PROMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.332.783

Publication

21/02/2013
ÿþ Motl Word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0839332783 Benaming

(voluit) : Proman

(verkort) :

Neergetrr,çd t3r orne van On Rechtbank van Füc f.i's:°~.=:-3- sw Antwerpen

op T1 FER 2013.

De Griffier,

Griffie

lulil iiuu12iu~u

*8

1 bel a(

Be

Sta

111

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - Starter

Zetel : Quellinstraat 17 - 2018 Antwerpen - België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij bijzondere vergadering gehouden per 28 januari 2013 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap is met eenparigheid van stemmen besloten om de maatschappelijke zetel met ingang van 28 januari 2013 te verplaatsen van Quellinstraat 17 te 2018 Antwerpen naar Kattendijkdok 25, Westkaai te 2000 Antwerpen.

Voor Proman S-bvba,

Haar zaakvoerder,

De heer Vangeel Dirk.

Op de laatste blz. van _uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Annexes du Moniteur belge

Bijlâgé"n'liij"liéfllélgi"scliSfaats"[i7ád"- Z17O2IZOIX

19/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305415*

Neergelegd

15-09-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): PROMAN

0839332783

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel: 2018 Antwerpen, Quellinstraat 17

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Wim Verstraeten te Vrasene, gemeente Beveren, op 12 september 2011, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

1. Oprichters: 1) de heer VANGEEL Dirk wonende te 2000 Antwerpen, Ossenmarkt 22 en 2) de heer DOMARUS Tomasz wonende te 2018 Plantin en Moretuslei 70 bus 4

2. Naam en rechtsvorm: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter, genaamd «PROMAN»,

3. Zetel: 2018 Antwerpen, Quellinstraat 17

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgïe als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Onderneming voor:

Metsel- en betonwerken;

Het aanleggen van opritten;

Verwarming, sanitair en dakinstallaties;

De uitvoering van algemene elektriciteitswerken;

Het leggen van vloeren en het plaatsen van wanden.

Verder kan de vennootschap:

Het onthaal, de omkadering, de begeleiding en het verstrekken van informatie aan personen en instellingen; het bevorderen van public relations en contracten, het opstellen van programma s en de evaluatie en realisatie ervan; het verstrekken van diensten en adviezen terzake.

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerend en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, ordenen, restaureren, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren al dan niet gemeubeld, doen bouwen en verbouwen, en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

Het geven van cursussen en opleidingen, het organiseren van studiedagen en studiereizen. Bedrijven en administraties bijstaan, adviseren bij de uitvoering van hun activiteiten en alle dienstverleningen van welke aard ook, zowel commercieel, industrieel als financieel.

Het voeren van het beheer en de directie van andere vennootschappen en/of bedrijven, alsook het uitoefenen van de functies van bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen.

Alle industriële, commerciële , financiële verrichtingen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De deelname onder welke vorm ook aan de oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan kredieten en leningen aangaan en toestaan; zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Handel in goederen en diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het bovenstaande.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

5. Kapitaal: Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld honderd euro (100 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een honderdste (100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Alle aandelen werden onderschreven door inbreng in speciën en volgestort ten belope van de totaliteit of honderd euro.

6. Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

7. Jaarvergadering, voorwaarden van toelating en van stemuitoefening: Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de vierde vrijdag van de maand mei, om 18h00 en de eerste maal op de vierde vrijdag van de maand mei van het jaar tweeduizend dertien.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

8. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat: De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag in van ten minste een vierde van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afneming geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ) en het geplaatst kapitaal.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die de aanwending ervan bepaald, waarbij er evenwel op gewezen wordt dat elk aandeel recht geeft op een gelijk deel in de winstverdeling.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

9. Bestuur: Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute (of: relatieve) meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

10. benoeming: werden tot niet statutair zaakvoerder benoemd: de heer VANGEEL Dirk,

voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hier ander over beslist.

11. Overname verbintenissen: Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds heden door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

12. Volmacht: De heer Patrick PIETERS, accountant, wonend te 9100 Nieuwkerken, stad Sint-Niklaas, Kolkstraat 37, en/of de heer David DE CLERCQ, wonend te 9220 Hamme, Koningin Astridlaan 20, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCHE STAATSBLAD.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.05.2015, NGL 20.10.2015 15652-0094-011
02/05/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
PROMAN

Adresse
KATTENDIJKDOK 25, WESTKAAI 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande