PRESTO AZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRESTO AZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.521.779

Publication

27/06/2014
ÿþ-r" mod 11.1







In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vc

behc

aar

Bell

Staa





Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

.~ 8 JUNI 2014

Griffie

.1

Ondememingsnr : 0845.521.779

11

Benaming (voluit) : PERFECT LOOK

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

,

Onderwerp akte :WIJZIGING NAAM, VERPLAATSING ZETEL, ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER, COORDINATIE STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op achtentwintig mei tweeduizend veertien, geregistreerd op het 1st° registratiekantoor Antwerpen 1 op 2 juni 2014, bladen: 2, i verzendingen: 0, register 5, boek 215, blad 50, vak 2, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd il gehouden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PERFECT LOOK, met zetel te 2140 Antwerpen (district Borgerhout), Turnhoutsebaan 253 en dat de volgende beslissingen met éénparigheld van stemmen werden genomen ;

EERSTE BESLUIT: WIJZIGING NAAM .,

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de naam van de vennootschap te wijzigen in "Presto AZ" vanaf heden.

TWEEDE BESLUIT: VERPLAATSING ZETEL ._

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de zetel te verplaatsen; naar 2140 Antwerpen (district Borgerhout), Turnhoutsebaan 261, vanaf heden.

DERDE BESLUIT: ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER 11

;; De buitengewone algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het ontslag van de huidige zaakvoerder de heer Ali BOUDRIZ, geboren te SEGANGAN (Marokko) op dertien april negentienhonderd;; tweeëntachtig, wonende te 2140 Antwerpen (district Borgerhout), Turnhoutsebaan 253, te aanvaarden. Hem zal;; door de algemene vergadering beslissende over de goedkeuring van de jaarrekening van het lopende boekjaar,;; decharge worden verleend voor het tot op heden gevoerde beleid.

Aansluitend beslist de buitengewone algemene vergadering tot niet-statutaire zaakvoerders te benoemen:

-- De heer EI Houssine ZEGOUR, geboren te Sefrou (Marokko) op tien april negentienhonderd;;

zesentachtig, wonende te 2100 Antwerpen (Deume), Van Rossumstraat 42 bus 3. 1

 De heer Zouhair AOUINI, geboren te Sefrou (Marokko) op zeven januari negentienhonderd;, tweeëntachtig, wonende te 92310 Sèvres (Frankrijk), rue Brongniart 23A. Hun mandaat is van onbepaalde duur en onbezoldigd.

VIERDE BESLUIT: COORDINATIE STATUTEN .,

De vergadering geeft de notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten;: :, van de vennootschap. Hij zal deze nadien neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel,

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen; 1,

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie.

1,

1,

1;

1;

il

ii

ij

1;

1!

11

1;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Turnhoutsebaan 253

2140 Antwerpen (district Borgerhout)

15/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 06.10.2014 14642-0218-016
13/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 08.08.2013 13410-0153-014
08/05/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tieepelegel ter griffie van de Rec14411 van Koophandel te Afdop , op

2 5 APR, 2012

Griffie

1J1111(1,111111 ,N5" I111

V beh aa Be Star IIN

Ondememingsnr : C) 9 ç F, 5-2-4 . '

Benaming (voluit) : PERFECT LOOK

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tumhoutsebaan 253

(volledig adres) 2140 Antwerpen (Borgerhout)

Onderwerp en alite : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 19 april 2012, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "PERFECT LOOK".

2. Zetel: 2140 Antwerpen (Borgerhout), Tumhoutsebaan 253,

3. Oprichters:

1. De heer BOUDRIZ Ali, geboren te Segangan (Marokko) op 13 april 1982, wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Turnhoutsebaan 253;

2. Mevrouw TARRAHI Hayat, geboren te Nador (Marokko) op 28 september 1984, wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Tumhoutsebaan 253.

4. jpitaal: 18.600,00 euro.

6. Gestorte bedrag: 6.200,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: 12.400,00 euro.

- Sub 3.1: 12.333,33 euro;

- sub 3.2: 66,67 euro.

7. Samenstelling: in geld.

8. Boeklaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

9. Verdeling van de winst Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

11. Externe verteq_enwoordiging: ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer BOUDRIZ Ali, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. poel: De vennootschap heeft tot doel:

1, Het uitbaten van haarkapperssalons voor dames en heren met inbegrip van het snijden, wassen en knippen van haar, de haar-, baard- en huidverzorging, de lichaamsmassage, sauna, manicure, pedicure, schoonheidsbehandeling, pruiken en postichen.

De handel in aile coiffureartikelen, pruiken, schoonheidsproducten, reukwaren, fantasieartikelen, alle producten voor lichaams-, huid- en haarverzorging en alle toiletartikelen, deze opsomming evenwel exemplatief en geenszins limitatief zijnde.

Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten, materialen en materieel.

Op de iaarste biz van Luik vermeder Recto : Naam er tscsedpnipheid van de instrumenterende notant. hetzij van de persaionnen; bevnagc de rechtapertzpor ten aanGier van derden te Vvrteáenvrooraaner

Ver Naam en, nandtei,enin_c,

u Moniteur belge

mod 11.1

2. Het verstrekken van allerlei diensten, advies en consultancy in verband met lichaamsverzorging, esthetiek, het lichamelijk welzijn, ontspanning en relaxatietechnieken, zoals onder meer de diensten verleend in inrichtingen voor thalassotherapie, kuuroorden, massagesalons, ergotherapie, para-fysiotherapie, schoonheidssalons, zonnebankcentra, sauna's, en dergelijke meer.

13e 1m- en export, de groot- en kleinhandel, en de verhuur van schoonheidsmaterialen en luxeproducten in de meest ruime zin, met inbegrip van onder meer massagestoelen.

Pe groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van alsook de vervaardiging van: alle toiletartikelen, parfumerieartikelen, schoonheidsproducten, reinigingsmiddelen, zeep- en badproducten, cosmetica, manicure- en pedicureartikelen; parfums en ander reukwerk, alle scheikundige, ' farmaceutische en parafarmaceutische artikelen en alle aanverwante producten, machines en toestellen en dergelijke meer; alle natuurproducten, kruiden, drogisterij-, dieet- en algemene lichaamsverzorgingsartikelen en aanverwante producten; kortom alle producten, artikelen, materialen en toestellen voor lichaams-, huid- en haarverzorging en hun accessoires; geschenkartikelen en fantasieartikelen met inbegrip van fantasiejuwelen, imitatiesieraden, gadgets en dergelijke meer; toestellen voor gezondheidstechniek en algemeen welzijn; alle sportartikelen, met inbegrip van sportkledij en  schoenwaren,

3. Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer

ª% het uitbaten en inrichten, van één of meerdere snelbuffetten, snackbars, sandwichbars, hamburgerrestaurants, frietkramen, hotdogstalletjes, croissanteries, crêperies, warmwafelkramen, tearooms, ijssalons, cafetaria's, pizzeria's, pitabars, drive-in restaurants, met inbegrip van verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden, alsook verkoop via telefoon, fax en/of internet van eetwaren en dranken die worden afgehaald of die warden thuisbezorgd;

ª% het uitbaten en inrichten, van één of meerdere restaurants en drankgelegenheden in het algemeen waaronder onder meer restaurants van het traditionele type, spijshuizen, snackbars en fast food-zaken, verbruikerssalons, tearooms, milkbars, cafés, bars, nachtclubs, bodega's en tavernen evenals alle drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholhoudende dranken en sterke dranken, bierhallen, wijnbars, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxeartikelen;

de groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de im- en export, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, uitrusting en toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en toebehoren;

- het organiseren van allerhande feesten, banketten, barbecues en alle andere activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden;

" het ter beschikking stellen van allerhande ruimten;

- catering, uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties, alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels en alle toebehoren;

de in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel in alle voedingswaren en dranken, zowel alcoholische als andere;

- het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

15. Gewone algemene vergadering; De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de derde dinsdag van de maand juni om twintig uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2013.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: NihiL

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING.

si-' 1 . Voor-

behoudenaan het

Belelsch Staatsblad



J }





VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte,

On dE laatste bh:: van Lu'tl; E. verrrs&den : Rotact Naam en rscledanigherd van de InstrurnentereneQ notais ne 7.1j ,..an i5e pers,-o(n mer,'. LScyroegd ae roC;ltspElrsGMl ten aanzten 'f8r1 ÓsrCfer tr" vE'riC£tl,;,'oC9rvdlg5..r

Verst. rlûéÍCi?,eílril.;.',

21/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 12.10.2015 15649-0060-018

Coordonnées
PRESTO AZ

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 261 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande