geler,

Griffie



,~ ~~

~~~~~~ ~ ~~~~~~





Qmdmnnsnn' nr:

Benaming : BVBA PORTBUNKERS.be

(voluit)

Rechtsvormbesloten vennootschap'

~me beperkte' aansprakelijkheid

Zetel : Boterhamvaartweg 2- Dok 138

2030 Antwerpen

;i Onderwerp akte :OPRICHTING -AANSTELLING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op tien juni tweeduizend en mlfen

aangeboden ter registratie;

BLIJKT DAT :

De heer PORTEGIES Eric Hans, wonende te Nederland, 4625 GD Bergen Op Zoom Merijntje

G' iaan38(idendheüskaadNmdmdand|GOFK3L85); !i

een handelsvennootsch~~~in~~~~ne~b~~~~n~~~p~~~~~

opgericht aanapn$keÜkheid.nxetdenaant'B\/BAPC}RTBUNKER8.ba^ Het doel van de vennootschap isindaophuhUnosakby~~md~kon1sohravena~voQt: ^Oev~nno~~suhapheaüakaÓoe|h*óanp|~ihanenvan~ænondarnaming~ph~~gmbiedvanÓe binnenvaart, alsmede de handel in schepen.

:i Het beheren en beleggen van vermogen.het opr~hhænen verwerven man.het deelnemen in.het

~!

, samenwerken met en het besturen van andere ondernemingen. !i

Onder het doel is mede begrepen: `!

^HeÓbnhenrv~nemnonromnandoynz~nsndvnnnngenendehuudinan~ieMnQmannomnende~n onroerende goederen aan derden.het aankopen.nmi|en.d¢enb¢uvven.doenverbouvven. onderhouden, verhuren, huren, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, verstrekken en t' i!genieten van zake|Ükensnh~/nzoals vruchtgebruik, opstalrecht, a~oauhtmet ba~m ng tot haar

! patrimonium aan derden alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen. In algemene regel mag de vennootschap alle handels-, financiële of nijverheidshandeUngen stellen

die rechtstreeks of onrechtstreeks in geheel of gedeelten zouden kunnen verband houden met de verwezenlijking van haar doel; /

" Het verkrijgen, vervreemden, beheren en exploiteren van roerende en onroerende goederen en vermogenswaarden van welke aard ook;

^H~~opóohbsnenvenwen/~n hetde~nem~n het $amenvvedkenn~etan het voeren van het

van,in,

bestuur van andere ondernemingen;

|i^Het ter leen opnemen en verstrekken van gelden o| dan niet onder hypothacair-varband. alsmede

het stellen van persoonlijke of zakelijke zekerheid voor de nakoming van schulden van derden; !~

" Beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende

goederen onkapita|mn. dit aU hetzij ^

aavooroig~nnekening.hetz'voorrskeningvanderÓenofin ~!

deelname met derden; deze aandui ~'ng en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van !!

aanwijzende aard en te begrijpen g in de ruimste zin. DevenónhUngmn die doordeVV~~v~n 6 april i!

' .

1SS5zgn voorbehouden aan Óe beleggingsondernemingen, de bemiddelaars ende !!

beleggingsadviseurs zijn de vennootschap niet toegestaan.

^O~vennuotechapm~g¢p¢mhe~evonvv~|kmmaniera\|eactivitmibandi~Óæ verwezenlijking van

haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, uitoefenen |~ bij/!uf eraan deeynamen.enditm|dde|v~nverom~|Ung.ofobanÓo~Óea|n~mingo~~nonoi~\a ibunsenkomst(nandmnemnodga|'keondarnamingen.ofopQe|'kvvn|hemndenavv'zm;

" Het sluiten van overeenkomsten tot het doen van periodieke uitkeringen, overeenkomsten van !~

kapitaal verzekering alsmede het aangaan van pensioenregelingen en het doen van uitkeringeni: krachtens die overeenkomsten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

0 8 3 7 ° 0 7 0 4 0 8

mod 2.1

" Het verstrekken van adviezen op commercieel en financieel gebied;

Binnen haar doel kan de vennootschap al datgene verrichten wat met dit doel in de ruimste zin verband houdt zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden.

f De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

De vennootschap mag de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen."

De vennootschap is gevestigd te 2030 Antwerpen, Boterhamvaartweg 2, Dok 138.

De vennootschap is opgericht op tien juni tweeduizend' en elf voor onbepaalde duur en rechtspersoonlijkheid verwerft vanaf de dag dat onderhavig uittreksel is neergelegd ter griffie, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert één mei tweeduizend en elf namens haar aangegaan door de oprichter, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro.

Het is volgestort in speciën ten belope van twaalfduizend vierhonderd (12.400,00) euro alsvolgt: Er is ingetekend door de oprichter door inbreng in geld tot beloop van achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro, volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd (12.400,00) euro. Totaal: honderd twintig (120) aandelen, achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro en twaalfduizend vierhonderd (12.400,00) euro volgestort.

Voor het overige nog te volstorten door de heer Eric Portegies, voormeld.

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op één en dertig december van datzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot eenendertig december tweeduizend en elf.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de-vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot,

} zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vôôr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de voorlaatste dinsdag van de maand juni om negentien uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. .

Als statutair zaakvoerder is aangesteld : de heer PORTEGIES Eric Hans, geboren te Zaandam (Nederland) op achttien december negentienhonderd één en zeventig, (identiteitskaart Nederland IGDFK3LB5). De opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Krachtens artikel 9.2 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4"tor-behouden - aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Als plaatsvervangende zaakvoerder is aangesteld: mevrouw BAKX Josita Johanna, geboren te Bergen op Zoom (Nederland) op één maart negentienhonderd één en zeventig (identiteitskaart Nederland IYLL5F7L8). Zij volgt van rechtswege de voormelde statutaire zaakvoerder op ingeval van diens ontslag of overlijden en vervangt hem als "lasthebber ad hoc" ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen de statutaire zaakvoerder en de vennootschap of ingeval de statutaire zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen.

Er geen commissaris werd aangesteld.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan: De heer Portegies Eric voormeld, hier vertegenwoordigd als

gezegd, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van -

het uittreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "First Tax & Legal Consulting", gevestigd te 2018 Antwerpen, Desguinlei 20, vertegenwoordigd door de heer Meissner Peter en/of mevrouw Van Meensel Krizia, individueel handelend, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit). De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte + 1 volmacht aangehecht

4t or. ç~ ehouden a aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.06.2015, NGL 28.07.2015 15363-0601-010
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 20.07.2016 16349-0490-012

Coordonnées
PORTBUNKERS.BE

Adresse
BOTERHAMVAARTWEG 2, DOK 138 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande