PS PRINT & PUBLISHING SOLUTIONS, AFGEKORT : PSP2

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PS PRINT & PUBLISHING SOLUTIONS, AFGEKORT : PSP2
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.940.663

Publication

20/01/2014
ÿþvi behl aai

Staa

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nccrgc,egd .bi grit le van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 9 JAN, 2m

TURNHOUT.  1ftleiffier,

II1I1I~VIRVN~I~1III~I1INN~

*1601993

Ondernemingenr : a 5-Y3. 9 Y-0. GG3

F Benaming (voluit) : PS PRINT & PUBLISHING SOLUTIONS

(verkort) : PSP2

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schoolstraat 9/1/2

2235 Hulshout (Houtvenne)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geysels te Aarschot op 16 december 2013,; aangeboden ter registratie op het registratiekantoor te Aarschot, dat een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door

111.De heer SLAETS Peter, ongehuwd, NN 72.04.28-259.53, wonend te 3201 Aarschot (Langdorp), Klein Vennestraat 23 ;

2.De heer SLAETS Alfons, echtgescheiden, NN 45.09.08-231.52, wonend te 2230 Herselt Ramselsesteenweg 117.

-benaming : PS PRINT & PUBLISHING SOLUTIONS, afgekort PSP2

zetel: 2235 Huishout (Houtvenne), Schoolstraat 9/1/2.

-duur: onbepaalde duur.

-kapitaal achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00) volledig in geld geplaatst ten belope van! "zesduizend tweehonderd Euro (¬ 6.200,00) in geld gestort ,verdeeld in honderdzesentachtig (186); aandelen op naam zonder vermelde waarde waarop is ingeschreven door voornoemde heer Peter; Slaets, die stortte ten belope van zesduizend honderd zesenzestig Euro zevenenzestig cent; (¬ 6.166,67), waarvoor hem honderdvijfentachtig (185) aandelen worden toegekend en door de heer; Alfons Slaets die stortte ten belope van drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 33,33) waarvoor hem, ii één (1) aandeel wordt toegekend. Voormelde aandelen werden alle gestort tot beloop van 1/3 zodat! de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van ¬ 6.200,00.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE39 7340 3848 0919 op naam van de vennootschap in oprichting, bij KBC Bank.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 11 december 2013, -boekjaar : van één januari tot eenendertig december van ieder jaar (het eerste boekjaar loopt vanaf; 1 januari 2014 tot 31 december 2014);

-doe! : zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en? rekening van derden: een werkplaats voor fotografie, de klein- en groothandel in fotografisch en cinematografisch materiaal en toebehoren, in kaders en lijsten, papierwaren en kantoorbehoeften,; alsook telecommunicatiesystemen en toebehoren, het voorbereidend werk, het drukken of laten drukken van boeken en tijdschriften, alsook de verkoop ervan in groot- en kleinhandel, het ontwerp! van bedrukking op allerlei materialen, het digitaal kopiëren, grafische vormgeving, lay-out, copywriting, uitgeverij en styling van kleding en interieurs, de aan- en verkoop van tweedehands; s, voertuigen en oldtimers, alsook onderdelen en wisselstukken, de restauratie van klassieke! voertuigen, de aan- en verkoop van fietsen alsook een werkplaats voor het herstellen van fietsen, de; aan- en verkoop van bouwmaterialen.

De vennootschap is een onderneming voor industriële vormgeving, kan optreden als' publiciteitsonderneming, kan publiciteitsschilderwerken uitvoeren of laten uitvoeren, kan software; ontwikkelen of laten ontwikkelen alsook zorg dragen voor de commercialisering ervan en kan° optreden als persfotograaf-beroepscineast.

De vennootschap mag deze verrichtingen verwezenlijken voor eigen of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het meest geschikt blijken. Zij mag belangen nemen;

Op de laatste Diz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

door inbreng, fusie, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welk andere wijze, in alle soorten vennootschappen van om het even welk doel en welke van aard zijn de bedrijvigheid van de vennootschap uit te breiden of te vergemakkelijken.

Teneinde haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap alle roerende, onroerende en immateriële goederen vervaardigen, ruilen, kopen, verkopen, huren en verhuren, en dit in de meest ruime betekenis.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, die van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium, door onder meer onroerende goederen te verwerven, te (laten) bouwen, opschikken, uitrusten en ombouwen, onroerende goederen te verhuren, onroerende goederen te vervreemden vooral met het oog op de wederbelegging van de opbrengst ervan, projectontwikkeling voor aile soorten woningbouw en appartementen, alsmede de projectontwikkeling voor kantoor-, industriële-en commerciële gebouwen, zowel nieuwbouw als renovatie, de aan- en verkoop alsmede het verhuren van handelszaken, roerende en onroerende goederen, de bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van handelszaken en onroerende goederen en het beheer van alle roerende waarden en beleggingen, het uitlenen of doen uitlenen van gelden, in het bijzonder doch niet uitsluitend aan dochtermaatschappijen, groepsmaatschappijen, en 1 of deelnemingen van de vennootschap, alsook ontlenen of doen ontlenen van gelden, het sluiten van overeenkomsten waarbij de vennootschap zich borg stelt of hoofdelijke medeschuldenaar verbindt, zich sterk maakt of zich naast en voor anderen verbindt, in het bijzonder, doch niet uitsluitend, ten behoeve van dochtermaatschappijen, groepsmaatschappijen en 1 of deelnemingen van de vennootschap, het verrichten van al hetgeen met het bovenvermelde verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

De vennootschap heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken en dit zowel wat betreft financiële, roerende en onroerende handelingen en verrichtingen, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemal kelijkei.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen,

De vennootschap kan deelnemingen en participaties verwerven in andere vennootschappen, zelfs met een verschillend maatschappelijk doel, zij kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, directeur, enzovoort, waarnemen in vennootschappen met zowel een verschillend als een gelijkaardig of aanverwant doel.

De vennootschap zal advies verlenen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden met betrekking tot de uitbouw van commerciële activiteiten met als doel het marktaandeel te vergroten, nieuwe markten te benaderen of nieuwe producten te introduceren.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. De vennootschap zal haar doel kunnen realiseren op alle manieren de modaliteiten die ze goedvindt. Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden. jaarvergadering : op de 2de woensdag van de maand juni om 19,00 uur, of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2015);

-bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door : de heer Peter SLAETS, wonend te 3201 Aarschot (Langdorp), Klein Vennestraat 23, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur

De opdracht van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend.

-commissaris : geen benoemd;

- bestemming van de winst  reserve:

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overgedragen verliezen, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-I;ieouden ' aan he' Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

.Gy .1

Voor-

ebouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve éénitiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

-vereffening  verdeling:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen.

De vereffenaar zal pas in functie treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering.

Bij gebrek aan dergelijke aanstelling wordt de vereffening uitgevoerd door de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder of zaakvoerders.

Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Get. Notaris Kurt Geysels Tegelijk hiermee neergelegd Uitgifte van de akte



Op de laatste b1z, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PS PRINT & PUBLISHING SOLUTIONS, AFGEKORT …

Adresse
SCHOOLSTRAAT 9, BUS 12 2235 HOUTVENNE

Code postal : 2235
Localité : Houtvenne
Commune : HULSHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande