PRADE TRADING & SERVICES, AFGEKORT PTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRADE TRADING & SERVICES, AFGEKORT PTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.634.381

Publication

25/10/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

16 OKT. 2012

KOOPHANeith TURNHOUT

ue griffier

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) ; PRADE TRADING & SERVICES

IR

*12176381*

ogei.9 63LP . 3cP

(verkort) : PTS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ispralaan 66

2400 Mol

Onderwerp akte ;Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op vijftien oktober tweeduizend en twaalf,

en aangeboden ter registratie, inhoudende de oprichting van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid PRADE TRADING & SERVICES, afgekort "PTS" blijkt dat.

* De vennootschap werd opgericht door:

De heer PRADE Uwe Helmut, geboren te Iggelheim (Duitsland (Bondsrepubliek)) op 8 mei 1963,

van Duitse nationaliteit, echtgenoot van mevrouw PRADE Liane Carmen, geboren te Eberbach

(Duitsland (Bondsrepubliek)) op 25 oktober 1963, wonende te 2400 Mol, Ispralaan 66.

Gehuwd te Bohl-Iggelheim (Duitsland (Bondsrepubliek)) op 31 juli 1987 zonder huwelijkse

voorwaarden te hebben opgesteld.

Geen enkele akte van wijziging, vereffening of verklaring aangaande zijn huwelijkse voorwaarden

werd verleden.

* De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de naam Prade Trading & Services,

afgekort PTS draagt.

* De werkelijke zetel gevestigd is te 2400 Mol, Ispralaan 66.

* De vennootschap heeft tot doel:

i: 1. Handelsbemiddeling in brandstoffen, ertsen, metalen en chemische producten.

De aankoop, verkoop, de invoer en uitvoer, de kleinhandel, de groothandel in grondstoffen evenals;

het technisch advies bij het gebruik, de toepassing, de inzet van deze grondstoffen in de industrie,

de handel en de consumptie.

É; De consulting, de technische ontwikkeling, de automatisatie en de software" equipment.

Adviesverlening en consulting inzake IT, computers zowel hardware als software.

Handel in meet-, controle- en navigatie-instrumenten.

Handelsbemiddeling in elektrisch en elektronisch materiaal, in machines, in uitrusting voor de

nijverheid en in schepen en luchtvaartuigen en in uitrusting voor de dienstverlenende sector.

2. Tussenpersoon in de handel.

3. Managementactiviteiten.

a) Het versenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel.

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer; vervat

- organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

- het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en; klanten;

- het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

b) De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

c) De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door' middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

d) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

e) Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat: 1) de verwerving, de vervreemding, de inleasing-geving, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van onroerende goederen, de procuratie, 2) tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in de onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel van handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

f) Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen.

g) Het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan- en verkoop, de invoer- en uitvoerhandel, het voeren van algemene tradingsactiviteiten, met inbegrip van de groot- en kleinhandel, de invoeren uitvoerhandel.

h) De studie, organisatie en raadgeving in financiële-, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden in of bij de ontwikkeling, planning, opstart, opvolging, oplevering van projecten van uiteenlopende aard met betrekking tot de industrie, de productie, de handel, de financiële sector, auto motiv enzovoorts.

i) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

* De duur van de vennootschap onbepaald is, te rekenen vanaf de dag dat zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig (¬ 18,550,00) euro, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde.

Op het kapitaal wordt in geld ingeschreven door en als volgt:

- door de heer Uwe Prade, voornoemd, voor de som van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), op honderd (100) aandelen en volstort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00),

Het maatschappelijk kapitaal is aldus onderschreven en volstort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

* De ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12,400,00), op een bijzondere bankrekening geopend bij ING, overeenkomstig de

bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

* De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, gekozen tussen de vennoten, benoemd voor onbepaalde duur, door de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) kunnen te allen tijde en ad nutum afgezet worden door de algemene vergadering. Ingeval er slechts één zaakvoerder is, kan deze alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zo er meer dan één zaakvoerder is, zal de vennootschap geldig verbonden zijn door de handtekening van één hunner voor wat betreft de bewerkingen van dagelijks beheer. Voor alle andere handelingen zullen de zaakvoerders als college dienen op te treden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

* leder jaar zal, op de werkelijke zetel, of op iedere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven een gewone algemene vergadering gehouden worden, de eerste vrijdag van de maand juni om zeventien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

* Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

* Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en der opbrengsten van de vereffening; bovendien mogen geen winstaandelen worden voorzien die geen deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek der algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit. Op deze netto-winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds; deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering, In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt dit volgens artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

* Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, de comparanten in buitengewone algemene vergadering zijn bijeengekomen met op het agenda de punten die voorzien zijn de overgangsbepalingen en werden volgende beslissingen genomen'.

1. Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar gaat in op 15 oktober 2012 en eindigt op 31 december 2013.

2. Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni in het jaar 2014

om 17 uur.

3. Benoeming van een zaakvoerder Bezoldiging.

De oprichter verklaart dat hij als enige vennoot de eerste algemene vergadering samenstelt waarop

het gehele kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

De heer Uwe Prade, voornoemd, wordt door de algemene vergadering als zaakvoerder benoemd

voor onbepaalde termijn.

Hij bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is en verklaart de opdracht te

aanvaarden,

De zaakvoerder oefent zijn ambt bezoldigd uit zolang een algemene vergadering hierover anders

beslist.

4. Overname van verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de

vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 augustus 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

8. Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Wim Quisquater, wonende te 2490 Balen, Biesakker 21 en/of aan mevrouw Kristel Hufkens, wonende te 2490 Balen, Biesakker 21, met macht tot indeplaatstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting)-administraties, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

6. De vennootschap heeft besloten en brengt ter kennis dat aan Mevrouw Liane Prade, wonende te Mol, Ispralaan 66, volgende machten zijn verleend conform artikel 15 van de statuten:

Zij kan alleen handelend, namens de vennootschap optreden, doch binnen de volgende perken: 1° De gewone briefwisseling ondertekenen;

2° Van de Nationale Bank van België, alle openbare besturen, maatschappijen, vennootschappen en personen, alle gelden en waarden die aan de vennootschap kunnen verschuldigd zijn, zo in kapitaal als interest en bijhorigheden, om welke reden het ook zij, als ook alle geconsigneerde gelden en waarden in ontvangst nemen en er geldig kwijting voor verlenen namens de vennootschap; 3° Alle sommen betalen die de vennootschap aan derden schuldig zijn, in hoofdsom, interesten en bijhorigheden;

4° Bij banken en spaarkassen, en bij het bestuur der postcheque, alle rekeningen openen ten name van de vennootschap, alle geldwaardige papieren en handelsdocumenten, als mandaten, cheques, wissels, orderbriefjes, overschrijvingsorders, ondertekenen, verhandelen, en endosseren, wissels

accepteren en avaleren, de termijnen van reeds vervallen wissels of andere betalingsopdrachten I verlengen, en toestemmen in uitstel van betaling, compensatie en subrogatie eisen of toestaan;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

toor-'behouden aan het Belgisch Staatsblad

5° Namens de vennootschap van post, douane spoorwegen, verzendkantoren en bedrijven, aile l brieven, pakken, kisten, colli's en zendingen allerhand aangetekend of niet, als of niet met gekende of opgegeven waarde, tegen betaling of niet, in bewaring genomen of gegeven goederen of voorwerpen in ontvangst nemen; cognossementen, vrachtbrieven en andere vervoerdocumenten overleggen of in ontvangst nemen; alle documenten en ontvangstbewijzen desbetreffend ondertekenen;

6° De vennootschap vertegenwoordigen bij alle publieke of private besturen, zoals onder meer de regie van telefoon en telegrafie, van posterijen, van maritiem of luchttransport, diensten van stedenbouw, gemeente- en provinciale overheden, belastingsdiensten en Rijksmaatschappelijke Zekerheid;

7° De uitvoering van geldig genomen beslissingen van de zaakvoerder verzorgen;

8° Derden ln zijn plaats steilen, voor een gedeelte van de hiervoren opgesomde bevoegdheden en voor een duur die zij zal bepalen,

Deze opdracht gaat in op 15 oktober 2012 en geldt voor onbepaalde duur,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  Notaris Hervé De Graef

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.07.2016 16397-0058-013

Coordonnées
PRADE TRADING & SERVICES, AFGEKORT PTS

Adresse
ISPRALAAN 66 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande