PROJECTIDEE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROJECTIDEE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.263.130

Publication

02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 28.08.2013 13472-0396-009
25/05/2011
ÿþ mod 2.1





Luik 13 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



f

fiemelegd ter Oie vn de Ifetllttid ri» #,septrefil te AFftweifeR

oA 13NiEi 11

Oe Griffier.

Griffie

'11078816*

V beha aai Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

0836 .263. 13.0

Benaming : PROJECTIDEE

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hospitaalstraat 34 bus 2

2850 Boom

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te: Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris', te Antwerpen, op 11 mei 2011, dat:

1. Rechtsvorm - naam: een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap: met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "PROJECTIDEE".

2. Zetel: Boom, Hospitaalstraat 34 bus 2. "

3. Oorichters:

1) Mevrouw DEMESMAEKER Tania Célestine Jean, geboren te Mechelen op 4 augustus 1964, wonende te 2850 Boom, Tuyaertstraat 61,

2) De heer VERBEECK Luc Frans Juliana, geboren te Reet op 18 december 1960, wonende te 2850' Boom, Hospitaalstraat 40.

4. Kapitaal: ¬ 18.600,00

5. Gestorte bedrag: ¬ 6.200,00

6. Nog niet volgestorte inbrengen: ¬ 12.400,00

sub 3.1: ¬ 6.200,00

sub 3.2: ¬ 6.200,00

7. Samenstelling: in geld

8. Boeklaar: 01/01 tot 31/12. Het 1Ste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

9. Verdeling van de winst:

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds' een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

11. Externe vertegenwoordiging:

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais

verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder,

afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde termijn werd aangesteld, op elk ogenblik

herroepbaar:

11 mevrouw DEMESMAEKER Tania, voornoemd;

2/ de heer VERBEECK Luc, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

A. Het ontwerpen en ontwikkelen van de uitvoeringsdossiers ter zake projecten met betrekking tot binnenhuisarchitectuur, stedenbouw, monumentenzorg en design, onder meer onder de vorm van een. interprofessionele vennootschap, en dit in de ruimste zin van het woord.

B. Het bezitten en beheren van vermogen, bestaande uit onroerende goederen, alle zakelijke rechten daarop, onverdeelde rechten daarin, effecten, portefeuillewaarden, meubilair en alle roerende goederen, in speciën, alle intellectuele en andere onlichamelijke rechten, zowel in België als in het buitenland, en dit voor eigen rekening.

Op de #aatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. heizij van de perse bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vsrteoP,--

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1v

C. Onroerende goederen aankopen of verkopen- of op andere wijze vervreemden en met -zakelijke rechten bezwaren of zakelijke rechten afstaan; gebouwen oprichten of gedeeltelijk verkopen, verhuren, onderverhuren, in erfpacht geven, verkavelen, vruchtgebruik of naakte eigendom afstaan. De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltoolingswerken door onderaannemers.

Projectmanagement, waaronder verstaan wordt: de uitbating van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat hiermee gepaard gaat, onder meer maar niet uitsluitend het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architect, aannemer en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures tot de coordinatie van bouwwerken en de controle hierop tijdens en nadien.

Promotie van onroerende goederen evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin.

Het uitbaten van een bouwbedrijf en algemene bouwonderneming: het optrekken van gebouwen, de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of de coordinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers wordt uitgevoerd. Alles hierop betrekking hebbende herstellings- en veranderingswerken, alle technische installaties, alle verbouwingswerken en aile aannemingen van welke aard ook.

D. Het optreden als bestuurder en/of vereffenaar in andere vennootschappen.

E. Het verlenen van administratieve diensten aan andere vennootschappen en personen.

F. Het besturen, begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen, het waarnemen van bestuursmandaten en verstrekken van diensten en prestaties voor derden.

G. Het beleggen, beheren en uitbaten van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening, het verlenen van persoonlijke of zakelijke zekerheden voor leningen of kredieten aangegaan door derden, alle verrichtingen betreffende financieringen, leningen, geldplaatsingen en alle andere financiële verrichtingen.

H. De verkoop, inkoop, groothandel, kleinhandel, import en export van inrichtingen, meubels, vloerbekleding en allerhande decorum van de woning, zowel nieuw als tweedehands.

De im- en export, de groot- en kleinhandel verband houdende met de volledige binnenhuisinrichting, de decoratie en de meubilering, zowel van private als van commerciële en industriële gebouwen en inrichtingen, alsook kunstvoorwerpen, schilderijen, gravuren, tapijten, textiel en antiek. Tevens de inrichting, planten en versieringen voor de tuin, meststoffen, fytofarmaceutische producten, grondverbeteringsproducten, gereedschap en besproeiingsmaterieel, tuinarchitectuur in het algemeen genomen.

De in- en verkoop van alle inboedels en tweedehandsgoederen, recuperatiemateriaal en stockgoederen. Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten en materialen en materieel.

I. De kleinhandel in geschenkartikelen, fantasieartikelen en snuisterijen, goud- en zilverwerk en juwelen, fantasiejuwelen, uurwerken en aanverwante artikelen, dit alles in de meest ruime zin genomen. Produceren, aan- en verkoop, groot- en kleinhandel van carterie, wanddecoratie, inlijstingen, geschenkartikelen, als accessoire bedrukt textiel; reclame- en reclameartikelen; sierglaswerk, sierkeramiek, dinanderie en sierijzerwerk; ijzerwerk, blikwaren en huishoudartikelen, snijgereedschap; verlichtingartikelen, badinrichting; optische artikelen; vertegenwoordiging van, courtage van litho's, schilderijen, tekeningen, waterverftekeningen, kaarten, wandtapijten, posters, aanplakbiljetten, spiegels, oude en hedendaagse gravures, originele kunstwerken, kopieën, omlijstingen, boeken, postkaarten, oude prentkaarten, eindejaarskaarten en in het algemeen alle grafische, literaire en artistieke kunstwerken, schrijfmateriaal, bureelbenodigdheden, bureelmeubelen, koperwerk, oude boeken, mandwerk, keramiek, fotoartikelen.

J. Het uitbaten van een onderneming voor het organiseren van tentoonstellingen en kunstgalerijen, congressen en andere culturele en artistieke manifestaties.

K. Het inrichten van privaatcursussen of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps- of technische vorming, omvattende eveneens het organiseren van conferenties en seminaries.

L. De aan- een verkoop van gronden, grondwerken, wegenaanleg, het oprichten en doen oprichten van gebouwen.

De aan- en verkoop van gebouwen en andere onroerende goederen, bouwpromotor, huren, verhuren van personeel, de handel in bouwmaterialen.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in aile zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend, of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap zal alle industriële, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel. Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies en dient zich te onthouden van alle handels- en financiële operaties welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondememingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroérende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

m'A 2.1

mod 21

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

15. Gewone algemene vercaderinq:

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de derde dinsdag van de maand mei om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmacht(en): Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP Panbas Fortis.

18. Bijzondere volmachten:

Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELVOU & C° ACCOUNTANTSKANTOOR", rechtspersonenregister Antwerpen 0425.045.486, met zetel te 2630 Aartselaar, Antoon Van Brabantstraat 9 bus 2, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 26.08.2016 16469-0208-009

Coordonnées
PROJECTIDEE

Adresse
HOSPITAALSTRAAT 34, BUS 2 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande