PROTEA CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROTEA CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.784.166

Publication

20/07/2012
ÿþ In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ler griffie von de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

1 Mil 2012

Griffie

11II1 lii 1111! )l1 liii) 111l IIII 1)11)1111111)

" iziae3so"

bah

aa

Bel Stae

Ondernemingsar : 0889.784.166

Benaming

(voluit) : PROTEA CONSULTING IN VEREFFENING

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ter Borchtlaan, 88 te 2650 Edegem

Onderwerp akte : sluiting van de vereffening

Uittreksel uit het PV van de Algemene Vergadering van 15 augustus 2011.

1. Na lezing van het verslag van de vereffenaar, besluit de vergadering unaniem:

2. De besluiten van het verslag te aanvaarden en de rekeningen van de vereffening goed te keuren;

3. Zonder voorbehoud of beperking kwijting en ontslag te verlenen aan Meneer Thoonen Guy, voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap;

4. Vast te stellen dat daardoor de vereffening van de vennootschap BVBA PROTEA CONSULTING definitief gesloten is en dat voornoemde vennootschap opgehouden heeft te bestaan vanaf heden;

5. Dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard, gedurende minstens vijf jaar vanaf heden, te 2650 Edegem  Ter Borchtlaan 88, die de bewaring verzekert.

6. Er geen sommen of waarden zijn die bij de Deposito- en Consignatiekas moeten geconsigneerd worden.

THOONEN GUY

VEREFFENAAR

Neerlegging Procesverbaal van de Algem. vergadering Verslag van de vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.12.2010, NGL 13.01.2012 12010-0276-012
16/05/2011
ÿþ Mod 2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Luik B



Voo Neerg9lag d fer g:1Mo van de Rechtbae

behou von Koophandel le Antwe, pen, op

aan t 0 4 MEI 2011

Belgio Griffie

Staats

11111,11.!1.1101 J111,1.1!111



'-- j1-agén1ii liet BelgiI bT Siaáti-brad -16/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0889.784.166

Benaming :

(voluit): Protea Consulting

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ter Borchtlaan 88 - 2650 Edegem

Onderwerp akte : Onbindinq - invereffeninqstellinq

Blijkt uit een akte verleden op 29 november 2010 voor Meester Thierry Raes, :geassocieerd Notaris te Antwerpen-Wilrijk, geregistreerd vier bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der Registratie op 3 december 2010, (boek 150 blad 85 vak 17, ontvangen vijfentwintig euro (25E), de ontvanger IW; Wuytack dat de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot Ivan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PROTEA CONSULTING" waarvan de zetel is gevestigd te 2650 Edegem, Ter Borchtlaan 88 (met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

;Eerste beslissing

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de extern accountant, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per dertig september tweeduizend en tien. De (vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en: Ivoormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een :afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

iDe verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de extern accountant, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

Tweede beslissing

iDe vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in: (vereffening, te rekenen vanaf heden.

(Derde beslissing

!De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen en benoemt tot die .functie : de heer Guy Thoonen, voornoemd, onder de opschortende voorwaarde: Ivan de homologatie van de benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel. Voormelde Heer Guy Thoonen wordt eveneens aangesteld als, (lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de :benoeming van de vereffenaar te ondertekenen.

Vierde beslissing

iDe vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen: 1186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene :vergadering nodig is. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, ;voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing (verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire :inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag :

zich houden aan de boeken van de vennootschap. Hij mag onder zijn (verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

beh9uNev ),4b

aan rer

-1FeTgi F r Staatsblad

Luik B - vervolg

gedeelte van zijn machten overdragen aan één of duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

Vijfde beslissing

IDe vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal !uitoefenen.

!Zesde beslissing

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit Istatuten als volgt aan te passen

de vergadering dei

in functie van de coordinatie, rekeningl

meer lasthebbers voor dei

houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap en aanpassing aan het! Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen: vervanging van artikel 1 door de volgende tekst: "De vennootschap is een( handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap! !met beperkte aansprakelijkheid en is in vereffening. Haar benaming luidt!

"PROTEA CONSULTING, in vereffening".". !

I- vervanging van de eerste zin van artikel 2 door de volgende tekst: "Dei vennootschap bestaat met ingang van heden enkel nog voor haar

!vereffening.".

I

!- vervanging van artikels 13 tot en met 17 van de statuten door volgender !tekst: i"De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 1186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. !Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek! Ivan Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing ?van de algemene vergadering nodig is. (Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen! ;inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken,! !rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling; Ivan alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, !beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. IDe vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden! aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer! !lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. !Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig !vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar. iDe vereffenaar vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte

(cals eiser of verweerder.". Zevende beslissing 1De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de

!gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van! !koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Voor ontledend uittreksel samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte,

gecoordineerde statuten!

Geassocieerd Notaris Thierry Raesli

i I

11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 08.06.2010 10158-0484-011
12/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.05.2009, NGL 08.06.2009 09206-0313-011

Coordonnées
PROTEA CONSULTING

Adresse
TER BORCHTLAAN 98 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande