PREMIUM PRODUCTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PREMIUM PRODUCTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.773.953

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 25.07.2014 14349-0504-015
10/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 05.09.2013 13573-0063-012
14/03/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

IIIUhIIHIIII II IIflhIflhI

+13092997*

be a B St,

eergeied ter giftla van do tiettabankvanKeoptieidslt Antwerpen

OP - il 5 MRT M3

De Griffier.

Griffie

Ondernemingsnr : 0891.773.953

Benaming

(voluit) : PREMIUM PRODUCTS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel Kielsbroek 4 , te 2020 Antwerpen , m- z.Qai j/s 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 1 februari 2013.

1. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De vergadering beslist om vanaf heden de maatschappelijke en exploitatiezetel te verplaatsen naar

Herentalsebaan 1e7 a te 2620 Ranst.

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Antwerpen, 1 februari 2013

François Van Puyvelde

Zaakvoerder

28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 27.08.2012 12447-0130-015
24/02/2012
ÿþMal Worcf 15.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iii IflhIIlllt"

Ondernemingsnr : 0891.773.953

Benaming

(valwit) : PREMIUM PRODUCTS

(ve(kort)

Rechtsvorm . BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel " KIELSBROEK 4 MAGAZIJN 78  2020 ANTWERPEN

(voiteclsg adres)

Onder:,=ero akte = BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 17/01/2012, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist:

De heer François Van Puyvelde, wonende te Miraeusstraat 36  2018 Antwerpen te benoemen als zaakvoerder met ingang vanaf 17/01/2012.

De heer Verhoeven Kurt

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Nw Ivetrgc  J iwr g ril /a van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1 3 FEB. 7 112

Op áe #aatsie blz. van !Ali, 5 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrvnnenterende notaris, hetzy van de perse(o)n(on) bevoegd da rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenv:eordigen

Verso Narres en handtekening_



13/12/2011
ÿþ MOE 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

° +11186907*

effe van de

.. ,~. ~.

Rechtbank van Kc- ,:, . ~:.W.~i = .,w Antwerpen

~

op ~-~L `~ ~. 2011

0Aeltfier,

Ondernemingsnr : 0891773953

em'To Ing

(voluit) : PREMIUM PRODUCTS

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KIELSBROEK 4 MAGAZIJN 78, 2020 ANTWERPEN

Onderr ,ier akte : KAPITAALVERHOGING  AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend en elf, de drieëntwintigste november, voor Meester Chris Celfis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PREMIUM PRODUCTS", met maatschappelijke zetel te 2020 Antwerpen, Kielsbroek 4 magazijn 78, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0891.773.953 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT:

Nadat de vergadering de voorstellen van de zaakvoerder aangaande de verderzetting van de vennootschap, niettegenstaande verlies van meer dan de helft van maatschappelijk kapitaal, en de voorziene maatregelen tot sanering heeft besproken, zoals uiteengezet in het verslag van de zaakvoerder, besluit de vergadering de voorstellen gedaan door de zaakvoerder te aanvaarden, en de vennootschap verder te zetten.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering bespreekt het navermeid verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de geplande inbreng in natura, en het bijzonder verslag van de zaakvoerder, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Ven'noot'schappen, aangaande de voorge-stelde inbreng in natura ter onderschrljving van een geplande kapi-'taalverho-'ging.

DERDE BESLUIT:

De vergadering besluit - op voorstel van de zaakvoerder - tot kapitaalverhoging met vijfenvijftigduizend negenhonderd vijfenveertig euro tweeënveertig cent om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro op vierenzeventigduizend vijfhonderd vijfenveertig euro tweeënveertig cent, door uitgifte van driehonderd en één nieuwe aande-rlen zonder nominale waarde, van hetzelfde type, van dezelfde rechten en voord9elen genietend, en onderworpen aan dezelfde verplichtingen ais de bestaande aandelen, en deelne-mend in de resul-'ta-'ten vanaf heden;

deze nieuwe aandelen zullen onderschreven worden door de huidige vennoten, voornoemd, aan de prijs van honderd vijfentachtig euro zesentachtig cent (afgerond) mits inbreng in natura ten belope van in totaal vijfenvijftigduizend negenhonderd vijfenveertig euro tweeënveertig cent, zijnde hun schuldvorderingen jegens de vennootschap, zoals uitvoert-'ger beschreven

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

in het verslag van de bedrijfsrevisor, in ruil waar-voor hen in totaal driehonderd en één volstorte nieuwe aande-'len van de vennootschap zullen worden toegekend.

VIERDE BESLUIT:

tussenkomst  inbreng  volstorting

De waarde per aandeel zal nà de kapitaalverhoging lager zijn dan váár de kapitaalverhoging; de inbrengers verklaren zich uitdrukkelijk akkoord met dit verlies.

Deze inbreng in natura werd uitvoerig beschreven :

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR:

a) in een verslag daarvan opgemaakt - overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen - door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Guy Parmentier, vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2900 Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12, op veertien november tweeduizend en elf, dat besluit als volgt :

BESLUIT BEDRIJFSREVISOR:

"Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W.Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid PREMIUM PRODUCTS door middel van inbreng van vier rekening-courants, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, dat :

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. We maken voorbehoud m.b.t. het feit of de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale eisen van nauwkeurigheid en duidelijkheid vermits de rekening-courant is samengesteld uit een geheel van verrichtingen waarbij wij niet in de mogelijkheid waren om elke verrichting op haar oorsprong te controleren.

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat In 301 aandelen van de vennootschap Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid PREMIUM PRODUCTS, ZONDER vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting."

b) BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER:

In verband met voormelde inbreng in natura wordt aan onderge-tekende notaris het bijzonder verslag van de zaakvoerder overhandigd, opgemaakt op 27 oktober 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

waarin het belang vande inbreng in natura voor de vennootschap wordt uiteengezet.

Beide verslagen zullen samen met een uitgifte van onderhavige akte worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat door de inschrijving op alle nieuwe aandelen en de volstorting ervan zoals voorzien, de ka-pihtaalverho-'ging daadwerkelijk is verwezenlijkt, en het maatschappelijk kapitaal gebracht is op vierenzeventigduizend vijfhonderd vijfenveertig euro tweeënveertig cent.

ZESDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot wijziging der statuten om ze in overeenstemming te brengen met de voorgenomen besluiten, namelijk nieuwe tekst van artikel 5 :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierenzeventig-duizend vijfhonderd vijfenveertig euro tweeënveertig cent. Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderd en één aandelen op naam, zonder nominale waarde, die Ieder éénlvierhonderdenéénste van het kapitaal vertegen-woordigen."

BIJZONDERE VOLMACHT.

BIJ deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Bofidi-Revac, Kortrijksesteenweg 1126A  9051 Gent, of aan één van haar iasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Leen Vanden Berghe, wonende te Rue Aulnoit 8 te 7912 Saint-Sauveur en mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de Inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap In de Krulspuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van aile procedures m.b.t. de registratie als aannemer.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vèbr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Cells, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, onderhandse volmacht, coördinatie statuten, verslag bedrijfsrevisor, versaag zaakvoerder.

Voor. behouden man het Belgisch 5taatoblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 06.07.2011 11262-0506-014
28/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 18.09.2010 10547-0397-013
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 31.08.2009 09710-0267-009

Coordonnées
PREMIUM PRODUCTS

Adresse
HERENTALSEBAAN 167 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande