PROVINCIALE VERENIGING VAN BEDRIJFSPLUIMVEE- EN KONIJNENHOUDERS VAN DE PROVINCE ANTWERPEN, AFGEKORT : PROVINCIALE VERENIGING

Association sans but lucratif


Dénomination : PROVINCIALE VERENIGING VAN BEDRIJFSPLUIMVEE- EN KONIJNENHOUDERS VAN DE PROVINCE ANTWERPEN, AFGEKORT : PROVINCIALE VERENIGING
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 408.702.966

Publication

16/06/2014
ÿþOndememingsnr : 0408.702.966

Benaming

(voluit) : Provinciale Vereniging van Bedrijfspluimvee- en konijnenhouders vzw.

(verkort) : Provinciale Vereniging

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Hoevestraat 46 - 2330 Merksplas

Onderwerp akte : wijziging samenstelling Raad van Bestuurinieuwe statuten

Op de algemene vergadering van 21 maart 2014, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid werd volgende bestuurswijziging goedgekeurd: Ontslagnemend

- Didier Lauwerysen

Tevens werden op deze vergadering de nieuwe statuten goedgekeurd.

Akte van wijziging statuten:

HISTORIEK

De Provinciale Vereniging werd opgericht op 3 december 1946 door de heren Van ingelegem, Smets, Balbaert, Le Grelle, Heylen, Masquillier, Van Dyck, Van Leene, Dries, Michielsen, Den Kooning en Klaasen. Net zoals andere Provinciale Verenigingen was een van de eerste taken na de oorlog de bedrijven te voorzien van voeders, kolen en fokmateriaal. In die tijd werd ook een coöperatie voor samenaankoop van voeders opgericht.

Naast de vele initiatieven, zoals de oprichting van de Rijksschool voor Pluimveeteelt (1948) zorgde de Provinciale Vereniging van Antwerpen er ook voor dat de Kempen een eigen vakbeurs kreeg : de Pluimveedagen van Geel (intussen omgedoopt en verbreed tot Agridagen).

Op 1 juli 1969 werden de statuten ondertekend tot oprichting van de VZW Provinciale Vereniging van Pluimveehouders van de provincie Antwerpen en dit op initiatief van volgende twaalf personen : Gaston Van Tichelt, Jozef Klaasen, Jan Huybrechts, Alain Le Grelle, Karen Michielsen, Felix Lambrecht, August Fransen, Alfons Gers, Albert De Roover, Jan Hendrickx, Frans Van Dyck en Lodewijk Smets.

Op 18 maart 2005 werden de statuten gewijzigd en werd ook de naam gewijzigd tot "Provinciale Vereniging van bedrijfspluimvee- en konijnenhouders van de provincie Antwerpen". Deze statutenwijziging werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Turnhout op 30 december 2005 en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 06011113 op 11 januari 2006.

Op 15 oktober 2013 heeft de Algemene Vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk 'Provinciale Vereniging van bedrijfspluimvee- en konijnenhouders van de provincie Antwerpen' beslist overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en aile latere wetswijzigingen, haar statuten te wijzigen tot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f

ai e#et ijfir griffie van de

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de

0 4 JUNI 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffier

Griffie

MOD 2.2

R1 011TDANK VAN KOON lAN0EL

Iii III iiii i i UI

*19117389*

N

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

STATUTEN

HOOFDSTUK 1 : Oprichting, benaming, zetel, doel

Artikel 1 - OPRICHTING, NAAM EN RECHTSVORM

In de provincie Antwerpen werd een vereniging zonder winstgevend doel opgericht door de bedrijfspluimvee- en konijnenhouders voor onbepaalde duur onder de naam 'PROVINCIALE VERENIGING VAN BEDRIJFSPLUIMVEE- EN KONIJNENHOUDERS VAN DE PROVINCIE ANTWERPEN'. Hierna aangeduid als 'de Provinciale Vereniging'. De Provinciale Vereniging moet zich aansluiten bij de terzake bevoegde `Vlaamse Bedrijfspluimvee- en Konijnenhouders VZW , of kortweg de Landsband.

De vereniging is opgericht onder de vorm van een vereniging zonder winstoogmerk, onderworpen aan de bepalingen van de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en haar latere wijzigingen. Elk stuk of document afkomstig van de vereniging dient te vermelden : de benaming van de vereniging voorafgaand of gevolgd door de rechtsvorm "vereniging zonder winstoogmerk" of afgekort "v.zw.', alsook het adres van de vereniging.

Artikel 2 - ZETEL

De maatschappelijk zetel van de Provinciale Vereniging is gevestigd te B-2330 Merkplas, Hoevestraat 46 Het gerechtelijk arrondissement waaronder de Provinciale Verenging ressorteert is Turnhout. De zetel mag bij beslissing van de raad van bestuur naar een andere plaats in de provincie worden overgebracht.

Artikel 3 - DOEL

De Vereniging heeft als doel :

De voorlichting, verbetering en de verdediging van de pluimvee- en konijnenhouderij in de provincie

Antwerpen en dit in meest ruime zin.

Haar bijzondere opdrachten worden door een reglement van inwendige orde bepaald.

De vereniging zal ook bevoegd zijn haar medewerking te verlenen aan andere verenigingen met een

gelijkaardig doel, tegen terugbetaling van de gemaakte kosten.

Ter verwezenlijking van haar maatschappelijke doel zal de vereniging aile verrichtingen mogen doen en dit

alleen of in samenwerking met andere organisaties, alle initiatieven nemen, De vereniging zal alle roerende

en onroerende goederen mogen verwerven, beheren en hierop alle zakelijke vestigen of uitoefenen.

HOOFDSTUK 2 : De leden

Artikel 4 - SOORTEN LEDEN

De vereniging erkent slechts twee soorten leden

" de effectieve leden

.de toegetreden leden

De effectieve leden genieten stemrecht op de algemene vergadering. Deze leden dienen te statuten en het reglement van inwendige orde na de leven.

De toegetreden leden hebben geen stemrecht op de algemene vergadering en vallen niet onder de wet van 27/06/1921 en de hierna volgende statutaire regelen. Ze hebben bijgevolg slechts een raadgevende stem op de algemene vergadering. Hun rechten en plichten zijn beperkt tot hetgeen in de huidige statuten en in het reglement van inwendige orde is bepaald. De toegetreden leden worden voor elke algemene vergadering uitgenodigd, maar zij hebben geen stemrecht.

De benaming "lid" of "leden" voorkomende in alle hiernavolgende bepalingen, bedoelt slechts de effectieve leden. De vereniging heeft op heden geen toegetreden leden,

Om effectief lid te zijn van de Provinciale Vereniging moet men :

1.Ofwel deel uitmaken van één of andere categorie van bedrijfspluimveehouders en/of konijnenhouders en

bovendien moet de bedrijfszetel in de provincie Antwerpen gelegen zijn. Ofwel moet men beroepshalve

betrokken zijn in de pluimvee- of konijnenhouderij. De raad van bestuur kan beslissen iemand van buiten de

provincie tot de vereniging toe te laten.

2.Op het ogenblik van zijn inschrijving zijn lidgeld betaald hebben.

3.Zich schikken naar deze statuten en naar de bijzondere door de Provinciale Vereniging uitgevaardigde

reglementen.

4.Minimum 18 jaar oud zijn.

Het aantal effectieve leden mag niet lager zijn dan 10.

E

MOD2.2

a t.

Het jaarlijks lidgeld wordt jaarlijks vastgesteld door de raad van bestuur maar mag het bedrag van 250 ¬ op jaarbasis niet overschrijden, het lidgeld voor 2014 wordt bepaald op 95,00 E. Het lidgeld moet stipt betaald worden, hetzij binnen de 30 dagen na ontvangst van de betalingsuitnodiging.

Artikel 5 - UIURED1NG - ONTSLAG

Elk lid kan te allen tijde vrijwillig uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk worden ingediend bij

de raad van bestuur.

Een lid dat het lidgeld niet betaald binnen de vijftien dagen nadat hij daarom werd verzocht bij aangetekend

schrijven, wordt geacht ontslag te nemen.

Artikel 6 - UITSLUITING

De leden kunnen uit de Provinciale Vereniging worden gesloten :

1.In geval van misbruiken, hetzij tekortkomingen aan de statuten of aan de reglementen;

2.In geval van veroordeling voor een inbreuk op de geldende officiële reglementering;

3.Wanneer hun gedragingen van die aard zijn dat ze schade toebrengen aan (de belangen van) de

Provinciale Vereniging. In deze gevallen wordt de uitsluiting, op voorstel van de raad van bestuur, door de

Algemene Vergadering uitgesproken bij tweederden meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde

effectieve leden.

Artikel 7 - GEZAMENLIJKE BEPALINGEN

1.Het lidmaatschap neemt van rechtswege een einde ingeval het lid overlijdt, failliet of onbekwaam wordt erklaart.

2,Een uittredend of uitgesloten !Id en de rechthebbenden van een overleden lid hebben geen enkele aanspraak op het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave van gestorte bijdragen, van inbrengen of vergoedingen voor geleverde prestaties eisen. In geen geval kan het uittredend lid of uitgestoten lid, hetzij hun rechthebbenden, mededeling van rekeningen, verzegeling van goederen van de vereniging of het opmaken van een inventaris vorderen.

3.Alleen de effectieve leden beschikking over het inzagerecht voorzien in artikel 10 alinea 3 van de wet. Dit recht kan slechts individueel worden uitgeoefend en dit tijdens een periode van 5 werkdagen voor de gewone algemene vergadering. Een schriftelijke aanvraag dient minstens 10 dagen ervoor aan de vereniging te worden gericht en inzage gebeurt in aanwezigheid van een bestuurder.

4.Op de zetel van de vennootschap wordt door de raad van bestuur een register van de effectieve en van de toegetreden leden gehouden overeenkomstig de Wet.

HOOFDSTUK 3. De Algemene Vergadering

Artikel 8 - ALGEMEEN

'De Algemene Vergadering is het hoogste gezag van de Provinciale Vereniging en is samengesteld uit alle effectieve leden. Het aantal leden van Algemene Vergadering is minimum 1 hoger dan het aantal leden van de Raad van Bestuur.

" Op de Algemene Vergadering moeten alle leden uitgenodigd worden. Alleen de effectieve leden hebben er stemrecht. Elk effectief lid kan zich laten vertegenwoordigen door een ander effectief lid van de Provinciale Vereniging, op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht. Elk effectief lid mag slechts één ander effectief lid geldig vertegenwoordigen.

Artikel 9 - TAKEN

De rechtmatig bijeengekomen algemene vergadering vertegenwoordigt al de leden, haar besluiten

verbinden evenzeer de leden die afwezig zijn en degenen die niet stemmen of tegenstemmen. Enkel de

effectieve leden hebben stemrecht op de vergadering. Volgende bevoegdheden zijn verplichtend

voorbehouden aan de beraadslaging van de Algemene Vergadering ;

1.het wijzigen van de statuten

2.het vaststellen van het aantal leden van de raad van bestuur, het benoemen van de bestuurders en het

herroepen van hun mandaten

3.het goedkeuren van de begroting en de jaarrekening

4.het verlenen van kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

5.indien wettelijk verplicht : de benoeming en afzetting van de commissarissen en zijn bezoldiging

6.de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

7.het vrijwillig ontbinden van de Vereniging

8.het benoemen van vereffenaars, het bepalen van hun bevoegdheden en de wijze van vereffenen

9.het uitsluiten van een lid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 10 - BIJEENROEPING

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur en vergadert op dag, uur en plaats zoals bepaald in de oproepingsbrief. De algemene vergadering komt minstens éénmaas per jaar samen en dit uiterlijk in de maand juni van elk jaar, verder wordt een vergadering ingepland telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist.

Op de jaarvergadering brengt de voorzitter verslag uit over de activiteiten van de Provinciale Vereniging gedurende het afgelopen jaar. De raad van bestuur brengt verslag uit over de financiële toestand van de Vereniging en legt de rekeningen voor. De Algemene Vergadering stemt de kwijting aan de raad van bestuur

voor het afgelopen jaar. Nadien gaat men over tot de goedkeuring van de begroting van het komende boekjaar en tot de bespreking van de actuele problemen in de pluimvee- en konijnenhouderij.

De bestuurders zijn bovendien verplicht om een algemene vergadering samen te roepen, telkens als ten minsten één vijfde van de leden daarom verzoekt en dit binnen de maand na het indienen van zulk verzoek bij de raad van bestuur.

Artikel 11 - UITNODIGING

De uitnodigingen tot de Algemene Vergadering worden schriftelijk overgemaakt. Zij vermelden de dagorde,

de plaats, de datum en het uur van de vergadering.

Alle leden moeten door toedoen van de voorzitter of door de secretaris worden opgeroepen ten minste acht

dagen voor de algemene vergadering. Dit kan bij gewone brief, via fax of mail

Artikel. 12 - AGENDA

De agenda wordt vastgesteld door de raad van bestuur, Voorstellen als agendapunt, ondertekend door ten minst 1/20e van de effectieve [eden, moeten op de agenda worden geplaatst. Op de dag van de vergadering mag over de punten die niet op de agenda staan, slechts worden beraadslaagd indien de Algemene Vergadering met een tweederde meerderheid van de aanwezige effectieve leden aldus beslist.

Artikel 13 - BERAADSLAGING

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen over de punten die op de agenda staan. Behalve in de gevallen waarin anders is voorzien door de statuten of de wet, beslist de Algemene Vergadering met gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige effectieve leden. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter van de vergadering.

Voor elke statutenwijziging is een 2/3de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist. Wordt dat getal niet bereikt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die een geldig besluit kan nemen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. De tweede vergadering mag niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Voor wijziging van het doel van de vereniging is een meerderheid van 4/5de van de stemmen vereist.

Artikel 14 - ORGANISATIE - NOTULEN

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij gebreke aan hem, door de ondervoorzitter en bij gebreke aan hem door het langst in functie zijnde lid van de raad van bestuur.

De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in de notulen, getekend door de voorzitter, de secretaris en de stemopnemers. De notulen worden op de zetel van de Vereniging bewaard alle effectieve leden kunnen inzage nemen in de notulen. Derden die van een rechtmatig belang doen blijken, kunnen na een schriftelijk verzoek inzage nemen in de notulen.

HOOFDSTUK 4 ; Bestuur

Artikel 15 - AANTAL BESTUURDERS - BENOEMING

De Vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minimum 5 en maximum 18

leden door de Algemene Vergadering gekozen als volgt

" Onder de effectieve leden kiest de Algemene Vergadering bij meerderheid van stemmen de bestuurders. Bestuurders worden dus telkens bij meerderheid benoemd of ontslagen door de Algemene Vergadering.

" Bij de benoeming van de bestuurders moet er minstens één vertegenwoordiger per beroepscategorie

worden aangesteld, hierbij onderscheiden we volgende categorieën :

a)legbedrijven

b)opfok- en vermeerderingsbedrijven

c)braadkippenbedrijven

d)konijnenbedrijven

e)toeleveringsbedrijven en dienstverlening landbouw

" Daamaast kan de Algemene Vergadering, op voorstel van de raad van bestuur en bij meerderheid van stemmen, maximum 3 personen coöpteren die omwille van hun technische of wetenschappelijke kenni

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

" MOD 2.2

diensten aan de Provinciale Vereniging kunnen bewijzen. Door hun coöptatie verkrijgen zij een adviserende functie binnen de vereniging, maar geen stemrecht op de vergadering.

" Het aantal bestuurders moet in elk geval lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging.

" De functie van bestuurder is onbezoldigd.

" Elke benoeming, ontslag of herroeping moet worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 16 - DUUR

De bestuurders worden aangesteld voor een termijn van vierjaar, doch hun mandaat vervalt automatisch indien aan de voorwaarden van effectief lidmaatschap niet meer is voldaan, De bestuurders zijn in principe herkiesbaar na afloop van hun mandaat van vier jaar.

Een bestuurder die zijn mandaat voortijdig wil beëindigen brengt hiertoe een schriftelijk verzoek uit bij de voorzitter van de Vereniging, de Raad beslist hierover bij meerderheid van stemmen. De vervanging van de overleden of ontslagnemende bestuurders heeft plaats op de eerstvolgende Algemene Vergadering. De nieuw verkozen bestuurder voltooit het mandaat van diegene die hij vervangt.

Een bestuurder die 3 opeenvolgende keren afwezig geweest is in de vergaderingen van de raad van bestuur, zonder grondige reden die voorafgaand schriftelijk werd kenbaar gemaakt aan de voorzitter, wordt

beschouwd als ontslagnemend. Zo nodig, wordt in zijn vervanging voorzien door de Algemene

Vergadering.

Artikel 17 - VOORZITTER EN ONDERVOORZITTER

De raad van bestuur kiest onder haar bestuurders en bij eenvoudige meerderheid van stemmen een

voorzitter en een ondervoorzitter.

De functie van voorzitter en ondervoorzitter is onbezoldigd, duurt in principe vier jaar doch is gekoppeld aan

het mandaat van bestuurder.

De functie van voorzitter en ondervoorzitter kan, mits een gemotiveerde beslissing en met twee derde

meerderheid van de raad van bestuur, voortijdig worden ingetrokken.

Artikel 18 - SECRETARIS-PENNINGMEESTER

De raad van bestuur kiest buiten haar schoot om bij eenvoudige meerderheid van stemmen een secretaris-penningmeester en eventueel bijkomende gemachtigden. Deze hebben geen stemrecht.

De Raad van Bestuur kan de secretaris-penningmeester en hun gemachtigden een vergoeding toekennen. De hoogte ervan maakt deel uit van een goedkeuring door de raad van bestuur. Hun mandaat is op elk ogenblik opzegbaar,

Artikel 19 - BEVOEGDHEDEN

De raad van bestuur heeft alle bevoegdheden inzake de werking van de Provinciale Vereniging met uitzondering van deze die aan de Algemene Vergadering zijn toevertrouwd. De raad van bestuur bestuurt de Provinciale Vereniging en vertegenwoordigt haar in en buiten rechte. De raad van bestuur oefent haa bevoegdheden in hoofdzaak uit als college. Doch de Vereniging wordt ten aanzien van derden ook rechtsgeldig vertegenwoordigd door handtekening van de voorzitter en twee andere bestuurder, telkens met drie handelend en optredend.

De raad van bestuur heeft tevens de bevoegdheid om interne reglementen uit te vaardigen. De raad van bestuur kan haar bevoegdheid voor welbepaalde handelingen of taken op haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meerdere bestuurders, of zelfs aan een derde. De leden van de Raad nemen geen persoonlijke verplichtingen op zich wat de verbintenissen van de Vereniging betreft.

Artikel 20 - BIJEENROEPING EN STEMMING

De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of van drie bestuurders, telkens als de belangen van de Vereniging het vereisen en in principe minstens twee weken vooraf aangekondigd. De Raad beslist met meerderheid zijner aanwezige of vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen geeft de stem van de voorzitter de doorslag.

De bestuurders die verhindert zijn, mogen zich laten vertegenwoordigen door een ander lid van de raad van bestuur. De volmachten moeten schriftelijk gegeven worden en bij aanvang van de vergadering worden voorgelegd,

Artikel 21 - AFVAARDIGING - NOTULEN

De raad van bestuur benoemt onder de bestuurders haar gemachtigden bij andere verenigingen of

commissies. Het mandaat van de gemachtigden eindigt tezelfdertijd als dat van bestuurder.

De beslissingen van de raad van bestuur worden opgetekend in notulen, getekend door de voorzitter en de

ondervoorzitter.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-, behouden aan het Belgisch Staatsblad

s

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

HOOFSTUK 5: Algemene maatregelen

Artikel 22 - GEHEIMHEID VAN STEMMING

De geheime stemming is verplichtend wanneer het gaat om de verkiezingen van personen voor taken of betrekkingen. Of indien het gaat om het nemen van beslissingen aangaande één of meer personen, zoals ook bij aanstelling of afzetting van bestuurders, zoals ook bij uitsluiting van leden.

Artikel 23 - BANKINSTELLING

De gelden van de Vereniging worden door de raad van bestuur of door de penningmeester bij één of

meerdere financiële instellingen geplaatst, op de wijze die economisch het meest gepast lijkt.

Artikel 24 - BESTEDINGEN

De Provinciale Vereniging mag enkel haar fondsen gebruiken om de doelstellingen, voorzien in artikel 3 van

deze statuten, te verwezenlijken.

Artikel 25 - BEGROTING EN REKENINGEN

Het boekjaar van de Vereniging loopt van 1 januari tot 31 december van elk jaar.

Bij het einde van elk boekjaar sluit de raad van bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar af, en maakt

de jaarrekening op. Telkens wordt ook de begroting opgesteld voor het volgende werkingsjaar. Beiden

worden aan de jaarvergadering voorgelegd ter goedkeuring.

Artikel 26 - WETTELIJK KADER

De wet van 27 juni 1921, gewijzigd bij de Wet van 2 mei 2002, is van toepassing voor aile gevallen die niet

statutair zijn bepaald.

Artikel 27 - ONTBINDING

Voor ontbinding van de Provinciale Vereniging zal de procedure, voorzien in de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002, worden gevolgd.

De ontbinding van de Provinciale Vereniging mag slechts uitgesproken worden op beslissing van 415en van de effectieve leden, die aanwezig zijn op een speciaal daartoe samengeroepen Algemene Vergadering waarop minstens 213en van de effectieve leden aanwezig zijn. Indien het aantal niet bereikt wordt, roept de Raad van Bestuur een nieuwe Algemene Vergadering samen, die een besluit zal nemen wat ook het aantal aanwezige effectieve leden zal zijn. Tussen deze twee vergaderingen moet minstens 15 dagen tijd zijn.

Artikel 28 - BESTEMMING VERMOGEN

In geval van ontbinding zal de Algemene Vergadering beslissen over de bestemming van het patrimonium, dat gevormd wordt door het geld in kas of op rekening, het materieel, de roerende en onroerende goederen, de archieven en andere bescheiden. Zij zullen het beheer ervan toevertrouwen aan de VZW Vlaamse Bedrijfspluimvee- en Konijnenhouders.

HOOFDSTUK 6 : Overgangsbepalingen

Artikel 29

De nieuwe statuten treden onmiddellijk in voege.

Deze gewijzigde statuten werden opgemaakt en goedgekeurd op de Algemene Vergadering van 21 maart 2014.

Dirk Mertens Hilde Vermeiren

Voorzitter Secretaris

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

IlIn~~u~9728iuMi

13

v

beh aa Be Sta

i

gct ter git le vdri cie RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 7 UT 2013

TURNHOUT

I1 ifratlffier,

N

Ondernemingsnr : 0408.702.966

Benaming

(voluit) : Provinciale Vereniging van Bedrijfspluimvee- en konijnenhouders vzw.

(verkort) : Provinciale Vereniging

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Scheplakens 28 - 2440 Geel

Onderwerp akte : wijziging zetel

De algemene vergadering van 22 maart 2013, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid werd volgende wijziging aanvaard:

Artikel 2. De maatschappelijke zetel van de Provinciale Vereniging is gevestigt te 8-2330 Merksplas, Hoevestraat 46. Het gerechtelijk arrondissement waaronder de Provinciale Vereniging ressorteert is Turnhout, De zetel mag bij beslissing van de algemene vergadering naar een andere plaats in de provincie worden gebracht.

Tevens werd op de Algemene vergadering van 22 maart 2013 volgende bestuurswijziging goedgekeurd

Ontslagnemend

- llka Hertogs, Secretaris

Nieuw toegetreden bestuurders op de Algemene vergadering 22/3/2093

- Brent Wouters

- Raf Leemans

- Geert Van Den Abeele

Nieuwe Secretaris

- Hilde Venneiren

Gedaan te Geel, 25 maart 2013

Dirk Mertens 1

Voorzitter

Op de laatste blz. valt Leut n vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/04/2015
ÿþ »MD 22

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Hilde Vermeiren

Secrtaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 5 WRI 2015

ANTWERPEN indeling TURNHOUT De rGriffier

~... V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0408.702.966

Benaming

(voluit) : Provinciale Vereniging van Bedrijfspluimvee- en konijnenhouders vzw.

(verkort) : Provinciale Vereniging

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Hoevestraat 46 - 2330 Merksplas

Onderwerp akte : wijziging samenstelling Raad van Bestuur

Op de algemene vergadering van 27 februari 2095, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige

aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid werd volgende bestuurswijziging goedgekeurd:

Ontslagnemend

- Anita Gageimans

- Frans Holemans

Gedaan te Merksplas op 23 maart 2015

Coordonnées
PROVINCIALE VERENIGING VAN BEDRIJFSPLUIMVEE-…

Adresse
HOEVESTRAAT 46 2330 MERKSPLAS

Code postal : 2330
Localité : MERKSPLAS
Commune : MERKSPLAS
Province : Anvers
Région : Région flamande