PROJECTMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROJECTMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.473.776

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 03.04.2014 14082-0448-013
15/01/2015
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0834.473.776 Benaming

(voluit) : PROJECTMAN

(verkort)

,

Bl~LtEERGELEGD

215

rse~an 9 ~! DEC. 2O11t

Griffie

Ref`LeTOn Mt/ ...,., rir,r,r.~,e.11-....1

-ANTWERPEN, MECHELEN

_

Voor \\IMINFIt

behouc aan hr Belgist ë;Eo,R

Staatsb BEpfSCH ST

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louis Segersstraat 111 - 2880 Bornem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel Uittreksel notulen bijzondere algemene vergadering van 15/12/2014

De zaakvoerder beslist met ingang vanaf 01/01/2015 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar : - 2880 Bornem, Breevendreef 4

Gerrit Roelandts

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 05.04.2013 13082-0172-013
11/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

k e7ÿa " ~ 11 % !l[ et ig

fflEC: 2Al2--

_ ~.e~~f~l~ll= . . "

e

~~" ~º%~r....~.5 ~.rK..-,~... +4

2 9 -01" 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

;

K

1141/111110111

Ondernemingsnr : 0834.473.776 Benaming

(voluit) : PROJECTMAN (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennnootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louis Segersstraat 111 - 2880 Bornem (Hingene)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Mededeling : Op heden werd neergelegd in het vennootschapsdossier : Verslag bedrijfsrevisor op 19/12/2012 en bijzonder verslag zaakvoerder op 29/10/2012 inzake Quasi - inbreng

Gerrit Roelants

Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

24/03/2011
ÿþ MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I1l Il lIO I II I O I 11 I I I IIi

niosensa*

lE st

NEERGELEGD

1 4 -03. 2011

GRIFFIE 8~ré'IT~ANK van KOOPHANDEL te tutFCHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : g3 4 l 73 7- ?

Benaming

(voluit) : PROJECTMAN

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : 2880 Bornem (Hingene), Louis Segersstraat 111

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Peter Verhaegen te Puurs, op 9 maart 2011, blijkt; dat:

De heer ROELANTS Gerrit Franciscus Anne, geboren te Bomem op 13 juli 1970, rijksregistemummer 70.07.13-265.88, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd,; wonende te 2880 Bornem (Hingene), Louis Segersstraat 111.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt :

Naam: PROJECTMAN

Vorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

Zetel: 2880 Bornem (Hingene), Louis Segersstraat 111.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- projectmanagement in groen-, grond-, weg- en waterbouw;

-de activiteiten van landmeter expert meetkundig schatter van onroerende goederen: landmeetkundige en topografische werkzaamheden te verrichten zoals afpalingen, opmaken en ondertekenen van plannen die: moeten dienen voor een grenserkenning, voor een mutatie, voor het regelen van gevallen van gemeenheid en voor gelijk welke akte of proces-verbaal, welke in een identificering van grondeigendommen voorzien en welke: ter hypothecaire overschrijving of inschrijving kunnen worden aangeboden, uitvoeren van opmetingen en opstellen van opmetingsplannen, uitvoeren van hoogtemetingen en opstellen van de plannen, opmaken en uitvoeren van verkavelingsplannen met of zonder gemeenschapsvoorzieningen en infrastructuurwerken,: samenstellen van dossiers met het oog op een aanvraag van stedenbouwkundige attesten, uitvoeren van: plaatsbeschrijvingen en expertise, uitvoeren van schattingen, samenstellen van onteigeningsdossiers, opmeten van bouwwerken, opmaken van deskundige verslagen;

"

-boomverzorging, onderhoud en aanleg van terreinen, onderhoud van tuinen, parken, hovingen en andere: aanplantingen, het snijden en snoeien van bomen, het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken voor: derden. Eveneens het aankopen, teelten en verkopen van allerhande planten en bomen, en allerhande; produkten nodig in onderhavig verband.

De vennootschap mag onder meer:

-roerende en onroerende goederen verwerven, bouwen, huren, opschikken, uitrusten en dit met het oog op! uitbating en/of verkoop, doorverhuring of leasing;

-roerende en onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

-haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en aval! verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle" derden.

Bovenstaande opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest! uitgebreide zin.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle! vennootschappen en privé-patrimonia.

Zij mag bij wijze van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een: aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, groeperingen of organisaties. Zij mag; leningen onder gelijk welke vorm en van gelijk welke duur aan deze laatste toestaan.

De vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke' rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de: Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) . bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Zij mag zich hiervoor borg stellen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, doch is beginnen te werken sedert 1 januari 2011.

KAPITAAL : Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), verte-genwoordigd door vijftig (50) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 1150e van het geheel geplaatste kapitaal.

Op vijftig (50) aandelen wordt ingetekend door de Heer Roelants Genit, die, ter betaling van het daaraan beant-woordend gedeelte van het kapitaal, zijnde 18.600 ¬ een som geld ad 12.500 ¬ heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door hem in geld is inge-schreven, voor 67,20 % volstort is.

ZAAKVOERDER:

De vennootschap zal beheerd worden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Voor de duur van de vennootschap, te rekenen vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, wordt tot statutaire zaakvoerder aangesteld: de Heer Gerrit Roelants, voornoemd.

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De algemene vergadering kan te allen tijde het aantal zaakvoerders vermeerderen of verminderen. De zaakvoerders benoemd door de statuten zijn echter niet afzetbaar, tenzij voor een grove fout in het beheer, die dan behoorlijk dient vastgesteld te zijn.

Indien er twee zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van de maatschap-'pij overdragen aan een directeur, al of niet vennoot en aan om het even welke volmachtdrager, voor bijzondere wel bepaalde machten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De rechtsgedingen als eiser en als verweerder, evenals alle gerechtelijk of administratief verhaal worden vervolgd in naam van de vennootschap, door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De handtekening van de zaakvoerder moet in al de akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn hoedanigheid als zaakvoerder.

Iedere zaakvoerder individueel, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zelfs indien er meerdere zaakvoerders zijn.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand maart om twintig uur, ter zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de bijeenroepingbrieven aangeduid.

Indien voormelde dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden de eerstvol-gende werkdag, zelfde uur en zelfde plaats.

STEMRECHT:

Ieder aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 oktober van ieder jaar en eindigt op 3D september van het daarop volgende jaar.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

A. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal lopen vanaf datum oprichting tot en met 30 september 2012.

B. Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal bijeenko-'men op de derde vrijdag van de maand maart om

20u van het jaar 2013.

C. Overname verbintenissen

De comparant verklaart dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dit sedert 1 januari 2011, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

D. Volmacht

De comparanten verklaren alhier volmacht te verlenen voor het bij voortduring vervullen van alle - formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de directe belasingen, douane en accijnzen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde en daartoe de nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te tekenen en vestigingsgetuigschrift en alle eventuele andere juridische, administratieve en fiscale formaliteiten aan Alaska Antwerpen-Waasland BV BVBA, Zwaarveld 41 D, 9220 Hamme, vertegenwoordigd door de Heer Chris De Nil. Deze volmacht wordt gegeven met recht van substitutie.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT , geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Jan Eekhaut.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte.

yooII-

* behouáen

aan het

Belgisch

Staatsblad

I , .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PROJECTMAN

Adresse
LOUIS SEGERSSTRAAT 111 2880 HINGENE

Code postal : 2880
Localité : Hingene
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande