PRODELIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRODELIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 523.882.845

Publication

26/03/2013
ÿþ~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 5 -03- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHAINp MECHELEN

Voor- OMO

behoude aan het Belgisch

Staatsbla

Ondernemingsnr: J2 ` j % Benaming

(voluit) : (verkort) :

PRODEL1S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2560 Nijlen (Kessel), Berkenlaan 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Jan Verreth, notaris te Lier op 12 maart 2013, dat er een

vennootschap werd opgericht door:

de heer BOGAERTS Frank Lea Albert, geboren te Lier op 15 juni 1966, wonende te 2560 Nijlen (Kessel),

Berkenlaan 1.

Naam: PftODELIS

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel: Berkenlaan 1, 2560 Nijlen (Kessel)

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als het buitenland, hetzij voor eigen rekening hetzij voor

rekening van derden, als vertegenwoordiger, in commissie, als tussenpersoon of in deelneming met anderen:

1. het verlenen van bijstand en uitvoeren van management consultancy op alle terreinen van de bedrijfsvoering:

a) het ontwikkelen en uitvoeren van management consultancy op alle terreinen van de bedrijfsvoering:

- strategie: deïiniëren en uitwerken van visie, missie, operationele modellen, groei- en ontwikkelingsplannen en

business-cases;

- processen: evalueren en verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen, het ontwikkelen en interpreteren van

nieuwe bedrijfsprocessen;

- personen: optimaliseren en rationaliseren van de inzet van personen, definiëren en begeleiden met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling;

- systemen: uitvoeren en coördineren van functionele en technische behoefteanalyse, opzetten en verbeteren van systeemarchitectuur, systeemontwikkeling, systeemoptimalisatie, systeemimplementatie, systeemtesten en de inzet van systemen;

- organisatie: optimalisatie van bedrijfsorganisatie, opzetten van nieuwe bedrijfsorganisatie, het ontwikkelen en opstellen van beleid en procedures;

b) het organiseren, opzetten, coachen en trainen met betrekking tot project en programma offices, project portfolio management en interim management;

c) het tijdelijk uitvoeren van project, programma, project portfolio en interim management;

2) Het beheren en oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium van de vennootschap in de ruimste zin van het woord, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, voor eigen rekening, en dit zowel bij wijze van verhuur, verkoop, beheer, ruil of leasing.

3) De vennootschap kan eveneens optreden als tussenpersoon in de handel. Zij kan rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan alle industriële, commerciële, financiële operaties, roerend of onroerend, die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met haar doel of de realisatie ervan bevorderen; en dit zowel bij wijze van oprichting van nieuwe vennootschappen, samenwerkingen, deelnemingen, fusies, inbrengen, of participaties in andere samenwerkingsverbanden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. ' . r ' 4) De vennootschap kan eveneens alle bestuursopdrachten waarnemen en functies als bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar uitoefenen.

.a~ In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden betreffende toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge Duur: Onbepaald.

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 «), en wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één driehonderdste (1/300) van het maatschappelijk kapitaal.

De heer Bogaerts Frank heeft verklaard in te teken op het kapitaal van de vennootschap en heeft een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ) gestort, waarvoor hem driehonderd (300) ten belope van twee/derde volgestorte aandelen worden toegekend.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvcerders zijn, hun bevoegdheid.

Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun opdracht geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn ad nutum afzetbaar, bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat dit recht geeft op een vergoeding.

Iedere zaakvoerder zal, in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek Vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de venncotschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt,

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend, vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan een volmachthouder,

De taak van zaakvoerder wordt niet vergoed tot en met 31 juli 2013. De algemene vergadering kan anders beslissen.

Indien de zaakvoerder wordt bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, met gewone meerderheid van stemmen, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Controle: Er wordt geen commissaris aangesteld.

Algemene Vergadering: Een gewone algemene vergadering, genaamd jaarvergadering, wordt jaarlijks gehouden op de vierde maandag van de maand juni om 19.30 uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in het jaar 2015,

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het afschrift van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2014.

Winstverdeling:

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste (1/20) afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende (1/10) van het kapitaal heeft bereikt, en herleeft wanneer de reserve wordt aangetast of wanneer het kapitaal wordt verhoogd.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

EERSTE ALGEMENE VERGADERING

Vervolgens is de oprichter bijeengekomen in eerste algemene vergadering, en heeft hij met eenparigheid van

de stemmen, de volgende besluiten genomen:

1. ben iemin" zaakvoerder



.

" 

d

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: De heer BOGAERTS Frank, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. de functie van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d, de functie van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

e, geen commissaris te benoemen.

Volmacht

Ter vervulling van de formaliteiten bij de diensten van de Kruispuntbank Ondernemingen, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en alle andere administraties, verlenen de oprichters volmacht, met macht van indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Bie -- Accountancy" met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Frans Coeckelbergstraat 23.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

DE NOTARIS.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge Hierbij wordt neergelegd:

1° Afschrift akte van 12 maart 2013.

2° Uittreksel.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PRODELIS

Adresse
BERKENLAAN 1 2560 KESSEL

Code postal : 2560
Localité : Kessel
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande