POSIDONIA

BV NV


Dénomination : POSIDONIA
Forme juridique : BV NV
N° entreprise : 439.595.981

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 13.08.2014 14422-0134-012
09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 06.08.2013 13402-0206-012
16/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

1 t,E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

,.

1111

*13009913*

rbergelegd ter Orle vie' de gee~a~~

van#(uU,;,.;,. .

^,~

117 10 101":

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr ; 0439.595.981

Benaming (voluit) : POSIDONIA

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpsestraat 121 bus 003, 2850 Boom, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Herbenoeming bestuurder

Tekst :

Uit het verslag van de Buitengewone algemene vergadering van 29.06.2012 blijkt de herbenoeming van de Heer Fransciscus (roepnaam Frans) Herrijgers, wonende te 2540 Move, Boechoutsesteenweg 148/3, tot bestuurder voor een termijn van zes jaar tot en met de algemene vergadering van 2018. Aansluitend komt de raad van bestuur bijeen en wordt er unaniem beslist Dhr. Herrijgers Fransciscus (roepnaam Frans) te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder voor eenzelfde termijn.

Fransciscus Herrijgers

Gedeleg.bestuurder

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 30.07.2012 12355-0014-012
12/01/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 f 111

*iaoioosv*

Ondernemingsnr : 0439.595.981 Benaming

(voluit) : POSIDONIA (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2850 Boom, Antwerpsestraat 121/00.3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Hilde Hellemans geassocieerd notaris te Hemiksem op tweeëntwintig december tweeduizend en elf, neergelegd voor registratie conform artikel 173, 1e bis van het Wetboek Registratierechten, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "POSIDONIA", met maatschappelijke zetel te 2850 Boom, Antwerpsestraat 121/00.3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder ondernemingsnummer 439.595.981, opgericht bij akte verleden voor Notaris Paul Hellemans te Hemiksem op, eenentwintig december negentienhonderd negenentachtig, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch staatsblad van twaalf januari negentienhonderd negentig, onder nummer 900112206, en waarvan de statuten het laatst zijn gewijzigd ingevolge proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris op 13 december 2002, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 08 januari 2003 onder nummer 03002896, de volgende beslissingen met unanimiteit van stemmen heeft getroffen :

Eerste Besluit

De vergadering besliste de achtduizend vierhonderd (8400) aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam of in gedematerialiseerde effecten en artikel 10 van de statuten aan te passen in die zin zodat artikel 10 van de statuten letterlijk luidt als volgt:

Artikel 10

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd naar gelang de keuze

van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam dat op de zetel van de vennootschap zal worden bijgehouden.

Elke aandelenovereenkomst zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers. Naar aanleiding van de inschrijving in zulk register, wordt aan de aandeelhouder of houder van een effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in electronische vorm. Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk gemaakt worden. Deze afdrukken zullen bewaard blijven op de zetel van de vennootschap.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

rekeninghouder. Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap de omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder , worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optredt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Tweede Besluit

De vergadering besliste om ingevolge de beslissing die genomen werd met betrekking tot voorgaande besluit om artikel 28 en 33 hieraan te passen zodat de voormelde artikels letterlijk als volgt luiden :

Artikel 28

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping vermeldt de agenda. Deze moet de te behandelen onderwerpen bevatten. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de houders van aandelen op naam of onder de vorm van gedematerialiseerde effecten, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. ledere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect vanaf vijftien (15) dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- De eigenaars van aandelen op naam die een mededeling van de oproeping voor een algemene vergadering hebben ontvangen en die aan de geplande vergadering wensen deel te nemen, dit ten minste vijf dagen voor de dag van de algemene vergadering aan de raad van bestuur meedelen.

- De eigenaars van gedematerialiseerde aandelen dienen ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid

van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Artikel 33

Wanneer één of meer aandelen op naam of onder gedematerialiseerde vorm toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal vertegenwoordigingsorgaan, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is' gedaan, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht geschorst totdat de blote eigenaar en de vruchtgebruiker een van hen beiden of een derde schriftelijk hebben aangewezen om ten aanzien van de vennootschap dat recht uit te oefenen.

Derde Besluit

De vergadering verleende aan de notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vierde Besluit

De vergadering verleende een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere aandelen aan toonder in aandelen op naam of in gedematerialiseerde effecten en om deze omwisseling van gedematerialiseerde effecten in effecten op naam of omgekeerd en de vernietiging van de aandelen aan toonder praktisch te realiseren. Volmacht

De vergadering verleende bijzondere volmacht aan "COP ACCOUNTANTSKANTOOR "Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 2850 Boom, Antwerpsestraat 1211004, RPR Antwerpen 0883.331.389 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, om thans en in de toekomst aile nodige handelingen te stellen betreffende de verplichtingen die voortvloeien uit de Wet op de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar uitvoeringsbesluiten, en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de rechtbank van koophandel alsook bij alle belastingadministraties waaronder de administratie van de BTW ten einde onder andere alle nodige formaliteiten te vervullen voor de aanvang, wijziging en/of stopzetting van de werkzaamheid van de vennootschap en hiertoe alle stukken en documenten te tekenen en alle verklaringen af te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, uit de notulen, waarvan een uitgifte, samen met de gecoördineerde statuten is neergelegd geworden.

NOTARIS HILDE HELLEMANS,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-BijlagenTififiël BéTgisch Stnàfsblid- '1210112012 - Annexes dulVlóniteurbëlgé

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Hecto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 16.08.2011 11404-0039-012
06/05/2011 : ANT000491
10/12/2010 : ANT000491
07/09/2010 : ANT000491
10/08/2009 : ANT000491
04/08/2008 : ANT000491
26/10/2007 : ANT000491
03/08/2007 : ANT000491
03/08/2006 : ANT000491
26/07/2005 : ANT000491
18/11/2004 : ANT000491
30/07/2004 : ANT000491
24/02/2004 : ANT000491
14/08/2003 : ANT000491
08/01/2003 : ANT000491
27/12/2002 : ANT000491
19/12/2001 : ANT000491

Coordonnées
POSIDONIA

Adresse
ANTWERPSESTRAAT 121, BUS 00.3 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande