PORTOFINO GROUP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PORTOFINO GROUP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 847.632.916

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 01.07.2014 14255-0492-022
17/02/2014
ÿþ Mod Word 11.i

_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ivbergetegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

6 FEB. 2614

Griffie

111111,11111

V. bah,

aal

Bel~ Staa

Ondernemingsar : 0847.632.916

Benaming

(voluit) : PORTOFINO GROUP

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Esmoreitlaan 3 bus 46 2050 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag & benoeming bestuurders

A. Ontslag en benoeming bestuurders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 5 december 2013 blijkt dat de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders volgend besluit heeft genomen:

1.De aanvaarding van het ontslag door Change4U, besloten vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Kerkstraat 63 2480 Dessel, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0849.210149, RPR Turnhout met ingang van 2 december 2013.

2.De benoeming ais bestuurder van de vennootschap voor een termijn van vijf jaar met ingang van heden, om automatisch en van rechtswege te eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van de Vennootschap te houden in 2018, van:

Buysse & Partners Invest, besloten vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Esmoreitlaan 3 2050 Antwerpen, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0835.231.663, RPR Antwerpen, met ingang van heden.

De Heer Frank Buysse, wonende 2930 Brasschaat, Bisschoppenhoflei 8, In zijn hoedanigheid van niet-statutaire zaakvoerder, wordt door Buysse & Partners BVBA aangesteld als haar vaste vertegenwoordiger en belast met de uitvoering van het bestuursmandaat in haar naam. Het mandaat is bezoldigd.

B. Ontslag gedelegeerd bestuurder en benoeming bestuurder & wijziging vaste vertegenwoordiger

Uit de notulen van de raad van bestuur van 5 december 2013 blijkt dat de raad van bestuur volgend besluit heeft genomen:

1.De aanvaarding van het ontslag van Change4U BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Paul Peeters, als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap met ingang van 2 december 2013.

2.De aanvaarding van het ontslag van Change4U BVBA, vertegenwoordigd door Paul Peeters, als vaste vertegenwoordiger van de Vennootschap in de raad van bestuur van A.R.T, NV, met ingang vanaf heden.

De benoeming van Jobufin BVBA, vertegenwoordigd door Johan Buyle, als vaste vertegenwoordiger van de Vennootschap in de raad van bestuur van A.R.T. NV, met ingang van heden.

C, Bijzondere volmacht;

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de heer Willems Marc, zaakvoerder van Boekhoudkantoor Willems Marc, Nieuwstraat 61 te 2400 Mol, om al het nodige te doen om de besluiten van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders en van de raad van bestuur openbaar te maken en te publiceren in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, en om in naam en voor rekening van de vennootschap alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

noodzakelijke of nuttige documenten te ondertekenen, alle inschrijvingen uit te voeren en alle verklaringen af te leggen, en in het algemeen, om alles te doen wat nodig of nuttig is voor het uitvoeren van deze volmacht.

Voor eensluidend uittreksel,

Willems Marc

Bijzonder gevolmachtigde

4"



or-

" uilen a niiet Belgisch Staatsblad

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2013
ÿþOndernemingenr : 0847.632.916

Benaming

(votuit) : PORTOFINO GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Esmoreitlaan 3 bus 46 2050 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag & benoeming bestuurders

A. Ontslag en benoeming bestuurders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 1 juni 2013 blijkt dat de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders volgend besluit heeft genomen:

1.De aanvaarding van het ontslag door FL Kwadraat BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Guy Mertens, als bestuurder van de vennootschap met ingang van 1 juni 2013.

2.De benoeming als bestuurder van de vennootschap voor een termijn van vijf jaar met ingang van heden, om automatisch en van rechtswege te eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van de Vennootschap te houden in 2018, van:

Change4U, besloten vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Kerkstraat 63 2480 Dessel, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0849.210.749, RPR Turnhout, met ingang van heden.

De Heer Paul Peeters, wonende te Kerkstraat 63 2480 Dessel, in zijn hoedanigheid van niet-statutaire zaakvoerder, wordt door Change4U BVBA aangesteld als haar vaste vertegenwoordiger en belast met de uitvoering van het bestuursmandaat in haar naam. Het mandaat is bezoldigd,

De benoeming als bestuurder van de Vennootschap voor een termijn van vijf jaar met ingang van heden, om automatisch en van rechtswege te eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van de Vennootschap te houden in 2018, van:

Jobufin, besloten vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Pastoor De Conincklaan 43 2610 Antwerpen (Wilrijk), ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0899.649.561, RPR Antwerpen, met ingang van heden.

De Heer Johan Buyle, wonende te Pastoor De Conincklaan 43 2610 Antwerpen (Wilrijk), in zijn hoedanigheid van niet-statutaire zaakvoerder, wordt door Jobufin BVBA aangesteld als haar vaste vertegenwoordiger en belast met de uitvoering van het bestuursmandaat in haar naam, Het mandaat is bezoldigd.

B. Ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder & wijziging vaste vertegenwoordiger

Uit de notulen van de raad van bestuur van 1 juni 2013 blijkt dat de raad van bestuur volgend besluit heeft genomen:

1.De aanvaarding van het ontslag van Artimo Invest BVBA, vast vertegenwoordigd door mevrouw Ariane Peeters, als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap met ingang van een juni 2013.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Wox111.1

1_, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rr

Fgeorgelegd fe Fifá!riê vo rk itetkbrid

van lKoophonde! 1e Antva pen, op

Griffie 0 6 i1.eu 20110



Bijlgén bij lïéf Sélgïscli Stât`siTád - I~/Ô~h013 - Annexes du Moniteur belge

2.De benoeming van Change4U BVBA, vertegenwoordigd door Paul Peeters als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap, met ingang vanaf heden.

3.De aanvaarding van het ontslag van Artimo Invest BVBA, vertegenwoordigd door Ariane Peeters, als vaste vertegenwoordiger van de Vennootschap in de raad van bestuur van A.R.T. NV, met ingang vanaf heden.

De benoeming van Change4U BVBA, vertegenwoordigd door Paul Peeters, als vaste vertegenwoordiger van de Vennootschap in de raad van bestuur van A.R.T. NV, met ingang van heden,

y~ r 11"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

C. Bijzondere volmacht;

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de heer Willems Marc, zaakvoerder van Boekhoudkantoor Willems Marc, Nieuwstraat 61 te 2400 Mol, om al het nodige te doen om de besluiten van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders en van de raad van bestuur openbaar te maken en te publiceren in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, en om in naam en voor rekening van de vennootschap alle noodzakelijke of nuttige documenten te ondertekenen, alle inschrijvingen uit te voeren en alle verklaringen af te leggen, en in het algemeen, om alles te doen wat nodig of nuttig is voor het uitvoeren van deze volmacht.

Voor eensluidend uittreksel,

Willems Marc

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/01/2013
ÿþMOd word 11 1

{n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1flIi~m~iimii~m~~um~nn

*13003599

Ondernemingsnr 0847.632.916

Benaming

voltod . PORTOFINO GROUP

vert,edi

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel Esmoreitlaan 3 bus 46 2050 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming voorzitter raad van bestuur en bestuurder

A. Benoeming voorzitter raad van bestuur,

Uit de notulen van de raad van bestuur van 5 september 2012 blijkt dat de raad van bestuur volgend besluit heeft genomen:

De benoeming van Buysse & Partners BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Frank Buysse, als voorzitter van de raad van bestuur van de vennootschap.

B. Benoeming bestuurder;

Uit de notulen van de van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 12 oktober 2012 blijkt dat de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders volgend besluit heeft genomen:

De benoeming als bestuurder van de vennootschap voor een periode van zes jaar met ingang van 12 oktober 2012, om automatisch en van rechtswege te eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van de vennootschap te houden in 2018, van:

VILLA ARTE, naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te Gilles de Pélichylei 107 2970 Schilde, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0451.486.203, FtPR Antwerpen.

Overeenkomstig artikel 61, $ 2 van het Wetboek van Vennootschappen, is de heer Tom Hendrickx, wonende te Nachtegalenlei 31 2900 Schoten, als vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap belast met de uitvoering van het bestuursmandaat van deze laatste. Het mandaat is bezoldigd.

C. Bijzondere volmacht;

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de heer Willems Marc, zaakvoerder van Boekhoudkantoor Willems Marc, Nieuwstraat 61 te 2400 Mol, om al het nodige te doen om de besluiten van de raad van bestuur en de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders openbaar te maken en te publiceren in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, en om in naam en voor rekening van de vennootschap alle noodzakelijke of nuttige documenten te ondertekenen, alle inschrijvingen uit te voeren en alle verklaringen af te leggen, en in het algemeen, om alles te doen wat nodig of nuttig is voor het uitvoeren van deze volmacht.

Voor eensluidend uittreksel,

Willems Marc

Bijzonder gevolmachtigde

OP de " aa ste biz van Luik B vermeicen Recto Naam en hoedanigheid a .. > t ur,enterende potar . hetzij van de perso(o)n[en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

%I) EL X012

Griffie

Bijlagen tg het Belgisch Staatsblad - 0710112013 - Annexes du Moniteur belge

04/09/2012
ÿþk

~_ ._-\-

Vo beho aan Belg Staats

Mod Word 15.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0847.632.916

Benaming

(voluit) : PORTOFINO GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Esmoreitlaan 3, bus 46, 2050 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van bestuurder en gedelegeerd bestuurder A. Benoeming bestuurder.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te An4werpen, op

Griffie 2 4 AUG 2012

" 12149968*

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 1 augustus 2012 blijkt dat de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders volgende besluiten heeft genomen:

De benoeming als bestuurder van de Vennootschap voor een termijn van zes jaar met ingang van 1 augustus 2012, om automatisch en van rechtswege te eindigen onmiddelijk na de jaarvergadering van de Vennootschap te houden in 2018, van:

-ARTIMO INVEST BVBA, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, met. maatschappelijke zetel te Herdersstraat 11 2400 Mol, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0847.626.085, RPR Turnhout,

Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, is de heer Rob Peeters als vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap belast met de uitvoering van het bestuursmandaat van deze laatste. Het mandaat is onbezoldigd.

B. Ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder

Uit de notulen van de raad van bestuur van 1 augustus 2012 blijkt dat de raad van bestuur vctgende, besluiten heeft genomen:

De benoeming als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap met Ingang van 1 augustus 2012 van ARTIMO INVEST BVBA, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Herdersstraat 11 2400 Mol, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0847.626.085, RPR Turnhout,

Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, is de heer Rob Peeters als vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap belast met de uitvoering van het mandaat van gedelegeerd bestuurder van deze laatste. Het mandaat is onbezoldigd.

C. Bijzondere volmacht

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de heer BEYENS Dieter, advocaat te Antwerpen, met kantoor te Generaal Lemanstraat 27 2018 Antwerpen, om al het nodige te doen om de besluiten van de raad van bestuur en de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders openbaar te maken en te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en om in naam en voor rekening van de Vennootschap alle noodzakelijke of nuttige documenten te ondertekenen, alle inschrijvingen uit te voeren en alle verklaringen af te leggen en, in het algemeen, om alles te doen wat nodig of nuttig is voor het uitvoeren van deze volmacht:

Voor eensluidend uittreksel,

Dieter Beyens

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/08/2012
ÿþ}

Voor behou< aan h Beigis Staatst

uhII I U II I II 1 I liii II*12144777* III

Neergelegd ter griffe vert de ReChfballk

van Koophandel te Antwerpen op

1 D re. I.D1?

Griffie

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0847.632.916

Benaming (voluit) : PORTOFINO GROUP

(verkort) : Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Esmoreitlaan 3 bus 46





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

(volledig adres) 2050 Antwerpen

Onderwerp(en) akte : KAPITAALVERHOGING

Uittreksel afgeleverd vôor registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te, Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank, Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 1 augustus 2012, blijkt het volgende:

1. Het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd met vijfhonderdzesenzestigduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 566.250,00), mits aanmaak en uitgifte van tweeduizend tweehonderdvijfenzestig (2.265) aandelen van klasse C, die de rechten en voordelen zullen genieten als bepaald in de statuten en die in het genot treden vanaf 1 augustus 2012,

Dientengevolge werd het kapitaal vastgesteld op drie miljoen zevenhonderdvijfenzeventigduizend euro (¬ 3.775.000,00),

Het kapitaal is volledig volgestort.

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP PARIBAS/FORTIS,

2. Dienovereenkomstig werd artikel 5 van de statuten gewijzigd en luidt voortaan als volgt: "Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt drie miljoen

zevenhonderdvijfenzeventigduizend euro (¬ 3.775.000,00).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door vijftienduizend honderd (15.100) gelijke aandelen zonder vermelding van ,

nominale waarde.

De aandelen werden bij oprichting van de vennootschap verdeeld in drie (3) klassen, te weten:

a) driehonderdveertig (340) aandelen van klasse A, hierna ook A aandelen genoemd, omvattende de aandelen die bij de oprichting werden genummerd van 1 tot 340,

b) twaalfduizend vierhonderdvijfennegentig (12.495) aandelen van klasse B, hierna ook B-aandelen ' genoemd, omvattende de aandelen die bij de oprichting werden genummerd van 341 tot 2.835, en de aandelen die ten gevolge van de kapitaalverhoging de dato 30 juli 2012 werden uitgegeven en werden genummerd van 2.836 tot 12.835.

c) tweeduizend tweehonderdvijfenzestig (2.265) aandelen van klasse C, hierna ook C-aandelen

genoemd, welke ten gevolge van de kapitaalverhoging de dato 1 augustus 2012 werden uitgegeven en werden

genummerd van 12.836 tot 15.100.

Behoudens andersluidende bepalingen in de statuten zullen de aandelen van alle klassen dezelfde

rechten hebben,"

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz van Luik E vermelden : Recto ; faam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handi-.,Fnjnçj

16/08/2012
ÿþmod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

*iziaaiee"

;

Ondernemingsnr : 0847.632.916

tieergelegd ier griffie van de Rerhthbnk Mari Koophandel tti Aniworpen, op

Griffie 0 6 AUG. 2012



Benaming (voluit) :

(verkort)

;; Rechtsvorm :

i Zetel :

Ilil (volledig ) Onderweradrespen) akte

;Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te ;; Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank ;i Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 30 juli 2012, blijkt het volgende:

1. Het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd met twee miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 1 !12.500.000,00), mits aanmaak en uitgifte van tienduizend (10.000) aandelen van klasse B, van hetzelfde type als; de bestaande aandelen van klasse B, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande; aandelen van klasse B en die in het genot treden vanaf 30 juli 2012. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal; overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door;

ii BNP PARIBAS/FORTIS. Dientengevolge werd het kapitaal vastgesteld op drie miljoen tweehonderdenachtduizend; zevenhonderdvijftig euro (¬ 3.208.750,00).

2. Dienovereenkomstig werd artikel 5 van de statuten gewijzigd en luidt voortaan ais volgt:

b. "Artikel 5: kapitaal ;

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt drie miljoen tweehonderdenachtduizend;

i; zevenhonderdvijftig euro (¬ 3.208.750,00).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door twaalfduizend achthonderdvijfendertig (12.835) gelijke aandelen zonder,

i vermelding van nominale waarde.

De aandelen werden bij oprichting van de vennootschap verdeeld in drie (3) klassen, te weten:

a) driehonderdveertig (340) aandelen van klasse A, hierna ook A-aandelen genoemd, omvattende de; aandelen die bij de oprichting werden genummerd van 1 tot 340.

b) twaalfduizend vierhonderdvijfennegentig (12.495) aandelen van klasse B, hierna ook B-aandelen genoemd, omvattende de aandelen die bij de oprichting werden genummerd van 341 tot 2.835, en de aandelen ;; die ten gevolge van de kapitaalverhoging de dato 30 juli 2012 werden uitgegeven en werden genummerd van; 2.836 tot 12.835.

c) aandelen van klasse C, hierna ook C-aandelen genoemd, welke nog niet werden uitgegeven.

Behoudens andersluidende bepalingen in de statuten zullen de aandelen van alle klassen dezelfde;

rechten hebben,"

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

PORTOFINO GROUP

naamloze vennootschap

Esmoreitlaan 3 bus 46

2050 Antwerpen

: KAPITAALVERHOGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2012
ÿþI i mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer griffie veil de Rechtbank var~ Koophandel te Antwerpen, op

~ S JULI 2012

IIA I qll II II VAII

*12137075*

ui

Ortdernusx,,r,w: ~r lvenan'tinç, 0847. 632 9i6

PORTOFINO GROUP

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel " Esmoreitlaan 3 bus 46

(volledig ac -. 2050 Antwerpen

. Onderwar OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd véór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te

Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris

te Antwerpen, op 24 juli 2012, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een naamloze

vennootschap met als naam "PORTOFINO GROUP".

b

2. Zetel: 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 3 bus 46.

3. Oprichters:

De heer MERTENS Guy, geboren te Lier op 22 maart 1978, wonende te 9280 Lebbeke, Dries 43 A.

2. De heer BUYSSE Frank Irène Eugène, geboren te Antwerpen-Merksem op 11 juli 1969, wonende te 2930 Brasschaat, Bisschoppenhoflei 8.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZWYNNELANDE",

rechtspersonenregister Antwerpen 0899.575.129, met zetel te 2000 Antwerpen, Pottenbrug 3 bus 114.

eq

--+ Alhier conform haar statuten vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, te weten de heer BUYSSE

eq Frank, voornoemd.

4. Inschrijver: De gewone commanditaire vennootschap "DEPUYDT Financial Management",

o rechtspersonenregister Gent 0817.391.185, met zetel te 9000 Gent, Voskenslaan 238.

ó Alhier conform haar statuten vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, te weten de heer DEPUYDT Kenneth, geboren te Torhout op 28 november 1981, wonende te 9000 Gent, Voskenslaan 238.

5. Kapitaal: 708.750,00 euro.

et

6. Gestorte bedrag: 708.750,00 euro.

7. Samenstelling: in geld

et 8. Boekiaar: Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

et

Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2013.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de

eel bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

:r.73Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

t 11. Dagelijks bestuur: Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

eel Indien een bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur, dan zal hij deze functie uitoefenen onder cie titel van gedelegeerd bestuurder.

12. Externe vertegenwoordiging: De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder geldig

- blz var Lul', F'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders samen handelend, waarvan minstens een (1) bestuurder van klasse A.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

13. Bestuurders: Alle oprichters stelden met unanimiteit het aantal bestuurders vast op drie en stelden met unanimiteit aan tot bestuurder:

Deze verkozen uit een kandidatenlijst voorgedragen door de oprichters - houders van aandelen van klasse A:

1/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FL KWADRAAT", rechtspersonenregister Dendermonde 0480.213.346, met zetel te 9280 Lebbeke, Dries 43 A, die voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger de heer MERTENS Guy, voornoemd;

2/ de gewone commanditaire vennootschap "DEPUYDT Financial Management", voornoemd, die voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger de heer DEPUYDT Kenneth, voornoemd;

3/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUYSSE & PARTNERS", rechtspersonenregister Antwerpen 0899.649.264, met zetel te 2930 Brasschaat, Bisschoppenhoflei 8, die voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger de heer BUYSSE Frank, voornoemd.

Al deze functies zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2018.

14. Commissarissen: geen.

15. Doek De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, alsook in naam van en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden de activiteiten van een holdingvennootschap in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer:

(a) participaties nemen en investeren in vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, samenwerkingsverbanden, joint ventures of andere entiteiten, al dan niet met rechtspersoonlijkheid, al dan niet genoteerd op de beurs;

(b) voornoemde entiteiten financieren door middel van het onderschrijven, het verwerven, het overdragen of op enige andere wijze verhandelen van aandelen, opties, warrants, of andere effecten of andere vormen van kapitaalfinanciering, of door middel van het toestaan, het onderschrijven, het verwerven, het overdragen of op enige andere wijze verhandelen van leningen, obligaties, kredietopeningen of andere vormen van schuldfinanciering of schuldinstrumenten;

(c) liquiditeiten of activa beleggen in effecten, cash of roerende waarden in de meest brede betekenis van het woord;

(d) de voormelde participaties en beleggingen beheren, kapitaliseren en valoriseren, onder andere door rechtstreeks of onrechtstreeks te participeren in of door op enige andere wijze ondersteuning te geven aan de raad van bestuur, sari het management, bij de controle of de vereffening van de entiteiten, waarin zij een participatie heeft en door technische, zakelijke, administratieve, juridische, financiële of andere diensten of bijstand te verlenen;

(e) de ontwikkeling van de entiteiten, waarin zij participeert, bevorderen, plannen en coordineren, onder andere door middel van reorganisaties en herstructureringen;

(f) alle financiële transacties en financiële overeenkomsten afsluiten (waaronder doch niet beperkt tot het sluiten van kredietovereenkomsten en leningsovereenkomsten en het stellen van zekerheden zowel voor eigen verbintenissen als voor verbintenissen van derden), behoudens de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

(g) het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding.

De voornoemde opsomming is niet exhaustief en dient in de meest ruime betekenis geïnterpreteerd te worden.

Bovendien, mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken, die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met of bijdragen tot haar doel, en mag zij alle garanties verstrekken, zich borgen stellen, zekerheden verstrekken, waaronder haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen, met inbegrip van haar handelsfonds, in pand geven en dit zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft, alsook optreden als agent of vertegenwoordiger van, of voorschotten toestaan aan de entiteiten in dewelke zij participeert.

16. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats op één juni om zestien uur; indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de Vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De eerste wordt gehouden in het jaar 2014.

Voor de houders van effecten op naam zijn er geen voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

17. Volmachten: Nihil.



lslz vGS,, i34 " ;i@ tjer:,C+;n,RS2L1', ":.'rrdIqGn

mod 11.1

18. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP Paribas/Fortis.

19. Biizondere volmachten: Er werd aan de heer BEYENS Dieter, de heer VAN BERENDONKS Wim en de heer VERRYCKE Yannick, allen medewerker bij de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ambos Corporate", rechtspersonenregister Antwerpen 0480.148.020, met zetel te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 27, Green Plaza Blok A; elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ebfz van - _ 1G' p:.rsoÍDltr(f.r1



.10

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 21.08.2015 15442-0265-023

Coordonnées
PORTOFINO GROUP

Adresse
ESMOREITLAAN 3, BUS 46 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande