PROSTUC

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : PROSTUC
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 847.577.387

Publication

01/08/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming : PROSTUC

Rechtsvorm Vennootschap onder firma

Zetel : Krankhoeflei 4 te 2820 Bomheiden

Ondernemingsnr: Ut:1 51- 3

Voorwerp akte ; Oprichtingsakte

Op 22 juni 2012 is de vennootschap onder firma opgericht.

Artikel 1 - Naam

De vennootschap heeft de naam " PROSTUC "

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2820 Bonheiden, Krankhoeflei 4.

De zetel kan door de zaakvoerder naar een andere plaats in België worden overgeplaatst.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitvoeren van stukadoorswerken, voegwerken, het uitvoeren van gevelreinigingen door middel van zandstralen, met behulp van stoom , overige werkzaamheden ivm de bouw; zo mag zij onder meer :onroerende, goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, in huur nemen of verhuren en vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zonder dat zij door deze verrichtingen de hoedanigheid van vastgoedhandelaar zou verwerven; haar onroerende goederen in hypotheek geven en er zakelijke rechten op toestaan, en al haar andere goederen in pand geven en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en: verbintenissen zowel van haarzelf als van derden ; effecten en deelnemingen in bestaande of op te richten' vennootschappen of ondernemingen verwerven, te gelde maken en beleggen in effecten en andere waarden, in de ruimste zin ; deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat.

Artikel 4 - Duur De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap kan slechts' ontbonden worden door een buitengewone algemene vergadering volgens de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 5 - Kapitaal - Aandelen Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee honderd euro (200,00 euro), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen.

De heer Brams Petrus (68081908751) schrijft in op 50 aandelen en stelt 100,00 euro ter beschikking

De heer Brams Johan (74060812567) schrijft in op 50 aandelen en stelt 100,00 euro ter beschikking

Artikel 6 - Bestuur van de vennootschap

Het bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet-deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun mandaat; zij kan het mandaat ook herroepen en hernieuwen. Het overlijden, ontslag, afzetting, onbekwaamverklaring, faillissement of kennelijk onvermogen van een zaakvoerder, brengt van rechtswege het einde van: zijn ambt mede, maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg; in dat geval worden door de, algemene vergadering het aantal zaakvoerders opnieuw vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van hun mandaat bepaald.ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen handelend alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die, welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.De zaakvoerders mogen zich, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met. derden, door mandatarissen en afgevaardigden. Dit mandaat of deze afvaardiging moet speciaal en van tijdelijke aard wezen.Het mandaat van de zaakvoerder(s) is niet bezoldigd.

Artikel 7 - Overdracht van aandelen

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden van zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft. Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap. Wanneer geen der

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

1111111 III I 110

*12135832*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~

NEERGELEGD

2 3 -07- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid van twee derden van de andere vennoten. De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Op de maatschappelijk zetel wordt een register van de vennoten bijgehouden

Artikel 8 - Overlijden Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht hun deel op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de laatste balans. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten Leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 9 - Boekjaar Het boekjaar gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder een

inventaris op alsmede een jaarrekening. De stukken worden opgemaakt volgens de wet, haar

uitvoeringsbesluiten en de bestuursrechterlijke bepalingen voor zover deze van toepassing zijn op de vennootschap.

Artikel 10 - Winstverdeling De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden op de algemene vergadering. De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooratgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.'

Artikel 11 - Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 12 - Jaarvergadering - Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand juni om 20.00 uur ten

maatschappelijke zetel.

"

ledere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste vijftien dagen voor de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

Artikel 13 - Ontbinding - vereffening

Ingeval er voorgesteld wordt de vennootschap te ontbinden, dienen de bepalingen in acht te worden genomen van artikel 181 Wetboek van Vennootschappen.Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, wordt de vereffening verzorgd door één of meer vereffenaars, die worden benoemd door de algemene vergadering. Indien er meerdere vereffenaars worden benoemd, besluit de algemene vergadering of zij alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.Een vereffenaar treedt pas in' functie nadat zijn benoeming overeenkomstig de wet bevestigd is door de bevoegde rechtbank van koophandel. De vereffenaars zijn bevoegd voor alle verrichtingen vermeld in de wet, met inbegrip van de verrichtingen waarvoor machtiging van de algemene vergadering is vereist.Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of; na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Artikel 14  Overgangsbepaling

Het eerste boekjaar neemt een aanvang bij neerlegging der statuten en dit tot 31 december 2012.

De volgende personen worden tot zaakvoerder benoemd :

Brams Johan (74060812567)

Brams Petrus (68081908751)

Opgemaakt te Bonheiden op 22 juni 2012.

Brams Petrus Brams Johan

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

%oor<

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PROSTUC

Adresse
KRANKHOEFLEI 4 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande