POXI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POXI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 869.786.924

Publication

19/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

:L- O7~. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

BíjTagen bij hët8elgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

IMNWNWV~InNIN~fliV~VIhVN

1 049517

Ilutre 3 ter grif#ie van de Rechtbank van oupllar;H te A itAIMElt

op

Griffie

ler

Ondernemingsnr : 0869.786.924

Benaming

(voluit) : PDXI

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 191/4A

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - OMZETTING

ER BLUIT UIT een akte verleden voor geassocieerde notaris Luc Van Pelt te Antwerpen op 8 januari 2013 dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PDXI", maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Mechelsesteenweg 191/4 A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nr 0869.786.924, ingeschreven in het rechtspersonen register te Antwerpen onder nummer 0869.786.924, volgende besluiten heeft genomen

1.Eerste beslissing -- Kapitaalvermindering

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verminderen met twintig duizend euro (20.000,00- EUR) om aldus het kapitaal te brengen van veertig duizend euro (40.000,00- EUR) naar twintig duizend euro (20.000,00- EUR), zonder vernietiging van aandelen. Conform de vennootschapsrechtelijke bepalingen zal aan de aandeelhouders een bedrag van tweehonderd euro (200,00- EUR) per aandeel terugbetaald twee maanden na de publicatie in het Belgisch Staatsblad van deze beslissing tot kapitaalvermindering.

2.Tweede beslissing - Wijziging boekjaar en datum Jaarvergadering

De vergadering beslist om het boekjaar voortaan te laten afsluiten op éénendertig december van elk jaar en de jaarvergadering te houden op de eerste vrijdag van de maand juni om 17u00 van elk jaar.

Aldus wordt tevens besloten om het huidige boekjaar, een aanvang genomen op één april tweeduizend en twaalf te laten eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien, De jaarvergadering die zich zal uitspreken over voormelde boekjaar zal gehouden worden op de eerste vrijdag van juni tweeduizend veertien om 17u00.

3.Derde beslissing  Wijziging doel

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder inzake de geplande doelwijziging evenals van de toelichting bij de aangehechte staat van activa per 31.10.2012. Met unanimiteit van stemmen wordt besloten om het doel te wijzigen zodat het zich voortaan als volgt za! laten bepalen :

"De vennootschap heeft tot doel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, ais vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel :

-Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische aangelegenheden, fiscale, juridische en commerciële aangelegenheden, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedmakelaar mogen uitmaken.

-De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

-Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar ondememing te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten; zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke bepalingen ter zake.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel."

4.Vierde beslissing  Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt van de zaakvoerder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door Nielandt, Franken & G°, bedrijsrevisoren, te Perk, Vinkenbaan 44, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31,10.2012.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de zaakvoerder, de staat van activa en passiva afgesloten per 31.10.2012 en het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor blijven aan onderhavig proces-verbaal gehecht.

De besluiten van het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren, Vinkenbaan 44 te 1820 Perk, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt bedrijfsrevisor, verklaart inzake de omzetting van de vennootschapsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, dat:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 oktober 2012, die het bestuursorgaan van Poxi BVBA heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd volgens de normen uitgevaardigd door het Koninklijk instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad,

Het netto-actief volgens deze staat van EUR 87.353,86 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 40.000,00.".

5.Vijfde beslissing  Omzetting.

De vergadering beslist de vorm van onderhavige vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een coöperatieve venncotschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voortzetting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van voormelde staat van activa en passiva van de vennootschap per 31.10.2012.

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de vennootschap, worden verondersteld verricht te zijn voor de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen.

De

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door

de naamloze vennootschap gehouden werden, voortzetten.

De cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer

0869.786.924 waaronder de vennootschap is gekend.

De honderd aandelen worden in de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toegekend

aan volgende vennoten in volgende verhouding:

* Aan de heer VANHOYWEGHEN Jan worden 97 aandelen toegekend, behorend tot de categorie A;

* Aan de heer BROUNS Bart wordt 1 aandeel toegekend, behorend tot de categorie B;

* Aan de heer VYFEYKEN Pierre wordt 1 aandeel toegekend behorend tot de categorie C.

* Aan mevrouw ALESSANDRA Matilde, wordt 1 aandeel toegekend behorend tot de categorie D.

Het bestuursorgaan zal vervolgens in het register van aandelen de gegevens van de aandeelhouders en

hun aandelenverhouding intekenen en daarvan een bewijs afleveren aan de aandeelhouders.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de

vennootschap omgezet in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere

formaliteiten te moeten overgaan.

6. Zesde beslissing  Aanneming van de statuten.

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de coöperatieve vennootschap niet

beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan.

--- UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

De vennootschap heeft de vorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De benaming van de vennootschap is "PDX!".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Mechelsesteenweg 191/A A.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het

tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de gedelegeerd bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doe! in België ais in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel

-Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische aangelegenheden, fiscale, juridische en commerciële aangelegenheden, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedmakelaar mogen uitmaken.

-De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

-Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

-Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten; zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke bepalingen ter zake.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doei.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintig duizend euro (20,000,00- EUR), vertegenwoordigd door 100 (honderd) maatschappelijke aandelen hetgeen volledig volstort is.

Het bedrag van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintig duizend euro (20.000,00- EUR).

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vast gedeelte van het kapitaal overtreft.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur met minstens twee bestuurders aangeduid door de algemene vergadering. De meerderheid van de benoemde leden van de raad van bestuur dienen steeds voorgedragen te zijn door de aandeelhouders van de categorie A.

De controle over de vennootschap wordt uitgeoefend door iedere vennoot individueel of door een commissaris conform de wet die dan wordt benoemd door de algemene vergadering.

De termijn van het mandaat van de bestuurders is van onbepaalde duur, die van de commissaris bedraagt drie jaar; ze zijn herkiesbaar.

De raad van bestuur is met de meest uitgebreide macht bekleed voor alle handelingen zowel van bestuur als van beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Zo kan hij, onder meer:

- Alle sommen en waarden ontvangen.

- Alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren en met hypotheek bezwaren.

- Leningen met hypothecaire en andere waarborgen opnemen. Leningen toestaan, alle borgstellingen en hypotheken met of zonder dadelijke uitwinning aanvaarden; verzaken aan alle zakelijke of andere rechten en waarborgen, voorrechten, hypotheken, doorhalingen toestaan, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen, randmeldingen, verzet of beslag, vrijstellen van ambtshalve te nemen inschrijvingen; betalingen met of zonder subrogatie doen of toestaan; in alle gevallen afstand doen, verzaken of bewilligen, zelfs dadingen aangaan, beroep doen op scheidsgerecht en scheidsrechterlijke bedingen aanvaarden, gebeurlijke teruggave toekennen.

- Personeel in dienst nemen, schorsen of ontzetten, hun bevoegdheid en hun bezoldiging bepalen.

Voor alle akten en handelingen zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn door de gedelegeerd bestuurder die alleen kan handelen.

De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten. Zij komt ten minste eenmaal per jaar bijeen, binnen zes maanden volgend op het afsluiten van de rekeningen, op de plaats, datum en uur door de raad van bestuur vastgesteld.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het batig saldo van het boekjaar wordt besteed als volgt

1) 5 % aan de wettelijke reserve, zoals de wet het voorschrijft (deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt).

2) Er kan eventueel een interest worden toegestaan op het deel van het gestorte kapitaal.

3) Het overschot reserveren of overdragen aan de aandeelhouders pro rata hun aantat aandelen die zij in de vennootschap bezitten.

De vergadering beslist ingevolge voormelde beslissingen de huidige zaakvoerders te ontheffen uit het functie als zaakvoerder, met name de heer Jan Vanhoyweghen,

r

1 1 4

. ti

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

8. Achtste beslissing  benoeming bestuursorgaan coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering beslist om op unaniem voorstel van alle aanwezige aandeelhouders, te benoemen als bestuurder, de heer Jan Vanhoyweghen, ingeschreven in het rijksregister onder nr 670509-005-03, wonende te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 191 bus 4.

Zijn mandaat als bestuurder is bezoldigd of onbezoldigd, naargelang van de beslissing van de algemene vergadering.

9. Negende beslissing -- Volmacht.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan kantoor DE DECKER & C°, met zetel te 9200

Dendermonde, Vosmeer 1, haar bestuurders, bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid

tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de

aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

(getekend) Luc Van Pelt, geassocieerde notaris.

Tegelijke hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijziging, verslag van de zaakvoerder en de

bedrijfsrevisor.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 07.09.2012, NGL 19.11.2012 12641-0246-013
22/03/2012
ÿþMod Word 11.1

~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

a

B

st *12060649>

Melle

12 MARI 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0869.786.924

Benaming

(voluit) : PDXI

(verkort}

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KRUIDTUINSTRAAT 4 TE 1210 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit het verslag van de zaakvoerder dd. 01-12-2011 dat de maatschappelijke zetel te 1210 Brussel, Kruidtuinstraat 4" wordt overgebracht naar "2000 Antwerpen, Mechelsesteenweg 191/4 A", en dit met ingang van 01-12-2011,

Aan de BV-CVBA De Decker & Co, met maatschappelijke zetel te Dendermonde, Vosmeer 1, wordt; volmacht verleend om het nodige te doen voor de wijziging van de gegevens opgenomen in de Kruispuntbank: van Ondernemingen.

GETEKEND:

VANHOYWEGHEN Jan,

zaakvoerder

Staaisblâa - 22703/20I2 - Annexes au Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 02.09.2011, NGL 29.09.2011 11562-0248-013
27/06/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BROME!

1 5 JUN 2011

Griffie

Luik B

" iioeaese"

Ondernemingsnr : 0869.786.924

Benaming

(voluit) : PDXI

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kruidtuinstraat 4 te 1210 Brussel

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden te Brussel op 3 juni 2011 blijkt:

De voorzitter geeft kennis dat mevrouw Matilde ALESSANDRA sinds 1 januari 2011 geen enkele activiteit meer uitoefent voor rekening van de vennootschap, waaruit de vergadering besluit dat mevrouw Matilde ALESSANDRA haar mandaat sinds die datum heeft neergelegd.

Dienvolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen het ontslag door de mevrouw Matilde ALESSANDRA als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap te aanvaarden met ingang van 1 januari 2011. Voor zoveel mocht blijken dat mevrouw Matilde ALESSANDRA haar mandaat niet vrijwillig heeft neergelegd, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen met onmiddellijke ingang eenzijdig een einde te stelten aan haar mandaat als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap PDXI.

Ten gevolge van dit ontslag blijft de heer Jan VANHOYWEGHEN alleen en enige zaakvoerder van de vennootschap. Hij oefent al de bevoegdheden uit verleend aan de zaakvoering door artikel 26 van de statuten.'

Na goedkeuring van de rekeningen met betrekking tot de periode waarover in het verleden nog geen rekenschap werd gegeven door de zaakvoerders, zal de uittredende zaakvoerder kwijting bekomen voor het door haar gevoerde bestuur.

Bruno Vandenameele

Geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 03.09.2010, NGL 27.10.2010 10590-0210-013
06/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 04.09.2009, NGL 29.10.2009 09839-0240-013
10/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 05.09.2008, NGL 03.10.2008 08774-0121-013
05/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 07.09.2007, NGL 01.10.2007 07762-0051-014
04/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 01.09.2006, NGL 02.10.2006 06825-3062-013

Coordonnées
POXI

Adresse
MECHELSESTEENWEG 191, BUS A 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande