PSA DGD

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PSA DGD
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 552.527.539

Publication

20/05/2014
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Rechtbank van kocpnandel

Antwerpen

0 8 MEI 201k

afdelireierpen



~

*1410 060*

-_ .. _

Ondernemingsvr : .._

Benaming (voluit) : ANTWERP TERMINAL SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Napelsstraat 79

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :OPRICHTING AANSTELLING VAN BESTUURDERS

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 07/05/2014 en aangeboden ter registratie, BLIJKT dat

1-. 1/ "KRANJI (NETHERLANDS} INVESTMENTS B.V.", besloten vennootschap naar Nederlands recht, met statutaire zetel te Amsterdam (Nederland), en gevestigd te 1097 JB Amsterdam, Prins Bernhardplein 200, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34206530; 2/ PSA Finance Europe, naamloze vennootschap, met zetel te 2000 Antwerpen, Napelsstraat 79, BTW BE; (0)882.346.048 RPR Antwerpen;

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een naamloze vennootschap, met de naam:, "ANTWERP TERMINAL SERVICES".

2. Het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk omschreven is als volgt

"De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden aile verrichtingen te doen diep rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan het aannemen van vervoer, het stockeren, het laden, het lossen, het stuwen, het bewerken en behandelen in de ruimste zin van het woord, van alle koopwaren en goederen, en meer in het algemeen, alle verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot het transport-, het, stouwerij- en het natiebedrijf in de Haven Antwerpen.

De vennootschap kan zowel in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van, of die in rechtstreeks of: ;'. onrechtstreeks verband staan met haar doel.

SF De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen zowel in België ais in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een aanverwant doel, hebben.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of: verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële; handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met> inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of; ;i commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als; investering verwerven, zelfs ais deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in aile verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen.

; Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op ;I een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of;, het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze lijst is louter exemplarisch en niet beperkend,

Het doel van de vennootschap mag uitgebreid of beperkt worden door middel van een statutenwijziging, en dit;; ;3 overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen"

ï;

3. De vennootschap gevestigd is te 2000 Antwerpen, Napelsstraat 79.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

4. Zij is opgericht op 07/05/2014 voor onbepaalde duur.

5. Het kapitaal van de vennootschap dat geheel geplaatst is bedraagt één en zestigduizend vijfhonderd (61.500,00) euro en is verdeeld in duizend (1.000) aandelen waarop wordt ingetekend door de oprichters als volgt:

- de oprichter sub 1/ tekent in op negenhonderd negenennegentig (999) aandelen en betaalt één en zestigduizend vierhonderd achtendertig euro (61.438,00¬ );

- de oprichter sub 2/ tekent in op één (1) aandeel en betaalt tweeënzestig (62,00) euro.

Totaal: duizend (1.000) aandelen en één en zestigduizend vijfhonderd (61.500,00) euro.

ODrichtersaansorakellikheid

De oprichters verklaren dat zij de oprichter sub 1/ die voor ten minste één/derde van het kapitaal heeft

ingeschreven, overeenkomstig artikel 450, tweede lid, van het Wetboek van Vennootschappen, ais oprichter

aanwijzen.

Bankattest

De oprichters bevestigen dat deze aandelen door hen elk volgestort werden in geld tot beloop van honderd procent.

6. Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten

De algemene vergadering beschikt op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van het resultaat. De winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden besteed met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komende bedrag, conform de bepalingen van 616 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, vervat in artikel 618 ' van het Wetboek van Vennootschappen, interimdividenden uit te keren. Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden- na de afsluiting- van het voorgaande boekjaar en- nadat de betreffende jaarrekening is goedgekeurd.

Tot uitkering van een tweede interimdividend in zelfde jaar kan niet eerder worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Na de voorgeschreven voorafnemingen ten bate van de wettelijke reserve, zal, ingeval het kapitaal gedeeltelijk is afgelost, aan de niet afgeloste aandelen een dividend toegekend worden ten bedrage van het dubbele van wat zal toegekend worden aan zowel de afgeloste als de niet-afgeloste aandelen, dit alles omgerekend per aandeel en voor zover de algemene vergadering niet besluit de winst te reserveren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

7. Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van datzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

31/12/2015.

8.De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald in de oproeping, op de eerste vrijdag van mei om elf uur.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten

Vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De houders van aandelen aan toonder moeten deze aandelen eveneens vijf dagen voor de vergadering deponeren op de zetel van de vennootschap of bij de instelling(en) aangeduid in het bericht van bijeenroeping. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2016.

sVoor-behouden aan het Befgisvh' Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

9. Als bestuurders van de vennootschap zijn aangesteld:

De comparanten-oprichters beslissen met eenparigheid voor de eerste maal als eerste bestuurders aan te

stellen:

1) de heer NG Hak Sen Vincent, wonende te 799657 Singapore, Gerald Park 6 (Singaporees paspoort

nummer E2806441N);

2)_deheer VAN MOSSEVELDE Jan, _wonende. te_2000Antwerpen, Lam heuontstraat_7-(&.R,6007.23 ,091._43);-..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

3) de heer YANG David Antonius, wonende te 259725 Singapore, 361 Buhit Timah Road 19-08 The Legend( paspoort Singapore SI746894D).

Aan hen is volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht verleend om met twee gezarnenlilk handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden, bij toepassing van artikel 14 der statuten De opdracht geldt voor de duur van zes jaar en gaat in op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De toegekende functies worden door de aanwezige bestuurders aanvaard zo in eigen naam ais in naam van de andere voor wie zij zich sterkmaken, en zij bevestigen ieder afzonderlijk niet getroffen te zijn door enige maatregel die de uitoefening van dit mandaat verbiedt.

10. De hiervoor aangestelde bestuurders kiezen in hun midden als voorzitter van de raad: de heer YANG David

Antonius, voornoemd.

Deze beslissing heeft slechts rechtskracht vanaf de dag dat de bestuurders in functie treden.

11, Als bijzondere mandataris, wordt aangesteld: de heer Francis De Ruvttef, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Elzenstraat 113, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap via de ondememingsloketten in de Kruispuntbank voor ondememingen/rechtspersonenregister en voor haar registratie ais B,T.W.-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte

+ twee volmachten aangehecht

mad 17.4

Woor-

behouden

aan het.,

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2014
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 6 illiii 20111

afdeling Antwerpen

unifie

multpuleg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :0552.527.539

Benaming (voluit):ANTWERP TERMINAL SERVICES

(verkort)

Rechtsvorm NV

Zetel Napelsstraat 79

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Naamwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 12 mei 2014 voor, geassocieerd notaris Yves De Deken, vervangende zijn ambtgenoot, notaris Peter Timmermans, belet, beiden met standplaats te Antwerpen, in het kantoor van notarisassociatie De Cieene & De Deken te Antwerpen,. Jodenstraat 12, blijkt dat volgende enige beslissing werd genomen:

wijziging van de naam van de vennootschap in "PSA DGD"; aanpassing van artikel 1 der statuten.

Voor ontledend uittreksel

Yves De Deken

Geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + coördinatie statuten.

........

Op de laatste blz. van _Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

02/09/2014
ÿþmod 11.1

W* lI ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 2 AUG. 201k

aEdQ$riffittSerpen

1111111

*19163649*

Voo behou

aan 1

Beigi; Staats

Ondernemingsnr: 0552527539

i, Benaming (voluit) : PSA DGD

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Napelsstraat 79

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :OPRICHTING AANSTELLING COMMISSARIS

Uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 07 mei 2014 blijkt dat commissaris werd aangesteld: KPMG Bedriifsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Serge Cosyns. De vergoeding voor dit mandaat wordt in een afzonderlijke overeenkomst vastgesteld.



Kdkiac~t~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

als=

30/07/2014
ÿþ ModWardt1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

18 »LI 2814

Griffie

V1111111111;1*

Il

111

" Ondernerningsnr : 0552527539

Benaming

(voluit) : PSA DGD

(verkort)



Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel Napelsstraat 79 - 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging spitsingsvoorstel

Conform artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen legt PSA Antwerp een splitsingsvoorstel opgemaakt en goedgekeurd op 17/07/2014 neer.

Conform artikel 74 kan dit splitsingsvoorstel gelezen worden op de volgende hyperlink: http://www.psa-antwerp.be/psufgd/20140717

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur verleent een bijzondere volmacht, met recht van indeplaesstelling, aan dhr. Francis De Ruytter, met woonplaats te Lange Elzenstraat 113, 2018 Antwerpen, en aan dhr. Wesley Van de Ven, met woonplaats te Torekensvelden 17, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver, om alle handelingen te stellen die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van het fusievoorstel ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Francis De Ruytter

Lasthebber























Op de laatste plz, van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

04/11/2014
ÿþmoi-1l,1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bi

E

St

II







*14201656*



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

24 OKT, 2014

Griffie

afdeling Antwerpen

Onclememingsnr : 0552527539

Benaming (voluit) : PSA DGD

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Napelsstraat 79

2000 Antwerpen

:; Onderwerp akte :lnbreng bedrijfstak ingevolge partiële splitsing

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 12 september 2014, gehouden voor

,=

notaris Peter Timmermans te Anwerpen, in zijn kantoor, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1/ Na kennisneming van het voorstel tot partiële splitsing door overneming de dato zeventien juli laatst,

opgesteld- door raad van bestuur, overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen,

,=

neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen op achttien juli

daarna, na beslissing om afstand te doen van de verslaggeving bij toepassing van artikel 734 en artikel 731, 1, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen, beslissing tot goedkeuring van het voormelde voorstel tot partiële splitsing, en besluit tot overneming ingevolge partiële splitsing, van een gedeelte van het vermogen van de naamloze vennootschap "PSA Antwerp", met zetel te 2000 Antwerpen, Napelsstraat 79, RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen 0442.652.075., te weten de bedrijfstak 'Deurganckdok", overeenkomstig de bepalingen en', voorwaarden opgenomen in het voormelde voorstel tot partiële splitsing, waarbij alle handelingen door de par-. tieei gesplitste vennootschap verricht met betrekking lot de afgesplitste bedrijfstak sedert 1 september 2014, vanuit boekhoudkundig en fiscaal standpunt worden beschouwd als uitgevoerd voor rekening van de verkrijgende vennootschap; kennisneming van (i) het bijzonder verslag van de raad van bestuur niet betrekking tot de hierna gemelde kapitaalverhoging door inbreng in natura gepaard gaande met de uitgifte van aandelen. onder de fractiewaarde, opgemaakt in uitvoering van artikel 582 en artikel 602, § 1 van het Wetboek van vennootschappen, en van het verslag van de commissaris, waarvan de conclusies luiden:

"Besluit

Met betrekking tot de inbreng in natura:

De inbreng bestaat uit een deel va het vermogen van PSA Antwerp NV. De delen van de activa en passiva van het vermogen van PSA Antwerp NV die zullen overgaan op PSA DGD NV ingevolge de partiële splitsing var v, !Ï PSA Antwerp NV, zijn de activa en passiva die verband houden met de terminal activiteiten van PSA Antwerp, NV op de westzijde van het Deurganckdok, voor een bedrag van 75.688.865,35 EUR.

Op grond van ons nazicht, verklaren wij dat:

a) de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der, Bednjfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap:: verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng door partijen weerhouden methode van waardering in het kader van deze verrichting en onder specifieke omstandigheden verantwoord is door het principe van boekhoudkundige continuïteit;

d) de ruilverhouding, zoals door de bij de splitsing betrokken partijen conventioneel overeengekomen, slechts

op één manier werd bepaald, namelijk op basis van de boekhoudkundige waarde en dat, gezien de; specificiteit van de partiële splitsing, de nieuw uit te geven aandelen, ais vergoeding voor de overgang van' een deel van het vermogen van PSA Antwerp NV op PSA DGD NV, zullen worden toegekend aan de; aandeelhouders van PSA Antwerp NV in verhouding tot hun bestaande participatie in het kapitaal van PSA Antwerp NV.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 1.230.713 aandelen van de vennootschap PSA DGD NV, zonder vermelding van nominale waarde.

Deze aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van PSA DGD NV en zullen deelnemen in de resultaten van PSA DGD vanaf de datum die in het splitsingsvoorstel wordt omschreven als de Effectieve Datum (in principe 1 september 2014).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

e voor-

behouden

"aan het

4' Belgisch

Staatsblad

.k/7.7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de'' rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Met betrekking tot de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde:

Daarnaast verklaren wij dat de financiële gegevens opgenomen in het bijzonder verslag van het bestuursorgaan van 27 augustus 2014, inzonderheid met betrekking tot de uitgifteprijs en de vermogensrechtelijke gevolgen voor de aandeelhouders getrouw en voldoende zijn om de algemene vergadering van aandeelhouders, die over het voorstel van uitgifte van aandelen zonder nominale waarde beneden de fractiewaarde van de oude aandelen van dezelfde categorie moet stemmen, voor te lichten.

Dit rapport werd opgesteld in uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de kapitaalsverhoging van de vennootschap PSA DGD NV door inbreng in natura en in uitvoering van artikel 582 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde van de oude aandelen en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden.";

vaststelling van de boekhoudkundige bestemming van de afgesplitste bestanddelen in de verkrijgende vennootschap; en vaststelling- van- de- kapitaalverhoging ingevolge- de inbreng in natura met drie miljoen driehonderd tweeëndertigduizend vijfhonderd zesenzeventig euro zesenzestig cent (¬ 3.332.576,66), waardoor het kapitaal gebracht wordt van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500), op drie miljoen driehonderd vierennegentigduizend zesenzeventig euro zesenzestig cent (¬ 3.394.076,66), mits uitgifte van één miljoen tweehonderd dertigduizend zevenhonderd dertien (1.230.713) nieuwe aandelen, onder de fractiewaarde van de bestaande aandelen als uiteengezet in voormelde bijzonder verslag van de raad van bestuur en de commissaris in toepassing van artikel 582 van het Wetboek van vennootschappen, welke nieuwe aandelen dezelfde rechten als de bestaande aandelen hebben en delen in het bedrijfsresultaat en dividendgerechtigd zijn vanaf 1 september 2014 - toekenning van de nieuwe aandelen als vergoeding voor de inbreng aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap - gelijkschakeling van de nieuwe en de bestaande aandelen, zodat alle één miljoen tweehonderd eenendertigduizend zevenhonderd dertien (1.231.713) aandelen een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen van 111.231.713e.

21 Vaststelling van de ten gevolge van de partiële splitsing gewijzigde statuten overeenkomstig artikel 738 van het Wetboek van vennootschappen, houdende aanpassing van artikel 5 aan de voormelde kapitaalverhoging en . en waardoor het besluit tot partiële splitsing definitief is geworden; artikel 5 luidt voortaan:

'Artikel 5. Kaaitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt drie miljoen driehonderd vierennegentigduizend zesenzeventig euro zesenzestig cent (¬ 3.394.076,66), en is verdeeld in één miljoen tweehonderd eenendertigduizend zevenhonderd dertien (1.231.713) aandelen zonder nominale waarde, met elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal.

Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld moeten de aandelen eerst aangeboden worden aan de bestaande aandeelhouders in evenredigheid tot hun aandelenbezit.

Het voorkeurrecht kan wonden uitgeoefend gedurende een termijn die door de algemene vergadering wordt bepaald, maar die ten minste vijftien dagen bedraagt.

Hef voorkeurrecht kan in het belang van de vennootschap beperkt of opgeheven worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de voorschriften inzake quorum en : meerderheid vereist voor de statutenwijziging. Het voorstel daartoe moet speciaal in de oproepingen ! vermeld worden.

vaststelling dat de opschortende voorwaarden waaronder het besluit tot partiële splitsing werd genomen door de buitengewone algemene vergadering van de' partieel gesplitste vennootschap, en waarvan door ondergetekende notaris verslagschrift werd opgemaakt, vervuld zijn, en dat aldus de partiële splitsing daadwerkelijk voltrokken is.

3/ Machtiging van :

- de raad van bestuur om voormelde besluiten uit te voeren

- ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst der statuten op te maken en de formaliteiten van openbaarmaking te vervullen.

Voorts werd bijzondere volmacht verleend aan de heer DE RUYTTER Francis, wonende te 2920 Kalmthout, Withoeflei 30 bus 3, om de vennootschap te vertegenwoordigen ter griffie, bij de ondernemingsloketten, ' Kruispuntbank van ondernemingen, btw-administratie, en overige administratieve besturen

Voor ontledend uittreksel

Notaris Peter Timmermans

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + bijzonder verslag raad van bestuur + controleverslag commissaris + coördinatie statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/11/2014
ÿþIn

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Maa word 11.1

Rechtbank van koophanrial Antwerpen

3 0 OKT. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondememingsnr : 0552527539 Benaming

(voluit) ; PSA DGD (verkort) :



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel ; Napelsstraat 79 - 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

Uittreksel uit het schriftelijk besluit van de Aandeelhouders van 22/10/2014.

De aandeelhouders besluiten eenparig tot de benoeming als bestuurder van de heer Frans Jol, paspoort nummer BUD8CRKB2 met adres te Aronskelkweg 87, 2555 GD 's-Gravenhage, Nederland, en van de heer Alistair Baillie, paspoort Verenigd Koninkrijk nummer 099061014, met adres te 31a Montague Road, Richmond, Surrey TWIO 6QJ, Verenigd Koninkrijk. Zij worden benoemd met onmiddellijke ingang en voor de termijn eindigend na de algemene vergadering die goedkeuring dient te verlenen aan de jaarrekening over het boekjaar afgesloten op 31 december 2019.

De Aandeelhouders besluiten eenparig tot het verlenen van bijzondere volmacht aan de heer Wesley Van de Ven, rijksregisternummer 76.12.28.329-26, met adres te Torekensvelden 17, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver en aan de heer Francis De Ruytter, rijksregistemummer 80.12.04.019-73, met adres te Withoeflei 30, bus 3, 2920 Kalmthout, met recht van in de plaatsstelling, om voor de vennootschap alle verrichtingen te stellen met betrekking tot: inschrijvingen en wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de ondernemingsloketten, het uitgeven en ondertekenen van afschriften en uittreksels van verslagen, besluiten en documenten, het verzorgen van de neerlegging van documenten op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en van publicaties in het Belgisch Staatsblad.

Dit voor zowel de vorige, de huidige als de toekomstige inschrijvingen, wijzigingen, verslagen, besluiten, documenten, neerieggingen en publicaties.

De heer Van de Ven en de heer De Ruytter kunnen in het algemeen alles doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van dit mandaat.











Francis De Ruytter Lasthebber







Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/01/2015
ÿþ Mob Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehoudt aan hel Belgisc Staatsbh 1111111110111 Rechtbank van koophandel Antwerpen

0 6 JAN. 2015

fdwl' Antwerpen 1l'n .







op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Naamloze vennootschap

Napelsstraat 79, 2000 Antwerpen

Neerlegging van het unaniem schriftelijk besluit van de aandeelhouders d.d. 18 december 2014 overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek Vennootschappen

Uittreksel uit het schriftelijk besluit van de aandeelhouders d.d. 18 december 2014

(1) goedkeuring, overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek Vennootschappen, van artikel 8.1. (Change of Control) van de kredietovereenkomst ("Term Facility Agreement") die op, rond of na de datum van huidig schriftelijk besluit ondertekend zal worden door onder andere de Vennootschap en MSC PSA European Terminal NV, als leners en garantieverstrekkers, ING Belgium NV en KBC Bank NV als Arranger, de financiële instellingen daarin genoemd als originele kredietverstrekkers, en KBC Bank NV als Agent en Security Agent, en van alle andere bepalingen in de kredietovereenkomst en aile andere financiële documenten (zoals gedefinieerd in de kredietovereenkomst) die aan derden rechten toekennen die een invloed hebben op het vermogen van de Vennootschap, dan wel een schuld of een verplichting ten haren laste doen ontstaan, wanneer de uitoefening van deze rechten afhankelijk zijn van uitbrengen van een openbaar overnamebod op de aandelen van de Vennootschap of van een verandering van de controle die op haar wordt uitgeoefend; en

(2) bijzondere volmacht te geven aan Eric Blomme en Wouter Van Der Veken, elk met de bevoegdheid om afzonderlijk te handelen om in naam en voor rekening van de Vennootschap overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek Vennootschappen al het nodige te doen betreffende de neerlegging van dit schriftelijk besluit van de aandeelhouders bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, alsook alle publicatieformaliteiten en dergelijke uit te voeren (met inbegrip van het ondertekenen van het formulier I noodzakelijk voor publicatie in het Belgisch Staatsblad).

Eric Blomme

Advocaat bij Clifford Chance LLP

Handelend als volmachtdrager

Ondernemingsnr Benaming

(veruit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

0552.527.539

PSA DGD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 26.08.2016 16504-0248-054

Coordonnées
PSA DGD

Adresse
NAPELSSTRAAT 79 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande