PP EVENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PP EVENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.641.907

Publication

14/03/2014
ÿþ Mod PnF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nasrgegtt ter e tïto ,+rrl !3 , t u1k

I~t Koapr°t?r7de1~~ ~~r ` ~ ;~«d~i op

p

,ea~'i: ,

0 ~ ~~~~ 2014

Griffie

I 1,3111t1 111

Ondernemingsnr : 5 4 7 " 6 4 1 " 9 0 7

Benaming (voluit): PP EVENTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Amerikalei 22

(volledig adres)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Tekst

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Yves De Vil, notaris te Antwerpen (Borgerhout), op 03 maart 2014, blijkt dat :

1. de heer DAESELEIRE Tom Wim Daniel Aloïs, geboren te Wilrijk op 16 april 1970, echtgenoot van Mevrouw MAES Fanny Lieve Sylvie, wonend te 2000 Antwerpen, Jozef de Hasquestraat 7.

2. de heer PLESSERS Hans Etienne Denise Jeanne, geboren te Deurre (Ant.) op 16 januari 1966, echtgenoot van Mevrouw ORTS Karin Roger Jozefien, wonend te 2990 Wuustwezel, Fazantendreef 91.

3. de heer DEMUYS Kristof Agnes Auguste Gerarda, geboren te Leuven op 27 april 1972, wonende te 2150 Borsbeek, Herentalsebaan 211 2L.

4. de heer VAN MIERLO Tim, geboren te Borgerhout op 21 april 1976, echtgenoot van Mevrouw LEYS Kim, wonend te 2150 Borsbeek, Adrinkliovenlaan 107.

5. de heer VAN HOSTAUIJEN Christophe Paul Maria, geboren te Kapellen op 2 oktober 1983, wonende te 2980 Zoersel, Kasteeldreef 50.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam « PP EVENTS ». Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (e 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

" de heer Tom DAESELEIRE, voornoemd, titularis van twintig (20) aandelen;

" de heer Hans PLESSERS, voornoemd, titularis van twintig (20) aandelen;

" de heer KristofDEMUYS, voornoemd, titularis van twintig (20) aandelen;

" de heer Tim VAN MIERLO, voornoemd, titularis van twintig (20) aandelen;

" de heer Christophe VAN HOSTAUIJEN, voornoemd, titularis van twintig (20) aandelen;

Totaal honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van één / derde (113d`)

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬

6.200,00). Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens

de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis. Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering

heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

ZETEL De zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Amerikalei 22.

De enige zaakvoerder of de raad der zaakvoerders bepaalt zijn juiste vestiging en zal bij eenvoudige beslissing

zijn eventuele overbrenging naar elke andere plaats in het Vlaams of in het Brussels Hoofdstedelijk gewest

bepalen.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijkantoren oprichten door eenvoudige beslissing van de

raad der zaakvoerders.

DOEL De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening

van derden of in samenwerking met derden:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

-Het organiseren van festivals, concerten, DJ set festivals, het huren en inhuren van artiesten, groepen, DJ's daartoe

-Het verstrekken van eten en drank, spijs en drank op festivals in eigen naam of via onderaanneming

-Het verkopen en aankopen van merchandisingproducten mbt deze festivals

-Het ophalen van sponsorgelden om deze festivals te organiseren

-Het maken van publiciteit via diverse kanalen mbt deze festivals

-Het organiseren van fuiven en festivals (decors, licht, podium, muziek, en alle accesoires), opluisteren van feesten, het inrichten en verhuren van disco-bars, het fabriceren, het kopen, verkopen, huren en verhuren van lichtinstallaties, klankinstallaties en toebehoren, het aanwerven van artiesten, techniciens en electriciens, het verzorgen van video, televisie- en filmopnamen.

- producing, management, promotie, marketing en publishing van artistieke personen en groepen van personen, zowel nationaal als internationaal.

- adviserende en operationele support in verband met de organisatie en coördinatie van toneel- en muziekmanifestaties in de breedste zin van het woord zoals onder meer live optredens,concerttournees, concours, festivals, taptoes, seminaries, studiedagen, cursussen, lessen, fuiven, bais, kermissen, playbacks, benefietoptredens, soundmix, klank en licht, video- en filmopnames, tour- en reisplanning, alsook het zelf beheren, organiseren, inrichten, voorbereiden, uitvoeren, uitwerken, verzorgen enzovoort van zulke manifestaties, dit zowel nationaal als internationaal.

- het leveren van diensten aan derden met betrekking tot het voeren van reclame, representatie, publiciteit, marketing, producing, management, promoting en verkoopsstimulerende activiteiten, onder artistieke vorm zoals ondermeer het creëren, componeren, ontwerpen, wijzigen, uitvoeren van videoclips, muzikale nummers en arrangementen, seminaries, draaiboeken, toneelstukken met inbegrip van tekst, kleding, platenhoezen, affiches, tickets, badging enzovoort.

- het kopen, verkopen, huren, verhuren, imponeren, ontwerpen, fabriceren, exporteren, ruilen van de hiervoor gebruikte aangewende materiaal, installatie, instrumenten, apparatuur,n onderzoek en ontwikkeling, intellectuele rechten, goederen en diensten, locaties, enzovoort.

- het uitgeven, persen en verkopen van bladen, boeken, muziekmateriaal, tijdschriften, kranten, computerpakketten en programma's, films en video's, platen, cassettes, DVD's en C.D.'s

- Distribueren van goederen en diensten met betrekking tot de hierboven vermelde handelingen zowel nationaal als internationaal.

Deze opsomming is niet beperkend en kan uitgebreid worden tot alle handelingen die de geest van een gelijkwaardige handel niet aantasten;

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende daden stellen, nodig of dienstig voor de verwezenlijking van haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen;

Zij mag zich namelijk betrekken door middel van inbrengen, onderschrijving en financiële tussenkomsten of op elke andere wijze in alle vennootschappen of ondernemingen, dewelke van die aard zijn om de uitbreiding of ontwikkeling ervan te bevorderen.

De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, de aankoop van onroerende goederen met het oog op wederverkoop, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbating en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

het beleggen, het beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen, het financieren van investeringen, voor eigen rekening; het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen of ondernemingen;

het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen; het verlenen van adviezen van financiële, technische, economische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake belegging en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, informatica, technische handelingen en raadgevingen of andere eender op welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

de productie, het beheer, de commercialisatie van en handel in alle informaticaproducten en -projecten in de meest mime zin, zowel soft- als hardware voor alle mogelijke toepassingen; het waarnemen van alle bestuursmandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

?/' behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

TFsc

Staatsblad

het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

het leveren van managementprestaties.

DUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

BESTUUR Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering, en met uitzondering van verbintenissen voor een waarde hoger dan vijfduizend euro (E 5.000), waarvoor de vennootschap zich slechts geldig kan verbinden door de handtekeningen van alle zaakvoerders, die aldus alsdan gezamenlijk moeten handelen.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen. Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om 18u00.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

BOEKJAAR Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

VERDELING De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015, overeenkomstig de statuten.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op drie.

b. te benoemen tot deze functie:

" de heer Kristof DEMUYS, voornoemd;

" de heer Tim VAN MIERLO, voornoemd;

" de heer Christophe VAN HOSTAUIJEN, voornoemd;

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

cl. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, « kantoor

Befiac & C° CommV », en / of diens aangestelden te 8200 Brugge, Koning Albert I-Laan 70/0002, aan wie de

macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de

B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Yves De Vil.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

04/12/2014
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111131111e1111111

Rechtbank van k^bahandei

Antwerpen

2 5 NOV. 2014

af`detlGr'ff'Ie

g ~niwerpen

Ondernemingsnr: 0547641907

Benaming

(voluit) : PP EVENTS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : AMERIKALEI 22 - 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ONTSLAG ZAAKVOERDER - ADRESWIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - COMMERCIELE BENAMING

De buitengewone algemene vergadering van 30 september 2014 beslist om de heer Demuys Kristof, wonende Herentalsebaan 211 - 2L - 2150 Borsbeek met ingang van 30 september 2014 te ontstaan als zaakvoerder.

Tevens wordt met ingang van 1 oktober 2014 het adres van de maatschappelijke gewijzigd van Amerikalei 22 - 2000 Antwerpen naar Middelmolenlaan 82 - 2100 Deurne.

Met ingang van 1 oktober 2014 wordt de commerciële benaming "Momentum" in gebruik genomen

Van Mierlo Tim

zaakvoerder

Van Hostauijen Christophe

zaakvoerder

Demuys Kristof

ontslagnemend zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 19.08.2015 15441-0156-011

Coordonnées
PP EVENTS

Adresse
MIDDELMOLENLAAN 82 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande