PROJECTPLUS-PARTNER IN CONCEPT, VORMGEVING EN REALISATIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROJECTPLUS-PARTNER IN CONCEPT, VORMGEVING EN REALISATIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.328.022

Publication

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.08.2011, NGL 29.08.2011 11469-0433-013
07/07/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie varli e MP=-ta, R G E L E G D

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

mi!qpnw!il

Z 7 -02- 2011

GRI Fl Ré:CHTDAN.K van KOOPHANDEL te MECHELEN

Griffie

Ondernemingsnr : 0463328022

Benaming : Projectplus, partner in concept, vormgeving en realisatie

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hanswijkdries 84

2800 MECHELEN

Onderwerp akte : Doelswijziging - wijziging bepaling waarde aandelen bij overdracht - afschaffing categorieën van aandelen - wijziging van de artikelen 3, 11,12, 14, 15 en 18 - omzetting naar EURO - benoeming vaste vertegenwoordiger aanpassing van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing - machtiging bestuursorgaan

Blijkens akte, verleden voor notaris Maurice Ide, te Hamme, op 20 juni 2011, heeft de buitengewone; algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheidii "Projectplus, partner in concept, vormgeving en realisatie", met zetel gevestigd te 2800;. Mechelen, Hanswijkdries 84, ondernemingsnummer 0463.328.022 - RPR Mechelen, de volgende;;

beslissingen genomen: :;

Punt 1: Wijziging doel :

-Verklaring voorlezing gekregen te hebben van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, waarin het voorstel tot navermelde wijziging van het doel wordt toegelicht de dato 20;; juni 2011, met aangehechte staat van activa en passiva, niet ouder dan drie (3) maanden.

-Verklaring voorafgaandelijk dezer een afschrift van gezegd verslag van het bestuursorgaan;;

ontvangen te hebben, met aangehechte staat van activa en passiva niet ouder dan drie (3)1

maanden.

-Beslissing om de doelomschrijving vermeld in artikel drie van de statuten uit te breiden door;'

volgende tekst in te voegen:

"-Zij kan zich ten gunste van andere vennootschappen en derden borgstellen of hen aval verlenen,

optreden als hun agent of vertegenwoordiger

-Zij kan voordelen van alle aard toekennen aan de zaakvoerders"

Punt 2 : wiiziginq bepaling waarde aandelen bij overdracht (alinea 7, artikel 8):

Schrapping van de tekst van alinea 7, artikel 8, en vervanging door navermelde nieuwe tekst:

"De waarde van de aandelen zal in onderling overleg tussen de vennoten worden bepaald, en bij,

gebrek aan overeenstemming door een bedrijfsrevisor of een externe accountant, welkei

waardebepaling bindend zal zijn. Deze bedrijfsrevisor of externe accountant zal aangeduid worden in

onderling overleg tussen de betrokken partijen en bij gebreke hieraan door de Voorzitter van hete''

Genootschap van Notarissen van de Provincie waarin de zetel van de vennootschap is gelegen."

Punt 3: afschaffing categorieën van aandelen (alinea 2, artikel 5):

De onderverdeling van de categorieën van aandelen in A en B aandelen wordt afgeschaft.

De tweede alinea van artikel 5 wordt bijgevolg geschrapt.

Punt 4: wijziging artikel 3, 11, 12, 14, 15 en 18 van de statuten:

-schrapping van de tekst van artikel 3 en vervanging door navermelde tekst:

" "De werkelijke zetel kan worden gevestigd of verplaatst zonder statutenwijziging in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij de oprichting of bij besluit van het bestuursorgaan van de vennootschap.

De vennootschap kan bij besluit van het bestuursorgaan kantoren en administratieve zetels; oprichten in België en in het buitenland."

-schrapping van de tekst van artikel 11 en vervanging door navermelde tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

"De- vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd bij de oprichting of door de algemene vergadering die de duur van hun ; mandaat, alsmede hun eventuele bezoldiging zal bepalen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders (bestuurders) of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die gelast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité, in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder (zaakvoerder) of lid van een directiecomité wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan van de besturende vennootschap."

-schrapping van de tekst van artikel 12 en vervanging door navermelde tekst:

"Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien meerdere zaakvoerders worden aangesteld hebben zij de bevoegdheid om ieder alleen de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Een zaakvoerder kan aan andere personen, al of niet vennoten, binnen de perken van zijn opdracht, beperkte en bijzondere volmachten geven om specifieke handelingen te verrichten."

-schrapping van de tekst van artikel 14 en vervanging door navermelde tekst:

"De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om vijftien uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België aangeduid in de oproepingsberichten.

Wanneer deze dag een wettelijke feestdag is zal de algemene vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s), door de eventuele commissaris(sen), en moet samenkomen op vraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de bepaalde dag voor het houden van de vergadering.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris tenminste vijftien (15) dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan hiervoor sprake, aan de vennoten en aan de eventuele commissaris(sen), een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Indien alle vennoten de aanwezigheidslijst hebben ondertekend, doen zij hiermee, behoudens uitdrukkelijke andersluidende verklaring, afstand van hun recht de geldigheid van de Algemene Vergadering en de genomen beslissingen aan te vechten op grond van de verplichtingen opgenomen in de vijfde, zesde en zevende alinea van huidig artikel."

-schrapping van de tekst van artikel 15 en vervanging door navermelde tekst:

"Een vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet op de dagorde staan vermeld.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen zullen de beslissingen genomen worden, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen, bij een gewone meerderheid van stemmen.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING:

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van verlies van maatschappelijk kapitaal en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van heí rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten. De houders van obligaties hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen."

-schrapping van de tekst van artikel 18 en vervanging door navermelde tekst:

"In geval van ontbinding van de vennootschap wanneer ook en om welke reden dan ook, zal de algemene vergadering hiervoor één of meer vereffenaars benoemen.

Vervolgens zal zij de bevoegdheden en de vergoedingen van deze vereffenaar(s) vaststellen, alsmede de vereffeningswijze van de vennootschap.

De vereffenaar(s) treedt (treden) in functie, vanaf het ogenblik dat zijn (hun) benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel is gehomologeerd.

Na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap, zal het maatschappelijk vermogen

" in gelijke delen verdeeld worden, tussen aile aandelen."

De statuten worden in die zin aangepast.

Punt 5: Wijziging van het woord "Vennootschapswet" in "Wetboek van Vennootschappen":

Doorheen heel de statuten wordt het woord "Vennootschappenwet" vervangen door de woorden

"Wetboek van Vennootschappen".

Punt 6: Wijziging van de woorden "de gecoordineerde wetten op de

handelsvennootschappen" in "het Wetboek van Koophandel".

Doorheen heel de statuten worden de woorden "de gecoördineerde wetten op de

handelsvennootschappen" vervangen door de woorden "het Wetboek van Koophandel".

Punt 7: Omzetting naar EURO

Uitdrukking van het maatschappelijk kapitaal in EURO. Zodat het maatschappelijk kapitaal thans

18.592,01 EURO bedraagt.

Punt 8: benoeming vaste vertegenwoordiger:

Het bestuursorgaan van de vennootschap heeft de volgende beslissing genomen:

ingeval de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Projectplus, partner in concept,

vormgeving en realisatie", voornoemd, aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een

directiecomité, dan wordt de hiernavermelde natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger van

deze vennootschap aangesteld, gelast met de uitvoering van dit mandaat, in naam en voor rekening

van de besturende vennootschap, met name: de heer Jan Rutgeerts, voornoemd, dewelke dit

mandaat aanvaardt.

Het mandaat van vaste vertegenwoordiger wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Punt 10: Aanpassing van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing:

- De statutaire omschrijving van het doel van de vennootschap (artikel 2) luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen-als in buitenland:

Het concipiëren, vormgeven en realiseren van alle mogelijke activiteiten, initiatieven, publicaties en

projecten die veelzijdige vormen van communicatie tussen individuen en groepen van individuen

kunnen bevorderen, het doen van binnen-en buitenlandse prospectie hiervoor. Alle handelsdaden

die uit dze werking voortspruiten.

Algemene installatiewerken waaronder de gespecialiseerde inrichting van handelszaken, het

inrichten van standen op tentoonstellingen en op allerhande activiteiten.

Alle verrichten die betrekking hebben op het beheer, het onderhoud en de valorisatie van haar

onroerend en roerend patrimonium, samengesteld door inbrengen of aankopen.

De bijstand in het kader van hun bedrijf van derde fysische personen of vennootschappen, de

organisatie van hun administratie of het beleid hun financiële structuur.

Het deelnemen aan het bestuur en waarnemen van functies van bestuurder of vereffenaar in alle

rechtspersonen waarvan zij al dan niet aandeelhouder, vennoot of lid is.

Het nemen van participaties en/of verwerven van aandelen van andere vennootschappen of i

bedrijven.

De uitbating van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake handels-, financiële-,

sociale- en fiscale aangelegenheden.

De nationale, intra-communautaire en internationale handelsprospectie en consulting in de ruimste

zijn van hun betekenis.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden . aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1



De import, export, doorvoer en de handel, in gebruiksgoederen, industriële goederen, i kunstvoorwerpen en technologieën, alsook het bevorderen van nationale, intracomunautaire en internationale handelsrelaties.

Zij kan zich ten gunste van andere vennootschappen en derden borgstellen of hen aval verlenen, optreden als hun agent of vertegenwoordiger.

Zij kan voordelen van aile aard toekennen aan de zaakvoerders.

Zij zal verbintenissen kunnen mede-opnemen, met derde personen of met andere vennootschappen en hiervoor borg staan.

De vennootschap mag alle operaties verwezenlijken welke ook de natuur of het karakter ervan weze die rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling van haar doel vergemakkelijken.

Zij doet deze operaties hetzij voor eigen rekening en in haar naam hetzij voor rekening van derden en in naam van derden, of in deelneming met deze laatsten. Zij mag deelnemen in alle vennootschappen, die hetzelfde doel of een aanverwant doel zouden hebben. Zij mag zich borg stellen voor deze vennootschappen, en in haar voordeel bedingen."

-Schrapping van de tekst van artikel 5 en vervanging door de volgende nieuwe tekst:

"Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.592,01 EURO, vertegenwoordigd door 750 aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

Zij zullen ingeschreven worden in het register van aandelen, dat zal bijgehouden worden op de werkelijke zetel. Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend."

-Wijziging van de artikelen 3, 8, 11, 12, 15 en 18 van de statuten.

-De eerste zin van artikel 14 van de statuten wordt vervangen door de volgende, nieuwe tekst:

"De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om 15 uur."

Punt 11: Machtiging:

-Machtiging van het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen, coördinatie en hernummering van de statuten.

-Verlening van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de heer Chris Westelinck, te 9220 Hamme, Kruisbeeldstraat 193, via ondernemingsloket Formalis, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor ontledend uittreksel:

Maurice Ide, notaris.

Teqeliik hiermee neergelegd:

-Uitgifte akte statutenwijziging -Coördinatie statuten.

Maurice IDE,

Notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

behouden

-aan het

Belgisch

Staatsblad

, b`:

è Voor-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.09.2010, NGL 30.09.2010 10562-0389-013
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.08.2009, NGL 31.08.2009 09716-0253-015
08/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.09.2008, NGL 30.09.2008 08768-0348-015
10/01/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.12.2007, NGL 31.12.2007 07856-0240-013
12/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 10.05.2005, NGL 06.07.2005 05445-0524-016
31/12/2004 : LE099462
28/07/2004 : LE099462
04/08/2003 : LE099462
13/09/2002 : LE099462
04/11/2000 : LE099462
21/06/2000 : LE099462
03/06/1999 : LE099462
08/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
PROJECTPLUS-PARTNER IN CONCEPT, VORMGEVING E…

Adresse
HANSWIJKDRIES 84 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande