PROFIDAX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROFIDAX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.007.177

Publication

28/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.12.2013, NGL 22.01.2014 14013-0214-011
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 08.12.2014, NGL 26.12.2014 14709-0167-011
06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 10.12.2012, NGL 29.01.2013 13022-0458-011
12/04/2011
ÿþs

IIIIIIROJII1M11111!111

Mod 2.0

NEERGEL re



3 1 -03- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie V

Ondernemingsnr : ~~ f . 00 } , A3-1-

Benaming

(voluit) : Prof dax

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten startersvennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen, Elisabeth Desoleilstraat 9

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Sabine Van Buggenhout te Wolverten (Meise) op eenentwintig maart tweeduizend en elf, geregistreerd zes rollen - geen verzending te Meise de 28 maart 2011 Boek 5/425. Blad 72. Vak 7. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 ¬ ) - De Ontvanger: Henri Roseleth (getekend) dat door

Mevrouw SCHMIT Ellen Katrien, geboren te Jette op dertig maart negentienhonderd zevenentachtig, wonende te 2800 Mechelen, Elisabeth Desoleilstraat 9 een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten startersvennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

* Naam : Profidax

Zetel: 2800 mechelen, Elisabeth Desoleilstraat 9

Doel: Aile handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met een boekhouden fiscaliteitskantoor belast met:

- de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgevingen daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van rekeningen;

- het bepalen van resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

- het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen;

- studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden;

- juridische adviesverlening, bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen; het opmaken en indienen van fiscale aangiften;

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap, zowel roerende als onroerende, voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder-fiscalist.

Duur: onbepaalde duur

* Kapitaal: één euro (1,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde en waarop zij in geldspeciën inschrijft tegen de prijs van één cent (0,01 ¬ ) per aandeel, als volgt :

Mevrouw Schmit Ellen voornoemd : op honderd (100) aandelen, hetzij voor één euro (1,00 ¬ ), volstort tot beloop van één euro (1,00 ¬ );

REGISTER VAN AANDELEN.

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer. Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De meerderheid van de aandelen moet in het bezit zijn van boekhouders of boekhouders-fiscalisten die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten. Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele titel gecreëerd worden, onder welke benaming ook.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders.

Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen. KAPITAALVERHOGING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

" Het maatschappelijk kapitaal kan worden verhoogd bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, in verhouding tot het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis van de vennoten wordt gebracht.

KAPITAALVERLAGING.

Elke kapitaalsvermindering wordt verboden zolang de vennootschap het statuut van starter heeft.

Zodra de vennootschap het statuut van een gewone BVBA heeft, kan het maatschappelijk kapitaal worden verlaagd bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

In de oproeping tot de algemene vergadering die over de vermindering van het kapitaal moet beslissen, wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze vermeld. OVERDRACHT VAN AANDELEN.

De afstand en de overdracht van aandelen kunnen enkel plaatsvinden tussen vennoten, mits naleving van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten voorziene voorwaarden.

De overdracht van een S-BVBA mogen niet worden overgedragen aan een rechtspersoon, op straffe van nietigheid.

Geen enkele vennoot kan zijn rechten, al dan niet onder bezwarende titel, onder levenden afstaan aan een persoon die geen vennoot is en nadat de afstand werd goedgekeurd door minstens de helft van de vennoten die minstens drie vierden van het maatschappelijk kapitaal bezitten, met uitzondering van de rechten waarvan de afstand wordt voorgesteld.

De erfgenamen of legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van de overgedragen aandelen.

Indien zij als titularis van de lidmaatschapsrechten van de vennoot willen optreden, moeten zij, zoals een derde, zich onderwerpen aan de voorwaarden inzake erkenning zoals die voor de overdrachten onder levenden zijn vastgesteld in de statuten, in de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten.

De erfgenamen of legatarissen van aandelen of de schuldeisers van een vennoot kunnen onder geen enkel beding de verzegeling uitlokken van de goederen en waarden van de vennootschap, noch de inventaris van deze goederen en waarden laten opmaken, of zich op om het even welke wijze inmengen in het bestuur van de vennootschap. Zij moeten, voor het uitoefenen van hun rechten, de procedure volgen die is voorzien in de onderhavige statuten of in de wet.

De inkoopprijs wordt vastgesteld op basis van de laatst opgemaakte jaarrekening waarbij wordt rekening gehouden met de eventuele meer- en minderwaarden die in de balans nog niet zouden zijn uitgedrukt en met de evolutie van het vennootschapsvermogen sedertdien.

De prijs is betaalbaar ten laatste binnen het jaar te rekenen vanaf de dag van de inkoop.

ln geen geval mag de afstanddoener de ontbinding van de vennootschap eisen.

De aandelen van de startersvennootschap mogen niet worden overgedragen aan een rechtspersoon, op straffe van nietigheid van de overdracht.

ONDEELBAARHEID DER AANDELEN.

De aandelen zijn ondeelbaar.

indien een aandeel toebehoort aan verscheidene eigenaars wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst tot dat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel is aangewezen.

Bij gebrek aan een andersluidende overeenkomst, worden de rechten verbonden aan een aandeel uitgeoefend door de vruchtgebruiker van het aandeel.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De meerderheid van de zaakvoerders, al dan niet vennoot, moet de hoedanigheid hebben van boekhouder of boekhouder-fiscalist en moet lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten. VACATURE.

Als de betrekking van zaakvoerder openvalt, voorziet de algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden voorzien voor wijziging van de statuten, in zijn vervanging. Zij bepaalt de termijn van de functie en de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerder.

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, zal bij vooroverlijden van de zaakvoerder-vennoot, de overgebleven vennoot automatisch de functie van zaakvoerder waarnemen.

BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de meest ruime bevoegdheden tot het stellen of toelaten van elke handeling die nodig of dienstig is voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van boekhouder of boekhouder-fiscalist, zoals voorzien door de wet van tweeëntwintig april

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge a ngéntienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten, en behoudens deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder of iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van boekhouder of boekhouder-fiscalist niet heeft (hebben), mag (mogen) geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de boekhouder of boekhouder-fiscalist.

HANDTEKENINGEN.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig door iedere zaakvoerder, alleen handelend, ondertekend.

De rechtsvorderingen, hetzij als eisende hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door iedere zaakvoerder benaarstigd of vervolgd.

VERGOEDINGEN.

De algemene vergadering kan aan de zaakvoerders, buiten een vergoeding voor representatiekosten, reis-en andere kosten, een vaste of veranderlijke vergoeding toekennen aan te rekenen op de algemene onkosten van de vennootschap.

DAGELIJKS BESTUUR.

De zaakvoerders mogen, aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van hun bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen voor een tijdsduur die zij vaststellen onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van boekhouder of boekhouder-fiscalist

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, alleen of gezamenlijk optredend, binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van boekhouder of boekhouder fiscalist.

De personen aan wie een volmacht werd toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten, kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van boekhouder of boekhouder-fiscalist of met het voeren van de titel van boekhouder of boekhouder-fiscalist.

In voorkomend geval bepaalt het bestuur de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die zijn verbonden aan deze functies.

(JAAR)VERGADERINGEN.

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de tweede maandag van de maand december om zestien uur.

Als die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag.

De zaakvoerder kan een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist. Hij moet de algemene vergadering bijeenroepen op aanvraag van vennoten die gezamenlijk ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangeduid in de oproepingen. BIJEENROEPINGEN.

De algemene vergaderingen warden door de zaakvoerder bijeengeroepen.

De oproepingen worden gedaan bij aangetekende brief, gericht aan de vennoten minstens vijftien dagen voor de vergadering op hun laatst aan de vennootschap bekende woonplaats. Zij vermelden de agenda. Evenwel kunnen de bestemmelingen er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemmen om de oproepingen via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Eenzelfde individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke afwijking is mogelijk voor de algemene vergadering van obligatiehouders.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke vennoot mag zich op de vergadering door een lasthebber laten vertegenwoordigen, op voorwaarde dat laatstgenoemde zelf een vennoot is en het recht heeft de vergadering bij te wonen.

BUREAU.

Iedere algemene vergadering, zowel de jaarvergadering, als de buitengewone algemene vergadering, wordt door de zaakvoerder voorgezeten, of bij diens ontstentenis, door de oudste aanwezige vennoot.

De voorzitter stelt een secretaris aan en de vergadering kiest de stemopnemers.

BERAADSLAGING.

Behoudens in de gevallen door de wet of de statuten voorzien, worden alle besluiten genomen bij meerderheid van stemmen waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

STEMRECHT.

Ieder aandeel geeft recht op één stem, behalve wat door onderhavige statuten en de wet bepaald is voor de aandelen zonder stemrecht. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Het uitoefenen van het stemrecht mag het voorwerp van overeenkomsten tussen aandeelhouders uitmaken, zoals bepaald in het wetboek van vennootschappen.

MAATSCHAPPELIJK JAAR.

Het maatschappelijk jaar begint op één juk en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

JAARREKENING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

. behoi'ten

aan het

Belgisch

Staatsblad

reder jaar maakt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wet, voor zover de vennootschap daaraan is onderworpen en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die op haar toepasselijk zijn.

VERDELING VAN DE WINST.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto winst uit.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft van het kapitaal tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, en het geplaatst kapitaal.

Het overblijvend saldo wordt ieder jaar ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die eigenmachtig en bij gewone meerderheid van stemmen over de bestemming ervan zal beslissen.

- ONTBINDING.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door de beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Ze zal van rechtswege worden ontbonden ingeval van verlies van de hoedanigheid van boekhouder of boekhouder-fiscalist.

VEREFFENING.

In geval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden en het tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van een zaakvoerder, handelend als vereffenaar, en bij zijn ontstentenis door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien door de artikels 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen. Bij de vereffening zijn de vennoten verplicht hun inbreng te volstorten.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van boekhouder of boekhouder-fiscalist impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van boekhouder of boekhouder-fiscalist, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

VERDELING VAN HET NETTO-ACTIEF.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, wordt het beschikbaar overschot verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

Alle statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zouden zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, met de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en met de deontologische regels van het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten, zullen als niet geschreven worden beschouwd.

III. SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1) Eerste boekjaar en jaarvergadering.

Het eerste boekjaar begint op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie

van de rechtbank van koophandel om te eindigen op dertig juni tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in december tweeduizend en twaalf.

2) Benoeming zaakvoerder

De enige vennoot heeft, handelend als algemene vergadering, de volgende beslissing genomen:

Wordt tot niet-statutair zaakvoerder benoemd: mevrouw Schmit Ellen. Haar mandaat zal bezoldigd zijn.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Sabine Van Buggenhout  notaris

Tegelijk neergelegd: uitgifte met bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 14.12.2015, NGL 10.01.2016 16011-0096-010

Coordonnées
PROFIDAX

Adresse
ELISABETH DESOLEILSTRAAT 9 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande