PROFIT SUPPLIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROFIT SUPPLIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.861.452

Publication

16/04/2013
ÿþmod 11.1

lt- =f/ f~

e maken kopie

FE, 114 E In de bijlagen bij het Belgisch na neerlegging ter griffie van

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

IA@IMIIIVI!ï~N~~11Vf(tilVR

ta eàMP-Fit` RECHT ANK AN 0 5 APR, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

oe griffier

Griffie

J

Ondernemingsnr : 0837.861.452

Benaming (voluit) : PROFIT SUPPLIES

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zanddijk 24

2480 Dessel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : BVBA: ONTBINDING

Er bikt uit een akte verleden voor Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op 28 maart 2013: j; dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "PROFIT SUPPLIES" onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: De algemene vergadering neemt kennis van het ontwerp van jaarrekening, bestaande uit! èÿ balans, resultatenrekening en toelichting. Zij bespreekt de jaarrekening in extenso. Na bespreking en! uitoefening van het vraagrecht zoals voorzien in artikel 274 van het Wetboek Vennootschappen, keurt de; algemene vergadering de jaarrekening goed. De algemene vergadering beslist het resultaat de bestemming te geven zoals blijkt uit de jaarrekening. De algemene vergadering verleent kwijting aan de bestuurders voor de; uitoefening van hun mandaat in het afgelopen boekjaar.

TWEEDE BESLUIT: De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder,! opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen over het voorstel tot ontbinding ;; van de vennootschap en waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd, afgesloten op 31 december 2012.

DERDE BESLUIT: De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt; overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, opgemaakt door bvba Hubert Vencken, Bedrijfsrevisor, te 3960 Bree, Milenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken. De conclusies; van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt: "In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien: door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap PROFIT SUPPLIES BVBA een; boekhoudkundige staat afgesloten op 31,12.2012 opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van ¬ 3.817,13 en; een petto actief van ¬ 2.817,13. Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de; toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en; juist weergeeft met voorbehoud van de volledigheid van eventuele schulden ten opzichte van derden, de; inbaarheid van de rekening courant op naam van de zaakvoerder en van het budget voor de kosten van de; vereffening. Opgemaakt te Bree, 18 maart 2013."

VIERDE BESLUIT: De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Profit Supplies" gevestigd te 2480 Dessel, Zanddijk 24, wordt ontbonden en dit vanaf 28 maart 2013.

VIJFDE BESLUIT: Gemelde vennootschap werd vóór haar ontbinding reeds feitelijk vereffend door de ? zaakvoerder, heer Johannes Van De Pol, wonende te 2480 Dessel, Zanddijk 24. Hij zal overeenkomstig het: ;; Wetboek van Vennootschappen verantwoordelijk zijn, zowel jegens derden als jegens de vennoten, voor de

vervulling van zijn taak en aansprakelijk zijn voor de tekortkomingen. De heer Van De Pol beslist tot de ;: overdracht van alle rechten en verplichtingen van de vennootschap aan de vennoten, die zulks aanvaarden.;

Hierdoor wordt het maatschappelijk vermogen overgedragen aan de vennoten die verklaren zich te: ;i beschouwen als persoonlijk gehouden tot betaling van het mogelijke passief, waaronder eventuele:

belastingschulden en tot uitvoering van aile verbintenissen van de vennootschap.

ZESDE BESLUIT: Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek; van Vennootschappen en aile vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken! en documenten in verband met de vereffening.

ZEVENDE BESLUIT: Gezien er geen passiva zijn (andere dan mogelijke schulden aan de aandeelhouders of; kosten of provisies verbonden aan de vereffening), er geen vereffenaar dient te worden aangesteld, alle; aandeelhouders op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn, en aile besluiten met; eenparigheid van stemmen worden genomen, wordt beslist om over te gaan tot de afsluiting van de vereffening.; De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten. De vennootschap houdt op te

-------------------

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

bestaan met ingang van 28 maart 2013. De boeken en bescheiden van gemelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Profit Supplies" zullen gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard worden te 2460 Dessel, Zanddijk 24.

ACHTSTE BESLUIT: De algemene vergadering en de zaakvoerder geven bij deze bijzondere volmacht aan Acrog Accountancy, kantoorhoudende te 2440 Geel, Molseweg 168, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke administratieve formaliteiten te vervullen die voorvloeien uit de op heden genomen besluiten.

Notaris Jan Van Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

tbkiouden aan het Belgisch Staatsblad

27/07/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

onderschreven als volgt :

1. de heer Frijters, Cornelis, voor een totaal bedrag van negenduizend driehonderd euro, waarvoor hem 93 aandelen werden toegekend:

2. de heer van de Pol, Johannes, voor een totaal bedrag van negenduizend driehonderd euro, waarvoor hem 93 aandelen werden toegekend: Totaal: honderd zesentachtig aandelen:

~ - -

.

{ ~

~---- i~~----

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod 2.1

'In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Nt F.

GflIi~FIF hit ~Ef:, 1,i<,i~

vAy

4 4 MU m11

KOOPHANDEL TURNHOUT

Grifine griffier

1II 1I 1I II NIA D ~V~V~

" 11115,,,"

+ _I

~ r

Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit): PROFIT SUPPLIES

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Zanddijk 24, 2480 Dessel

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Jean-Paul Van Ussel, geassocieerde notaris, vennoot van i de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte I aansprakelijkheid "VAN USSEL & WILLEMSEN", geassocieerde notarissen, met zetel te Retie, Molsebaan 54, op 13 juli 2011, dat er tussen

1. de heer van de Pol, Johannes Jacobus Gijsbertus, wonende te 2480 Dessel, Zanddijk 24.

2. de heer Frijters, Cornelis Alfons Wilhelmus Sander, wonende te 2470 Retie, Lijsterbeslaan 14.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht vanaf 13 juli = 2011 onder de naam "PROFIT SUPPLIES", met zetel te 2480 Dessel, Zanddijk 24, waarvan; het kapitaal is vastgesteld op 18.600 euro, vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen,

93

93

186

Aldus werd het gehele kapitaal geplaatst en alle aandelen waarop ingeschreven werd zijn

volgestort in geld ten belope van minimaal één/derde, voor een totaal bedrag van 6.200 euro.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van

voormelde vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

4 1 Het bewijs van storting, dat aan ondergetekende notaris wordt overhandigd, werd door deze instelling afgeleverd op 12 juli 2011.

li I. STATUTEN:

Î; A. Naam - zetel - doel - duur :

Artikel één :

De vennootschap is een handelsvennootschap die de uitoefening van één of meer

handelsactiviteiten tot doel heeft en neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in afkorting "BVBA" draagt

de naam PROFIT SUPPLIES".

Op de laatste blz. van luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

_ Wef"g rsèT

Staatsblad

Luik B - vervolg , ,

! Artikel twee :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2480 Dessel, Zanddijk 24.

Artikel drie :

De vennootschap heeft tot doel:

* de handel in, commissiezaken inbegrepen, de export, import, en expeditie van goederen

van alle aard, alsmede de exportvertegenwoordiging van binnen- en buitenlandse fabricaten;

* alle verrichtingen van transit en expeditie van transport over de weg, water of lucht van rederij, bevrachting, opslag, agentschap, commissie, vertegenwoordiging, makelarij, grensagentuur, vertaling, messagerie, opslag en behandeling van goederen (vervoerd over weg, i water of lucht) en alle verrichtingen van invoer en verzekeringen.

* zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen;

* de handel in, de vertegenwoordiging, de behandeling, de productie, in- en uitvoer van alle onderdelen, toebehoren, machines en instrumenten in de meest uitgebreide zin van het woord en het verlenen van bijstand desbetreffende;

* adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer en onder meer maar niet uitsluitend advies en praktische hulp van bedrijven;

* het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid inzake planning, kosten-baten analyse, organisatie en efficiëntie, en beheer in het algemeen, wetenschappelijke en/of technische bijstand, naverkoop dienstverlening, koop- en verkoop van licenties, patenten, know-how, en merken, en alle andere intellectuele eigendomsrechten, verkoopspromotie, vertegenwoordiging en transport; het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, domiciliëren van bedrijven, ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen, en in het algemeen studie-, organisatie-, en

raadgevend bureau inzake financiele, handels-, bedrijfseconomische of sociale

aangelegenheden;

* managementactiviteiten;

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en Îverrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de

~

ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan

voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden,

wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden

ondergeschikt maken.

De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen

uitoefenen.

Artikel vier :

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf 13 juli 2011.

B. Kapitaal - Aandelen :

Artikel vijf :

Het kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld

E in 186 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

I Het kapitaal is bij de oprichting volledig geplaatst en ieder aandeel volgestort ten belope Ivan minimaal één/derde.

` Artikel zes :

De zaakvoerder beslist soeverein over de owraging van de stortingen op niet-volgestorte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

luik B - vervolg, ,

aandelen

C. Bestuur - vertegenwoordiging :

I Artikel veertien :

1 De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen; al dan Îniet vennoten.

I Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn j vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke Îpersoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in

1. naam en voor rekening van de rechtspersoon. 3

j De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor del j tijdsduur door haar vast te stellen.

Ï Artikel vijftien : Intern bestuur.

j leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te 1 verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel, met uitzondering van j die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen de algemene vergadering Î bevoegd is.

Î Artikel zestien : Externe vertegenwoordigingsmacht. 1

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte Î als eiser of als verweerder.

t

j De zaakvoerder of de zaakvoerders zullen evenwel voor alle akten van het dagelijks bestuur bijzondere machten mogen toekennen aan één of meerdere lasthebbers, die de s vennootschap geldig zullen verbinden binnen de perken van de door de zaakvoerders verleende l imachten.

D. Algemene vergadering :

Artikel éénentwintig :

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze de algemene vergadering vormen, en oefent hij de bevoegdheden,uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Artikel tweeëntwintig :

Ieder jaar moet tenminste één algemene vergadering gehouden worden.

Deze vergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni te 10 uur in : de gemeente Dessel in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de j oproepingsbrieven aangeduid.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de 1 eerstvolgende werkdag.

E. Inventaris - balans - winstverdeling :

Artikel vierentwintig :

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daaropvolgend.

Artikel vijfentwintig :

Op 31 december van ieder jaar wordt door de zaakvoerders een inventaris alsook een j

jaarrekening opgemaakt.

Artikel zesentwintig : j

Op de netto-winst zal er jaarlijks minimum vijf ten honderd vooraf genomen worden voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet vereist zodra dit fonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Verder dient jaarlijks het aldus bekomen saldo ter beschikking van de algemene vergadering te worden gesteld die over de bestemming ervan naar goeddunken mag beslissen.

F. Ontbinding - vereffening :

Artikel achtentwintig :

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden zelfs voor het verstrijken van

haar duur, zal de vereffening geschieden door de zorgen van de op dat ogenblik in functie zijnde

zaakvoerder of één der zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist en

1 Voor-

behouden

aan het

BëÏgisc t~

Staatsblad











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

















~--- 



Voorbehouden aan het

I Staatsblad



Luik B - Vervolg

één of meerdere vereffenaars aanduidt, wier machten en vergoedingen zij zal bepalen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van

Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

IL OVERGANGSBEPALINGEN :

1. Eerste boekjaar :

Het eerste boekjaar loopt vanaf 13 juli 2011 tot 31 december 2012.

Op 31 december 2012 wordt voor de eerste maal door de zaakvoerder een inventaris

opgemaakt, alsook een jaarrekening.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

2. Benoeming niet-statutair zaakvoerder: Benoeming als niet-statutair zaakvoerder der vennootschap voor onbepaalde duur :

a. heer Frijters, Cornelis Alfons Wilhelmus Sander,wonende te 2470 Retie, Lijsterbeslaan 14.

b. de heer van de Pol, Johannes Jacopbus Gijsbertus, wonende te 2480 Dessel, IZanddijk 24.

3. Overname verbintenissen

De verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting aangegaan door de

oprichters werden voor zoveel als nodig bekrachtigd en bevestigd.

4. Aanstelling bijzonder lasthebber :

Aan BVBA ACROG Accountancy Jef Robert, te Geel, en haar aangestelden werd volmacht verleend om voor en in naam van de vennootschap:

I - bij de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en het Ondernemingsloket alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen;

1- de formaliteiten te vervullen inzake registratie van BTW, met name de aanvraag van het BTW- nummer, de aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van Î werkzaamheid.

5. Aanstelling commissaris:

Vaststelling dat de vennootschap thans vrijgesteld is van de verplichting een commissaris

I te benoemen.

"Voor eensluidend ontledend uittreksel"

Jean-Paul Van Ussel, geassocieerd notaris.

Mededeling van neerlegging :

- neerlegging van akte dd. 13.07.2011.

Coordonnées
PROFIT SUPPLIES

Adresse
ZANDDIJK 24 2480 DESSEL

Code postal : 2480
Localité : DESSEL
Commune : DESSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande